Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik wil niet terug naar Chelsea, want ik wil hier nog vele jaren blijven’

Laatste update:

José Mourinho was in twee verschillende periodes werkzaam bij Chelsea en daar blijft het ook bij. Althans, als het aan de huidige manager van Manchester United zelf ligt. De Portugees heeft niet de intentie om terug te keren naar Londen.

/

“Ik hoop het niet, eerlijk gezegd. Ik wil nog vele, vele jaren bij Man United blijven. Dat zou betekenen dat ik niet op zoek hoef naar een andere club in de Premier League, dus nee, ik hoop niet dat ik nog terugkeer”, zo wordt de 53-jarige Mourinho geciteerd door Sky Sports.

The Special One won met Chelsea drie landstitels, de FA Cup, drie keer het tweede bekertoernooi van Engeland en één keer de Community Shield. Hij werd in december 2015 vanwege de tegenvallende resultaten ontslagen door eigenaar Roman Abramovich.

Denk jij dat José Mourinho nog eens als manager terugkeert bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat Mourinho hierin toch een beetje in zijn trots gekrenkt is. Hij wou graag jaren bij Chelsea blijven, en hij is daar toch ontslagen. Ben benieuwd of hij het bij United wel voor de lange tijd, die hij zelf zegt te willen, mag laten zien.

Zoals hij in zijn laatste jaar presteerde denk ik dat dit wederzijds is. Het valt mij op dat in de loop van tijd, hij altijd het respect van de spelers verliest. Want Chelsea was vorig jaar echt niet zo slecht om 16de te staan. Maar de meeste spelers leken klaar te zijn met Mourinho. Al zeggen sommigen dat het niet zo is.

22 oktober 2016 om 00:38

Mourinho begon ermee door het hele Eva Carneiro fiasco en sommige spelers bij zich in het harnas te jagen. Op Hazard een druk op leggen door te roepen dat hij beter is dan Ronaldo. Costa op stang jagen. Cech verkopen. Noem maar op. Het is 100% zijn eigen schuld dat hij is ontslagen. Als Mourinho te veel macht krijgt gaat het tegen hem werken and I reckon you dat dit ook nog bij United gaat gebeuren als hij niet oplet. Ik ken hem lang genoeg om te weten dat zijn dagen als manager beginnen af te tellen omdat nog weinig mensen met hem willen werken.

Lopen te veel vedettes bij deze clubs. Ze willen gepamperd worden en elke dag horen hoe geweldig ze zijn. Een coach als van Gaal werkt niet en ook met Mourinho ben ik nog niet zo overtuigd van Manu. Ik denk dat ook een coach als Simeone niet had gewerkt bij deze ploegen.

Zij hebben spelers nodig met karakter. Spelers die altijd willen winnen. Op welke manier dan ook

Mooizo want ik zou je nog niet terug willen al kreeg ik er geld bij.

Hij wordt door de Chelsea fans bedankt voor alles wat hij voor de club heeft gedaan. Hij heeft echter bijgedragen bij wat Chelsea vandaag de dag is, maar ik heb hem altijd een nare, zelfingenomen narcist gevonden die spelers en andere mensen binnen een club compleet kon alieneren dus veel succes bij Man Utd gewenst Mou, maar niet tegen ons.

Gisteren manu fener geweest.

Haha deze man maakt van alles een notitie en die gooit die netjes achter de flesjes.

Manu speelde gisteren sterk met druk na voren ben benieuwd of mourihno dat aandurft tegen grotere ploegen.

22 oktober 2016 om 06:52

Fener is een grote ploeg

22 oktober 2016 om 07:37

@cardura: kaka-cr7 zegt ook grotere ploegen. Laten we eerlijk zijn Fener is subtop in Europa. Niks mis mee maar verder zullen de clubs uit Turkije en Nederland niet meer gaan komen (denk ik).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren