Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik weet niet wat er met hem aan de hand is, het lijkt soms wel Circus Rensch’

Laatste update:

Rafael van der Vaart is niet te spreken over de prestaties van Devyne Rensch en Jakov Medic namens Ajax in het uitduel met Excelsior (2-2). De voormalig middenvelder laat in Studio Voetbal weten dat hij de Amsterdammers matig vond spelen en pikt de twee verdedigers er in het bijzonder uit. Met name de twintigjarige Rensch moet het daarbij ontgelden. “Ik weet niet wat er met hem aan de hand is, maar het lijkt soms wel 'Circus Rensch' met hem”, aldus Van der Vaart.

Van der Vaart ergerde zich zaterdagmiddag aan de manier waarop Ajax speelde. “Ik vond het heel matig, in alles. Het was traag, de spelers wandelden. Er zit geen idee achter en dan zie je dat je een ploeg als Excelsior niet kapot kan spelen. Als je dan ook nog fouten maakt zoals Medic deed, dan wordt het een zware middag.” Medic ging bij de 2-1 van Nikolas Agrafiotis behoorlijk in de fout tijdens de opbouw. Daardoor keek Ajax vlak na rust tegen een achterstand aan, die in Kralingen niet meer kon worden omgebogen tot een zege.

De 2-1 van Excelsior was typerend voor de wedstrijd, zo concludeert van der Vaart. “Het was echt een schande, iedereen stond stil... Als je de bal wil hebben, dan moet je erheen sprinten om de combinatie aan te gaan.” De voormalig middenvelder vreest dat de fout die Medic maakte alles zegt over het niveau dat de Kroaat kan halen. “Hoe Medic dit doet, daaraan zie je dat hij aan de bal heel matig is. Vorige week schoot hij die bal geweldig in de kruising, maar zo goed is hij dus ook weer niet.” Medic zal in de komende weken hoogstwaarschijnlijk naar de bank verhuizen nu Josip Sutalo voor tientallen miljoenen is weggekocht bij Dinamo Zagreb. Jorrel Hato lijkt als linkspoot onomstreden in de defensie van Ajax.

Rensch
Ook het spel van Rensch kan Van der Vaart nog steeds niet bekoren. De analist vraagt zich hardop af of de rechtsback er wel alles aan doet om zijn niveau te halen. “Het was schandalig. Als we het hebben over bereidheid en je kijkt dan naar Rensch... Ik weet niet wat er met hem aan de hand is, maar het lijkt soms wel 'Circus Rensch' met hem. Let nou eens op hem voorafgaand aan die goal”, aldus Van der Vaart terwijl beelden van de gelijkmaker van Siebe Horemans worden getoond.

Zie jij Devyne Rensch nog slagen bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Rensch is niet goed genoeg, zo blijkt. Jammer. Taylor ook niet, zo lijkt het.

21 augustus 2023 om 09:25

Dat is met meer spelers. Die worden na 1 keer op de bank zitten zo op gehemeld en dan blijken ze de stap niet te kunnen maken. Wat niet erg is. Vooral bij een club bij ajax. Dan kun je altijd ergens anders nog terecht.

21 augustus 2023 om 09:31

Met Taylor vind ik dat zeker waar. Die werd neergezet als de nieuwe Jari maar is meer FC tikkie terug gebleken, maar volgens mij is Rensch nooit echt opgehemeld o.i.d. toch?
Komen beide gewoon te kort, en dan moet je verder kijken.

21 augustus 2023 om 09:36

Taylor heeft wel meer voetbal in z’n donder dan Klaassen. Maar Klaasen maakt wel de gelijkmaker en nog bijna de winnende. Volgens mij scoort Taylor echt veel te weinig voor een middenvelder.

21 augustus 2023 om 09:36

Die werd uit het niets geselecteeerd voor het nl elftal. Die werd echt wel opgehemeld.

21 augustus 2023 om 09:38

Het zijn toch prima back-ups? Ze zijn niet goed genoeg voor de basis, althans op dit moment niet. Als invaller of bij blessures kunnen ze prima meespelen en zeker in het geval van Taylor nog best wat toevoegen.

Ik snap niet zo goed dat Ajax helemaal niets bij dest heeft geprobeerd trouwens. Een oud-jeugdspeler die beschikbaar is op een plek waar je iemand nodig hebt. Op zich prima als je voor iemand anders gaat maar bij dest weet je wat je aan m hebt, bij die jongen uit Denemarken lijkt dat me minder het geval. De opmerking dat Rensch de eerste rechtsback blijft stemt weinig hoopvol.

21 augustus 2023 om 09:58

Taylor heeft gewoon het inzicht en inzet niet. Gewoon middenmoot ED

21 augustus 2023 om 10:03

Klaassen heeft veel meer goede eigenschappen dan Taylor. Inzet en beslissende doelpunten scoren b.v. Taylor is op technisch vlak dan wel beter, maar doet daar veel te weinig mee. Kip zonder kop….

21 augustus 2023 om 10:39

Johan je zegt hetzelf, Klaassen die beslist nog altijd wedstrijden voorbij met goals. En Taylor doet niets goeds.

21 augustus 2023 om 10:40

Chrissie we hebben een Deense rechtsback gekocht, wat moeten we met Dest?

21 augustus 2023 om 11:30

FC tikkie terug slaat echt nergens op. Je kan hem geen basisniveau vinden, maar het is wel iemand die altijd de oplossing vooruit wil zoeken. Zo ook tegen Excelsior weer 2 dikken kansen gecreëerd. 1 voor Klaassen en 1 voor Kudus.

21 augustus 2023 om 11:37

Sulejmanii, we hebben die rechtsback pas een paar dagen geleden gekocht, dus dat is niet echt een argument. We hadden op dat moment prima voor Dest kunnen gaan, toen hadden we die Deense rechtsback nog niet gekocht.

Waar het mij om ging is dat Mislintat in een interview aangeeft dat Gaaei in eerste instantie wordt gehaald als back-up achter Rensch. Dat betekent dat je Rensch kennelijk beter vindt dan Gaaei op dit moment. Dan is mijn vraag: had je dan niet voor Dest moeten gaan in plaats van Gaaei (of allebei en dan Rensch proberen te verkopen).

21 augustus 2023 om 10:19

Van Gaal zou ze waarschijnlijk nog steeds oproepen als hij het nog voor het zeggen had bij Oranje. Dit zijn typisch 2 spelers die veel te vroeg te belangrijk zijn gemaakt. En daar zijn nog meer voorbeelden van hoor en er zullen er vast nog velen volgen.

Het is gewoon zijn niveau, ben ik bang. Toen hij debuteerde en Mazraoui geblesseerd was deed hij het echt fantastisch, maar het is nu eigenlijk al dik 2 jaar helemaal niks.

Hopelijk is Gaaie een betere verdediger en speelt hij hem er snel uit. Gaaie - Sutalo - Hato - Avila?

21 augustus 2023 om 09:21

Wellicht van Medic ook rb staan. Momenteel is je eerste zorg 0 tegendoelpunten. Het aanvallend inzetten van de verdediging komt later wel.

21 augustus 2023 om 10:05

Gaaei is niet een betere verdediger, maar heeft sowieso een betere drive en kan in de toekomst meer van worden verwacht. Dus direct Rensch vervangen.

21 augustus 2023 om 13:49

Ik weet niet wanneer jij hem het “fantastisch” hebt zien doen maar volgens mij had ten hag het vrij snel gezien met Rensch. Die posteerde niet voor niets Timber op de rechtback-positie

Het blijft belachelijk hoe weinig crediet Sanchez krijgt/kreeg en hoeveel Rensch.

21 augustus 2023 om 09:25

Niet helemaal eens... Sanchez heeft heel veel wedstrijden gehad om te laten zien dat hij nul balgevoel heeft, en verdedigend wél de grinta, maar niet de intelligentie. Rensch slaapt op belangrijke momenten, maar weet tenminste wel wat een bal is. Beiden niet goed genoeg, overigens

21 augustus 2023 om 09:29

Ik wilde gaan reageren dat hij helemaal niet veel gespeeld heeft, maar toen ging ik kijken en zag ik afgelopen seizoen 17 wedstrijden in de eredivisie voor in totaal 1100 minuten = gemiddeld 64 minuten per wedstrijd. En daarnaast nog 5x in de CL. Moet opzich voldoende speeltijd zijn om je echte niveau te kunnen laten zien. Misschien is het echt gewoon niks.

21 augustus 2023 om 09:37

Daarnaast heeft Rensch ook een periode wel niveau laten zien, dat heb ik bij Sanchez nooit kunnen ontdekken. dus snap het dat er dan voor Rensch wordt gekozen. Maar inderdaad, allebei niet goed genoeg.

21 augustus 2023 om 09:38

Ik heb liever Sanchez dan Rensch. Die slaapt idd te vaak. Ben ook benieuwd wie van de twee betrokken was bij meer tegengoals en bij belovende aanvallen.

21 augustus 2023 om 09:39

Rb van Mecico is ook een bepaald nivo halen.

21 augustus 2023 om 10:25

Ik niet, beide zijn veel te slecht maar één is jonger en zelf opgeleid dus voor mij is het niet meer dan logisch dat je hem meer kansen geeft.

21 augustus 2023 om 10:38

Of een gebrek aan niveau bij Mexico natuurlijk. Sanchez heeft wat meer gif in zich maar is aanvallend en aan de bal zeer matig, verdedigend staat hij net als Rensch positioneel echt verschrikkelijk en ik heb bij hem altijd het idee dat hij veel domme overtredingen moet maken. Hopen dat de nieuwe aankoop snel minuten mag maken want beide spelers hebben genoeg kansen gehad. Gewogen en te licht bevonden, door nu.

21 augustus 2023 om 09:38

Heeft misschien te maken, dat beide elkaar niet ontstijgen? En dan is het kiezen uit slecht of slechter. Ik snap wel dat je voor Rensch kiest, omdat hij toch uit de jeugdopleiding komt.

Ajax heeft meestal wel een RB altijd klaar staan, is er niemand in de jeugd die dit rol kan overnemen? Van der wiel, van Rhijn, Mazaroui, Dest en nu Rensch.

21 augustus 2023 om 10:06

Sanchez is gewoonweg beter, of minder slecht, dan Rensch. Maar dat paradepaardje blijft maar worden opgesteld. Terwijl hij keer op keer niet levert….

21 augustus 2023 om 11:09

Sanchez levert ook keer op keer niet. Het is kiezen tussen 2 kwaden.

Wel herkenbaar. Op meerdere plekken spelen nu spelers (rench, Taylor, Wijndal, Salah) die echt een lastige fase hebben of gebrek aan kwaliteit hebben. Vaak is er ruimte maar weten ze niet hoe ze ermee om moeten gaan?

21 augustus 2023 om 10:07

Je mag het gerust een behoorlijk gebrek aan kwaliteit noemen. Afgemeten naar wat van een Ajax speler mag worden verwacht.

21 augustus 2023 om 10:10

Dat kan, maar sommigen zijn ok erg jong. Ze hoeven niet allemaal leiders te zijn. Wanneer je in een goed draaiend team komt is het makkelijker als jonge speler mee te gaan.

Een Hato is een positieve uitzondering. Rensch heeft ook geen goede spelers naast zich staan en is nog maar 20. Wellicht met Satualo naast zich is dat wat anders.
Wanneer bijv een berghuis op 10 staat of nog een aankoop dan kun je op het middenveld ook makkelijker door/open draaien naar voren. Er is nog wel wat ruimte voor nuance

Circus Rensch 🤡. Wel weer heeel creatief van Van der Vaart..

21 augustus 2023 om 09:38

Lekker janken op alles wat vd Vaart zegt, maar niet inhoudelijk ingaan op wat hij te zeggen heeft. In het topic van Affelay kan je dat wel. Zou het iets met z’n clubvoorkeur te maken hebben..?

21 augustus 2023 om 11:36

Je bedoelt dat ADO-supporters over het algemeen een hekel hebben aan Ajax en dat ik daarom niet objectief kan reageren? Dat is zeker niet de reden nee, ik heb genoeg andere reacties geplaatst die iets met Ajax of oud Ajacieden te maken hebben waar ik ook een positieve reactie plaats👍

22 augustus 2023 om 02:08

Skes, ik snap het sentiment maar tot mijn "verbazing" (aangezien er toch vrij veel mensen zijn die wanneer ze ajax geen warm hart toedragen, ze ajax ook direct verafschuwen en alle objectiviteit verdwijnt) zie ik Adodenhaag vaak vrij objectief en neutraal reageren op ajax gerelateerde topics. Er zijn zeker een paar gebruikers waarbij alles van ajax werkt als een rode doek op een stier, en ook gebruikers die moedwillig louter negatief zijn om de sfeer te verzieken en reacties uit te lokken. Adodenhaag valt daar niet onder. Ik vind je reactie dan ook een beetje voorbarig

Gelukkig is er nu eindelijk een centrale verdediger die de leiding moet nemen.
Anders zou dat wel een hard gelach zijn.
Medic is ook niet gehaald als eerste verdediger

Rensch is inderdaad gewoon niveau eredivisie middenmoot/rechterrijtje. Verdedigend is het gewoon zeer matig en aanvallend levert hij ook de helft van de ballen in. Hoe vaak hij soms nog aan de buitenkant staat te dekken is voor mij echt een wonder. Kan zichzelf totaal niet positioneren en ook niet herstellen met 'gif', want dat heeft hij ook totaal niet. Echt de nieuwe Van Rhijn

Zo, daar heeft ook ff iemand een woordgrapje ingestudeerd hoor haha. Ik vind inderdaad wel dat Rensch op dit moment tekort komt voor het niveau wat Ajax zou moeten nastreven maar hij is nog jong, wie weet hoe hij zich ontwikkelt.

Rensch is de nederlandse trent-alexander arnold (liverpool). Kan goed voetballen maar is zo wisselvallig en je vraagt je dan af in bepaalde situaties wat er in zijn hoofd speelt. Laat dan zo simpel zijn mannetje lopen ben bang dat hij zo het pad afgaat van van der wiel en van rhijn dat hij langzaam het team uitgewerkt wordt.

21 augustus 2023 om 12:51

Ze zien beide niet waar het gevaarlijk kan worden in verdedigend opzicht. Dan heb je dus niets te zoeken in de verdediging. Ajax moet net zoals Liverpool hem veranderen van positie. Ik vind namelijk dat hij wel een bepaalde rust aan de bal heeft en dan kun je in mijn ogen gewoon goed voetballen.

Weet niet wat er aan de hand is? Rensch verdedigt al sinds zijn debuut op deze manier. Kan totaal de urgentie van een situatie niet goed inschatten en is daardoor dikwijls te laat met ingrijpen. Zoiets is helaas vrijwel niet (voor een groot deel) aan te leren en zit in de aard van het beestje. Rensch is een Ricardo van Rhijn 2.0, lijkt als die jong is heel wat maar op termijn valt hij keer op keer door de mand. Die speelt over een paar jaar ergens in de middenmoot van de Eredivisie. Is niets mis mee, maar bij hem ontbreekt het niveau om bij Ajax te slagen.

Het is toch al lang een publiek geheim dat er bij Ajax spelers rondlopen die zichzelf geen pijn kunnen doen? Rensch is daar een van. Wijndal ook zeer exemplarisch. Taylor idem. Bergwijn zelfde verhaal. Het is vrij simpel, als je vier van deze jongens in je elftal hebt staan, word je dus (vorig seizoen) derde, vierde, of nog lager, in de eindrangschikking. Zet daar de inzet van een Martinez, Tagliafico, Sanchez en Alvarez eens tegenover. Dan moet je als Ajax leiding toch keihard ingrijpen? Want de meeste door Ajax opgeleide spelers hebben een prima tot uitstekende techniek. Maar als sommige essentiã«le eigenschappen ontbreken, moet je snel afscheid nemen van diegenen bij wie b.v. intrinsieke bereidheid ontbreekt. Daar kom je echt niet verder mee. Vooral in wedstrijden waarin het niet loopt. En die over de streep getrokken moeten worden. Het is toch tekenend dat er geen club zich heeft gemeld voor een van de vier door mij genoemde spelers? Voor beide back posities zijn, voor zo ver mij bekend, al twee vervangers aangetrokken. Sutalo komt in het centrum naast Hato, dus met drie veranderingen zal het waarschijnlijk achterin snel opknappen. Dan toch maar een goede keeper halen - Vlachodimos lijkt weg te mogen - en dan is het grootste Ajax probleem hopelijk opgelost. Dan nog een nummer 6 en Spertsyan voor de nummer 10 positie, en de renovatie is redelijk geslaagd! Dan kan er eventueel tijdens de winterstop nog wat gerepareerd moeten worden.

21 augustus 2023 om 10:13

Heb persoonlijk dan ook nooit de roep om meer Nederlanders en Oranje spelers begrepen. Oranje is op zichzelf al een elftal dat weinig 'over-mijn-lijk' uitstraalt. Ik zie persoonlijk liever een 'vreemdelingenlegioen' met mannen als Tagliafico, Martinez, Antony en Alvarez dan jochies als Wijndal, Rensch en Taylor. Ik weet zeker dat Ajacieden zichzelf meer kunnen identificeren met vechters als die Latijns Amerikanen dan jeugdspelers die een beetje rond dartelen en vooral op Instagram uitblinken

21 augustus 2023 om 10:40

Ik vind Bergwijn minder in dat rijtje passen omdat hij wel degelijk veel arbeid verzet. Die maakt dit seizoen behoorlijk wat meters en pakt ook keurig zijn verdedigende taken op. Die perst volgens mij wel alles eruit waarbij ik bij Taylor, Wijndal en Rensch altijd het idee heb dat ze continu in hun comfort zone blijven.

21 augustus 2023 om 11:53

Die pakt keurig zijn verdedigende taken op. Ja dat zagen wij heel goed zaterdag bij de 1 1 van excelsior.

21 augustus 2023 om 12:27

Ja zo kan je alles wel dood relativeren want niemand maakt nooit een fout.

21 augustus 2023 om 13:06

Hij verzaakt veel vaker dan je lief is. En nadien belijden met de mond. Van blablabla het moet beter. Een afgedraaid cassettebandje wat we elke keer weer te horen krijgen als er weer op halve kracht en met het komt wel goed mentaliteit punten zijn verspeeld. Het komt en kwam niet goed. Hopelijk laat Forbs op links zien wat ik op die gelikte filmpjes heb gezien, want dan kan Bergwijn ook op het bankje naast Rensch, Wijndal, Salah-Edine en Taylor plaatsnemen. Wegens gebrek aan mentaliteit.

Gewoon verkopen. Gaat hem niet worden. Het is ook niet zo dat hij een stap terug gaat doen en dan over twee seizoenen weer in de top gaat spelen.
Gewoon een matige verdediger die moet proberen aan te haken bij een club waar niet zo veel druk zit.
Mooie clubs voor Rensch zouden Heracles en Go Ahead zijn.

21 augustus 2023 om 10:09

Niemand wil Rensch….

Rensch is gewoon niet goed genoeg, en straalt ook niet uit dat hij beter wil worden. Alles ziet er laks uit bij die jongen en hij lijkt altijd ongeïnteresseerdte zijn...... Helaas is het een jeugdproduct en heeft hij hierdoor echt te veel credits.

Het was weer erg mager wat Rensch laat zien. Ook ik heb er lang vertrouwen in gehad, maar op een gegeven moment moet je wel door. Ik denk dat Ajax weer te lief is geweest voor hem en vond het ook opvallend dat Mislintat bij de aankoop van Gaaei dan gaat roepen dat Rensch nu wel een streepje voor heeft. Op basis van wat dan? Ik heb liever dat hij zegt dat er nu een volwaardige concurrent bij is gekomen, dat zou Rensch misschien wat peper in zijn achterste geven.

Taylor is ook al zo'n hoofdpijndossier. Je kan gewoon zien dat hij veel dingen goed beheerst. Ook die tweebenigheid is uniek. Maar toch is het ook niet zo dat hij een onuitwisbare indruk achterlaat en is hij super afhankelijk van de kwaliteit om hem heen.

21 augustus 2023 om 10:21

Rensch wordt al ruim een jaar beschermd door veel Ajacieden. Hij heeft dan ook mazzel gehad dat het op links zo dramatisch was dat zijn eigen matige spel minder opviel. Bovendien is Sanchez als aankoop dan ook een makkelijker slachtoffer. Die laatste wordt als clown weggezet, een Rensch is 'jong' en heeft 'prima dingen laten zien'. Ik zelf zie persoonlijk niet erg veel verschil tussen alle 4 de backs. Alle 4 komen ze te kort, al heb ik bij Sanchez en Salah-Eddine meer het idee dat ze er in ieder geval nog iets van willen maken dan Rensch en Wijndal.

21 augustus 2023 om 11:35

Ik weet niet of je hebt opgelet, maar door 95% van de supporters wordt Rensch compleet belachelijk gemaakt. Sanchez wordt meer gespaard door zijn “grinta” en aankopen worden juist altijd meer gespaard, eigen jeugd wordt altijd aangepakt (iedereen verwacht alleen maar Hato’s, De Ligt’s, etc.). Salah-Eddine vind ik ook slap spelen, zou toch wat meer inzet verwachten bij hem.



Rensch staat al 2 jaar stil in zijn ontwikkeling, er zit geen gif in, staat altijd zijn tegenstander op 3 meter te verdedigen en ook nog aan de buitenkant, is ook in aanvallend opzicht niet gevaarlijk.

Hij heeft de mazzel dat er geen concurrentie is voor die positie en dan blijf je bij gebrek aan beter staan.
Ik hoop dat die nieuwe deen wel voor meer concurrentie gaat zorgen.

Lijkt me het beste om zo snel mogelijk afscheid nemen van de "net niet" voetballers zoals Rensch, Taylor, Sanchez en Wijndal. Dan heeft Steijn ook geen mogelijkheid ze meer op te stellen.

Rensch is gewoon hetzelfde eigenlijk als Riedewald. Blinkt in nergens wat uit. Op rechtsback voegt die aanvallend helemaal niks toe. Maakt geen loopacties en kan ook niet overlappen als back. Verdedigend is het erg pover en mist hij gewoon de agressie om in de duels te komen. Had een leuke 20/21 maar daarna was het heel pover in de seizoenen daarna. Heeft genoeg kansen gehad en het is tijd om die Gaaei gewoon een kans te geven want slechter dan Rensch gaat het niet worden.

21 augustus 2023 om 16:41

Het begint bij inzet en dat is bij Rensch naar mijn mening het probleem. Hij kan aan de bal prima zijn aanvallende acties maken, maar verdedigend is het niet goed genoeg en hij staat vaak te slapen. Sanchez is misschien ook niet goed genoeg voor Ajax maar had ik veel eerder opgesteld.

Liever vechten voor elke bal dan maar slapend afwachten.

Het zit er niet in bij Rensch maar ook niet bij Taylor en Wijndal, 3 spelers die al tevreden zijn geen verdere ambities hebben en zich wel vermaken in de speeltuin bij Ajax waar je wekelijks een wanprestatie mag leveren en weer een nieuwe kans krijgt. Als fan word je er doodziek van wanneer je deze 3 ziet spelen.

Bergwijn en Brobbey had ik vorig seizoen ook in dat rijtje gezet maar hun laten zien dat de knop wel om is, alleen ja ze mogen wel wat vaker scoren.

21 augustus 2023 om 16:32

Ik ben klaar met Rensch, die heeft in een paar jaar tijd enkele goede wedstrijden gespeeld maar loopt er verder bij alsof het hem geen reet kan schelen. Hij wordt ook niet beter en maakt dezelfde fouten als jaren terug.

Wijndal heeft nog wel mijn vertrouwen, maar wat er met die jongen is gebeurd.... Geen flauw idee. Maar het moet toch wel erg zijn als Salah-Eddine - die er werkelijk echt niets van kan - de voorkeur krijgt.

Ik heb minder tegen Taylor dan de meeste gebruikers hier. Hij hoeft van mij niet per se in de basis te staan, maar als invaller is het voor mij prima. Ik moet ook wel zeggen dat hoewel hij zijn spel nog moet verbeteren, het lijkt alsof hij niets goed kan doen. Een Taylor kan ook niet uitblinken als het eromheen ook niet goed staat.

Rensch is gewogen en duidelijk te licht bevonden. Salah-Eddine komt pas net kijken maar kan voorlopig terug naar De Toekomst en Wijndal mag van mij donderdag gewoon in de basis staan, het moet er toch een keer uitkomen? Hij verdient in ieder geval nog enkele kansen. Vorig jaar kwam hij terug van een lange blessure, speelde eigenlijk hartstikke goed en viel toen weer geblesseerd uit na die klap tegen de boarding. Het zit er dus wel in maar het moet er weer uitkomen.

Dat noemen ze nou sluikreclame. Ben daar niet altijd voorstander van. Maar Rensch moet soms idd wel beetje wakker geschud worden.

Rensch voegt helemaal niets toe, aanvallend niet en verdedigend niet. Loopt maar een beetje plichtmatig mee en zo slapjes. Dat is al vanaf het begin dat hij in het eerste speelt. Van Rijn 2.0.

Maar zo lopen er nog een paar, Taylor, Sallah Edine, Brobbey, Wijndal komen allemaal te kort.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren