Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik weet niet waarom de fans van Barcelona het niet in hem zagen zitten’

Laatste update:

Cristian Tello is een van de vele talenten die Barcelona heeft klaargestoomd voor een carrière in het profvoetbal. De 23-jarige aanvaller had in het Camp Nou echter geen uitzicht op speeltijd en is dit seizoen uitgeleend aan FC Porto. Het liefst zou Tello bij Barcelona slagen, maar hij heeft er begrip voor dat de Spaanse topclub elk jaar wel een topaanvaller haalt.

/

“Natuurlijk denken wij als zelf opgeleide voetballers dat bepaalde aankopen niet nodig zijn”, erkent Tello. “Maar we weten ook allemaal dat Barcelona een topclub is. De club wil elk seizoen om alle prijzen meedoen en daarvoor zijn de beste spelers ter wereld nodig.”

Barcelona haalt niet alleen topspelers; in de zomer werd Cesc Fàbregas aan Chelsea verkocht. Tello blijft met vraagtekens achter. “Een dergelijk vertrek verdiende hij niet. Hij is bij Barcelona door de achterdeur vertrokken. Hij was een spectaculaire voetballer voor Barcelona, kijk maar naar zijn assists en doelpunten. Het was zijn droom om succesvol te zijn met Barcelona. Ik weet niet waarom de fans het niet in hem zagen zitten.”

Barcelona had Cesc Fàbregas niet moeten verkopen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fàbregas is een hele goeie voetballer, maar werd bij Barca op de verkeerde positie misbruikt. Bij Chelsea komt ie nu veel beter tot zijn recht en zal hij weer tot een van de toppers behoren. Hij moest gewoon vertrekken.

12 oktober 2014 om 10:27

Het heeft vrij weinig te maken met de verkeerde positie, maar veel meer met het type voetbal dat Barcelona speelt. Daar kon Fabregas gewoon niet in meegaan omdat hij ruimte nodig heeft voor zijn kwaliteiten. Bij Barcelona moet je een veel hogere handelingssnelheid hebben dan Fabregas bezit, dus kwam hij daar niet tot zijn recht.
Dat hij een geweldige speler is, is duidelijk. Bij Chelsea past hij veel beter.

12 oktober 2014 om 11:03

Juist. Er zijn maar weinig mensen die kunnen slagen bij barca omdat het in je moet zitten om in kleine ruimtes en idd hoge handelingssnelheid moet hebben. Dat had fabregas helaas niet genoeg. Maar zelfs de op 1 na beste speler ter wereld zou niet slagen bij barca. Ronaldo kan ook echt niet in de kleine ruimtes voetballen en zou daarom niet slagen bij barca. Dus het is geen ramp

12 oktober 2014 om 13:17

Geloof mij maar, ronaldo kan niet in kleine ruimtes spelen. En tuurlijk krijgt barca soms veel ruimte vandaar ook die monsterscores. maar als ronaldo zulke kleine ruimtes had als messi dan zou hij door de mand vallen

12 oktober 2014 om 14:25

@iloveblues

Ronaldo kan dus echt totaal niet spelen in de kleine ruimte. Ze hebben Ronaldo ook uitgeprobeerd in de spits bij Real en dat was een aardige fiasco. Hij heeft ruimte nodig, en dat is helemaal niet erg.
Hij moet het hebben van het arriveren op snelheid, niet van beginnen in de drukte. Als hij die ruimte krijgt is hij een monster, zo niet dan blijft er weinig van over.

12 oktober 2014 om 15:20

Waarom praat je over Ronaldo?? Nou krijgen we weer een hele discussie door jou. Dat is zeker wat je wilt vz moderators doen geen moer. En dan word mij reactie dalijk verwijdert. Blijft me echt een raadsel dat jij en fcb3111 geen ban krijgen of amper een waarschuwing krijgen.

Tello, niet elke zelfopgeleide voetballer is goed genoeg voor Barcelona. Dat geldt helemaal voor jou.. Genoeg kansen gehad. Hij zou beter passen bij een team dat op de counter speelt.

12 oktober 2014 om 10:01

Dat zegt 'ie toch ook niet? Beter lezen!

12 oktober 2014 om 10:48

@Jimmy,

"Natuurlijk denken wij zelf opgeleide voetballers dat sommige aankopen niet nodig zijn" nou dat zijn ze dus wel want Tello zal het nooit gaan redden bij Barcelona.

12 oktober 2014 om 12:43

Je kan zo bij de pers gaan werken Camp Nou Magic. Je belicht namelijk maar een klein deel van zijn uitspraak. Dit komt er nog achteraan nl.:

“maar we weten ook allemaal dat Barcelona een topclub is. De club wil elk seizoen om alle prijzen meedoen en daarvoor zijn de beste spelers ter wereld nodig.”

Dus jimmy86 heeft gewoon gelijk, Tello zegt juist dat een club aan de club moet denken en niet aan jeugdspelers die denken dat sommige aankopen niet nodig zijn.

12 oktober 2014 om 10:01

Geldt ook voor Tello, een Wenger zou die jongen in een b versie van Henry kunnen veranderen.

12 oktober 2014 om 10:08

Volgens de Barca was hij toch beter dan Ronaldo? Vreem dat die verhuurd is dan.....

12 oktober 2014 om 10:23

Haha dat zou wel heel belachelijk zijn, Tello is een one trick pony die op momenten iets weg heeft van Henry, ook qua zijn afronding vanaf links in de verre hoek. Maar niet meer dan dat natuurlijk.

12 oktober 2014 om 18:44

Tello lijkt nergens op Henry, waar haal je dat vandaan. Enige is misschien de snelheid, maar Henry had een fantastische techniek en een neusje voor de goal, wat Tello mist.

12 oktober 2014 om 20:00

De manier waarop hij loopt, naar binnen komt vanaf links en afrond. Maarja zoals ik zeg het is meer een d versie in potentie net zoals ik bv Depay ook iets van Ronaldo vind hebben, zo'n manier.

Te traag in vele opzichten, vooral in het maken van beslissingen, ongeschikt voor Barca's spel, nooit echt beter dan Xavi of Iniesta en altijd na de winterstop slecht en compleet onzichtbaar.
Cesc is een wereldspeler maar hij heeft ruimte nodig, en een spits met loopacties voor hem, epl is perfect voor hem.

12 oktober 2014 om 16:28

Je kan moeilijk heel de stijl omgaan gooien voor 1 speler.

HIj is goed genoeg om Xavi te vervangen, die komend seizoen waarschijnlijk ermee stopt. Nu moeten ze weer op zoek naar een aankoop. Als je Fabregas niet hadden verkocht, en Rakitic dus niet gehaald (fabregas is 4 keer zo goed als Rakitic), had je een veel beter middenveld, met Iniesta en Fabregas die elkaar vinden.

12 oktober 2014 om 10:05

Ik vind Rakitic geschikter al is Cesc een betere speler.

12 oktober 2014 om 10:13

Hoezo is Rakitic geschikter? Cesc heeft nog nooit ruzie gehad ofzo met Busquets, Iniesta, Xavi en Messi toch? Volgens mij is Fabregas gewoon in staat om bij Barcelona te spelen. Zonde!

12 oktober 2014 om 10:24

Rakitic knap verdedigend enorm veel werk op en ondersteunt Busquets terwijl ook Alves gecompenseerd wordt, die balans is nodig in de ploeg.

12 oktober 2014 om 10:29

Hij heeft daarvoor genoeg kansen gekregen op zijn favoriete posities. Hij is gewoon niet het type speler dat in deze speelwijze van Barcelona past. Hij kan goed meetikken, maar het elftal dragen kan hij niet bij Barcelona.

12 oktober 2014 om 13:19

Nou, zonder Rakitic hebben ze het anders prima gedaan met die champions league en 3 titels

12 oktober 2014 om 14:22

@koenpieters1

Rakitic komt dan ook als vervanging van onder andere Xavi die binnenkort zal stoppen en Fabregas. Fabregas was niet erg geslaagd bij Barcelona. Je kan toch ook niet zeggen dat ze de CL hebben gewonnen door Pinto op doel?

12 oktober 2014 om 15:23

Dat zeg je nu omdat Barcelona beter draait. Let maar op als ze tegen topclubs spelen.
Tegen Psg was het een gatenkaas.

12 oktober 2014 om 16:45

Wat zegt hij nu verkeerd dan? Klopt toch gewoon en jou comment heeft volgens mij niks te maken met de andere comments

12 oktober 2014 om 20:04

Klopt, maar je zegt nu dat Rakitic even geschikt is voor Barcelona als Xavi. Dat is natuurlijk niet waar. Xavi spreekt de taal, speelt zijn hele leven voor Barcelona, kreeg het systeem met de paplepel ingegoten, heeft de club echt groot gemaakt.

13 oktober 2014 om 21:05

Dat kwam vooral door individuele fouten die keihard werden afgestraft.

12 oktober 2014 om 15:59

Enlvnghbhubjjcdtyghjkv_¤℉{£¢§|§^~¢§

Het lag echt niet aan de fans, de technische staf heeft Cesc nooit op zijn sterkste posities laten spelen.

Men probeerde van hem een soort van tweede Xavi te maken maar dat was hij dus niet, Fabreagas is een 8 of een 10.

Zo heeft hij weinig of nooit een echte kans gekregen.

Jammer.

12 oktober 2014 om 10:08

Maar hij speelt toch op amf op posities van Xavi en Iniesta, het lag gewoon aan het systeem en de stijl van Barca. Hij voetbalt gewoon niet fijn onder druk met veel mensen om hem heen, weinig ruimte en geen spits die diep gaat maar een terugzakkende Messi die de bal komt halen.
Waar had hij moeten spelen dat dit anders zou zijn geweest?
Cesc bij Real had bv heel goed geweest denk ik.

Blijft natuurlijk lastig: hij oogde lui, maar liep wel ontzettend veel kilometers. Hij paste niet in het systeem van Barcelona, maar gaf wel ontzettend veel assists. Waar het volgens mij op neerkomt is het volgende: hij was niet bereid om keihard te werken, zowel op het veld in de duels als in de concurrentiestrijd met Xavi. Hij had kunnen blijven, maar heeft zelf weer gekozen voor de makkelijkste oplossing. Dat is volgens mij wat de fans dwarszit. Iets anders kan ik me niet bedenken.

12 oktober 2014 om 11:02

Nou wat denk je van zijn 2e helft van het seizoen syndroom waarin hij vanaf januari amper een goal of assist had of een voldoende scoorde.
Zijn trage handelingssnelheid met alles en vertraging van het spel.

12 oktober 2014 om 12:05

@catalonia Des te knapper is het dat Fabregas met alle moeite die hij had toch nog veel assists en doelpunten leverde, terwijl wat jij zegt hij een spits nodig heeft met loopacties net als Diego Costa, ik denk dat hij bij Real Madrid zelfs een betere nummer 10 zou zijn dan Ozil.

12 oktober 2014 om 12:24

Fabregas is heel direct daar waar Xavi en Iniesta meer het tempo en het spel maken en voor de opbouw zorgen. Cesc zoekt altijd naar die beslissende pass.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren