Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik zeg niet dat Arne Slot successen bij Feyenoord boekt dankzij ons, maar…'

Laatste update:

Zeljko Petrovic is lovend over Arne Slot. De momenteel clubloze Petrovic werkte zelf twee periodes in De Kuip. Hij noemt de huidig trainer van Feyenoord ‘de beste oefenmeester van Nederland en een echte gentleman’. Petrovic twijfelt er geen seconde aan dat Feyenoord dit seizoen kampioen van Nederland wordt en hoopt dat Slot ook volgend seizoen nog in Rotterdam de scepter zal zwaaien.

Petrovic was in het seizoen 2020/21 assistent-trainer van Dick Advocaat bij Feyenoord in een sportief wisselvallige periode. De successen onder Slot zag hij naar eigen zeggen niet direct aankomen. “Onder Advocaat was Kökçü nog een beginnende speler. Geertruida heeft inmiddels een basisplaats veroverd. Bij ons was de beste speler, Sinisterra, lang geblesseerd, maar wij bleven hem vertrouwen geven”, aldus Petrovic. “Ik zeg niet dat Slot nu dankzij ons successen boekt, maar wij hebben wel wat voorwerk gedaan. Zo werkt het bijna altijd als de ene staf de andere opvolgt."

Petrovic deelt een groot compliment uit aan Slot, die Feyenoord volgens hem met zijn eigen idee van voetballen verder heeft ontwikkeld. “De fitheid van de ploeg, de manier van spelen met veel druk, hoog tempo en een goede structuur in het elftal. Wat hij doet, is ongekend. Ik vind het een genot om naar te kijken. Daarnaast heeft Slot de gunfactor. Een nette jongen, goed met zijn woorden. Fantastisch.”

Orkun Kökçü en Santiago Giménez zijn voor Petrovic de twee absolute uitblinkers in het huidige Feyenoord. “Kökçü is volwassen geworden. Hij steekt goede ballen tussen de linies, speelt sneller vooruit en verovert nu ballen. En Giménez heeft zich stormachtig ontwikkeld. Daarnaast vind ik het mooi om te zien hoe Geertruida en Hartman zich ontwikkelen. Het tempo dat Hartman in de aanvallen legt, vind ik mooi om naar te kijken. Geertruida gun ik een toptransfer. Dat is een hele leuke jongen.”

Feyenoord heeft met nog zes Eredivisieduels te gaan een voorsprong van acht punten op Ajax. Over een kampioenschap voor de Rotterdammers twijfelt Petrovic geen seconde meer. “Feyenoord is de terechte kampioen. En hopelijk blijft Slot daarna gewoon. Er komen vast mooie clubs voor hem, maar Feyenoord is ook een mooie club. Feyenoord gaat zich versterken met het geld uit de Champions League. Dan kan Slot hier nog jaren door. Hij kan nu naar een club in Engeland gaan, waar hij tegen degradatie moet vechten. Of hij blijft bij Feyenoord, wordt nog eens kampioen en gaat dan naar een buitenlandse topclub waar hij om de prijzen speelt. Dat verdient hij.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Typisch gevalletje van 'humble bragging'. Schijnen veel (ex)-voetballers last van te hebben.

Aan de ene kant zou je denken ga naar Spurs, daar ligt een mooi project, maar aan de andere kant heb je ook United die aan de weg timmert, Arsenal uiteraard, City, Chelsea misschien weer met Lampard en Liverpool dat ook weer boven moet komen drijven. Of te wel de concurrentie is moordend.

10 april 2023 om 08:05

Maar niemand verwacht dat hij Spurs kampioen maakt. Als je daar gewoon elk jaar rond de 4e- tot 6e plek eindigd en af en toe CL haalt, is men tevreden. Kijk naar wat voor kansen voor Pochentino kwamen.

10 april 2023 om 08:13

Het is maar wat je leuker vindt, om de 4e 6e plek spelen of om de titel en Europees bij Feyenoord. Als je gaat moet er echt wel een plan liggen om structureel voor de top 3 te gaan met de club, die ambitie hadden ze ooit ook. Na een aantal verdedigende trainers zou Slot wel voor een revolutie kunnen zorgen voor Spurs.

10 april 2023 om 08:19

Ik weet niet of je het gemerkt hebt Davy maar coaches die plek 4-6 bereiken worden er bij Spurs gewoon uitgegooid. De verwachtingen zijn daar hoog maar die kun je haast niet bereiken door de concurrentie.

10 april 2023 om 08:30

Zeker weten, Davy? Poch, Mou en Conte streden allemaal voor plek 4-6 en zijn allemaal de laan uitgestuurd. Levy is gewoon volledig van het padje af. Verwacht kampioen te worden met een selectie die onderdoet voor minimaal 5 andere teams in de PL.

10 april 2023 om 08:46

Hij bedoeld Levy uiteraard. En daar heeft ie gelijk in. Spurt is een slangenkuil waar je niet in moet stappen zolang hij daar de scepter zwaait

10 april 2023 om 08:49

@jiren,@arsenal etc. De trainers die jullie noemden zijn allemaal ontslagen om andere redenen dan prestaties. Conte bijvoorbeeld brandde onlangs al zijn spelers nog af. En topspelers als Son presteerden geen kloot onder Conte's verdigende voetbal. Mourinho vroeg om dure aankopen.
Levy is niet altijd realistisch en verwacht misschien wel te veel, maar ik heb hem nooit horen zeggen dat Tottenham kampioen moet worden.

10 april 2023 om 08:10

Ik vraag me vooral af of Petrovic daar al wel klaar voor is!

10 april 2023 om 08:45

Bij de Spurs ligt juist geen traject... met het huidige bestuur gaat elke trainer in dezelfde val lopen als de afgelopen 10 trainers. Spurs zal eerst bestuurlijk op orde moeten krijgen voor hij daar in stapt.

Ik zou lekker nog een jaar blijven, je op champions league niveau bewijzen en dan op zoek gaan naar een club met een visie.

10 april 2023 om 08:46

"Aan de ene kant zou je denken Feyenoord is een mooi project, maar aan de andere kant heb je ook Ajax die onverslaanbaar in NL, PSV die er dichtbij zit en AZ die niet per se minder is dan Feyenoord? Is Feyenoord überhaupt een stap hogerop? Wacht gewoon tot Ajax komt..."

Zoiets zal men vast hebben gezegd voordat hij naar Feyenoord ging en kijk waar die nu staat. Daarmee wil ik zeggen: een toptrainer als Slot hoeft zich geen zorgen te maken over wie de concurrentie is.

Welk voorwerk? Slot moet het doen met een totaal ander elftal dan vorig jaar. Dit is echt 100% de verdienste van Slot. Ik durf het nog wel anders te stellen: met Petrovic nog aan het roer bij Feyenoord had Feyenoord nu geen eerste gestaan met dat laffe voetbal van Advocaat en Petrovic.

10 april 2023 om 08:52

Ze hebben Berghuis geïrriteerd met hun spel opvatting, waardoor hij naar Ajax is gegaan. Met het transfergeld hebben ze onder andere Aursnes en Trauner gehaald. Dat heeft wel goed uitgepakt, dus top gedaan door Zeijko, Dick en Cor….

10 april 2023 om 09:55

Over Aursnes en Trauner ben ik het met je eens. Maar ik denk dat elke realistische Feyenoorder toch nog altijd liever Berghuis op de flanken had gehad dan Idrissi of Jahambakhs.

10 april 2023 om 10:09

Puur kijkend naar de spelers wel ja, maar die transfer heeft Feyenoord 100% beter gemaakt. Berghuis was bij Feyenoord een beetje wat Ronaldo bij Man Utd was op het laatst. Alles moest via Berghuis bij balbezit. En Feyenoord heeft dus met het geld daadwerkelijk het team kunnen versterken.

Maar goed, was verder natuurlijk ook cynisch bedoeld, Dick en Zeijko hebben er uiteindelijk een potje van gemaakt natuurlijk. Na Stam was het wel even fijn dat er punten gepakt werden, maar het spel was drama

10 april 2023 om 10:11

Die had ik zeker liever op de flank gehad. Echter met de transformatie die we door hebben gemaakt neem ik die twee nu voor lief.

10 april 2023 om 10:18

Absoluut niet. Berghuis was goed in zijn tijd, maar het staat ook symbool voor een team dat afhankelijk was van 1 speler. Hoewel Berghuis nog steeds een uitstekende speler is hoef ik hem op dit moment niet terug. Weet niet of Berghuis dezelfde energie kan opbrengen als de buitenspelers nu, heeft hij dat loopvermogen?

Daarbij is Feyenoord sinds zijn vertrek alleen maar gegroeid. Ajax bijna andersom trouwens, dus wellicht dat Steven zichzelf nog wel even achter de oren krabt haha.

10 april 2023 om 09:42

Een heel ander elftal dan vorig jaar dat nota bene al een heel ander elftal was dan het jaar daarvoor. Bovendien is het voetbal volstrekt anders. Heel bijzonder wat Petrovic hiervan maakt.

Haha, die grapjassen werden 5e op 29 (!!!!!!) punten achterstand van Ajax. Maar nee, zij hebben het fundament voor dit team gelegd. Ja man.

10 april 2023 om 17:54

Dat succes vele vaders werd dankzij Louis van Gaal al een paar keer duidelijk maar dit spant inderdaad wel de kroon zeg! Hoe krijgt ie het z’n strot uit!? Nog even en hij gaat nog claimen dat Maradona zo groot werd omdat hij bij Petrovic in hetzelfde elftal speelde…

Wat een kansloze poging om nog maar enige waardering van het huidige succes naar zich toe te trekken. En als het al klopt, dan denk ik toch dat 99% van het voorwerk op het bordje van Dick Advocaat komt en niet op die van deze Jan Pipo de Clown.

Petrovic is typisch iemand die altijd loyaal is geweest aan een grote trainer en zo overal mee naar toe werd genomen door Advocaat. Op eigen benen heeft deze man niets bereikt. Maar wel altijd de praatjes voor 10. Ik vind het maar een irritant babbelziek mannetje.

10 april 2023 om 08:49

Wel nee, ook Advocaat valt van alles te verwijten. Spelers die conditioneel echt verschrikkelijk in elkaar zaten, al is het contrast met Slot zijn team nu echt enorm. Maar bij Advocaat was het vooral een aantal spelers die standaard gewisseld moesten worden in de 65e minuut omdat ze leeg waren. En dan waren ze nog niet eens pressie voetbal aan het spelen. Slot wisselt nu spelers omdat ze er niet lekker in zitten of dat ze vanuit luxe nog een prima speler op de bank hebben zitten. Slot heeft met zijn staf waarde gecreëerd en daardoor ook financieel een betere positie gekregen.

10 april 2023 om 09:28

Ik bedoelde eigenlijk al dat ik het onzin vond. Maar als er al iets van voorwerk zou zijn gebeurd, dan is het als laatste te danken aan deze clown. Slot heeft Feyenoord eigenhandig gebracht waar het nu staat. Een Europese finale en een kampioenschap in 2 jaar tijd is gewoon briljant. Zeker als je ziet hoeveel wisselingen er in de selectie zijn geweest.

10 april 2023 om 11:21

Ah, op die fiets. Ik denk wel dat er onderschat word hoe belangrijk een assistent trainer is. Maar in de vorm van Petrovic zal het geen mega impact hebben bij een club als Feyenoord nee.

Leuk en aardig dat hij nu zegt dat Sini de beste speler was maar ik kan mij herinneren dat er onder Advocaat altijd maar gedaan werd alsof Berghuis de enige was die een balletje kon trappen en de andere 10 een stel koekenbakkers waren en daar deed Advocaat doodleuk aan mee. Zo kon hij zich verschuilen achter zijn laffe tactiek.

10 april 2023 om 10:16

Goed geheugen, daarnaast was Sini ook geen verdienste van Advocaat, maar Stam. Jaap had Sini tot basisspeler gepromoveerd.

Welke drugs gebruikt hij? Die wil ik ook voor mijn functioneringsgesprek.

Zonder de eer naar mij toe te willen trekken, maar Slot en Feyenoord kunnen wel mede zo goed presteren omdat ik ver uit de buurt blijf van Rotterdam. Ik loop ze niet voor de voeten en laat ze rustig werken, wat goed is voor de resultaten op het veld.

10 april 2023 om 09:13

Mede door jou? Nu ben je wel heel nederig. Ik zag gisteren duidelijk de hand van 29er. Daar hebben we het hier thuis nadien ook uitgebreid over gehad!

10 april 2023 om 09:34

Met het openingsdoelpunt in de 29e minuut snap ik dat

“Ik zeg niet dat Slot nu dankzij ons successen boekt, maar wij hebben wel wat voorwerk gedaan. Zo werkt het bijna altijd als de ene staf de andere opvolgt."

Nou ja, theoretisch gezien heeft hij gelijk dat er punten zijn waarop is doorgeborduurd, maar dat is werkelijk altijd zo als er een nieuwe coach komt. Echter is er eigenlijk niets wat je op het conto van de vorige staf kunt schrijven. Kokcu had al een basisplaats, Sinisterra zat er al een poosje en jonge spelers worden nou eenmaal ervarener en beter als ze vlieguren maken.

Echter is het verschil van Kokcu voor Slot en nu gewoon erg groot. Hij is fitter dan ooit, speelt beter, volwassener en is niet meer zo wisselvallig. Daar hebben Advocaat en consorten niets mee te maken.

In het begin werd er nog aan slot gevraagd of hij niet met Advocaat zou praten om informatie over de spelers enzo..onder andere door de grootste Advocaat fan "Derksen" heeft trouwens lang volgehouden dat Advocaat zo goed was voor Feyenoord! Gelukkig horen we daar niets meer over...totdat deze kneus weer om de hoek kom kijken.....want nu blijkt dat zij Slot hebben gemaakt.

Slot een gentleman? Wacht maar tot meneer zijn zin niet meer krijgt en het wat tegenzit. Kunnen ze in Alkmaar over mee praten. Onbetrouwbaar en Feyenoorders, denk nu niet dat ie een clubman is!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren