Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik kan pas daarna gaan denken aan Feyenoord of wellicht het buitenland’

Laatste update:
/

Henk Fraser hoopt zich donderdagavond ten koste van zijn voormalig werkgever Feyenoord te plaatsen voor de halve finales van de KNVB Beker. Het is voor de coach van Vitesse wellicht ook een krachtmeting tegen zijn toekomstig werkgever. Fraser droomt stiekem van een rol als hoofdtrainer in De Kuip, alleen nu nog even niet.

"Zover ben ik nog niet. In de korte tijd dat ik bij Vitesse zit, heb ik wel het gevoel gekregen dat ik eerst hier moet presteren", zo laat Fraser in gesprek met de NOS optekenen. "Mijn dromen zijn gebaseerd op realisme. Ik zit in een positie dat ik eerst mensen moet overtuigen en pas daarna kan gaan denken aan Feyenoord of misschien het buitenland."

Giovanni van Bronckhorst staat in principe nog jaren voor de selectie van Feyenoord. De oud-ploeggenoot van Fraser ondertekende recent een nieuw contract tot medio 2019. Fraser had niet verwacht nu als trainer tegenover 'Gio' te staan. "Toen hij bij het team kwam, was hij direct een van de betere spelers, zo niet de beste. Dus wellicht is hij wel van nature een trainer. Maar van mezelf had ik het helemaal niet verwacht. Juist daarom wil ik graag winnen, om te laten zien dat we stappen maken."

Denk jij dat Henk Fraser ooit de opvolger van Giovanni van Bronckhorst bij Feyenoord wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Winnen die pot inderdaad! Achteraf horen dat we stappen hebben gemaakt deze wedstrijd is totaal niet belangrijk! Ik eis een tot op het bot gemotiveerd Vitesse. Dit is de kans om de geschiedenisboeken in te gaan.

26 januari 2017 om 14:32

Fijn dat je dit eist geertje, met jou invloed op de selectie zal het dan helemaal goed komen! De overwinning kan ons niet meer ontnomen worden. Ik vraag me alleen af waar jij eerder dit seizoen was om je eisen op tafel te leggen. Sterker nog ik vraag me nu af of we de zeer matige optredens nu moeten aanrekenen aan de selectie of aan jou

26 januari 2017 om 15:16

Haha....was een meer met een knipoog. Dat komt omdat ik er onwijs veel zin in een lekkere pot bekervoetbal. Reken het verder de selectie maar aan, want ik heb nog nooit eerder een eis als deze op tafel gelegd. Dus heb je ook gelijk een antwoord op je vraag!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren