Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik sprak met Juve, Real, PSG, Napoli en Atlético, maar hij wilde blijven’

Laatste update:
/

Mauro Icardi staat op het punt zijn contract bij Internazionale te verlengen. Naar verluidt gaat De 23-jarige Argentijn zes miljoen euro per jaar verdienen en wordt zijn afkoopsom 110 miljoen euro. Zijn vrouw Wanda vertegenwoordigt hem en sloot de deal met de club. Maar de partner van Icardi had hem ook naar een andere club kunnen brengen. Veel partijen waren geïnteresseerd, waaronder Juventus.

“Ik heb gesproken met Juventus, Real Madrid, Paris Saint-Germain, Napoli en Atlético Madrid. Zij wilden Mauro allemaal hebben”, aldus Wanda Icardi in gesprek met Infobae . “Dit jaar wilde Juventus hem graag overnemen, ongeacht de prijs. Dat geldt ook voor Napoli. Maar het belangrijkste is dat iedereen bij Inter nu gelukkig is. Ze zijn allemaal blij, want Mauro wilde blijven.”

Op de vraag wat de partner van Icardi aan de deal heeft overgehouden, reageert ze gevat. “Alles wat van Mauro is, is van mij. We zijn tenslotte getrouwd! Maar welk percentage naar mij gaat? Hetzelfde als alle andere zaakwaarnmers”, aldus Wanda Icardi, die duidelijk is over de rol die zij heeft gespeeld: “Mauro’s contract verlengen, een hoger salaris afdwingen en hem de beste clausule van heel Italië geven.”

Wordt de periode van De Boer bij Inter een succes?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Icardi bij Atleti dat zou mooi zijn geweest zeg. Zou een mooi aanvalsduo zijn met Griezmann. Maar wat nog mooier is is dat die Inter trouw is gebleven.

7 oktober 2016 om 13:21

Precies wat ik dacht!

7 oktober 2016 om 16:05

Zag toch liever Costa komen maar Icardi zou ook beest geweest zijn. Helaas was het beide niet mogelijk vanwege de financial fairplay regels en dat Chelsea Costa niet liet gaan. Icardi was helaas ook (veel) te duur. Maar ik verwacht dat Gameiro binnenkort wel zijn draai gaat vinden.

Met alle respect, als aanvoerder van Inter kan je niet aan doen om naar Juve of Napoli te gaan. Het gaat mij niet om sportieve stap maar om het geloof dat inter ook weer kan groeien. Mooi dat hij gebleven is en hopelijk kan hij inter iets moois bezorgen.

Gezien de huidige transferclausules heeft Inter er goed aangedaan hetzelfde te doen voor Icardi. Mooi dat hij gebleven is zulke spelers zijn de toekomst van Inter, en ook nodig om opnieuw aan de top te komen waar we thuishoren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren