Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Specialist Maddison evenaart Coutinho; Milivojevic nadert penaltyrecord

Laatste update:

Leicester City heeft zaterdag de vierde opeenvolgende overwinning geboekt in de Premier League. De ploeg van Brendan Rodgers won met 1-4 van het reeds gedegradeerde Huddersfield Town en klimt daardoor in ieder geval voor even naar de zevende plaats. Patrick van Aanholt won met Crystal Palace met 0-1 van Newcastle United, terwijl het Bournemouth van Nathan Aké en consorten met 1-3 onderuitging tegen Burnley.

Huddersfield Town - Leicester City 1-4
Huddersfield, dat aantrad met Terence Kongolo in de basis, is sinds vorige week officieel gedegradeerd en had daarom weinig meer om voor te spelen. De nummer laatst van de Premier League was duidelijk een maat te klein voor Leicester en mocht blij zijn dat de ruststand slechts 0-1 was. Dat doelpunt was een van de hoogtepunten van de wedstrijd: Youri Tielemans pikte de bal buiten het strafschopgebied op na een corner en vond op knappe wijze de linkerhoek. Na de rust breidde Leicester de marge uit. Demarai Gray zette twee man te kijk en bediende de opstomende Ricardo Pereira, wiens voorzet een prooi was voor Jamie Vardy bij de tweede paal: 0-2.

Huddersfield, dat tot dat moment niets had laten zien, vond echter al gauw de aansluiting: Aaron Mooy benutte een penalty na een overtreding van Caglar Söyüncü op Karlan Ahearne-Grant. Plots leek Leicester de controle over de wedstrijd kwijt: de bezoekers combineerden een stuk minder soepel en creëerden minder kansen dan voor rust. Standaardsituaties leidden echter tot de ruime overwinning. James Maddison krulde een vrije trap langs de muur en scoorde voor de derde keer dit seizoen uit een directe vrije trap. De laatste speler die minstens zoveel vrije trappen benutte in een Premier League-seizoen, was Philippe Coutinho in 2016/17 (ook drie). Een penalty van Vardy, die zelf was gevloerd door Kongolo, betekende de 1-4.

Newcastle United – Crystal Palace 0-1
Newcastle United zette zijn vijf laatste thuiswedstrijden in de Premier League om in winst en rekende in die reeks onder meer af met Manchester City en Everton. Het elftal van Rafael Benítez speelde ook tegen Crystal Palace een verdienstelijke wedstrijd, maar had de pech dat Vicente Guaita in uitstekende vorm verkeerde: de Spaanse doelman zat onder anderen Salomón Rondón diverse malen dwars. Crystal Palace beperkte zich met name in de tweede helft tot tegenhouden, maar het team van de in de basis begonnen Patrick van Aanholt wist de overwinning tien minuten voor tijd wel uit het vuur te slepen. Wilfried Zaha verdiende een strafschop, waarna Luka Milivojevic vanaf elf meter voor het enige doelpunt van de wedstrijd tekende. Het betekende voor Milivojevic alweer zijn tiende benutte strafschop dit seizoen; in de geschiedenis van de Premier League was alleen Andrew Johnson in één voetbaljaargang vaker trefzeker vanaf elf meter (elf keer in het seizoen 2004/05).

Bournemouth - Burnley 1-3
Voor de neutrale kijker viel er genoeg te genieten in het Vitality Stadium. Het spel ging op en neer in de eerste helft en na 45 minuten leidde Burnley met 1-2. Bournemouth kwam vroeg op voorsprong door een eigen doelpunt van Ashley Barnes, die juist een treffer van Nathan Aké probeerde te voorkomen, maar in een kort tijdsbestek kantelde Burnley de wedstrijd. In de achttiende minuut ging doelman Asmir Begovic onder de bal door na een corner van Ashley Westwood, waarna Chris Wood de gelijkmaker binnenknikte. Het was Westwood zelf die even daarna voor de 1-2 zorgde. Callum Wilson liet na om voor rust voor het evenwicht te zorgen na een grote kopkans en in de tweede helft liep Burnley verder weg via Barnes; opnieuw zag Begovic er niet goed uit. De tweede zege op rij in de competitie kwam daarna nauwelijks nog in gevaar voor the Clarets, die nu veertiende staan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Newcastle dominant voor 90% van de wedstrijd, om uit te gaan op een penalty. Toch echt zuur dit weer. Daarnaast nog Lejeune die vast opnieuw langdurig geblesseerd is, terwijl hij echt decent was dit seizoen (was in het begin niet overtuigd van hem, maar is toch echt gaan verbeteren). Bij vlagen mooi spel neergelegd met Rondon, Ritchie en Almiron als hoogtepunten in de aanval. Ki speelde erg goed, alleen miste iederen steeds scherpte om de bal erin te prikken bij een goed keepende Guiata. FN: CP gaat het lastig krijgen om Benteke te verkopen, want wie wil nou de pure schijt dat hij de laatste 2 seizoenen is geworden. Had veel eerder de kans bij een goede counter de 0-1 te maken, om ipv dat er maar slapjes tegenaan te rollen. Kleine lachtertje. Volgende week tegen Leicester hopen voor meer. HWTL

Guaita, jij held! Het was een lucky vandaag, maar dat typeert Palace dit seizoen. Wat winnen we vaak op een lelijke manier. Het spel is er tov vorig jaar op achteruit gegaan. Genoeg om aan te werken en ik weet niet of Hodgson de man is om dit team beter te laten voetballen. Hij laat het team spelen op een manier dat je uiteindelijk genoeg punten geeft, maar het is niet erg aanvallend en al helemaal niet leuk om naar te kijken. Palace heeft genoeg goede spelers om wat aanvallender te denken. En als we volgend jaar willen verbeteren, dan moet er een andere aanpak komen en dat betekent dus ook een andere coach. Maar goed, voor dit seizoen zijn we helemaal veilig en wellicht kunnen we nog een plaatsje opschuiven. Daarna maar eens verder kijken.

6 april 2019 om 18:24

Gefeliciteerd inderdaad nog. Die Guaita was echt bloed irritant voor ons. Succes alvast met de rest van het seizoen, alhoewel ik niet verwacht dat CP nog voor gevaar moet vrezen😊

6 april 2019 om 18:31

Thx! Hij heeft Palace gered vandaag. Overigens hoeft Newcastle ook niet te vrezen. Het programma voor Cardiff is een stuk lastiger.

Heerlijk dat Tielemans eindelijk een eerlijke kans krijgt, schandalig dat hij zo weinig werd opgesteld bij Monaco. Zijn veelzijdige techniek is ongeëvenaard voor zijn leeftijd.

Tielemans ook een serieuze impact bij Leicester. 3 assists en 2 goals. Speelde ook al uitstekend met de Rode Duivels. Gaat nog goed komen met hem. Ook nog maar 21 jaar. Speelt nu met wat meer vrijheid, box to box en niet als verdedigende middenvelder. Ligt hem beter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren