Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik zou willen dat ik mee kon doen, woensdagavond’

Laatste update:

Raúl kwam tussen 1994 en 2010 uit voor Real Madrid en verruilde de Spaanse grootmacht daarna voor Schalke 04. Uitgerekend de twee ex-clubs van de legendarische aanvaller, die momenteel voor Al-Sadd uitkomt, nemen het in de achtste finale van de Champions League tegen elkaar op.

/

De 36-jarige Spanjaard vindt het mooi dat ‘zijn’ clubs elkaar ontmoeten, maar had het nog mooier gevonden als hij woensdag in Gelsenkirchen op het veld had kunnen staan. “Het eerste wat door mijn hoofd schoot was dat ik had gewild dat ik deze wedstrijd zou kunnen spelen”, laat Raúl weten aan AS. Een voorkeur voor een van beide teams durft de 102-voudig Spaans international niet uit te spreken.

“Ik kan niet zeggen dat ik hoop op een overwinning voor Real of Schalke. Ik ben in Madrid groot geworden, ik heb daar vrijwel mijn hele carrière gespeeld en heb er successen geboekt. Het was een ongelooflijke tijd. Mijn tijd bij Schalke heeft veel minder lang geduurd, maar die periode heb ik wel zeer intensief beleefd. Ik had nooit gedacht dat de band met die club zó sterk zou blijven toen ik in 2012 uit Gelsenkirchen vertrok.”

Denk je dat Raúl zijn carrière afsluit bij Al-Sadd?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie worden ik vraag me af voor welke club hij dan zou willen spelen, ik denk Real Madrid!

25 februari 2014 om 13:35

In het interview zegt hij met een knipoog de eerste wedstrijd voor Schalke te spelen en de return in Bernabeu voor Madrid.

25 februari 2014 om 14:04

Dat zou echt prachtig zijn om Raul weer in het witte shirt van Real te zien. Hoop dat hij terug komt naar Real voor een functie als jeugdtrainer ofz.

25 februari 2014 om 17:12

Dat zou mooi zijn Raul weer bij Real Madrid

25 februari 2014 om 17:50

Heb je de wedstrijd Real Madrid - All Sadd niet gezien. Raul speelde een helft mee met real. Ronaldo stond zelfs zijn nr7 af aan Raul. En Raul gaf hem weer terug uit teken van respect.

Iemand enig idee hoe Raul het doet bij zijn huidige club All-Sad? Aantal doelpunten/wedstrijden?

25 februari 2014 om 13:15

staat rechts, boven de wandelgangen

25 februari 2014 om 13:34

Op app kan je dat niet zien

25 februari 2014 om 13:38

wist ik niet bedoelde het ook niet offensief ofzo

25 februari 2014 om 13:52

Zeg het alleen maar man

25 februari 2014 om 13:41

Momenteel zit hij op 17 wedstrrijden met 2 doelpunten. Vorig seizoen 22 wedstrijden met 9 doelpunten. Hij doet het dus niet heel bijzonder daar.

Hij is wel goed voor de shirtverkoop, ook komen er supporters voor hem naar het stadion.

Dat jaartje dat hij daar gezeten heeft, heeft helemaal niet zoveel indruk gemaakt als de tijd bij Real. Tuurlijk wil hij dan dat Real wint en zou hij met Real op het veld willen staan... maar lekkere correcte opmerking van Raúl....

25 februari 2014 om 13:29

Hij speelde er twee jaar en ik moet zeggen dat hij het daar fantastisch gedaan heeft. Jammer dat hij zijn carrière er niet af heeft kunnen sluiten.

25 februari 2014 om 13:40

Hij heeft daar idd een paar mooie goals gemaakt idd, maar neemt niet weg wat voor legende het was bij Real en ik achter mijn opmerking sta. p.s. Je hebt geijk... 2 jaar

Zonde hoe dat soort spelers in de zandbak belanden, zo een geode speler met een top mentaliteit en dan ga je voor een paar miljoen per jaar in de zandbak spleen. Hij had ook gewoon naar een subtopper in Duitsland, Engeland of Spanje kunnen gaan voor 1 miljoen Euro per jaar, maar ja uiteindelijk zijn het allemaal spelers die alleen maar dollar tekens zien.

25 februari 2014 om 13:40

Wat is daar verkeerd aan? Hij heeft zijn tijd gehad bij de topclubs. Om dan nog even te gaan zakkenvullen in een zandbak met lekker weer, nik mis mee toch?

25 februari 2014 om 13:47

Waarom altijd direct weer die stompzinnige 'geld' theorieën?!
Denk je werkelijk dat Raul nog voor het geld ergens zou moeten voetballen?

Als hij verkast naar een Duitse of Engelse subtopper heb je dikke kans dat je met je 36 jaar een pinchhitter / mentor wordt. Als je nou zin hebt om belangrijk te zijn in het veld, alles spelen, aanvoerdersbandje en als bonus een nieuwe cultuur? Zou dat ook geen reden kunnen zijn?

25 februari 2014 om 14:49

Waarom zou Raul gaan spelen voor een subtop club? Een speler die zo een grote carriere heeft gehad gaat toch niet spelen voor een Newcastle United of Borussia Monchengladbach? Schalke was eigenlijk al niet eens Raul-waardig. Nee, ga dan gewoon spelen in de zandbak waar iedereen weet dat je in feite op een dikbetaalde vakantie bent. Daar zit mijn inziens meer eer in dan spelen voor een subtopper als je ooit zo een wereldster was.

Zeg het gwn eerlijk Raul het is Real Madrid . Prachtige aanvaller

1 van de grote. Altijd nog zonde hoe Real Madrid met hem is omgegaan. Maar laten we zeggen dat je van je fouten moet leren... Aangezien er weinig voetballers zullen rondlopen die zoveel voor Real hebben gegeven.. (Casillas)

25 februari 2014 om 14:39

Hoe bedoel je "hoe ze met hem zijn omgegaan"? Hij werd jaartje ouder en kon niet meer brengen wat er van hem gevraagd werd en er werden andere spitsen gehaald die dat wel brachten. Als je bijv kijkt naar Puyol die elke keer als hij nu nog speelt gewoon door de mand valt, dat vind ik pas zielig. Die word door iedereen eruit gesprint. Dan kan je beter naar een andere club gaan waar je nog wel van waarde bent. En hij heeft gewoon een heel mooi afscheid gekregen bij Real en ze willen hem terughalen als hij klaar is met voetballen.

Spitsentrainer worden bij Real Madrid!

Kan Morata veel van je leren, overigens ik weet zeker dat hij voor de Koninklijke is, hij heeft alleen teveel respect voor Schalke.

Als dit nou gebeurde bij bijvoorbeeld Guti dan zou Guti zonder schaamte zeggen " Ik ben voor Real Madrid " maar Raul is een echte heer!

Ik zal Raul nog wel wat vinden voor Schalke ze missen een beetje ervaring en een aanvaller van zijn kwaliteiten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren