Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik vind het vervelend om te zeggen, maar ik denk dat Ajax wint’

Laatste update:

Ajax hoopt woensdagavond de overwinning op Feyenoord (2-1) een goed vervolg te geven tegen AZ. Barry van Galen kwam met de Alkmaarders meer dan eens in actie tegen de Amsterdammers en hoopt op een overwinning van zijn oude club, al heeft hij daar een hard hoofd in. Hij rekent erop dat de ploeg van Peter Bosz de punten in eigen huis houdt.

“Ik vind wedstrijden tussen Ajax en AZ altijd duels op zich. Ajax uit of thuis is voor AZ wel een wereld van verschil altijd, dat was in mijn tijd als speler ook altijd zo”, zegt de oud-voetballer in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Ajax moet natuurlijk winnen, dus ik denk dat het erg lastig zal worden voor AZ. Ik vind het vervelend om te zeggen, maar ik denk dat Ajax wint.”

Hoewel Ajax zondag van titelfavoriet Feyenoord won en de achterstand op de koploper verkleinde naar drie punten, verwacht Van Galen dat het kampioenschap naar Rotterdam gaat. “Ja, dat moet wel. Als ze het nu niet worden, dan worden ze het nooit meer. Maar de druk ligt wel bij hun natuurlijk. Het is altijd lastiger om als koploper te spelen in die laatste fase van het seizoen, je voelt constant de druk van de concurrentie. Er is ook bijna niemand in de selectie met kampioenservaring, alleen Dirk Kuyt en Eljero Elia zijn een keertje kampioen geworden. Toch denk ik dat ze het gaan halen, ook omdat ik verwacht dat Ajax punten verspeelt bij PSV."

Hoe eindigt Ajax - AZ?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb er nog niet zo veel vertrouwen in... natuurlijk wanneer ajax zo speelt als afgelopen zondag winnen ze ruim en geef ik ze ook een goede kans om ver te komen in de Europa Leugue. Echter is Ajax nog erg wisselvallig, als voorbeeld kun je de wedstrijd tegen Excelsior nemen. Niet kort daarvoor speelden ze Kopenhagen nog van de mat.

5 april 2017 om 16:43

Donderdag- zondag is toch iets anders dan zondag-woensdagavond. En AZ is ook niet zo rijp voor onderschatting dan excelsior natuurlijk.

De grap is dat ik AZ vandaag gelijk zie spelen in Amsterdam. Na Europese wedstrijden is Ajax vaak slecht. Feyenoord heeft veel krachten gekost, dus ik zet in op 2-2....

5 april 2017 om 16:40

Na Europese wedstrijden? Haha tegen Kopenhagen was 16 Maart, al bijna 3 weken geleden dus echt een kul argument. Dat Feyenoord veel krachten heeft gekost dat klopt, maar tegelijkertijd heeft het ze ook veel vertrouwen gegeven.

Nee Ajax wint vanavond, ik zet in op een 3-1 en blijft jouw opmerking inderdaad een grap.

5 april 2017 om 16:52

Kom op man je snapt toch wel wat hij bedoelt? Hij bedoelt ermee dat het om 2 wedstrijden gaat binnen een kort aantal dagen, dus opzich wel gewoon een goed argument. Ik zie ajax ook gewoon winnen, alleen gelijk zo'n aanvallende reactie terwijl hij gewoon zijn eigen reden geeft is ook weer niet gelijk nodig

5 april 2017 om 16:54

Maar nu heeft de tegenstander evenveel rust hé.

5 april 2017 om 16:56

@zsvajax: begrijpend lezen!

Hij bedoeld dat Ajax na een zware Europese wedstrijd met daar kort op weer een wedstrijd punten verspeelde!

enige grap blijft jouw reactie.

Ik zie Ajax vanavond verder niet verliezen. AZ is niet zo heel flitsend en zeker thuis verwacht ik winst voor dit Ajax.

5 april 2017 om 16:59

Je hebt gelijk, ik interpreteerde het verkeerd over die Europese wedstrijden.
Excuses daarvoor.

5 april 2017 om 16:47

Het heeft Feyenoord ook veel krachten gekost. Die waren zwaar bezig met verdedigen. Waarschijnlijk was het voor Feyenoord zwaarder dan Ajax aangezien het voetballen erg makkelijk ging.

5 april 2017 om 16:54

Verschil 1 is dat de tegenstander ook "midweeks" heeft gespeeld. Verschil 2 is dat Ajax de 2de helft niet echt meer heeft aangezet zoals in de 1ste helft.

5 april 2017 om 17:43

Fysiek zal het ook geen probleem zijn. Als Ajax al een probleem zou hebben vanavond is dat hoogstens mentaal. Misschien dat het voor een aantal na afgelopen weekend moeilijk is zich weer 100% op te laden?
Ik voorzie een vrij simpele overwinning voor Ajax alles anders dan drie punten voor Ajax zou mij ernstig verbazen.

Van den Brom denkt dat er iets te halen valt en gaat naã¯ef aanvallen waardoor het 4-0/4-1 voor Ajax wordt. Na afloop zegt hij dat het een harde les voor AZ is, maar dat ze wel goed hebben meegevoetbald.

5 april 2017 om 17:03

Bekend scenario inderdaad. De tijd dat AZ een lastige tegenstander was voor de topclubs ligt al eventjes achter ons. Ik voorzie (helaas) weinig problemen voor Ajax. Vanavond niet en op PSV-uit na eigenlijk de rest het seizoen niet.

Az presteert meestal zeer matig tegen de topclubs dat zal vanavond waarschijnlijk niet anders zijn.
Ajax wint dit vrij eenvoudig tenzij ze Az gaan onderschatten.....

Geweldige voetballer die van Galen, maar ik hoop dat hij gelijk heeft, Ajax moet dezelfde scherpte elke wedstrijd opbrengen als tegen Kopenhagen en Feyenoord.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren