Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik weet dat er bij Guus Til niet zoveel nodig is om geïrriteerd te raken’

Laatste update:

Arne Slot maakt zich geen zorgen om Guus Til. De aanvallende middenvelder scoorde in zijn eerste maanden bij Feyenoord aan de lopende band, maar vindt de weg naar het doel inmiddels minder gemakkelijk. Slot lijkt er niet aan te denken om Til op de bank te zetten. Op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen Fortuna Sittard van zondag noemt de trainer verschillende redenen op om zijn pupil in de basis op te stellen.

"Dat is ten eerste omdat hij goals maakt, rendement heeft en in scoringspositie komt", maakt Slot duidelijk. Til maakte dit seizoen 14 doelpunten in 25 officiële wedstrijden, al vielen 13 van die treffers in zijn eerste 16 duels. "Wat hij daarnaast ook brengt, is een ongekend loopvermogen als de tegenstander de bal heeft. Hij kan bijna in zijn eentje twee tegenstanders afstoppen. Hij pakt daarmee vaak ballen af, waardoor wij in counters terechtkomen. In de wedstrijd tegen FC Twente pakte hij bijvoorbeeld de bal af van Wout Brama en wist hij Bryan Linssen een enorme kans te geven."

Guus Til gaf tegen Heracles Almelo een fraaie assist op Luis Sinisterra (vanaf minuut 1:44).

Het baart Slot geen zorgen dat Til minder trefzeker is dan in zijn eerste maanden. "Guus is een speler die scorend vermogen heeft. Dat gaat altijd in golfbewegingen: de ene keer schiet je er meer in dan de andere keer. Maar daarnaast heeft hij ongelooflijk veel waarde als we de bal niet hebben." Ook een incident in de wedstrijd tussen Feyenoord en Heracles Almelo van woensdag laat Slot voor wat het is. De middenvelder zijn emoties niet bedwingen na de 2-1 van Luis Sinisterra en zocht tegenstander Navajo Bakboord op om het doelpunt in te wrijven, nadat de twee het eerder al met elkaar aan de stok hadden gehad.

"Achteraf in de kleedkamer dacht ik ook wel: Guus, wat ben je allemaal aan het doen?", reageerde Til zelf op het incident. "Niet slim. Het is frustratie ook, zeker. Zo ben ik niet en zo wil ik ook niet zijn." Slot neemt genoegen met de uitleg van zijn pupil. "Het kan een momentopname zijn geweest in de wedstrijd, misschien ergerde hij zich ergens aan. Ik weet wel dat er bij Guus niet zoveel nodig is om geïrriteerd te raken. Hij zei al dat hij zichzelf niet helemaal herkende in de manier waarop hij reageerde. Dat was ik volledig met hem eens, want je moet zo’n reactie niet geven richting de tegenstander als je scoort."

De reactie van Guus Til bij Navajo Bakboord is te zien vanaf minuut 10:18.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Onze eigen Neven Subotic. Beetje klein om zoiets te doen natuurlijk, maar goed, het zijn ook net mensen af en toe.

3 december 2021 om 14:46

Ik moet zeggen dat ik het geheel terecht vond. Wat die bakboord allemaal aan het doen was, joost mag het weten. Op zn borst slaan en staan roeptoeteren, lekker als je hem dan nog tegen krijgt

3 december 2021 om 15:04

Ik heb geen flauw idee eigenlijk

3 december 2021 om 15:15

Op zn borst slaan omdat hij daar zelf vastgehouden werd door Til. En Til janken toen hij in het duel met hem ten val kwam. Gewoon kinderachtig van Til om na dat duel hem nog eens op te zoeken en zo tekeer te gaan. Het was een duel tussen 2 kerels waarbij er bij Til overduidelijk meer frustratie zat dat hij er geen kans van kon maken.

3 december 2021 om 17:12

Mwawww. Gif vind ik fijn, maar dit ging in Praag al verkeerd. Om dan zoiets één wedstrijd later te doen, vind ik gewoon stom! Dit kan tegen Ajax zomaar het verschil maken...

Lekker een (iets te) eerlijke trainer!

3 december 2021 om 15:08

Goed voor de tegenstanders om te weten dit 🙂

3 december 2021 om 15:15

Dit was ondertussen wel al duidelijk hoor, gebeurt tegenwoordig vaak genoeg bij hem dat hij gefrustreerd raakt op het veld.

" Ik weet wel dat er bij Guus niet zoveel nodig is om geïrriteerd te raken." Dan weet de tegenstander bij deze hoe ze hem makkelijk de wedstrijd uit krijgen :D

3 december 2021 om 17:12

Dat hadden ze toch wel door. Hiermee vergroot Slot ook de druk op Til en dat kan ik wel waarderen. Laat maar zien dat je beter bent dan het gedrag van afgelopen wedstrijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren