Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik kom echt overal in Rotterdam, maar ik word nergens uitgescholden’

Laatste update:

Fred Rutten ziet de topper van zondag tegen PSV niet als een moment waarop hij nog eenmaal zijn visitekaartje kan afgeven. Enkele weken geleden werd duidelijk dat de oefenmeester na een seizoen al uit De Kuip vertrekt. “Wij willen alleen het titelfeest van PSV nog even uitstellen”, zo vertelt Rutten zaterdag in gesprek met het Algemeen Dagblad.

/

Rutten heeft nog altijd drie punten meer dan zijn voorganger Ronald Koeman precies een jaar geleden, maar toch is hij niet zo populair als de nu manager van Southampton. Daar stoort Rutten zich echter niet aan. “Ik woon in Rotterdam en ik kom echt overal in de stad. Maar ik ben nergens uitgescholden of zo, integendeel.”

Volgens Rutten is er voor een grote club als Feyenoord maar één opdracht. “En dat is winnen. Dat bepaalt het gevoel. We weten wat ons de laatste zeven wedstrijden te doen staat.” Feyenoord staat op een derde plaats, met liefst negentien punten minder dan de Eindhovense koploper.

Feyenoord - PSV wordt zondag een ...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Moet hij toch zijn oren beter open doen in het stadion! Daar is bijna iedereen overeens dat hij wel per direct weg mag!

21 maart 2015 om 07:59

Hoezo per direct weg laat em lekker een niet heel slecht seizoen af maken en dan normaal uit elkaar gaan ( wat bij ons fout ging met lodewegis maar dat lag gevoelig)

21 maart 2015 om 08:16

Sorry maar dit is echt een slecht seizoen. Halverwege September was Feyenoord klaar. Uit de beker en op hopeloze achterstand in de competitie. En de Europa League ga je natuurlijk niet winnen. Dat je niks wint en derde wordt is niet erg. We zijn slechts een subtopper maar je moet wel tot op het einde van het seizoen meedoen en op zn minst de laatste acht van de beker halen als je niet uit naar Amsterdam of Eindhoven moet. Dit is echt een slecht seizoen.

21 maart 2015 om 08:30

Wat kan Fred eraan doen dat Feyenoord scorend vermogen mist? De wedstrijden van Feyenoord die ik zag waren best aardig qua voetbal en kansen creëerden ze ook, maar als ik dan zie hoe slecht die vaak benut worden.. Je moet ook niet vergeten dat je een paar belangrijke spelers bent kwijt geraakt met Pelle voorop. Als je een spits van zijn kaliber had gehad dan deed je nu echt nog wel mee. Beetje hetzelfde verhaal als bij vitesse.

21 maart 2015 om 08:44

Zo veel echte kansen creëren we niet hoor. Er was rond de winterstop een onderzoek dat aantoonde dat Kazim minstens net zo effectief is in het benutten van zijn kansen als Pelle. Percentueel gezien scheelt dat niks. Probleem is dat er te veel spelers op een voor hen onnatuurlijke plek staan. Daardoor weet de helft van het elftal niet goed hoe ze moeten lopen en staan en de andere helft kan daardoor de bal niet kwijt. Omdat we een redelijk middenveld hebben ziet het spel er aardig uit maar kan men daarna de bal niet kwijt. En dat is alleen Rutten zijn fout. Kijk maar naar de vleugels. Toornstra vult het aardig in als hij in vorm is maar het is geen vleugelspeler. Boetius, Bilal en Manu zijn alledrie geen linksbuiten van nature. Kortom je hebt drie rechtsbuitens maar op die plek speelt een middenvelder. Er is geen middenvelder met een linkerbeen of die zit op de bank. Er staat op rechtsback of een halfgeblesseerde of een centrale verdediger of een aanvallende middenvelder. En ja in de spits staat er een die eigenlijk geen spits is. Sommige dingen zijn inderdaad niet Rutten zn fout maar de meeste dingen echter wel. Daarom moet Rutten ook van mij zo snel mogelijk weg. Zeker ook omdat hij wil kopen ipv opleiden.

21 maart 2015 om 08:48

Inderdaad ja. Feyenoord mist een goede spits. En dat breekt hen op. Ik denk als ze met een goede spits ook nog wel 2e hadden kunnen staan op dit moment.

21 maart 2015 om 09:17

Ja maar Fred wilde zo nodig een nummer 10 halen met Chery... die gelukkig niet kwam. Die positie is juist sterk bezet bij ons

21 maart 2015 om 10:19

Is het Rutten zijn schuld dat PSV wel een goed seizoen maakt? Frank de Boer ook maar op de keien zetten om Psv?
Ronald Koeman opwaarderen omdat het vorig jaar een grote puinhoop was bij Psv.

Tja, dan kan iedereen wel trainer van Feyenoord worden.

21 maart 2015 om 10:34

Nee maar Rutten maakt wel een zooitje van zijn elftal door die rare opstellingen. En dat moet je hem wel verwijten.

21 maart 2015 om 10:34

Ik vind ze juist beter voetballen dan onder Koeman en dat is gezien de spelers die weg zijn gegaan en enorm knappe prestatie.

Ik durf zelfs te beweren dat als hij de beschikking had over Pelle, Feyenoord serieus mee had gedaan om het kampioenschap

21 maart 2015 om 11:43

Ze spelen vele malen beter voetbal als vorig jaar, hebben nu meer punten als vorig jaar, hebben niet alleen de Uefa groep gehaald maar zelfs overwinterd . Alles beter als vorig jaar zonder een spits als Pelle.

Wie het onderste uit de kan wil krijgt de deksel op zijn neus. Weg is Rutten.

21 maart 2015 om 10:42

Per direct mogen vertrekken is iets anders als uitschelden. Persoonlijk zie ik Rutten ook al liever vertrekken, puur om Gio/Van Gastel al ervaring te laten opdoen voor volgend seizoen.

Ik blijf het toch apart vinden, Feyenoord heeft onder Rutten na een wat stroeve start een hele goede periode gehad in de competitie, in de maanden oktober, november en een deel van december, speelde Feyenoord misschien wel het best voetbal van de eredivisie.
Totdat er bij PSV werd verloren in de laatste minuut en ook in die wedstrijd deed Feyenoord niet onder voor Psv.
Maar blijkbaar kwam die nederlaag als een mokerslag aan, want sindsdien heeft Feyenoord onder Rutten nog maar een paar keer een acceptabel niveau gehaald, blijft toch raar.
In die periode dat het goed ging, leek het huwelijk Rutten/feyenoord dan ook ijzersterk, media speculeerde al over een jarenlange vruchtbare samenwerking, maar ergens na die nederlaag in Eindhoven is het wederzijdse goede gevoel toch verdwenen, opmerkelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren