Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik wil herinnerd worden als iemand die altijd alles heeft gegeven’

Laatste update:

Steven Gerrard is bezig aan zijn laatste weken als speler van Liverpool. De 34-jarige middenvelder, die in 1998 zijn professionele debuut maakte, speelde tegen West Bromwich Albion zijn vijfhonderdste wedstrijd voor Liverpool. Op de clubwebsite van the Reds is het terugblikken al voorzichtig begonnen.

/

“Ik wil herinnerd worden als iemand die altijd zijn uiterste best deed op het veld”, laat Gerrard optekenen via de officiële kanalen van de club. “Op de training en in de wedstrijden: ik wil herinnerd worden als iemand die altijd alles heeft gegeven.”

“Ik heb hard moeten werken om te komen waar ik nu ben en ik mag mezelf gelukkig prijzen dat ik zo’n fantastische carrière heb”, gaat Gerrard verder. “Het was een loopbaan met hoogtepunten en dieptepunten. De hoogtepunten hebben me van mijn stoel geblazen en ik heb veel van mijn dromen bereikt voor Liverpool en de nationale ploeg.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

hij wordt zal door de meeste engelsen (non-LFC fans) helaas herinnerd worden door zijn uitglijder ben ik bang

28 april 2015 om 15:53

Ja daar kan je hem zeker op afrekenen ja, ik vind een BPL titel ook beter dan een CL titel.

28 april 2015 om 16:00

Bpl titel beter dan CL titel, droom verder vriend

28 april 2015 om 16:43

Haha BPL titel beter dan een CL titel? Kom op zeg. Iedereen droomt van een Europese titel. Ik wed dat Gerard zijn CL-titel niet inruilt voor een BPL-titel als dat mogelijk zou zijn.

28 april 2015 om 20:43

Valt over te discussiëren. Ik vind zelf de CL een veel betere prijs, maar met een goede loting en een beetje geluk kom je soms heel ver komen in de CL. De winnaar van de BPL is daarentegen vaak wel over het hele seizoen gezien het beste en weegt een factor als geluk minder mee.

28 april 2015 om 15:54

bijna, Steven Gerrard zal door mij (non LFC fan) herrinerd worden als een vd allerbeste middenvelders van zijn tijd. Respect voor deze man.

28 april 2015 om 16:48

Ik ben geen LFC fan, maar ik zal hem toch herinneren als een van de best middenvelders in engeland.

Natuurlijk een Liverpool legende. In mijn ogen toch een van de beste middenvelders die in Engeland heeft gespeeld en veel heeft bereikt! Alleen maar respect voor Gerrard

28 april 2015 om 16:03

Heel voor respect voor hem inderdaad. Wat een geweldige goals maakte hij in zijn goeie tijd. Fabuleuze afstandsschoten.

28 april 2015 om 16:59

Toch wel raar dat de Engelse generatie met o.a. Gerrard, Lampard, Terry, Ferdinand etc niet veel hebben bereikt met de nationale ploeg.

28 april 2015 om 17:27

Omdat een team niet uit 4 spelers bestaat... Je kan wel 4 goede spelers hebben, maar als de rest middelmaat is dan bereik vooralsnog niks.

28 april 2015 om 17:43

Ze hebben al die jaren gewoon een topteam gehad. Het ontbrak alleen aan een goede trainer. Zat meestal totaal geen gedachte achter het spel. Te weinig diepgang etc.

28 april 2015 om 18:40

Flashpower1,

Daarom gebruik ik ook "o.a. "
Natuurlijk hebben ze meerdere goede spelers gehad, behalve de vier spelers hierboven, denk aan een Beckham, Rooney, Neville(s), J. Cole, A. Cole, Hargreaves, Carrick, Scholes, etc. Met generatie bedoel ik minimaal een elftal.

28 april 2015 om 20:14

Op het wk in zuid afrika hadden ze er het team voor.
Tegen duitsland werd een goal van lampard onterecht niet binnen gegeven, dat had dan de 2-2 geworden. En dan gingen ze er op en er over..
De finale gingen ze mss niet winnen ( of zelfs halen ) maar op die moment hangt het van details af en kon alles nog gebeuren.
Engeland is toch al zo veel kampioenschappen na elkaar een potentiele kanshebber voor sommigen, maar uiteindelijk komt er niet veel van in huis, spijtiggenoeg.

Veel dromen, maar geen titel. Overgewaardeerde speler, vind ik. Let op: letterlijk overgewaardeerd. Hij was een geweldige voetballer, echt heel erg goed, maar (op het veld) niet de legende die mensen hem doen uitmaken. Heb het idee dat de legendestatus meer te maken heeft met het bij 1 club blijven (vrij uniek). De voetbalcapaciteiten van Zidane, Pirlo, Scholes of zelfs Seedorf heeft hij nooit kunnen benaderen. Dat hij het meer van werklust moet hebben wordt duidelijk nu hij het fysiek niet meer aankan, de voorgenoemde 4 konden langer mee omdat ze simpelweg beter, technischer en slimmer voetbalden. Toch wordt Gerraed moeiteloos in dat soort rijtjes gezet...

28 april 2015 om 16:15

Gerrard was toch in zijn beste tijd een van de beste middenvelders! Niet voor niks ook die CL op geweldige wijze gewonnen.

28 april 2015 om 16:34

Eens. Je ziet in deze reacties ook veel dat mensen fan van hem zijn wegens zijn werklust, prachtige passes, loyaliteit aan Liverpool etc. Dan hebben 1 van de 3 eigenschappen niks met zijn voetbaltechniek te maken.
Maargoed, ook ikzelf doe er aan mee want ik ben net zo goed fan van hem.

28 april 2015 om 16:40

Hij heeft wel 2-3 seizoenen gehad waar hij van dat niveau was, maar is niet zo constant gebleken als de namen die jij opnoemt.

28 april 2015 om 17:06

Mooi verhaal, maar compleet uit je duim gezogen als je het mij vraagt.

Grote inspirator, belangrijke goals, schot, passing schijn je even te vergeten en werklust telt niet in jou rijtje wat ik raar vind.

Langere of kortere carrière heeft niets met beter of slechter te maken in elk geval, gewoon het puur fysieke gedeelte in dit geval.

Nee, je hebt een aantal aspecten vergeten of lijkt het gewoonweg te negeren.

oja...

Waarom word een speler bij jou beoordeeld op alleen voetbaltechniek? Groot voetballers worden niet groots door alleen hun voeten.

Keane is dan ook niet een grootse speler omdat de carrière kort was en hij niet de fluwele trap van zidane had?

Gerrard verdient veel meer als het imago van een harde werker. Een van de beste spelers die Liverpool en Engeland ooit heeft gekend. Heeft alles gegeven voor Liverpool en is altijd een gewone fan gebleven. Grote persoonlijkheid.

Wat heb ik toch een respect voor deze man! Is een van mijn favoriete spelers. Maar mensen die zeggend dat je hem kan afrekenen omdat hij uitgleed tegen Chelsea zijn natuurlijk niet serieus te nemen, het kampioenschap werd vorig jaar namelijk al eerder verspeeld, toen ze 0-3 voor kwamen (tegen ik weet niet meer welke club) en toen uiteindelijk nog 3-3 gelijk speelde. Hij is nu inderdaad niet meer de snelste, beste, meest fysieke speler van de PL maar ik kan toch nog steeds genieten van zijn geweldige pases.

28 april 2015 om 16:11

Dat was daarna, niet eerder

28 april 2015 om 16:53

Dat was tegen Crystal Palace en was na de wedstrijd tegen Chelsea. Liverpool gaf de 3-0 voorsprong juist weg, omdat ze vol op de aanval bleven spelen (ze moesten het doelsaldo t.o.v. City goedmaken), en daardoor gaven ze heel veel ruimte weg achterin.

Legendarische speler die bij elk top team een van beste zou zijn geweest. Mourinho, Ancelotti en zelfs Ferguson hebben aangegeven Gerrard er ooit graag bij te willen hebben gehad. Nam in Istanbul in 2005 geheel in z'n eentje het team op sleeptouw na de pauze. Dat hij never kampioen werd met zijn Liverpool ligt aan de matige selecties die door de clubleiding daar samengesteld werden en nog steeds worden. Zidane, Henry, Torres, Suarez, Allonso, allemaal grote spelers die aan hebben gegeven wat voor een geweldenaar Gerrard was. Meer dan 500 games voor The Reds ik hoop dat hij een fantastische tijd krijgt in de USA en daarna een mooie functie voor Liverpool FC, misschien wel als manager.

Legende. De wedstrijd in Istanbul blijft mij voor altijd bij. Een van de reden waarom ik voetbal ben gaan kijken. Wat een prachtige wedstrijd. Kippenvel als je eraan terug denkt. Technisch misschien niet de verfijnste speler, maar wel echt een krachtpatser. Zijn afstandsschoten waren fenomenaal. Gerrard hoort eigenlijk gewoon gekroond te worden door Queen Elisabeth.

28 april 2015 om 17:04

Gekroond, of geridders? :D

Echte leider en dit is weer 1 van de legendes die klaar is in de PL. Terry is de laatste volgens mij....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren