Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik snap er helemaal niks van dat Liverpool Gerrard heeft laten gaan’

Laatste update:

Steven Gerrard heeft zijn laatste wedstrijd in het shirt van Liverpool gespeeld. Sommigen zijn van mening dat de 34-jarige middenvelder zijn beste tijd gehad heeft, anderen vinden dat Gerrard best nog een jaar bij Liverpool had kunnen blijven. Oud-prof en Arsenal-icoon Paul Merson behoort tot die laatste categorie. De analyticus van Sky Sports is van mening dat Liverpool een fout heeft begaan door Gerrard te laten gaan.

/

“Gerrard is nog steeds van wereldklasse en hij is nog steeds de topscorer van Liverpool. Ik kan haast niet geloven dat ze hem hebben laten gaan, hij is van absolute wereldklasse”, begint Merson. “Andere spelers van wereldklasse heeft Liverpool niet. Ik snap er helemaal niks van dat Liverpool hem heeft laten gaan.”

Ook oud-prof Neil McCann, die speelde bij onder meer Rangers FC en Southampton, snapt weinig van het vertrek van Gerrard. “Hij is nog steeds een van de beste spelers van het land. Dat een icoon als Gerrard de club gaat verlaten, is haast crimineel. Het is juist erg belangrijk om zo’n speler bij de club te houden.”

Liverpool had Steven Gerrard moeten behouden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Tuurlijk behoud je hem liever maar hij speelde minder door fitheid ook,als hij zelf weg wilt omdat hij meer wilt spelen dan zou het pas crimineel van Liverpool zijn om hem dat niet te gunnen. Een legende voor de club, als hij dan ergens anders heen wilt omdat hij wel altijd wilt spelen maar dat bij Liverpool niet kan/mag dan moet je hem laten gaan

25 mei 2015 om 16:22

Hij scoort makkelijker dan alle spitsen van Liverpool op het moment. Snap niet dat ze hem nooit in de spits hebben gezet. Ze hebben het niet eens geprobeerd! Ipv sterling die duidelijk geen spits is...

25 mei 2015 om 18:14

Terwijl Gerrard natuurlijk wel een geboren spits is.. Man man man

25 mei 2015 om 19:14

omdat gerrard met zijn leeftijd niet de fitheid heeft om elke wedstrijd met BPL verdedigers de dueleren. gerrard is een creatieve middenvelder

25 mei 2015 om 19:15

al moet ik wel zeggen dat gerrard als valse spits ook niet zo gek klinkt. maar denk niet dat gerrard daar de fitheid voor heeft.

Hij is oud en wordt steeds meer vermoeid. Kan niet meer elke wedstrijd spelen en altijd belangrijk zijn.

Tsja, dat is bij meer spelers zo. Ik begrijp ook niet dat Lampard mocht vertrekken bij Chelsea, en er zijn er wel meer. Maar voetbal is niet enkel sentiment.

25 mei 2015 om 16:28

Lampard is ook een goed voorbeeld.. Kan nog makkelijk meedraaien in de top net als gerrard.. Okeey het is niet meer wat het vroeger was bij die twee, maar ze zijn nog steeds belangrijk voor hun ploeg.

Flauwekul natuurlijk. Gerrard is zo zwaar afgegleden. Hij werd al overschat, maar nu is er helemaal niks van hem over.

25 mei 2015 om 16:44

Hij werd al overschat. Tuurlijk man. Slaap lekker verder.

25 mei 2015 om 17:00

United fan zeker, of een zeer groot gebrek aan voetbalkennis, ik hoop t eerste voor je.

25 mei 2015 om 17:59

Ik hoop het niet voor hem Met dat laatste ben je beter af natuurlijk haha. Maar zonder grappen, Gerrard is gewoon een geweldige speler. Zelfs Zidane deed nog eens een mooie uitspraak over Stevie G, zoek die anders maar eens op Zizou fan.

25 mei 2015 om 20:35

Ga slapen met je kansloze reacties altijd maar weer over Gerrard

Het is helaas een treurige ontwikkeling in het huidige voetbal. Spelers met slechts 1 club achter hun naam bestaan eigenlijk niet meer. Soms door de eigen wil, omdat ze nog ergens in de woestijn kunnen voetballen voor talloze miljoenen. Maar met grote regelmaat ook door passanten van clubbestuurders die legendes bij het vuil parkeren.

In de wetenschap dat Totti waarschijnlijk volgend seizoen ook zijn laatste jaar speelt blijft er echt niks meer over.

Toen het nog goed ging, zat Gerrard juist het team vaak in de weg, omdat hij zo nodig in de basis moest worden geforceerd. Het middenveld was minder beweeglijk, hij vertraagde het spel en zijn lange ballen paste eigenlijk niet bij het algemene spel van Liverpool.

Nu gaat het slecht en bakt er niemand wat van en opeens ziet Gerrard er weer goed uit. Dit komt ook deels door domme opstellingen van die Rodgers, die bepaalde spelers zoals Lambert en Balotelli zomaar opeens in de basis gingen gooien. Maar men is heel erg vergeetachtig en leeft in de waan van de dag in het voetbal. Als je vooruit wilt als Liverpool zijnde, dan moet je of tegen Gerrard zeggen dat hij tevreden moet zijn met een bijrol of hem wegdoen. Gerrard wou kennelijk geen bijrol, dus hij moest weg. Simpel en heel logisch eigenlijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren