Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik kon naar Ajax, PSV en AZ, maar heb nooit spijt gehad van Feyenoord’

Laatste update:

Karim El Ahmadi loopt al een tijdje mee in het betaald voetbal, maar zijn prijzenkast puilt bepaald niet uit. De middenvelder won enkel in 2006 de Intertoto Cup met FC Twente en sleepte met Feyenoord nog niet één prijs in de wacht. Daar kan verandering in komen wanneer op 24 april de KNVB Beker wordt gewonnen.

/

Volgens de 31-jarige El Ahmadi is het ‘tijd om iets te winnen’, zo vertelt hij aan het Algemeen Dagblad. “En als we die beker pakken, is het zeker niet gestolen. Dan hebben we alleen maar clubs uit de Eredivisie verslagen. Een eerste prijs sinds jaren, dat moet in mijn ogen vooral een startsein zijn voor een mooie periode voor Feyenoord.”

El Ahmadi laat in de krant tevens weten dat hij in 2008, toen hij naar Feyenoord vertrok, een andere binnenlandse transfer kon maken. “Ik kon ook naar Ajax, PSV en AZ. Die laatste ploeg werd meteen kampioen. En Ajax en PSV vierden de afgelopen jaren ook volop successen. Feyenoord niet, maar toch heb ik nooit spijt gehad.”

Denk jij dat Feyenoord de KNVB Beker wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
13 april 2016 om 09:18

In het jaar met Guidetti was hij ajax waardig toen speelde hij echt een uitstekend seizoen. Maar ik ben het als feyenoord fan eens dat Ajax hem niet nodig zou hebben op langere termijn en zeker europees niet.

13 april 2016 om 09:35

Juist Europees heb je zo'n gast keihard nodig op het middenveld als je wat wilt bereiken. Ook Ajax had hem goed kunnen gebruiken in de EL hoor dit seizoen. Deze man wordt echt enorm onderschat. Ook door een hoop fans van Feyenoord zelf trouwens. "hij scoort zo weinig" hoor je dan. Tja, moet je hem om te beginnen gewoon eens naar zijn kwaliteiten gaan benutten. En die liggen als verdedigende middenvelder. Daarin is hij echt een van de, zo niet dé, beste van de eredivisie.

13 april 2016 om 09:39

Europees? Welke wedstrijden heb jij hem gezien dan in Europa?

Hij pakt constant kaarten voor harde overtredingen en laat zijn tegenstander vaak lopen. Positiespel beheerst hij wel maar scorend vermogen heeft hij dan weer niet. Kortom, niveautje Vejinovic, El Ahmadi komt niet in de buurt van Clasie's niveau

13 april 2016 om 09:49

Vorig seizoen Sevilla, AS Roma, Luik... speelde gewoon goed. Laat zijn tegenstander juist helemaal niet vaak lopen. Vervang El Ahmadi voor de grap eens voor Vejinovic en zie hoe zwaar de achterste linie het zal krijgen.

13 april 2016 om 11:47

Mee eens hoor Jerome, ben groot fan van El Ahmadi. Technisch goed, zet veel druk, ziet het spelletje, fysiek in orde en een enorme werklust. Zn schot en blik naar voren mag beter wat mij betreft.
Denk overigens niet dat Ajax iets aan hem gehad zou hebben in Europa. De Boer stelde zn eigen ervaren krachten daar ook niet op. We hebben gezien wat daar het gevolg van was.

Leuke speler voor Feyenoord, maar te matig voor de echte top. Bij Ajax en PSv zou hij veelal op de bank hebben gezeten. Dus daarom was het een verstandige keuze.

Maar goed, El Ahamadi heeft er toch een prachtige carrière van gemaakt.

13 april 2016 om 11:25

Dat geldt denk voor alle spelers van Feyenoord op dit moment.. Wie van de huidige groep zou nu bij duidelijk een versterking zijn voor Ajax of PSV? Ik zie het niet.. Enkele jaren terug was dat heel anders met Indi, Clasie, Pelle, De Vrij.. Nu eventueel Karsdorp, Vermeer.. Het is er in Rotterdam niet beter op geworden, terwijl ik het idee heb dat Ajax en PSV zichzelf wel versterkt hebben.

13 april 2016 om 11:49

Krijg toch het idee dat de Feyenoorders destijds de Vrij, Clasie en Indi ook moesten verdedigen tov de Ajaxfans. Onomstreden zouden ze iig niet zijn opgenomen in het Ajaxteam destijds. Die wijsheid kwam pas achteraf.

13 april 2016 om 12:43

Onomstreden nooit, maar dat waren één of twee seizoenen lang spelers die er duidelijk bovenuit staken in de Eredivisie en ja, die kunnen zo meedraaien bij Ajax. Ik denk dat Clasie bijvoorbeeld heel goed bij Ajax had gepast, een beetje in de rol zoals Anita die ook had in het verleden.

Voor De Vrij en Indi had Ajax toen Moisander en Veltman die niet erg overtuigde.. Pelle was gewoon een topper in de Eredivisie en qua niveau goed genoeg voor Ajax, maar qua speelstijl zag ik hem niet graag komen.

Voor de rest kunnen spelers als Van Beek en Kongolo zich natuurlijk ook ontwikkelen en vervolgens 1 a 2 seizoenen uitblinken in de Eredivisie, maar op dit moment loopt er gewoon zo goed als niks tussen.

13 april 2016 om 15:36

Hahaha Indi kom toch op zeg. Wat een slechte speler is dat toch

Goede speler voor twente volgend seizoen spelen ze tenminste geen degradatie.

13 april 2016 om 10:30

Vindt dat Bart009 niet eens heel erg verkeerd denkt. Als voor komend seizoen al de toppers bij fc Twente vertrekken dan zal FC Twente het ontzettend moeilijk krijgen om zich te handhaven. Dan lijkt mij juist dat FC Twente een beroep moet gaan doen op oud spelers als El Ahmadi, Elia enzovoort om zo ervaring met jeugdspelers te combineren. Qua jeugd is Twente echt niet slecht, die zijn echter dermate wisselvallig dat ze niet een heel seizoen top kunnen presteren.

13 april 2016 om 10:29

Ik zou hem echt heel graat terugzien bij Twente!
Maar helaas is dat volgens mij van geen kant een optie. Naast het financiele heeft hij het naar zijn zin bij Feyenoord, en de enige reden om voor Twente te kiezen is om weer terug te zijn bij familie en vrienden in Enschede. Die reden zal echter niet sterk genoeg zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren