Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ken De Boer van zijn tijd in Amsterdam, altijd een voetballende ploeg’

Laatste update:

Crystal Palace moet zaterdag aan de bak. Na de pijnlijke 0-3 nederlaag tegen promovendus Huddersfield Town wacht dit weekend de confrontatie met Liverpool. Manager Jürgen Klopp is benieuwd naar de ploeg van Frank de Boer, een collega uit de Premier League die hij respecteert.

"We weten hoe ze spelen en ook hoe snel dingen kunnen veranderen", wordt Klopp geciteerd door de Liverpool Echo. "Ze hebben weinig geluk gehad (tegen Huddersfield Town, red). Ze zullen ongetwijfeld terug willen slaan." De Duitser stelt dat iedere manager in de Premier League in zekere mate onder druk staat en dat iedere club resultaten nodig heeft, ook het team van De Boer.

"Ik ken hem van zijn tijd in Amsterdam, toen we met Borussia Dortmund tegen Ajax speelden", memoreert Klopp. "Altijd een voetballende ploeg met veel beweging. In de Nederlandse competitie zijn ze de dominante ploeg. Ik weet niet zeker of Palace al klaar is op de transfermarkt. We zullen zien wat De Boer nog gaat halen."

Ook ging Klopp op de persconferentie kort in op het verhaal van Pep Segura, algemeen directeur van Barcelona, dat de club dicht bij een transfer van Philippe Coutinho is. De Duitser zegt echter dat er niets is veranderd aan de situatie van de Braziliaan: "Ik weet niet waarom mensen zeggen wat ze zeggen. Ik ken hem verder niet, heb hem nooit ontmoet. Er is verder geen nieuws van mijn kant."

Wat verwacht jij van Liverpool - Crystal Palace?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan heeft Klopp blijkbaar even snel de Wikipedia pagina van Frank nagekeken. Toegegeven, de man was een garantie voor de titel. Spelvreugde en " voetbal " was hij dan weer minder van.

18 augustus 2017 om 00:45

Ik stond ook raar te kijken van deze opmerking. Frank heeft het qua prestaties goed gedaan, maar het soort voetbal was in veel gevallen niet des Ajax.

18 augustus 2017 om 01:36

Dan moet je even Dortmund-Ajax terugkijken, daar speelde De Boer bij vlagen Dortmund van de mat met Ajax.

18 augustus 2017 om 01:59

Als we 1 wedstrijd moeten uitlichten na een periode van meerdere jaren bevestigd dat juist hoe zwak het voetbal onder zijn bewind was. Verder prima man die door zichzelf te blijven veel respect van mij heeft verdiend. Toch kon ik mijn blijdschap niet verbergen toen ik hoorde dat hij het voor gezien hield in Amsterdam. Nogmaals een enorm oprechte man maar het spel was werkelijk om te janken.

18 augustus 2017 om 08:52

@myvision

Welke wedstrijd?
Ik kan me juist herinneren dat Ajax totaal overklast werd door Dordmund (geloof 4-0 nederlaag?)
Ach ja je kunt ook zeggen: Kijk die twee wedstrijden tegen Red Bull Salzburg maar na. De Boer had met zijn Ajax totaal geen antwoord en verloor beide wedstrijden kansloos met een doelsaldo van 1-6.
Maar ja........dat is net zoals jij doet een indivudueel dingentje uitpikken ipv het totale.

18 augustus 2017 om 07:43

Komt omdat wij van voetbal houden niet alleen van het feestje aan t einde van het seizoen

18 augustus 2017 om 08:58

De eerste twee seizoenen hoorde je daar anders niemand over klagen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren