Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik maak me niet te druk, dat oude niveau komt wel weer’

Laatste update:

Jens Toornstra viel na zijn transfer van FC Utrecht naar Feyenoord al snel in de smaak in Rotterdam en won de supporters vlot voor zich. De middenvelder scoorde in zijn eerste elf wedstrijden drie keer: tegen Go Ahead Eagles, HNK Rijeka en SC Cambuur. Later volgde zelfs nog een serie van vier opeenvolgende duels waarin hij scoorde, maar na de winterstop gaat het Toornstra allemaal wat minder voor de wind bij Feyenoord.

/

Fred Rutten haalde de valse rechtsbuiten de voorbije weken al steeds voortijdig naar de kant: na de eerste helft en anders een kwartier na rust. Zondag moest Toornstra voor het eerst sinds zes weken weer eens op de bank beginnen. Hij kreeg een half uur de kans als invaller tegen AZ. In gesprek met Metro zegt hij dat bankzitten nooit leuk is, maar dat het er helaas ook bij hoort als het even niet loopt.

“Er zijn nu eenmaal jongens die het ook goed doen. Of liever gezegd: die het goed doen”, aldus Toornstra. Zoekend naar oorzaken weet hij niet precies, waar het nu aan schort. Hij speelde zichzelf in de basis bij Feyenoord na zijn transfer, maar steeds een topniveau halen is volgens hem lastig in een debuutseizoen. “Het is intensiever, maar ik voel me niet vermoeid ofzo. Ik tast in het duister. Maar ik maak me er niet al te druk om hoor, dat oude niveau komt echt wel weer terug. Dergelijke periodes heb ik ook bij ADO Den Haag en FC Utrecht gekend. Toen duurde de dip nooit lang, laten we dat zo houden.”

Jens Toornstra begon zondag terecht op de bank bij Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eigenlijk een zeer matige speler

6 april 2015 om 12:33

Nee dit is voor eredivisie niveau een hele goede speler , Hij is een motor heeft een goede pass heeft een goed schot goede vrije trap , iedereen zit toch wel eens in een slechte fase het is gewoon een goede speler

6 april 2015 om 13:04

Hier moet Feyenoord wel naar toe een steeds bredere selectie waarbij de spelers elkaar op de hielen zitten.
Vanuit daar hopen op goede talenten die er mee kunnen concurreren en zelfs de wat oudere uit de basis spelen om vervolgens met grote winst te verkopen.
En zo als club te groeien.

Ik ben zelf voor Psv, maar ik hoop dat zowel Ajax, Feyenoord als PSV deze zomer zich uitstekend gaan versterken, zodat er hopelijk weer eens 2 NL deelnemers aan de CL zijn en dat Feyenoord de laatste 8 kan halen in de Europa League.

Nederland moet weer aantrekkelijk worden voor talenten van 20 jaar die geen toekomst hebben bij de topclubs uit Engeland/spanje/duitsland en voor de wat oudere spelers à la Guardado/ Defour.

Denk, doordat PSV dit seizoen kampioen is kunnen we wel zeggen dat de clubs meer gaan investeren dan voorgaande jaren.
PSV wil met een goed team de CL in, terwijl Ajax ziet dat het wel uitstekende talenten heeft maar nog tekort komt. Feyenoord heeft een brede goede selectie met jonge talenten en oudere leermeesters met Vermeer (ervaren), El ahmadi & Wilkshere.
Feyenoord haalt waarschijnlijk nog Kuijt en kan zich nog versterken met de spits van nu of Guidetti.

Dus nu hopen dat Ajax de portemonnee durft te openen en zich fatsoenlijkg gaat versterken. Sneijder nee die is nog te goed die kan serieus naar een topclub, maar De Jong dat moet toch mogelijk zijn voor Ajax of niet?
Niet die slechte spits uit Engeland maar die die harde verdediger.

6 april 2015 om 13:39

Toornstra word gewoon misbruikt op die positie!!! Moet gewoon op 10 worden gezet... 2 duurste aankopen dit jaar: toornstra 3,5 en Bilal 3 milj, en dan nu allebei op de bank omdat een immers moet spelen? Die verliest zovaak bal verlies rond de 16 dat heel het team weer snel op eigen helft noet wezen! Ti's dat clasie achter hem staat... Ik snap niet dat bepaalde mensen niet inzien dat immers wek veel ballen verovert, maar heel vrel ballen ook inlevert doordat hij niet genoeg techniek en inzicht heeft! Hij heeft altijd 5 stappen nodig om de bal onder controle te houden, kan niet opendraaien en wegdraaien met de bal aan zijn voet :s een nr 10 die hoort bepaalde kwaliteiten te hebben die immers niet heeft noch ooit zal krijgen!!! ja hij verovert veel, hoort dat de taak van een nr 10 te zijn? Nee immers kan handig zijn als je 2-3voor staat en je niks neer wilt weggeven!!! Anders gewoo toornstra op 10 of vilhena of zelfs kasdorp... Immers volgend jaar bij elk aannemelijk bod zo snel mogelijk verkopen!!! Dat sommige mensen zo blind zijn oor die immers pffffff ik snap het nietz

6 april 2015 om 15:08

Mollema: Op het middenveld en voorin hebben we al een brede selectie.
Daarom zit een goede speler als Toornstra nu op de bank als hij uit vorm is.
Alleen achterin mag er nog wel 1 of 2 spelers bij en als het goed is komen er al 2 spitsen bij.

6 april 2015 om 16:38

Dat is niet waar immers is een prima speler maar nr 10 is gewoon zijn plek niet ik zou zeggen cm of vm

6 april 2015 om 12:53

Goed onderbouwd verhaal.

Gebaseerd op wat Toornstra eerder dit seizoen heeft laten zien lijkt hij me een meer dan waardevolle speler voor Feyenoord. Zou daarnaast nog beter uit de verf komen als hij op tien wordt geposteerd. Al met al gewoon een kleine vormdip momenteel en je reactie is onzinnig.

6 april 2015 om 16:39

Toornstra is een topspeler hij heeft alleen een dipje dat jij nou zo blind bent dat je dat niet ziet

Het gaat zoals het altijd ging met hem. Het begin erg goed, en dan terug vallen. Was bij ADO en Utrecht ook het geval.

6 april 2015 om 12:55

En toch heeft dus tot tweemaal toe een grotere club besloten om hem aan te trekken. Ze zullen wel niet allemaal gek zijn bij de bvo's, of denk jij het beter te weten?

6 april 2015 om 15:27

Hij constateert alleen dat het bij elke club zo met hem gaat, beweert nergens dat de bvo's het slecht gezien hebben. Gewoon een hele goede speler voor Eredivisie-begrippen en als hij zijn vorm weer heeft is het 1 van de beste spelers van feyenoord. Dat zo'n dip bij een speler als Toornstra voorkomt is natuurlijk wel even balen, want je kan een goede Toornstra nodig hebben voor de strijd om de 3e plek. Zou bij alle clubs in de top 3 iets toevoegen.

Fantastische speler die alles geeft als hij speelt. Frank zocht toch nog een speler die engerie uitstraalt? 6 Miljoen gewoon bieden op Toornstra!

6 april 2015 om 12:42

ajax heeft niets aan toornstra.. vergelijkbare speler met een schöne.. weggegooid geld als je em haalt

6 april 2015 om 16:41

Dat is niet waar maar ik denk dat ajax meer aan een immers zou hebben alleen dan niet op nr 10

Alhoewel Jens terecht op de bank begon omdat Achahbar op die positie beter is, snap ik het echt niet dat hij niet de voorkeur krijgt boven Lex Immers. Waarschijnlijk moet Lex nog even in de etalage voor ie verkocht wordt of zoiets, maar Toornstra is in werkelijk alle opzichten veel beter dan Lex. Handiger met de bal, meer spelinzicht, vertraagd niet maar probeert tempo erin te houden. Werkt hard en scoort vaker is veel creatiever en heeft een schot dat normaliter 20x zo goed is als dat van Lex, want die kan niet van afstand schieten. Waarom dan alsnog Lex Immers er in houden. Die in een wedstrijd dat je duidelijk de betere ben helemaal niets toevoegt.

6 april 2015 om 12:42

dat afstandsschot van gisteren leverde anders wel een treffer op. Ik ben geen grote fan van de voetballer Immers, en ik denk ook dat Toornstra beter is, maar het loopt altijd wel goed als hij meedoet. Het zijn misschien kwaliteiten die ik niet met het blote oog zie, maar als Immers speelt oogt Feyenoord altijd een heel stuk dominanter. Terwijl als hij niet meedoet zakt het soms ver weg. Vilhena is in essentie ook beter, maar als hij op tien staat vind ik het toch minder lopen dan met Immers.

6 april 2015 om 13:00

Dat lijkt zo omdat Vilhena en Toornstra niet bij Feyenoord gewend zijn om op 10 te spelen. Zet Vilhena of Toornstra 5 wedstrijden op 10 en je zult zien dat wij een klasse beter zijn.

Immers speelde gisteren weer bedroevend. Ik begrijp niet dat hij wekelijks een basisplek heeft. Hij is al maanden uit vorm.

Veel duels verloren, maar 58% succesvolle passing. Dat is bizar slecht. 2 van zijn 3 kopduels verloren.

6 april 2015 om 13:09

Ik zat er op te wachten dat iemand daarmee zou komen. Dat afstandsschot was pure wanhoop omdat hij geen creatieve oplossing heeft. Hij schiet, niet eens echt goed want Esteban had hem of kunnen klemmen als hij beter had opgelet of verder naar de zijkant kunnen boxen. Het is puur de oplettendheid van Manu en niet de kwaliteit van het schot. Wat rbn ook zegt, hij had een passingspercentage van 58 dat is echt, echt heel slecht, El Ahmadi heeft gemiddeld 90 en clasie geloof ik 88. Immers moet wel hard werken omdat hij zoveel balverlies lijdt. Hij doet het zo vaak ook op het moment dat Clasie of el ahmadi willen bijsluiten en dan wordt het gelijk gevaarlijk. Dat probleem heeft bijvoorbeeld Te Vrede ook heel erg. En Immers met zijn lengte mag hij veel vaker een bal op doel koppen, of een überhaupt een kopduel winnen. Mensen zien hem vaak alleen werken. Maar dat veroorzaakt hij zelf, met een creatieve balvaste nummer 10 zoals Vilhena of toornstra kan je nog makkelijker naar voren spelen. Verdedigend is Immers wel bruikbaar, want hij 'werkt' de snelheid uit een aanval van de tegenstander. Alsof geen enkele andere speler dat zou kunnen. Toornstra zou een veel betere nummer tien zijn.

6 april 2015 om 14:19

Alsof we de laatste drie a 4 jaar iemand anders 5 wedstrijden op 10 hebben zien spelen. Kijk met iemand als Pelle kan het wel, hij zakt in en probeert het spel enigzins te creeren voor de vleugels. Dan hoeft een speler als Immers er idd alleen omheen te buffelen, maar met een echt diepe spits is hij helemaal waardeloos.

6 april 2015 om 15:10

rbn: Dat gaat volgend jaar onder Gio wel gebeuren.
En Immers heeft zelf ook al gezegd dat hij naar het buitenland wil.
Dus een win-win situatie, Feyenoord wat geld en de vervangers hebben we al en Immers een leuke transfer

6 april 2015 om 13:48

Ray5huize
Ik ben het helemaal met je eens! Dat is ook de enige rede wt ik me kan bedenken waarom immers nog speelt (om komende zomer voor zoveel mogelijk te verkopen) want ik kan me niet voorstellen dat al die mensen met voetbalverstand niet inzien dat immers als nr 10 je altijd een zwakke punt hebt in je selectie!! Ja ik waardeer zijn inzet, maar de mensen die immers wel in de basis willen zien kijken alleen naar zij inzet en hoevaak hij de bal terug verovert (wat vaak is voor een nr10) maar die mensen moeten eens opletten hoevaak hij rond de 16 bal verlies lijd of inlevert bij de tegenstander... Rn dan kunnen weer 7/8 teamgenoten terug sprinten om in verdedigende positie te staan! Aub verkoop immers komende zomer....ik zeg: doen!

De concurrentie is gewoon groot bij Feyenoord, eigenlijk bizar dat ze begin dit seizoen nog Verhoek en Schaken hadden, terwijl een spelers als Bilal nu al nauwelijks aan de bak komt. Achahbar en Manu zijn nu in vorm, Boëtius lijkt er ook weer aan te komen, dan kan je als Toornstra zomaar buiten de basis vallen. Wie weet moet hij zich volgend seizoen op de plek van Immers concentreren, daar zie ik hem uiteindelijk wel spelen.

Als fredje hem op zijn eigen positie neer zet zal het al een hoop schelen. Kan lex er ook eindelijk uit.

Zo jammee voor Toornstra, hij wordt net als Vilhena verkracht door Rutten. Ik snap gewoon niet wat Lex Immers op de tien positie blijft doen, echt werkelijk onbegrijpelijk. Ik snap ook niet dat iemand hem uberhaupt kan verdedigen. Lex Immers, die zou je toch nergens ter wereld de nummer 10 positie zien bekleden, maar ja hoor bij Feyenoord natuurlijk wel.

6 april 2015 om 12:54

Er lijkt ook een zekere (persoonlijke) chemie te ontbreken tussen Immers en jongens als Achahbar, Manu, Vilhena. Talent herkent talent, me dunkt.

6 april 2015 om 13:00

Die onterechte "air" van hem zou ik ook uitkotsen als ik hen was.

Hij doet echt werkelijk alles fout, werkelijk alles. Je kan geen bal bij hem kwijt en je hoeft ook niks van hem te verwachten als tien.

Elke amateurclub zou een grote foto van Lex in zijn nummer tien shirt in de kantine moeten hebben staan. Onder het mom van: "als hij het kan, kan jij het ook!"

6 april 2015 om 13:30

Die afgunst heerst er dus helemaal niet bij Feyenoord.
Maar ben blij dat Immers jou het leven zuur maakt, en dat Rutten en ook Koeman Immers hoog inschatten.
Immers is een werker, en toont het goede voorbeeld.
Daarnaast zit hij goed in de groep, en gaat iedereen er alleen maar harder van werken.

6 april 2015 om 13:55

Owja, of slechter van voetballen. Mannen als Clasie en Ahmadi kunnen de bal niet kwijt bij hem, vleugels kunnen geen ballen van hem ontvangen.

Hij rent hard ja, maar vaak rent hij achter zijn fouten aan of die van anderen, omdat zij op hen beurt de bal weer niet bij hem kwijt kunnen.

Immers voetbal alleen voor zichzelf, want buiten het opduiken in de 16 kan hij nagenoeg niks, dan zit er idd niks anders op dan buffelen. Buffelen kan Toornstra ook icm kwaliteiten voor een nummer 10.

Hij mag concurreren voor de cm positie of cvm, maar Alexdevidal komop. Kijk jezelf eens in de spiegel aan en durf uit te spreken: "als ik een profvoetballer was en een nummer 10, had ik de kwaliteiten van Immers gewilt!"

Probeer maar...

6 april 2015 om 13:57

Ik word zo moe van het woord 'werken'. Wij hebben kwaliteit nodig, geen harde werkers.

Een goede voetballer zorgt ervoor dat hij weinig hoeft te lopen door goed gepositioneerd te staan. Een voetballer zoals Immers die geen risico in zn spel legt moet minstens 85 succesvolle passingspercentage hebben. Hij zit er bijna altijd onder waardoor we veel balverlies lijden.

En dan vergeet ik nog dat hij geen toegevoegde waarde is voor onze buitenspelers. Stel je voor als je daar een creatieve speler neer zou zetten met een goede pass en overzicht. Manu en Boëtius zouden dan de diepte in gestuurd kunnen worden. Dat kan Immers niet.

Opmerkelijke is dat Immers ook redelijk veel duels verliest. Kijk maar naar het overzichtje van gisteren wat bekend werd gemaakt. Kopduels verliest ie ook regelmatig.

Veel balverlies, geen creativiteit, verliest regelmatig zijn (kop)duels. Het enige wat hij doet is veel rennen zonder rendement.

6 april 2015 om 15:16

Maar ik denk dat, dat ook een reden is waarom Rutten al na een seizoen vertrekt. Heb niet altijd het idee dat hij volledig achter zijn basis elftal staat. Al zijn ideeen worden bijna nooit uitgevoerd. Achahbar wilde hij veel eerder brengen, maar hij krijgt pas de kans toen niemand meer om hem heen kon. Manu omturnen in een spits was een idee van Rutten, maar nooit verder uitgevoerd. Mathijsen uit de basis werken ging ook niet zonder slag en stoot. Ik kan niet geloven dat Toornstra gekocht is voor de rechtsbuiten positie, want dat wil zeggen dat je 6.5 miljoen uitgeeft aan positie waarin Schaken eigenlijk nog goed functioneerde en waar Boetius van nature hoort te spelen en er duidelijk een spits nodig was. En Immers die altijd maar in de basis staat en nooit doet wat je van een tien verwacht.

Ik snap ook niet waarom een vent als Lex Immers op 10 speelt terwijl Toornstra op de bank zit. Ik denk dat je nog beter Boulahrouz op 10 kan zetten.

6 april 2015 om 13:01

Ik durf te wedden dat Vermeer een betere aanname, techniek en voortzetting heeft dan Immers.

6 april 2015 om 13:15

Haha met je net de goede aanname van Vermeer gisteren hebben gezien.

6 april 2015 om 13:57

Hahaha mooi.

Bij Vermeer gebeurt het 1 keer in de laatste minuten van een gespeelde wedstrijd.

Bij Immers gebeurt het al in de voorbeschouwing..

Volgend seizoen gewoon op deze manier spelen dan komt het wel goed.

Vermeer
Wilshire
Kongolo
van Beek
Nelom
Clasie
Toornstra
Vilhena
Basacikoglu
Kazim
Boetius
6 april 2015 om 13:58

Dan kan het zeker goedkomen, de mensen staan iig op de juiste posities. Alleen van Beek en Kongolo omdraaien, maar dit is iig een goede opstelling.

6 april 2015 om 14:11

@ Jeroen159,

Van Jordy Clasie verwacht ik eigenlijk dat hij in de zomer zal vertrekken bij Feyenoord. Ikzelf zou het dan opvangen met Jens Toornstra, Lex Immers, Karim el Ahmadi en dan nog Joey van den Berg overnemen van SC Heerenveen.

Van den Berg lijkt mij een prima opvolger voor Clasie. Heeft ongeveer dezelfde speelstijl als Clasie: werkt hard, kan vrij goed voetballen en is niet bang om duels aan te gaan.

Ikzelf zou dan op de tien positie rouleren tussen Immers en Toornstra. Dirk Kuyt komt in de zomer misschien ook nog terug naar Feyenoord, maar van mij hoeft hij niet zo zeer terug te komen.

Ikzelf zou met Anass Achahbar aan de rechterkant spelen en ja, hij speelt nu pas een paar wedstrijden goed, maar ik heb Achahbar altijd wel een goede speler gevonden en denk wel dat hij een belangrijke speler voor Feyenoord kan worden. In de spits zou ik dan met Elvis Manu spelen en ja, hij mist veel kansen, maar als hij werkt aan z'n afronding, dan is hij een prima diepe spits voor Feyenoord en aan de linkerkant zou ik dan met Jean Paul Boëtius spelen, van wie ik hoop dat hij zijn oude vorm aankomend seizoen hervindt.

Dan zou ik Mitchell te Vrede verkopen, Colin Kazim Richards aantrekken en dan tussen Kazim en Manu als diepe spits rouleren. Ja, je kan Kuyt ook terughalen, maar die zal denk ik te duur qua salaris zijn om een roulatiesysteem toe te passen en hij zal ook wel wekelijks willen spelen.

De vaste aanvallers worden dan Achahbar, Manu en Boëtius en op de bank heb je dan nog Bilal Başaçıkoğlu en dus Kazim. Verder kunnen Lex Immers, Jens Toornstra en Joey Sleegers (die volgend seizoen terugkeert van zijn verhuurperiode aan FC Eindhoven) ook in de aanval uit de voeten.

Vermeer
Karsdorp
v.Beek
Kongolo
Nelom
vd.Berg
Toornstra
el Ahmadi
Achahbar
Manu
Boëtius
6 april 2015 om 15:03

Met alle respect maar vd Berg halen terwijl Karsdorp eigenlijk een middenvelder is. Ik vind het een belediging naar Varkenoord.

6 april 2015 om 15:06

Haha jij bent Ajacied hè? Sorry, maar Feyenoord moet echt nooit meer spelers van het kaliber Joey van den Berg gaan halen. Dat is gewoon middelmaat. Brengt Feyenoord nooit op het niveau waar ze naartoe willen. Vergelijkbaar met Vormer en Goossens.

Gewoon gaan voor Pröpper/veijinovic/gudelj als opvolger van Clasie. Anders ga je er echt te hard op achteruit. Verder gaat Kuyt zeker komen. Gaat ongeveer 6 ton verdienen en dat past prima in het salarishuis van Feyenoord. Volgend jaar is er een miljoen extra aan salarissen en bovendien gaan Schaken, Boulahrouz, Verhoek, waarschijnlijk Clasie (hoop het niet) en Mathijsen weg. Dat scheelt zomaar vier miljoen aan salaris.

Verder moet er dus iemand komen voor achter Kongolo. Je kan wel door blijven gaan met Mathijsen, maar die kan gewoon echt niet meer als Kongolo een keertje geblesseerd of geschorst is. Ik zou zelf voor Van Aken van Heerenveen gaan! Jong talent, niet al te duur.

6 april 2015 om 15:45

Wat dacht je van de pitbull Ayoub!? Dat is volgens mij de perfecte opvolger voor Clasie. Zou een geweldig blok vormen met El Ahmadi, die de nodige ervaring met zich mee brengt.

met deze jongen komt het goed. hoop dat i snel zijn oude niveau terug vind. iedereen zit wel eens in een dipje. ik hoop alleen dat ze volgend jaar cherry erbij nemen, in plaats van immers.
sterkte toornstra!!

Immers staat dit jaar in de etalage en Jens moet hem vervangen komend jaar!

Met Toornstra, Kuijt, Manu en misschien Guidetti of Kazim wordt je straks dol als tegenstander!

Afjagen gaat het credo worden zo lijkt het!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren