Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik kan me niet voorstellen dat je nu wil vertrekken bij Feyenoord’

Laatste update:

Rick Karsdorp gaat ervan uit dat de selectie van Feyenoord intact blijft. De rechterverdediger weet dat spelers als Eljero Elia en Terence Kongolo in verband worden gebracht met een transfer, maar Karsdorp vertrouwt erop dat zij blijven.

/

“We lezen dingen en als je goed bent met een bepaalde speler heb je het daar over”, aldus de 21-jarige Karsdorp in gesprek met De Telegraaf. “Ik kan niet in de hoofden van andere jongens kijken, maar ik kan me niet voorstellen dat je wil vertrekken bij de club als je zo’n grote kans hebt om voor het eerst kampioen van Nederland te worden.”

Karsdorp bereidt zich met Feyenoord voor op de uitwedstrijd van komende zondag tegen Roda JC Kerkrade, de huidige nummer zeventien van de Eredivisie. Feyenoord staat met 42 punten bovenaan en heeft vijf punten meer dan Ajax.

Denk jij dat er deze maand nog een belangrijke speler bij Feyenoord vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die gaan natuurlijk nu vol voor het kampioenschap, en terecht. Als ze dat halen, maar ook als ze het net niet zouden halen, verwacht ik echter wel dat Feyenoord zich op zou kunnen maken voor een drukke zomer. Elia zal wellicht nog een poging willen wagen in het buitenland, voor Jorgensen zullen clubs wel wat geld over hebben (zeker als ie zo blijft scoren) en talenten als Kongolo, Karsdorp en Vilhena staan altijd in de belangstelling.

14 januari 2017 om 08:40

Vilhena en Kongolo zullen sowieso moeten vertrekken, hun contract loopt tot 2018. Voor Jorgensen kunnen ze echt cashen, heeft aangegeven lang bij Feyenoord te willen blijven en contract tot 2021 dacht ik.

14 januari 2017 om 08:48

Verwacht dan dat Feyenoord in ieder geval Kongolo nog wel zal proberen langer te binden, al was het maar om waarde aan hem toe te kennen.

Karsdorp wat een geweldige speler, die gaat het echt ver schoppen ik geloof echt in deze jongen. Als er iemand nu vertrekt dan zal ik het hem nooit vergeven dit is onze grootste kans dit jaar anders nooit meer.

14 januari 2017 om 08:37

Ik vond Karsdorp ook echt een tijd heel erg sterk spelen, zeker toen die in Oranje meedeed die periode. Maar daarna was ie ook wel weer een stuk minder. Dat is niet erg en zelfs wel logisch op zijn leeftijd, maar als je naar het buitenland gaat dan sta je er zo naast.

Hij kan het ver schoppen, moet ie wel constanter worden en de juiste keuzes maken. Wat ie hier zegt daar heeft ie overigens helemaal gelijk in! Maar wat buitenspelgoal aangeeft, daarna kan wel een leegloop volgen... Als feyenoord kampioen wordt, zijn ze dan direct geplaatst voor CL of moeten we als NL vanaf komend seizoen voorronde spelen?

14 januari 2017 om 08:41

Gelukkig heeft Karsdorp dat zelf ook door. Hij vind zelf ook dat hij constanter moet worden. Te hopen dat hij nog 2-3 jaar bij ons voetbalt.

14 januari 2017 om 10:14

Volgens mij zit de kampioen van dit seizoen als laatste direct in de champions league.

14 januari 2017 om 11:38

Ik hoop het wel, financieel enorm aantrekkelijk. Sportief heb je er niks te zoeken verder. Vind de CL zelf al geen bal meer aan. Draait alleen maar om centen.

15 januari 2017 om 02:45

Als het goed is gelijk champions league en die jaar daarop voorrondes. Ik kan het mis hebben maar denk het wel

Het is jammer dat Assaidi nu naar Twente is. Had opzich een lekkere opvolger voor Elia geweest. Opzich mag Vente van mij het 2e seizoenshelft wel wat kansen krijgen ipv Kramer. Wie weet maakt ie wel dezelfde ontwikkeling door als Dolberg. Ik hoop nog steeds dat Feyenoord Ayoub gaat halen. Mocht el Ahmadi vertrekken of Vilhena. En stiekem hoop ik ook op Haps, zodat Kongolo terug naar het centrum man.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren