Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik zocht Cristiano Ronaldo op, maar ik heb helemaal niemand geslagen'

Laatste update:

Sergio Ballesteros opteerde maandagmiddag voor een persconferentie naar aanleiding van de wilde verhalen die de afgelopen 24 uur de ronde deden na het competitieduel tussen Levante en Real Madrid (1-2). De verdediger annex captain van Levante zou Pepe na afloop in de spelerstunnel bij de keel hebben gegrepen en vervolgens ook hebben geslagen. De veteraan spreekt alle verhalen tegen. "Ik heb nooit iemand geslagen, Pepe helemaal al niet en gisteren helemaal al niet."

/

"Ik ben nu twintig jaar profvoetballer, mijn woorden zijn de waarheid", zo klonk het serieus uit de mond van Ballesteros. "Na afloop zocht ik Cristiano Ronaldo op om te vragen hoe het met zijn hoofdblessure was. Ik heb helemaal niemand aangevallen." De verdediger baalt ervan dat Sergio Ramos na afloop aangaf dat Ballesteros 'moest stoppen met voetballen als hij zo van boksen houdt'.

"Dat doet het meest pijn", verzekert Ballesteros. "Voor aanvang van de wedstrijd feliciteerde ik Iker Casillas en Ramos met hun prestaties met het nationale elftal. Ik ben echt verrast door datgene wat hij heeft gezegd. Als hij die informatie van zijn collega's heeft gekregen, dan zat-ie goed mis." Ballesteros nam het ook op voor David Navarro, die Ronaldo vol in het gezicht raakte. "Alles wat David en ik doen, lijkt zogenaamd met voorbedachten rade. Hij zag op geen enkel moment dat Ronaldo daar stond. Het kan elke wedstrijd gebeuren."

Na afloop waren er in de spelerstunnel enkele opstootjes, maar Ballesteros wilde niet verduidelijken wat er precies was voorgevallen. "Sommige dingen zijn overduidelijk. Ik ga niet roddelen, maar sommige dingen gebeuren om een reden. Hier is hoe dan ook ontzettend veel heisa over gemaakt, uitsluitend omdat het Real Madrid betreft. Het lijkt wel of we iets hebben gedaan wat niet mocht. We hadden Real Madrid in de houdgreep en de competitie had zondag beslist kunnen zijn."

Xabi Alonso voelde zich niet zo op zijn gemak toen Sergio Ballesteros hem zondag aankeek.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In de laatste alinea impliceert hij dat Madrid hulp kreeg van de scheidsrechter.
Door mijn rood/blauwe bril leek dat inderdaad zo met elke vrije trap en beslissing aan real geven, vooral tegen het einde aan inclusief de pingel.
Misschien kan een objectief iemand daar een beter oordeel over vellen dan de volgende madrileen die komt counteren met het buitenspel van Alba tegen celta bv en die discussie op gang wil brengen.
Overigens is het verder een beetje een storm in een glas water na afloop, pepe gedraagt zich wederom als een man met een iq van een grasspriet en bij levante kraakt men alles af wat Madrileens is.
Tijd om verder te kijken zonder de media voer te geven tijdens deze dagen van interlands.

13 november 2012 om 09:33

Bwua niet echt vond ik. De wedstrijd trok natuurlijk op niet veel door de weersomstandigheden. De penalty had echter geen penalty moeten zijn, fout was buiten de 16 gemaakt.

13 november 2012 om 11:58

penalty was misschien niet binnen de 16,moeilijk te schatten,maar doelpunt van Levante was in duidelijke buitenspelstand,dan nog 2 keer de paal geraakt,dus dik verdiende overwinning Real tegen een elftal dat zoals de meeste tegen Real; met het schuiml op de lippen speelt!

13 november 2012 om 17:13

De overwinning was zeker verdiend, Levante heeft amper kansen gecreeerd. Maar de scheidsrechter vond ik niet bijzonder partijdig.

Ik heb die actie gezien en hallo is een voetbalveld , ongelukken gebeuren nou eenmaal. Die jongen heeft ook zijn excuses aangeboden dus daarmee klaar . Hoe heeft Ronaldo gereageerd eigenlijk? Ben er wel benieuwd naar , als hij oorlogtaal zou spreken jegens die speler die de overtreding heeft begaan hadden we het allang al gelezen , waarschijnlijk beseft hij ook dat het gewoon om een ongeluk gaat en breekt de hel niet uit.

Serieus, hoe kan je maar liefst zeven topics aanmaken voor een situatie dat niet meer was dan een ongelukkige botsing tussen David Navarro en Cristiano Ronaldo? We maken deze hele botsing veel meer dan dat het werkelijk was! Op het veld was nauwelijks een fatsoenlijke wedstrijd te spelen, beide teams mogen zich gelukkig prijzen dat er niet meer blessures zijn gevallen. De enige speler waarvan ik slecht gedrag heb gezien is Pepe, die tegen het publiek van Levante een reeks van gebaren maakte om ze vervolgens om een vreemde manier uit te lachen. Laten we deze wedstrijd gewoon snel vergeten en hopen dat Cristiano Ronaldo snel geneest!

13 november 2012 om 01:43

De enige speler was natuurlijk weer Pepe. Het is allemaal zo simpel om altijd af te geven op die jongen en talloze debiele tackles van Levante over het hoofd te zien. Je bent echt het voorbeeld van een doorsnee Barcelona fan boy die alleen maar af kan geven op Pepe en/of Real. Word je er nou zelf echt niet moe van?

13 november 2012 om 01:49

Inderdaad, de enige speler was weer Pepe. Verder vind ik het behoorlijk triest dat je het op de man af gaat spelen op het moment dat je weet dat een speler van Real Madrid verkeerd zat. Over fanboys gesproken...

13 november 2012 om 10:29

@guaporta

pepe? ik denk dat ze hem noemen omdat hij al een slecht imago heeft. Heb jij die Ballestaros tekeer zien gaan tegen de scheids? en dat voortdurende geschreeuw tegen andere spelers?

Nee, je kijkt alleen met een vergrootglas naar pepe.

13 november 2012 om 13:38

Ik merk het ook aan jou hoor guaporta...

Ik ben in het buitenland voor Juventus en heb niks met de koopclubs Barcelona en Madrid.. Maar je kan niet ontkennen dat jij en vele met jou zo'n hoge pet op hebben van Barcelona en dat alles wat Real doet slecht is. Geldt overigens ook voor Real supporters ten opzichte van Barca supporter. Daar wordt ik nou zo moe van.. Jullie kunnen alleen maar afgeven op elkaar en nooit is naar je eigen elftal kijken want kritiek op Barca dat moet toch niet kunnen.. Schei er toch is mee uit!

13 november 2012 om 13:59

Zie je, ik ben dus niet de enige. Ik weet dat Pepe daar fout zat, maar jouw Barcelona bril is zo groot en de glazen zijn zo dik, dat jij de fouten van Levante niet zag en alleen maar weer aan het bashen bent op Pepe / Real. Levante speelde schandalig, maar dat zag jij niet. Puur uit haat richting Pepe / Real. En soms is op de man spelen nodig om iemand de waarheid te vertellen. Een waarheid die niet alleen door mij wordt aangegeven blijkbaar.

13 november 2012 om 01:43

joost het was gewoon bewust, een vieze aanslag om ronaldo eruit te slaan...
hij sloeg gewoon bewust, als je dat niet ziet moet je maar naar de oogarts gaan.. je kijkt alleen maar naar pepe, maar levante speler waren alleen bezig met aanslagen plegen..

13 november 2012 om 02:07

Niks bewust, gewoon puur pech dat Cristiano op dat moment tussen twee spelers van Levante zat die een luchtduel aangingen. Maak er geen drama van, dit is voetbal. Jullie zijn er als de kippen bij om te zeggen dat voetbal een mannensport is en nu weer 180 graden omdraaien.

Als dit de doorsnee voetballer overkomt kan het de media geen moer schelen. Waarom moet er overal iets in gezien worden, het was onschuldig. Laat het nu rusten, gaat nergens meer over.

13 november 2012 om 07:56

Het gebeurde in België ook met doorsnee voetballer Dejaegere enkele weken geleden (wel bloed uit zijn mond ipv oog). Daar werd toch ook vrij veel over gepraat.

13 november 2012 om 11:27

He-le-maal niets over gelezen of gehoord eigenlijk. Althans toch niet op dit niveau, zoeken achter zaken die er niet zijn.

13 november 2012 om 16:12

Natuurlijk niet, maar wel in alle kranten van België. Tuurlijk gaat het hier om een ploeg die wereldbekendheid heeft, dus gaat het tot in Nederland en verder. Hoeveel Nederlanders kunnen 1 of 2 spelers van KV Kortrijk opnoemen? Dus gaat een interview van Marca of eender welke krant overgenomen worden tot in Nederland en verder
Ik bedoel dus maar: Dejaegere of Ronaldo, spelers zullen er mogelijk over ondervraagt worden en er zal media-belangstelling zijn. Zeker als er bloed bij te pas komt, zal de aandacht groter zijn. Tuurlijk gaat het bij Ronaldo nog iets groter zijn dan bij Montero of Iraola. Of Mbokani tov Dejaegere of Mutamona.

Verder heb ik het ook al gezegd in een vorig artikel. Het was gewoon onschuldig, een normale beweging als je hoog wilt springen.

Kinderachtig gedoe dit. Niet de eerste keer dat deze twee ploegen elkaar na de wedstrijd nog even willen opzoeken in de media. Blijkbaar hebben de mannen van Mourinho en mannen in het rood-blauw het niet zo op elkaar. Het meest trieste vind ik niet eens het geschop van Levante, het slechte veld, de provocaties van Pepe richting het publiek en het gezeur van Ramos en Juanfran achteraf. Het meest trieste is dat Pepe z'n provocaties (op televisie te zien) door de club worden weggewuifd en hij in een officieel statement wordt neergezet als een voorbeeldige speler die zich nooit misdraagt. Misschien moeten ze zich eens afvragen waarom ze al zo vaak actie moeten hebben ondernemen nadat hij weer iets onsportiefs deed. Ik heb het dus niet over de vermeende provocaties richting de Levante-spelers in de spelerstunnel. Ik weet niet wat daar van waar is namelijk. Evenals dat ik niet weet wat waar is van de verhalen van Ramos en Juanfran. Ik heb het over de gebaren richting en het uitlachen van het thuispubliek door Pepe. Dit is ontzettend onsportief en respectloos en het is een regelrechte schande dat zo'n 'grote' club hier niets mee doen en zelfs durft te beweren dat al hun spelers voorbeeldig zijn.

13 november 2012 om 09:16

Estelada, Real Madrid heeft niet gezegd dat Pepe een voorbeeldige speler is. Dit is ontzettend verdraait door voetbalzone om lezertjes te trekken. Dit was hun officiele statement over de gebeurtenissen:

In the light of the incidents following the end of yesterday’s match between our team and Levante U. D., Real Madrid would like to state the following:

1) All of our players and coaching staff behaved in an exemplary fashion during the course of a match which took place in conditions which made playing football very difficult and which our team was able to overcome in a professional, dedicated and sporting manner.

2) At the end of the match the attitude and behaviour of the players, coaching staff and members of the expedition was at all times correct and beyond reproach.

3) We reject the accusations in some sections of the media regarding supposed provocations by our player Pepe towards the home team’s dressing room. Our player’s behaviour was at all times exemplary, like that of the rest of his team mates.

4) This club will continue to defend at all times the values of sporting behaviour and respect that should guide the world of sport.

14 november 2012 om 00:51

Oké fair enough.

Ze zeggen echter wel dat het gedrag van Pepe ten alle tijden voorbeeldig was (slotzin derde alinea). Tot slot maakt de club zichzelf een beetje belachelijk door na deze leugens en onvoorwaardelijke steun aan een onsportieve speler, te beweren dat het doorgaat met het ten alle tijden verdedigen van de waarden van goed gedrag binnen de sport en het respect dat toonaangevend zou moeten zijn in de wereld der sport (vierde alinea).

Er staat niet letterlijk dat Pepe een voorbeeldige spelers is maar er staat wel letterlijk dat hij zich ten alle tijden voorbeeldig heeft gedragen. Dit terwijl we allen hebben kunnen zien hoe hij het publiek provoceert en kleineert. Ik neem aan dat je met me eens bent dat deze uitlatingen vanuit de club vrij ernstig zijn, zeker aangezien het herhaaldelijke karakter. De club heeft immers al eerder slecht gedrag van Pepe weggewuifd of ontkend.

14 november 2012 om 10:06

Je kan die laatste zin van alinea 3 op verschillende manieren interpreteren. De club kan bedoelen dat Pepe zijn gedrag in die wedstrijd ten alle tijd voorbeeldig was. Wat niet waar was volgens velen. Aangezien hij het publiek zat uit te dagen. Dit heb ik nog niet gezien dus als je een youtube link of zo iets hebt, zou ik graag willen zien/weten.

Of dat zijn gedrag ten alle tijd voorbeeldig was bij de kleedkamers. Dit kunnen wij niet beoordelen aangezien wij niet weten wat er in de spelerstunnel is gebeurt. Je hebt de verhalen van Levante en de verhalen van Real Madrid. De verhalen van Ramos en de verhalen van Ballesteros.

Ik ben het natuurlijk met je eens over Pepe. In het comminiqué staan ook dingen waar ik op het moment zeker niet mee eens ben. Maar als club zijnde dien je jouw spelers en coach nou eenmaal te verdedigen. En dan krijg je soms jammer genoeg dingen als dit.

pepe zou zich niet laten slaan en zeker niet door hem!
hij had hem afgemaakt denk ik.
wat een domme actie van de media om dit zo te verkondigen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren