Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik weet zeker dat de toekomst er voor veel Ajacieden rooskleurig uitziet’

Laatste update:

Ryan Babel speelde in totaal vijf seizoenen voor Ajax en hij werd twee keer kampioen, maar in de voetbaljaargangen 2004/05 en 2006/07 greep hij net naast de titel. De aanvaller van Al-Ain weet dan ook wat de huidige selectie moet doormaken.

/

“Ik heb precies hetzelfde gevoel meegemaakt. Je werkt het hele seizoen hard voor iets en dan is het na één wedstrijd helemaal weg. Jammer genoeg is ook dat voetbal. Ik ben ervan overtuigd dat de jongens van deze ervaring leren en die meenemen voor de toekomst”, schrijft de 42-voudig international van het Nederlands elftal op Instagram.

“Ik ben nog altijd erg trots op de prestaties van mijn club Ajax van de afgelopen zes jaar en ik ben ervan overtuigd dat de toekomst er voor velen rooskleurig uitziet”, besluit Babel, die bij Al-Ain niet in aanmerking komt voor speelminuten in het eerste elftal. Het is hem evenwel nog niet gelukt om een nieuwe werkgever te vinden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik word een beetje moe van Babel, altijd die open sollicitaties om misschien weer bij Ajax te komen. Tuurlijk ik weet ook wel dat er iets gevraagd wordt aan hem en dat hij netjes antwoord.

9 mei 2016 om 16:23

Je geeft dus precies aan waarom het raar is dat je moe van hem wordt. Hij krijgt een vraag en die beantwoordt hij lijkt me niet zo moeilijk. We moeten niet overal op gaan zeiken.

Had in de winter gewoon weer terug moeten komen naar Ajax... sommige wedstrijden had je echt wel wat aan een type Babel.. (Zoals hij uit bij Dortmund speelde)

Helaas gaat het niet alleen om de spelers maar ook om de fans. En die beginnen zich nu wel zorgen te maken hoe de achterstand op PSV ingelopen kan wordne, zeker nu PSV wederom tientallen miljoenen aan de CL gaat verdienen.

9 mei 2016 om 16:26

toch heeft Ajax het vergeleken met vorig seizoen goed gedaan. psv heeft dit seizoen ongeveer evenveel punten gehaald als vorig seizoen en Ajax heeft een stuk meer dan vorig seizoen dus Ajax is wel op de goeie weg alleen doordat je niet weet te winnen van een middelmatig clubje ben je geen kampioen

9 mei 2016 om 18:30

Timon: kijk ook eens europees. Ajax faalt daar al jaren. Tevens heeft psv dit seizoen veel punten voor de competitie verspeelt rond de europese wedstrijden. Anders was het al veel eerder beslist.

9 mei 2016 om 19:02

Psv is slechts kampioen omdat Ajax niet wil.

9 mei 2016 om 19:39

Natuurlijk, als als als.
Dat is natuurlijk onzin...ajax heeft namelijk 5 jaar op rij CL gespeeld, in die 5 jaar eindigde PSV constant onder Ajax.
Ook presteerde PSV echt niet beter Europees, PSV gooide er net als alle andere muv AZ met de pet naar in de El.
Dus wat je hier aanhaalt raakt kant noch wal.

9 mei 2016 om 16:27

Lees hier vaak dat geld geen rol speelt. Andere clubs moeten dan niet zeuren, maar nu lees ik dat dat voor Ajax wel geldt?

9 mei 2016 om 16:40

Degene die dat beweren snappen er niets van.
geld is voor 90% bepalend. Degene die anders beweren moeten eens kijken naar de standen in Schotland, Duitsland, Frankrijk. een eenmalige uitschieter kan altijd maar structureel nooit.

9 mei 2016 om 16:41

Het ligt eraan wat je met geld doet. Als je het op de bank zet, speelt het geen rol. Bij Ajax verdient de basis elf bij elkaar minder dan tien miljoen. Dat betekend dat je met een begroting van 12-15 miljoen dus een gelijkwaardig elftal kan betalen mits je de spelers zelf opleid danwel bijna gratis aantrekt.

Als je je geld gebruitk om aankopen te doen die beter zijn dan je basis elf, dan speelt geld uiteraard wel een rol. Je elftal wordt beter.

Hetzelfde geldt als je je geld inzet om je salarisplafond te verhogen, spelers blijven langer bij de club en daarmee wordt je elftal beter.

9 mei 2016 om 16:44

Calafel66,je weet toch inmiddels wel dat voor de godenzonen andere regels gelden als voor andere clubs?
Ik lees en zie niet anders,als een andere club een scheidsrechterlijke beslissing meekrijgt is het schandalig,heeft Ajax een beslissing mee mogen anderen niet klagen want het een heft het andere op.
Dat heet meten met twee maten

9 mei 2016 om 16:45

Probleem bij Ajax is alleen dat er geen hoogvliegers noch laagvliegers zijn. op het centrale gedeelte achterin na kom je bij betere spelers al gauw op hoge transfersommen/contracten

9 mei 2016 om 17:04

@patrick37

Vind je je eigen reactie niet een beetje sneu? Het zijn toch gewoon de feiten dat het Ajax soms mee zit (utrecht, Feyenoord) en soms tegen zit (roda, de Graafschap). Net zoals bij alle andere clubs heeft dat uiteindelijk heeft dat geen invloed.

Het enige wat wel opvallend was dit jaar was de felheid over de penalty tegen Utrecht terwijl ik over de andere beslissingen weinig lees.

9 mei 2016 om 17:16

Over die afgekeurde goal van Younes tegen De Graafschap heb ik ook niks meer gehoord. Die stond verre van buitenspel. Heb de analyse en Studio Sport overigens niet gezien, dus weet niet of het daar werd toegelicht.

9 mei 2016 om 17:19

Lees mijn reactie nog eens Speedyafc
je leest overduidelijk niet wat mijn boodschap is!
Ik heb het puur en alleen over het feit dat men zelf klaagt als een concurerende club een beslissing meekrijgt,daar langdurig over door praat
terwijl men zelf na een beslissing (terecht) zegt dat het over een seizoen in balans is.
Als je dat vindt moet je ook niet klagen als een andere club een beslissing mee heeeft,dat is mijn boodschap
goed lezen voortaan alsjeblieft

9 mei 2016 om 17:33

Komt omdat klaassen buitenspel stond die overduidelijk deel nam aan het spel. Younes stond inderdaad geen buitenspel.

9 mei 2016 om 17:59

Maar ajax en Ajacieden klagen helemaal niet, je draait het leuk om maar juist wanneer het Ajax mee zit, is het huis te klein en gaat heel Nederland los.

9 mei 2016 om 18:28

Klaassen stond duidelijk buitenspel en stond in de baan van de bal. Dan is het dus gewoon buitenspel, ook al krijgt niet hij maar Milik de bal.

9 mei 2016 om 19:43

Patrick je gedraagt je als een ware kleuter.
Wat je hier zegt slaat natuurlijk nergens op, en waarom je zo offtopic reageert mag joost weten.
We hebben het over geld, en dan kom jij opeens met scheidsrechtelijke dwalingen aan?
Wij zijn de enige die er geen issue van maken, je krijgt ze namelijk gewoon mee en tegen.
Alleen kinderachtige so called volwassenen blijven huilen over Utrecht bijvoorbeeld.
Ons hoor je namelijk niet klagen over Roda uit.

9 mei 2016 om 20:27

ja dat soort reacties zie je nooit bij andere clubs....haha

9 mei 2016 om 17:24

Vind dat babel ook makkelijk praten heeft.. situatie in 2007 was net ff anders. Toen zou AZ even kampioen worden en had ajax een kleine kans.. nu had ajax kampioen moeten worden. De spelers van az 2007, DIE weten hoe de ajacieden zich gister voelden

9 mei 2016 om 18:30

Klopt inderdaad, nu hadden ze in Amsterdam al gerekend op een kampioenschap en stond alles al klaar om er een groot feest van te maken. In 2007 ging iedereen ervan uit dat AZ het werd, maar uiteindelijk ging PSV met de prijs aan de haal (hetzij met slechts 1 goal verschil). Dat is een heel groot verschil en maakt het huidige kampioenschap van PSV alleen maar pijnlijker voor de Amsterdammers ;-)

9 mei 2016 om 19:49

Dat alles klaar stond is niet meer dan logisch, weliswaar roep je het dan wel op je af.
Maar goed voorbereiden is heel logisch, zeker gezien het feit dat het nergens zo streng geregeld is qua evenementen(draaiboek) als in Amsterdam en Rotterdam.
Ik vind het overigens ook totaal niet arrogant om te stellen dat het op zich normaal was geweest als Ajax kampioen was geworden in Doetinchem.

Ik vond trouwens 2007 nog spannender, 3 clubs die allemaal om de zoveel minuten voor even virtueel kampioen waren.
Ik kon wel huilen toen....net als gisteren.
Maarja je kan er niks meer aan doen, blik richting de vcl, een elftal bouwen en zeer snel handelen qua aankopen en verkopen.
Het team moet er bewijs van spreken begin volgende maand al staan.
Een nieuwe man voor de groep moet er ook snel zijn, en please laat het nou eens iemand zijn die niet binnen de lijntjes tekent!

9 mei 2016 om 20:02

Gelukkig werd AZ het jaar er op wel kampioen, dus enige houvast voor Ajax volgend seizoen hoop ik ;-)

10 mei 2016 om 09:46

nee idd ik ging er zelf ook vanuit dat ik nog minstens een jaar moest wachten op een nieuw schaal.. ben ook blij dat ik Langs de lijn luisterde in plaats van naar Ajax kijk.. heerlijk die spanning :D 2007 idd nog spannende maar toen kreeg PSV opeens vanuit het niets een kans. Het had AZ moeten zijn of het werd Ajax en dan toch nog Psv.. wat een dag

Individueel zullen spelers wellicht nog wel een aardige carrière tegemoet gaan, maar als club zie ik Ajax niet snel de malaise ontstijgen, wat ik toch een stuk belangrijker vind dan het gelegenheidsgezelschap op t veld. Malaise? Ja, als je na zes jaar nog weet om te gaan met ploegen die vol pressie spelen (Salzburg) of zeer behoudend spelen, lijkt me dat er behoorlijk werk aan de winkel is. Geef mij maar een coach als Adriaanse, dan ga je waarschijnlijk af en toe flink op je bek maar hij is wel voorstander van aanvallend spel met hoge balcirculatie. Iets wat het er de laatste jaren aan ontbreekt heeft. De Boer heeft Ajax heel veel gebracht waarvoor we zeer dankbaar kunnen zijn maar ik zou persoonlijk graag weer een fris en vrij Ajax willen zien.

9 mei 2016 om 17:34

Als je na zes jaar nog NIET weet om te gaan etc. uiteraard.

Het voelt natuurlijk verschrikkelijk maar vergeet niet dat het seizoen al heel veel beter is dan vorig jaar. Er is nog steeds een kans om CL te halen. Met een nieuwe trainer en een paar goede aankopen is van alles mogelijk. Er is helemaal geen sprake van een neerwaartse spiraal. Er is talent zat, alleen dat moet nog rijpen.

9 mei 2016 om 18:32

Gaan de goede spelers naar een Nederlandse club die, realistisch kijkend naar de tegenstand in de voorrondes CL, geen Champions League speelt? Ik vraag het me af!

Ik denk dat PSV veel flink zal gaan investeren en dat ze weer met goede spelers op de proppen gaan komen. Geloof me, het verschil zal na gisteren eerder groter worden dan kleiner.

9 mei 2016 om 19:32

Je moet eerst nog maar wachten wat er bij PSV gaat gebeuren. Ik zelf denk dat er redelijk wat spelers zullen vertrekken en je moet nog maar zien wat ze ervoor terughalen.

9 mei 2016 om 22:03

Er is geen club in Nederland die eeuwig kampioen blijft. Ajax komt er vroeger of later weer overheen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren