Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik vind het heel jammer dat hij voor Ajax heeft gekozen’

Laatste update:

Maccabi Tel Aviv stelde Peter Bosz voor anderhalf seizoen aan, maar door een clausule in het contract kon de trainer relatief gemakkelijk overstappen naar Ajax. Sportief directeur Jordi Cruijff wist dan ook dat hij de voormalig oefenmeester van onder meer Vitesse snel weer kwijt kon raken.

/

“Hij had in zijn contract een clausule laten opnemen dat hij voor een bedrag (een half miljoen euro, red.) naar Ajax kon vertrekken. Toen Frank de Boer zijn vertrek aankondigde, wist ik dat het kon gebeuren. Maar hij heeft tot de laatste minuut voortreffelijk gewerkt. Ik vind hem heel compleet, vind het ook heel jammer dat hij voor Ajax heeft gekozen”, aldus Cruijff tegen Helden Online.

De bestuurder is op zoek naar een coach die ‘bij de mediterrane mentaliteit en bij mij past’ en de namen van Shota Arveladze, John van den Brom en Rubi worden genoemd. “Ik heb een paar heel mooie namen aangeboden gekregen, maar voordat ik een beslissing neem, oriënteer ik me heel breed. Een Nederlander? Ik zou er een weten, maar wie zeg ik niet”, besluit Cruijff.

Voor wie moet Maccabi Tel Aviv gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Frank de boer kan numwel naar het buitenland als Sauthampton hek niet nodigmheeft gewoon naar Tel Aviv.

5 juni 2016 om 13:06

Die wil daar toch niet heen lijkt me, die mikt op een topcompetitie. Ook al speel je wel CL met Tel Aviv.

5 juni 2016 om 16:43

In de top competitie zijn op moment teveel goeie ploegen met net een nieuwe coach hij heeft vorig jaar naar mijn idee de trein gemist.

Erg jammer inderdaad, ik had veel liever Van Gaal als trainer gehad. Dit is onbegrijpelijk en onvergeeflijk dat ze voor Bosz zijn gegaan terwijl ze misschien ook Van Gaal hadden kunnen binnenhalen.

5 juni 2016 om 13:14

Volgens mij was dat Cruijff die hard had gevochten om Van Gaal eruit te krijgen maar uiteindelijk zitten er bijna alleen maar Van Gaal mensen bij Ajax. De Boer speelde zelfs Van Gaal voetbal.

5 juni 2016 om 12:54

Onvergeeflijk? Vertel..

5 juni 2016 om 12:56

Doe maar niet, krijg je weer dat gewauwel over Feyenoord verleden enzo.

5 juni 2016 om 12:59

Van Gaal had echt niet gekomen.
Bosz is gewoon een prima trainer geef hem eerst een kans voor je hem helemaal afbrandt wat nergens op gebaseerd is.

5 juni 2016 om 13:06

Van Gaal moet je ook niet willen, daar komt ook veel meer bij kijken.

5 juni 2016 om 13:15

Waarom zou je geen succesvolle trainer willen? Terwijl Bosz zich nog niet bewezen heeft bij een topclub.

5 juni 2016 om 13:25

Had de Boer zich al bewezen bij een topclub. We willen toch aanvallend voetbal zien

5 juni 2016 om 13:28

Had Van Gaal zich destijds al bewezen voordat hij bij Ajax aan de slag ging?

5 juni 2016 om 13:30

De Boer had natuurlijk veel meer krediet als ex ajacied. Het krediet van Bosz zal veel sneller op zijn als ex feyenoorder.

5 juni 2016 om 14:13

4bidden ben jij het?
Je hebt precies dezelfde campagne tegen Bosz en voor van Gaal.

5 juni 2016 om 14:50

Frax, weet je dat ik het zelfde dacht! Volgens mij is hij verder gegaan met zijn kruistocht, tegen Bosz onder een andere naam.

5 juni 2016 om 15:01

Blijf je nou aan de gang met je tegenstand tov van Bosz wanneer wordt je eens volwassen joh , zoek anders lekker een andere club die wel aan jou wensen voldoet .

5 juni 2016 om 15:32

Gaan jullie drie maar achter het beleid van Overmars en Vd. Sar staan dan. Zullen we aan het einde van de rit wel zien wie er gelijk had. Ik acht de kans zeer groot dat ik gelijk zal krijgen.

5 juni 2016 om 15:44

Het account 4bidden heeft een ban. Het zal dus zomaar kunnen

Het zal me echt benieuwen hoe deze man het gaat doen bij Ajax. Het wordt of een doorslaand succes of het wordt helemaal niks. Degelijkheid hoeven we van hem niet te verwachten, het staat in ieder geval altijd garant voor spektakel.

Of hij degene is die ajax nu naar een hoger plan kan gaan trekken kan niemand voorspellen. Laten we voor het Nederlands voetbal hopen dat hij dat kan, maar zoals iedereen zou moeten hebben, heb ik mijn twijfels. Bos heeft inmiddels laten zien overal zeer aanvallend te spelen, maar verdedigend ook heel vaak fouten maakt en gaten laat vallen waar slimmere tegenstanders echt wel gebruik van zullen maken.

5 juni 2016 om 14:52

Kalou, ik ben er ook benieuwd na. Maar ik sta achter zijn aanstelling, en hij krijgt een eerlijke kans van mij.

5 juni 2016 om 15:24

Natuurlijk, elke trainen is een onzekerheid en elke trainer verdiend een eerlijke kans van iedereen. Het is en blijft een gok, net zoals dat altijd het geval is met een transfer van eender welke speler ook.

Er zullen altijd stappen gemaakt moeten worden om te slagen in de landelijke / Europese top.

Van Gaal is een prima trainer voor lange termijn, minimaal 3 jaar. Steeds elkaar leren kennen... maar zodra hij weggaat is er meestal puinhoop. Omdat er de geschikte opvolger voor van Gaal moeilijk te vinden is. Daarom moet er meer gekeken worden dan van Gaal alleen.

5 juni 2016 om 16:52

Bayern München presteerde juist super goed nadat Van Gaal was vertrokken. En bij United heeft Van Gaal een goede basis gelegd voor zijn opvolger. Mits hij er gebruik van maakt.

6 juni 2016 om 22:32

Bij Bayern Munchen zitten veel voetbalkenners van een hoog niveau. Tevens presteert Bayem al jaren in de top. Ze hebben ook veel geld. Voor niets hebben Bayern al jaren prijzen gepakt vooral in Duitsland. De basis bij Bayern is uitstekend. Dus daar word er wel meer gekeken dan alleen van Gaal, toch?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren