Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik hoop op een dag te bereiken wat Valdés ook heeft bereikt, hier’

Laatste update:

Jordi Masip maakt al jaren deel uit van Barcelona, maar heeft tot nog toe genoegen moeten nemen met een rol bij Barcelona B. Hoewel hij inmiddels 25 jaar is, blijft Masip wel hoopvol dat hij tot grote hoogten zal stijgen bij de club. Een vergelijkbare loopbaan als die van de vertrokken Víctor Valdés is en blijft het streven.

Voordat Valdés wegging zei hij dat Masip hem prima op kon volgen, als Barcelona daar misschien over twijfelde. Dat vond de back-up mooie woorden. “Het vleide me wel, ik heb sowieso erg veel respect voor Víctor. Hij is als een spiegel voor mij en ik hoop op een dag te bereiken wat hij ook heeft bereikt, bij deze club. Al wordt dat lastig, dat besef ik wel. Hij is de beste doelman ooit voor Barcelona”, erkent Masip.

“Maar ik zie wel uit naar wat speelminuten in het nieuwe seizoen, en ik wil het team graag helpen bij het winnen van iedere denkbare prijs. Marc-André ter Stegen is een goede jongen die erg graag wil bijleren. Hij wil ook Catalaans kunnen spreken”, zegt Masip goedkeurend. Behalve met Ter Stegen versterkte Barcelona zich ook met Claudio Bravo: de Chileen en de Duitser zullen strijden om een basisplaats en Masip wordt waarschijnlijk derde doelman.

Had Barcelona ook kunnen kiezen voor Jordi Masip als eerste keeper?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Valdes beste keeper ooit...?
Ik weet niet heel barcalonas verleden met keepers, ik weet wel dat Barcelona lang niet altijd geweldige keepers heeft gehad maar valdes was ik nou ook niet heel erg van onder de indruk haha

Ik begrijp niet dat Hip Hop Pinto altijd de tweede keus is geweest.

Wat een rare poll.
Was er dan niet een Duitse doelman binnen gehaald als eerst keeper?

19 juli 2014 om 10:06

Hoezo? Masip is toch geen eerste keeper? Dus dan is het gewoon een normale poll

Nou, het ontbreekt bij deze jongen een beetje aan realiteitszin. Als hij speelminuten wil maken kan hij beter verkassen...

Hoe heette die Portugese keeper van vroeger ookalweer bij Barca

19 juli 2014 om 16:47

Vitor Baia

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren