Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik wil niet weg bij Chelsea, ik denk niet aan Barcelona of Real Madrid’

Laatste update:

Chelsea trok meer dan twintig miljoen euro uit voor Filipe Luís, maar de tienvoudig international van Brazilië is geen basisspeler bij Chelsea. Manager José Mourinho geeft de voorkeur aan César Azpilicueta, die bezig is aan een fantastisch seizoen in Londen. Azpilicueta wordt in de wandelgangen in verband gebracht met de Spaanse grootmachten Real Madrid en Barcelona, maar van een transfer is volgens hem geen sprake.

/

“Ik heb er nooit over gedacht om te vertrekken bij Chelsea en ik denk dan ook niet aan Spanje. Ik speel bij het beste team van Engeland”, laat Azpilicueta optekenen in de Spaanse media. “Bij Chelsea hebben we in Eden Hazard iemand die in de toekomst een van de beste spelers van de wereld zal zijn. We krijgen kritiek, maar we scoren ook veel. Soms moet je aanvallen, maar goed verdedigen is ook belangrijk.”

De 25-jarige Azpilicueta speelt sinds 2012 bij Chelsea. De tienvoudig international van Spanje brak in zijn geboorteland door bij Osasuna, dat hem in 2010 voor circa zeven miljoen euro verkocht aan Olympique Marseille. Die club deed hem twee jaar later voor ongeveer tien miljoen euro over aan Chelsea.

César Azpilicueta is beter dan Filipe Luís

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Azpi is voor mij de perfecte back. Heeft zich geweldig ontwikkeld bij Chelsea en verdient het om wekelijks te spelen. Zowel aanvallend als verdedigend een geweldenaar die nooit verzaakt. Maar goed dat Dave niet eens wil vertrekken!

5 mei 2015 om 15:29

Aanvallend een geweldenaar zou ik niet zeggen, in dat opzicht in Filipe beter, Azpi is alleen een kei in verdedigen.

5 mei 2015 om 22:08

Azpi vind ik geweldig met zijn rechterbeen op links. Komt ook vaak naar binnen en combineert daar dan met de spits. Uniek voor een topclub, want ik kan er zo geen een opnoemen met een rechtsbenige linksback.

5 mei 2015 om 15:33

Azpi is een van de beter aankopen van de afgelopen jaren. Werkt hard en is een van de weinig backs die goed kan verdedigen. Dit seizoen praat iedereen ver hoe goed Terry was en terecht, maar Azpi was ook erg goed en verdient het inderdaad om te spelen.

5 mei 2015 om 16:36

Helemaal mee eens met je opmerking dat hij een van de betere aankopen van de afgelopen jaren is. En voor een schijntje, 10 miljoen Euro voor een basisspeler bij een topclub kunnen niet veel ploegen zeggen.

5 mei 2015 om 16:55

Luis hoeft ook helemaal niet over real en Barcelona na te denken die willem hem toch niet hebben. Real marcelo en coentrao en Barcelona alba

5 mei 2015 om 22:07

Dit gaat alleen niet over Luis, maar verder geef ik je gelijk.

Cesar Azpilicueta kan je nu al bij de beste linksbacks of rechtsback ter wereld zetten, op zijn leeftijd al.
Hij kan namelijk op beide posities! Samen met Alaba vind ik hem de meest talentvolle.
Bedankt Olympique Marseille!

5 mei 2015 om 16:34

Tegenwoordig word er enkel nog naar opbouwende backs gekeken, mar Azpilicueta is inderdaad een topback! dat hij nog lang in het blauw mag gaan spelen!

Ik hou van deze man. geeft altijd 110, altijd blij, Juicht het hardste en klaagt nooit. Vindt dat die niet de lof krijgt die hij verdient helaas. Zou inderdaad niet misstaan bij barca of real.

5 mei 2015 om 15:21

alba is wel een klasse beter dan hem

5 mei 2015 om 15:23

Waarin dan? alleen aanvallend misschien en in zn maniertjes

5 mei 2015 om 15:29

zowel aanvallend als in de opbouw, heeft ook veel meer rust aan de bal en rost de bal niet weg als azpi. Een rechtsbenige linksback gaat nooit goed..

5 mei 2015 om 15:30

Jordi Alba vind ik totaal niet beter, is daarnaast ook een smerige speler

5 mei 2015 om 15:44

Alba beter dan Azpi ? Wauw, Alba is een renpaard die niet kan verdedigen. Azpi is zo gigantisch veel beter dan Alba, waarom zou Barcelona hem anders willen?

5 mei 2015 om 15:47

omdat azpi eigenlijk een rechtsback is.

Hij is 1 op 1 gewoon niet te passeren. Beste back voor mij.

5 mei 2015 om 16:11

Alsof een Chelseaverdediger ooit 1 op 1 staat

5 mei 2015 om 16:50

Zoveel dekking van Hazard krijgt Azpilicueta nou ook weer niet in vergelijking met Willian die echt altijd en overal de bal probeert te veroveren.

5 mei 2015 om 18:02

Haha. Ja we kunnen ook goed compact verdedigen. Ach, die grap kan ik nog wel dulden .

Maar even serieus: Ivanovic heeft zich wel al laten ringeloren aan zijn kant in de 2de seizoenshelft. Azpi kan je bijna nooit dribbelen.

Real Madrid moet Marcelo vervangen door deze man te halen, hij is daarnaast ook Spaans, past nog beter bij Real Madrid.

5 mei 2015 om 15:34

Zoveel spanjaarden spelen er toch niet. Volgens mij net zoveel portugees sprekende als spaans sprekende spelers. Of zie ik er een aantal over het hoofd.

In dat opzicht zal het wel meevallen dacht ik.

5 mei 2015 om 15:43

Jij bent ook net wakker zeker? Bij een artikel waarin hij zegt dat hij niet zit te wachten op Barca en RMA lijkt het me toch wel duidelijk dat hij niet naar Spanje gaat.

5 mei 2015 om 15:55

Suarez was ook zogenaamd gelukkig in Engeland.
Bale was ook zogenaamd gelukkig in Engeland.
Isco haatte ook Real Madrid.
Lampard zou ook nergens anders spelen in Engeland behalve Chelsea.

Wanneer Real Madrid met een Don Corleone transfersom en salaris komt, dan hebben spelers niks te willen.

5 mei 2015 om 18:56

Suarez en Bale waren ook zeker gelukkig, maar zij sloten een transfer niet zo specifiek uit als dat Azpi dat hier doet. Isco idem dito, hij zegt dat hij Real haat maar sluit niet uit dat hij erheen zou willen mocht zich de kans voordoen.

En Lampard zag dit ook niet aankomen, ten eerste geen contractverlenging waar hij wel op rekende en ten tweede niet in Amerika maar nog bij City moeten voetballen. Het was de bedoeling dat hij bij City alleen zou trainen en in januari naar Amerika zou gaan, maar City zelf werkte tegen.

Snap dat het tegenstrijdig overkomt, maar als Azpi dit zo letterlijk zegt gaat het niet gebeuren. Real gaat dan de focus leggen op iemand die wel in de eerste instantie graag komt, wat hun goed recht is.

Wat een geweldige aanwinst blijkt hij toch te zijn. Hij krijgt nog niet van iedereen het lof dat hij verdient. Hij is zowat niet te paseren, zijn mentaliteit is geweldig, hij kan op meerdere posities spelen en hij kan al gerekend worden tot 1 van de beste links/rechtsbacks ter wereld. Geweldige speler.

Ik had niet verwacht dat hij nog maar 25 jaar was. Staat het hele seizoen al fantastisch te verdedigen. Voor mij de ideale vleugelverdediger van Chelsea FC. Moge hij nog lang voor mijn cluppie spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren