Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik zei Salah dat hij de arbiter moest zeggen dat het geen stafschop was’

Laatste update:

Na afloop van de 0-2 zege van Liverpool op Crystal Palace van maandagavond was er veel te doen om de manier waarop het openingsdoelpunt van the Reds tot stand kwam. James Milner opende op slag van rust de score, nadat Mohamed Salah een strafschop had verdiend. Volgens Luka Milivojevic was van een overtreding op Salah echter geen sprake en had de Egyptische superster van Liverpool arbiter Michael Oliver daar zelf op moeten wijzen.

De middenvelder van Crystal Palace stelt dat teamgenoot Mamadou Sakho na een duel met Salah ten onrechte werd gestraft met een strafschop. "Naar mijn idee was het geen penalty. Dat idee had ik tijdens de wedstrijd al en werd na afloop alleen maar bevestigd", wordt Milivojevic geciteerd door The Telegraph. "Mama probeerde de bal te raken. Hij raakte de bal niet, maar hij raakte de speler ook niet. Salah viel neer en kreeg een strafschop, maar ik zag geen contact. Het was absoluut geen strafschop."

Direct na het incident was te zien hoe Milivojevic op het veld contact zocht met Salah. "Ik zei hem dat hij de arbiter moest zeggen dat het geen stafschop was, maar hij zei zelf dat het wel een strafschop was", vervolgt de middenvelder van Crystal Palace. Doordat arbiters in de Premier League nog geen videoscheidsrechter kunnen raadplegen, kon het moment niet bekeken worden door Oliver. Milivojevic zegt echter überhaupt geen fan te zijn van de VAR.

"Naar mijn mening beschikken we in dit land over de beste scheidsrechters ter wereld. Zo denk ik erover en ik denk niet dat de VAR zal helpen", vervolgt hij. "Scheidsrechters zijn mensen en mensen maken nu eenmaal fouten. Naar mijn mening heeft de arbiter prima gehandeld. Ik vind dat we de arbiter als spelers moeten respecteren. We zijn geen ploeg die blijft huilen over een gegeven strafschop, we gaan gewoon door."

Kun jij je vinden in de woorden van Luka Milivojevic?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Scheidsrechter was gewoon heel erg slecht in de wedstrijd,
Salah viel heel makkelijk, jammer heb wel minder respect voor hem gekregen door dit.

21 augustus 2018 om 21:36

Daar zal hij wakker van liggen

21 augustus 2018 om 21:38

Dan hou je weinig respect over voor voetballers. Bijna elke voetballer doet dit tegenwoordig.

21 augustus 2018 om 21:48

Als je hierdoor al minder respect krijgt voor iemand
Overigens was het gewoon een penalty.

21 augustus 2018 om 23:15

Yup, zeggen alle Liverpool fans

22 augustus 2018 om 02:17

Wist niet dat mijn United vrienden ook stiekem Liverpool fans zijn. Bedankt!

22 augustus 2018 om 22:21

Klopt, omdat het ook gewoon een penalty was. Kijk de beelden maar terug.

Haha. Het hele artikel staat vol met geklaag over de penalty en dat het er geen was en dan zeggen dat het de allerbeste scheodsrechters ter wereld zijn 😂.

21 augustus 2018 om 22:01

Het artikel staat niet vol met geklaag. Hij heeft aan dat er een actie werd ingezet waarbij zowel de speler als de bal beide nier werden geraakt. Hij vraagt Salah om de scheids in te lichten over het feit dat het eventueel geen strafschop is. Vervolgens sluit hij netjes af met een compliment naar het Engelse scheidsrechterskorps en dat de VAR niet nodig is. Gewoon een prima reactie naar mijn mening.

21 augustus 2018 om 22:02

Sorry voor de autocorrect. Ben er zeer blij mee .....

Kan beter Sakho aanspreken dat die zijn handen en voeten thuis moet houden. Was een terechte pingel. En als hij dan toch zo'n wereldverbeteraar is, begin bij je eigen team. Zaha bijvoorbeeld.

Heel Crystal Palace werd helemaal gek terwijl het gewoon een penalty was.
Sommige scheidsrechters hadden hem niet gegeven, maar ik vond het gewoon terecht. Geen grote overtreding, maar Salah werd duidelijk gehaakt.

Was gewoon een 100 procent strafschop.

"Naar mijn mening beschikken we in dit land over de beste scheidsrechters ter wereld."

Okee, die is de weg kwijt, het was wel een strafschop.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren