Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik stond er versteld van hoe we voetbalden, tegen een topclub hè!'

Laatste update:
/

FC Utrecht hoopt na twee achtereenvolgende nederlagen weer eens een overwinning bij te schrijven. Het thuisduel met Go Ahead Eagles van aankomende zaterdag lijkt daar de ideale gelegenheid toe en het vertrouwen is, ondanks het puntverlies van de voorbije weken, groot bij de manschappen van coach Rob Alflen. "Ik stond er soms versteld van hoe we gewoon op hun helft stonden te voetballen. Tegen een topclub hè!", zegt Anouar Kali.

De middenvelder heeft het over de uitwedstrijd bij PSV, die weliswaar verloren ging, maar genoeg aanknopingspunten bood. De week daarop op bezoek bij FC Twente liet Utrecht wederom zien waartoe het in staat is. De beloning bleef echter voor de tweede keer op rij uit. "Ik hoorde dat hun trainer, Alfred Schreuder, heel pissig was in de rust. Dat beschouw ik dan als een compliment voor ons", zegt Kali echter.

Tegen Go Ahead is het zaak om de draad weer op te pakken en drie punten te pakken, vindt het van Roda JC Kerkrade teruggekeerde jeugdexponent. "Dat moet je, vind ik, altijd als je FC Utrecht bent en je een thuiswedstrijd speelt. Als we de lijn qua voetbal doortrekken die we de laatste tijd hebben ingezet, heb ik er alle vertrouwen in dat we de wedstrijd winnen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou, tegen Twente was het niet al te best hoor. Weinig tot geen kansen gecreëerd, terwijl je erg veel balbezit had. Het middenveld is wel sterk, de rest is niet goed genoeg. Vooral de backs zijn ondermaats.

1 oktober 2014 om 15:23

Ben ik wel mee eens, de verdediging is het zorgenkindje voor Utrecht. Daarintegen hebben ze wel meer dan een degelijk middenveld nu, het is te hopen dat het één het ander compenseert. Jammer voor ze dat Bulthuis is vertrokken.

1 oktober 2014 om 15:33

Bulthuis was juist de verdediger die t meest onstuimig was...

1 oktober 2014 om 15:54

Maar ook de enige die weleens een goal meepikte en bovengemiddeld niveau haalde. Uiteraard ook met uitschieters omlaag.

1 oktober 2014 om 16:27

Ik snap die tevredenheid ook niet zo, las al eerder dat Twente "niets te vertellen had"..
doet mij een beetje denken aan mijn wiskunde examen ooit, ik dacht dat het goed ging,maar haalde een 3.4... ;

1 oktober 2014 om 16:33

Precies vond ze ook niet sterk spelen. Heel veel fouten achterin, balletjes breed die zomaar werden ingeleverd. Twente had 52% balbezit dus daarin waren ze niet per se dominant. Vond Feyenoord het beste team wat ik dit seizoen bij ons op bezoek gezien heb(tot nu toe).

Utrecht heeft zeker een kans om hoge ogen dit seizoen te gooien, maar dan moet het wel over zijn met al die blessure's

Het veldspel is wel beter dan vorig seizoen, maar na een half uur had het ook al 4-0 voor PSV kunnen staan. Denk dat GAE het Utrecht bij vlagen best lastig kan maken in De Galgenwaard en voorspel een nipte overwinning voor Utrecht (of een gelijkspel).

Dit moet toch een grap zijn??? PSV heeft ongeveer 743 kansen gemist en makkelijk met 2-0 gewonnen en toch vond Kali het spel van Utrecht geweldig?
Tja.

1 oktober 2014 om 15:22

Die jongen is nauwelijks op een zinnig woord te betrappen.

1 oktober 2014 om 15:23

Dat zegt hij niet, hij is trots op hoe Utrecht kan voetballen op de helft van de tegenstander. Dat kunnen ze ook prima met Ayoub en Kali, het probleem is dat er te weinig kansen worden gecreëerd. Het spel is gewoon goed.

1 oktober 2014 om 15:34

Maar ook dat stelde toch niet veel voor? Ja tuurlijk er waren momenten dat Utrecht ook wat kon laten zien, maar als je zo ontzettend veel kansen tegen krijgt kun en mag je niet tevreden zijn wat mij betreft.

1 oktober 2014 om 15:41

Het voetballende gedeelte stelde wel wat voor, maar de verdediging was waardeloos. Hij is dan ook alleen tevreden over hoe ze af en toe PSV in de eigen 16 vastzetten en niet hoe ze ook met 9-3 hadden kunnen verliezen. Het is een beetje een slappe uitspraak als je zelf amper wat creëert en zoveel kansen tegen krijgt maar als hij daar trots op is vind ik het allemaal prima.

1 oktober 2014 om 16:27

Psv stond ook alleen maar te counteren dus ja als je zo zoveel kansen wil creëren als "topploeg" doe je dat toch lekker

1 oktober 2014 om 19:59

Och och, lekker meehuilen met de zuerpieten op TV? Alleen maar counteren?
Gek genoeg doet PSV dat toch vooral nadat ze voor zijn gekomen en de tegenstander probeert tegen te scoren. Goh. Raar hè?

Heb je PSV zondag tegen Heerenveen veel zien counteren? Pffff.

2 oktober 2014 om 09:25

Ik heb helemaal niks op tv gezien omdat ik erbij was in t uitvak

2 oktober 2014 om 09:33

En kijk je 's avonds dan niet nog een keer? Hahahaha.

1 oktober 2014 om 16:48

743 kansen en 2 - 0?

PSV heeft een nieuwe spits nodig..

1 oktober 2014 om 19:57

Dat roep ik al 5 jaar Siem63!

Twente en PSV zijn beide clubs die het niet erg vind als de tegenstander meer de bal heeft. Ik heb beide wedstrijden een team gezien dat zich niet voor de volle 100% inzette en hierdoor kon Utrecht 'domineren'. Allemaal heel leuk en aardig, maar hoeveel punten heeft Utrecht die 2 wedstrijden gehaald?

1 oktober 2014 om 15:30

Vorige week donderdag 1 punt overgehouden aan het bekerduel met Psv.

1 oktober 2014 om 20:12

Dat is dan idd zeer onheilspellend......

maakt niet uit of je tegen psv speelt of tegen een regionaal amateur club. voetbal zoals altijd zo goed mogelijk en voor de winst. Kali doet nu wel heel nederig vind ik terwijl, of je nou tegen GAE of PSV speelt, je gewoon goed moet spelen. en het niet raar moet vinden of verbaasd moet zijn als je goed spel levert tegen een betere club

Zoals veel mensen al aangeven. Het veldspel is zienderogen vooruit gegaan, ik sta er zelf ook van te kijken. Maar, zoals tegen PSV kun je ook op 3-0 achter komen na 10 minuten, moet je dan maar eens kijken hoe je dan mentaal kapot zit.

Tegen Twente open je wederom erg slecht maar herpak je jezelf wel met een half B-team. Niet naast je schoenen gaan lopen Utrecht, gewoon alles gaan winnen thuis en uit kun je het alleen maar beter doen. Zoals tegen Twente; Geen punten maar wel een goed gevoel. Dat was vorig seizoen wel anders ...

Forza Utreg.

1 oktober 2014 om 20:13

en Kaldi is een merk koffie ...

Kali heeft opzicht wel gelijk. Het veldspel was goed of we ook daadwerkelijk zeer domineerden is de vraag. Twente was het eerste kwartier opper machtig en net zoals tegen PSV was Utrecht niet opgewassen en niet scherp genoeg om daar op te reageren. Pas toen PSV gas terug nam kwamen we in het spel. Tegen Twente hetzelfde al vond ik toen dat het ook wel door onze verdienste kwam dat Twente niet meer in hun spel kwam. Ayoub was tegen Twente zeker 1 van de beste op het veld. Daarbij ook gezegd dat je ziet dat er veel progressie zit in de jeugd van FC Utrecht. De 4 jonkies konden zonder moeite meedraaien met het spel wat FC Utrecht wilt gaan spelen waardoor er door de jeugd heen met dezelfde speelstijl gespeeld word.

De verdediging zal het hele seizoen een zorgen kindje zijn al mag dat niet nodig hoeven zijn. Kum heeft veel ervaring, maar behaalt zijn niveau gewoon niet. Leeuwin vind ik nog redelijk tot goed. Heeft alleen nog steeds zijn missers, van der Maarel heeft ervaring is alleen bij lange na niet de beste, maar toont wel veel inzet. Markiet is nog jong en moet nog leren vind hem dan ook zeker niet de slechtste maar als de ervaren krachten die jou moeten sturen zelf lopen te kwakkelen is het moeilijk overeind blijven.

We missen nu ook een echte spits voor de speelstijl die we willen spelen. Utrecht wil 4-3-3 met echte buitenspelers en een sterke, lange spits. Nou Boymans heeft het nog niet kunnen laten zien door blessures en de Kogel hebben we verhuurd, helaas. Dat zou een prima back-up zijn. Nu doe je het met Barazite (die ondermaats speelt) en Rubin die 18 is, voor Jong gehaald en nu er weinig van bakt in het eerste.

We hebben de kwaliteiten om elke wedstrijd zo te kunnen spelen tegen iedereen, dan moeten we alleen niet altijd in het begin de steken laten vallen waardoor je nog zo goed kan spelen, maar kansloos is. Als we zo kunnen spelen en ook blijven spelen dan kan Utrecht best mikken op plaats 9. Eerst maar zaterdag kijken hoe het tegen Eagles gaat. Een club die ook wilt aanvallen en druk zetten en dan zien hoe we daar mee omgaan dan domineren tegen afwachtende ploegen met een voorsprong. Word dat dat we het elke club weer lastig gaan maken in het Galgenwaard en uit een goed draaiende ploeg word die ook daar met balbezit wilt gaan spelen.

Ik sta er versteld van hoe die gasten van Utrecht blijven volhouden dat ze zo goed gespeeld hebben tegen Twente....

Het was dramatisch, van beide kanten!

2 oktober 2014 om 08:35

Een kinderhandje is dan ook snel gevuld. Was een tranentrekkende pot voetbal waarbij Twente grote delen van de wedstrijd geen zin leek te hebben en utrecht niet bij machte was.

Ach dit zie / horen we al jaren. Nu 2 Pyrrusverlies partijen dus.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren