Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik weet wat we met Balotelli in huis halen, we zijn positief gestemd’

Laatste update:

Veel voetballers hebben een gebruiksaanwijzing en Mario Balotelli is er zeker een van. De aanvaller is weliswaar ‘pas’ 24 jaar, maar hij botste in zijn loopbaan vrijwel met alle trainers. Toch deinste Liverpool er deze maand niet voor terug om gesprekken met AC Milan aan te knopen. De Premier League-club maakte maandag de komst van de Italiaans international officieel.

/

Brendan Rodgers erkent dat hij een risico neemt met het aantrekken van Balotelli, maar hij ziet het ook als een uitdaging in zijn loopbaan als manager. “Mijn hele leven al heb ik spelers kansen gegeven, dit is een gecalculeerd risico", vertelde Rodgers maandag na de 3-1 nederlaag van the Reds tegen regerend landskampioen Manchester City. “Mario is inmiddels 24 jaar, hij is vader geworden.”

Rodgers benadrukte dat Balotelli weet dat hij een verantwoordelijkheid jegens Liverpool heeft. “We zullen hem niet anders dan de andere spelers behandelen. Ik weet wat we in huis halen. We zijn positief gestemd door de houding van Balotelli zelf. Hij weet dat hij bepaalde fouten heeft gemaakt en hij zoekt iemand om hem te helpen.” Balotelli mag worden gezien als de opvolger van Luis Suárez. De zoektocht naar een geschikte opvolger was niet makkelijk, zo erkende Rodgers. “Er waren niet zoveel spelers op de markt die voldeden aan onze wensen.”

Een goede beslissing van Liverpool

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldige dat ze Balotelli weten binnen te halen, het is nu laatste kans voor Balo om het echt te laten zien, scorend vermogen heeft tie dus nu alleen nog laten zien en die rare fratsen thuis laten, van mij mag hij 1 a 2 keer per jaar wel iets geks uithalen hoor, dan gebeurt er tenminste wat en dan heeft de pers ook weer iets om over te discusseren . Engelse competitie word zo wel erg aantrekkelijk voor ons met een Van Gaal, Koeman, Pelle, Bony, al die goede spelers etc. en een gekke Balotelli natuurlijk, van hem mogen we alles verwachten, van prachtige doelpunten tot rare fratsen.

Balogelli is niet te temmen.. Dit gaat weer een behoorlijke miskoop zijn

26 augustus 2014 om 07:35

Hij hoeft niet getemd te worden, balotelli is zoals hij is, als hij maar zijn voeten laat spreken en 25+ weet te scoren en Liverpool weer CL laat halen.

26 augustus 2014 om 07:41

Voor die prijs kan je in deze tijd geen miskoop zijn. Zeker niet als hij zijn gemiddelde niveau behaalt. Als hij daar iets boven speelt, is hij al een fantastische aankoop.

26 augustus 2014 om 09:16

Ik ken geen Ballogeli? Maar goed Mario is een top spits, heerlijke transfer voor eindelijk is een mooi bedrag en geen €80 miljoen of €50 miljoen. Kan niet wachten om hem in actie te zien

26 augustus 2014 om 09:30

Ooh en jij weet ook echt niet wat hij bedoeld? Ik ken die gekke tekens die je gebruikt ook niet? Weet niet wat je bedoeld hoor..

Kan nog steeds eem topspits worden inderdaad. En het is een mooi bedrag voor Mario!

26 augustus 2014 om 14:40

Die tekens komen automatisch.

26 augustus 2014 om 10:48

Kan ik je glazenbol lenen

Vind het jammer dat Wenger hem niet heeft gehaald.

Dit is wel een speler die de PL in 1 klap nog wat leuker maakt/kan maken

20 miljoen is gewoon erg goed gehandeld van Liverpool. Ik vind het helemaal geen groot bedrag als je ziet wat er tegenwoordig wordt neergeteld voor een speler. Balotelli is een naar mijn mening erg goede speler die over uitstekende kwaliteiten beschikt. Bij AC Milan heeft hij zich gewoon gedragen. Ook heeft hij bij Inter, City en Milan bewezen van waarde te kunnen zijn. Echter speelt zijn verleden erg mee en dat is zijn eigen schuld maar ook deels door de pers die alles opblaast. Ik denk dat hij het goed zal doen bij Liverpool! Nogmaals een erg goede aankoop.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren