Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hakim Ziyech krijgt nu ook de voorkeur boven dure aankopen bij Chelsea

Laatste update:

Hakim Ziyech staat in de basis van Chelsea voor de stadsderby op bezoek bij Tottenham Hotspur. Manager Graham Potter geeft de Marokkaan de voorkeur boven Mason Mount, Noni Madueke en Mykhaylo Mudryk. Arnaut Danjuma heeft geen plekje bij de eerste elf van Spurs toebedeeld gekregen. Antonio Conte, die zelf nog niet aanwezig is, kiest voor andere spelers in zijn voorhoede.

Ziyech mocht in de winterstop nog vertrekken bij Chelsea en leek op de slotdag op weg naar Paris Saint-Germain, maar op het laatste moment ging dat niet door. Toch kiest Potter steeds vaker voor de stilist uit Dronten, die ook nu vanaf de rechterkant zal spelen. Hij moet Kai Havertz, de valse spits van dienst, van aanvoer gaan voorzien. Raheem Sterling komt vanaf de linkerkant en dat betekent dat Madueke als reservespeler aan de Londense burenruzie moet beginnen.

Spurs, dat een Champions League-plekje wil behouden en voorlopig vierde staat, treedt met een voorhoede zonder Danjuma én Heung-Min Son aan. De Nederlander en de Zuid-Koreaan zitten naast elkaar op de bank en zien dat Dejan Kulusevski, Richarlison en Harry Kane de drie aanvallendste posities bezet houden. Fraser Forster verdedigt het doel omdat Hugo Lloris vanwege een blesusure ontbreekt. De wedstrijd begint om 14.30 uur en is te zien op Viaplay.

Tottenham Hotspur maakt een wisselvallige periode door. Na de 1-0 overwinning op Manchester City ging het met 4-1 onderuit bij Leicester City, waarna een 1-0 nederlaag bij AC Milan en een 2-0 zege op West Ham United volgden. Chelsea is bepaald niet de favoriete tegenstander van Tottenham. Van de 61 onderlinge ontmoetingen in de Premier League wonnen the Spurs er slechts 7, werd er 21 keer gelijkgespeeld en verloren ze 31 keer. Conte is er nog niet bij. De Italiaan is nog herstellende van een galblaasoperatie, waardoor Cristian Stellini voorlopig de honneurs waarneemt. Tottenham moet het stellen zonder Rodrigo Bentancur, Yves Bissouma, Lloris en Ryan Sessegnon. Eerder dit seizoen wist Kane in minuut 96 een punt te redden op Stamford Bridge: 2-2.

Chelsea kent een desastreuze fase. Ondanks vele winteraankopen wisten the Blues hun laatste vier Premier League-wedstrijden niet te winnen. Daarnaast werd er in de Champions League verloren van Borussia Dortmund (1-0). In de afgelopen speelronde ging Chelsea in eigen huis met 0-1 onderuit tegen hekkensluiter Southampton. Potter staat onder druk en grapte vrijdag op de persconferentie, door te zeggen dat hij te laat was omdat hij een crisisberaad had met de club. Het probleem bij de ploeg van Potter ligt in de voorhoede. In de laatste tien wedstrijden werd vier keer het net gevonden. Daarnaast wist Chelsea al zeven uitwedstrijden op rij in de competitie niet meer te winnen. César Azpilicueta heeft een hoofdblessure en is er, net als N'Golo Kanté en Christian Pulisic, niet bij.

Opstelling Tottenham Hotspur: Forster; Emerson, Romero, Dier, Lenglet, Davies; Skipp, Höjbjerg; Kulusevski, Kane, Richarlison.

Opstelling Chelsea: Kepa; James, Silva, Koulibaly, Chilwell; Loftus-Cheek, Fernández, Félix; Ziyech, Havertz, Sterling.

Wie wint de Londense derby?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is toch de speler waar de meeste dreiging vanuit gaat. Jammer dat ze geen afmaker hebben. Anders had hij inmiddels 20+ assists.

26 februari 2023 om 14:06

20 is het record in de PL, weet niet of Ziyech überhaupt genoeg ccc verzorgd heeft om die te halen.

26 februari 2023 om 14:14

Totaal onneens. Ziyech speelt, net zoals de rest van de Chelsea spelers, ook gewoon als een natte krant de laatste tijd, kan ook nooit t verschil maken. De beste man heeft met zijn ajax verleden echter een hoop credit onder de nederlandse fans hier op voetbalzone. Potter is helemaal de weg kwijt, weet totaal niet wat hij met zn selectie aan moet...

26 februari 2023 om 14:30

Terwijl zelfs in de eredivisie ziyech slechts 10 doelpunten uit 144 schoten stond. Die jongen stuurt een hoop er op uit maar veel ballen missen hun mark. Assists waren ongeveer gelijk dacht ik qua verhouding.

26 februari 2023 om 15:20

Ik heb niets te veel gezegd volgens mij

26 februari 2023 om 14:53

Tuurlijk niet, die sturen ze naar Inter.

Chelsea het enige team met een 100pct score in het stadion van Spurs, opvallende stat.

26 februari 2023 om 14:00

Ziyach maakt toch wel genoeg minuten voor chelsea. Maar zie hem het liefst naar la liga komen. Denk echt dat die in spanje het beste van zijn spel kan laten zien.

Sterkst mogelijke opstelling op Loftus Cheek na. Daar moet Kante staan alleen die moet eerst nog wedstrijdritme hebben. Ben benieuwd

26 februari 2023 om 14:58

Fofana had terug moeten starten.
Speelde enorm goed vorige wedstrijd in de spits. Is me nog steeds een raadsel waarom die gewisseld werd in de rust.

Wel mooi dat ze dus allemaal spelers hebben gehaald, en dan spelen gewoon Sterling en Ziyech vandaag. Veeg mij maar op lol.

Als ETH dit team had dan had hij de premier League geklaard

Echt mooi om te zien dat je met zoveel geld dat ze hebben uitgegeven nog steeds niet 2-3 wedstrijden achter elkaar kan winnen..

Als Potter nog 3 wedstrijden verliest dan vliegt hij eruit

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren