Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb nog nooit een Feyenoord gezien dat dit zo kan blijven doen’

Laatste update:

In Vloggertje gaat presentator Mounir Boualin op bezoek bij bekende gezichten uit de voetballerij. Deze keer praat hij met Ali Boussaboun, Gertjan Verbeek, Andwelé Slory en Royston Drenthe over de aanstaande ontknoping in de Eredivisie. Laatstgenoemde verwacht dat Ajax de tweede plaats niet kan vasthouden en komt met lovende woorden over Feyenoord.

Drenthe zag Feyenoord ruim een week geleden winnen in de Johan Cruijff ArenA. De voormalig speler van de Rotterdamse club denkt dat de titelstrijd daarmee wel beslist is. "Feyenoord heeft nu de beste papieren om dit over de streep te trekken. Ik heb nog nooit een Feyenoord gezien dat dit voetbal kan vertonen én dit zo steady kan blijven doen. Vandaar denk ik dat Feyenoord aan het langste eind gaat trekken. Toch denk ik wel dat het nog spannend gaat worden."

Ook Arne Slot krijgt de complimenten van Drenthe. Mochten de Rotterdammers onverhoopt toch geen kampioen worden, dan ligt dat volgens de linkspoot niet aan de trainer uit Bergentheim. "Hetgeen wat hij op dit moment neerzet met het Feyenoord van nu is fenomenaal. Een coach als hij, met waar hij nu staat, kan in deze situatie niet meer falen. Hij heeft het dusdanig vastgeketend dat hij nu niet meer kan falen. Dat is de kracht van Slot."

De grootste concurrentie komt volgens Drenthe niet van Ajax, maar van AZ. De Rotterdammer denkt dat de formatie van trainer Pascal Jansen de tweede plaats en het ticket voor de voorronde van de Champions League voor zich gaat opeisen. "Als ik de beste papieren zou moeten geven, dan zou ik ze aan AZ geven. Ik denk dat Ajax heel wat te verduren heeft gehad na de nederlaag tegen Feyenoord in de ArenA en dat kan zomaar voor iets geks gaan zorgen."


Mounir Boualin is freelance voetbalvlogger, videojournalist en presentator. Voor Voetbalzone maakt hij onder meer interviews rond wedstrijden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Feyenoord is gewoon kampioen, klaar. Zou echt een schande zijn als ze dit nog gaan weggeven. Plek 2 zie ik Ajax wel pakken (als Ajacied uiteraard). Wel echt ongekend hoe spannend het is om plek 2 met 3 ploegen. En onderin kunnen er ook nog zo 4/5 degraderen. Leuk man

30 maart 2023 om 17:50

Als Trauner ook net zoals Geert niet mee kan doen mis je het hele centrum achterin dan moet ik het eerst nog maar effe zien uit tegen Sparta,als ze die verliezen kunnen ze ook maar zo in een vrije val terechtkomen.Ik geef ze de beste kans als ze die wedstrijd winnen.

30 maart 2023 om 19:34

Nah, vrije val gaat niet gebeuren na een nederlaag. Feyenoord heeft een sterk teamspel dit seizoen en met Slot een uitstekende trainer. Ik zie Feyenoord nog wel wat punten verspelen maar niet dusdanig veel dat ze op de ranglijst gaan zakken.

31 maart 2023 om 08:23

Je staat zes punten los met veruit het makkelijkste schema. Je hoeft echt niet meer terughoudend te zijn hoor, haha. Feyenoord is met kilometers afstand favoriet voor de titel en dat hebben ze zelf afgedwongen. Als dit ze nog ontgaat weet ik het ook niet meer.

31 maart 2023 om 08:36

Oh ik dacht dat het een schande was dat Ajax na het uitgeven van zoveel geld en het hebben van "de beste" spelers alsnog geen kampioenschap oplevert en een Europese deceptie.

Maar goed, ik ben dan ook pas net wakker en dan zitten we er allemaal wel eens naast.

31 maart 2023 om 11:21

Absoluut dat we in Rotterdam wel terughoudend blijven. Natuurlijk staan we 6 punten los en hebben we veruit het makkelijkste programma. Maar als Ajacied zal je wrs nooit begrijpen dat je als Feyenoorder in principe door het leven moet gaan met het gevoel dat het ieder moment fout kan gaan en we weer teleur gesteld kunnen worden.

Het vertrouwen is er nu wel...maar het blijft Feyenoord.

Op papier het makkelijkste programma, natuurlijk. Maar traditioneel gezien zijn de stads derby's tegen Sparta en Excelsior geen simpele wedstrijdjes voor Feyenoord. Nu komen er weer een aantal geblesseerd terug van de interland periode.in een linie die niet heel dik bezet is. Die jongen van Groningen kan ik nog weinig over zeggen, maar als Rasmussen in het centrum komt te staan en Wellenreuter daar achter, voelt dat voor mij als een garantie op minstens 2 tegen goals per wedstrijd.

Ps. Blijf dit toch een mooi mannetje vinden hoor. Jammer dat het nooit is geworden wat ik dacht dat het kon worden. Zag in hem echt een opvolger voor Gio op de links back positie....de linksback voor NL elftal. Helaas is het er om diverse redenen nooit helemaal uitgekomen bij hem.

31 maart 2023 om 15:59

Vooral jammer dat het zo zuur moet Gluubster. Feyenoord wordt bedolven onder de terechte complimenten en dan pik je dit eruit.

31 maart 2023 om 16:48

Het kan ook allebei een schande zijn, Gluubstertj Maar zoals altijd moet je Ajax er weer bij betrekken.

Lach het weg man, dit is jullie seizoen! Waar PSV en vooral Ajax falen profiteert Feyenoord en gaat het er met de schaal vandoor, misschien nog wel de beker ook. Eindelijk weer eens gewonnen in Amsterdam. Feyenoord heeft de laatste jaren de weg omhoog ingezet en hoewel het meezit dat Ajax een k*tseizoen heeft, pakken ze gewoon het kampioenschap en de miljoenen uit de CL komend seizoen.

31 maart 2023 om 19:35

Met een geblesseerde Geertruida kan je nog wel issues krijgen. Verder is de makkelijkste schema niet altijd doorslaggevend. Met Kuijt hadden ze ervaring. Dat hadden ze ook bijna vergooid. Druk komt nu ook bij kijken. Bij een verlies of gelijkspel, staat er direct druk.

1 april 2023 om 11:30

Vrije val zie ik niet 1,2,3 gebeuren.
Ze hebben ook wel een makkelijker programma als Ajax, Feyenoord heeft eigenlijk alleen nog Sparta uit.
Ajax moet nog tegen psv, Twente, az, waarvan Twente en psv uit.

30 maart 2023 om 21:00

Onzin, Ajacieden proberen de druk op Feyenoord op te voeren in de hoop dat ze fouten maken. De klassieker had ook zomaar in het voordeel van Ajax kunnen uitvallen. Het hangt van kleine dingen af, éã©n off-day van Feyenoord en het is meteen weer spannend.

Sparta-uit is zomaar een wedstrijd waar zoiets kan gebeuren, Feyenoord heeft het vaak lastig daar.

30 maart 2023 om 22:28

2017 en 2009 zijn de enige wedstrijden die Feyenoord daar verloor. Zat ook een 0-7 tussen. Traditioneel heeft Feyenoord het lastiger in de kuip tegen sparta dan op het kasteel.

31 maart 2023 om 16:01

Tieske

Niemand van Feyenoord leest voetbalzone. Je geeft ons echt teveel credits als je denkt dat wij druk op Feyenoord kunnen leggen.

De complimenten zijn volgens mij gewoon welgemeend.

31 maart 2023 om 07:33

@messibazoer, niet winnen van Sparta en de druk is volledig terug. Eerst even doen.

31 maart 2023 om 07:44

Ajax gaat waarschijnlijk ook niet alles winnen met zo'n programma.

31 maart 2023 om 09:48

Messibazoer, er zijn nog teveel speelrondes om dat zo stellig te kunnen zeggen hoor. Er zijn volgens mij nog 8 speelrondes, dat zijn 24 punten terwijl Feyenoord slechts op 6 punten voorsprong staat. Feyenoord moet nog tegen bijvoorbeeld Sparta die het goed doet dit seizoen en waar Feyenoord vaak met moeite tegen speelt.

Er zijn nu ook nog eens verschillende spelers geblesseerd en dat zijn niet de minste. Met wat pech mis je de twee beste rechter centrale verdedigers.

31 maart 2023 om 10:55

Ajax heeft PSV en Twente uit en AZ thuis. Die gaan die 2e plek weggeven en dan is de cirkel rond: rampseizoen compleet.

1 april 2023 om 18:54

Bij winst zondag is het inderdaad wel klaar. Bij gelijkspel of verlies dan kan het nog alle kanten op.

Bij Drenthe is de wens de vader van de gedachte.Ik denk dat Feyenoord punten gaat verspelen bij Sparta. Ook hier is de wens de vader van de gedachte. We gaan het zien. Ik denk dat Feyenoord nog een behoorlijk zwaar programma heeft buiten de competitie. 2x tegen Roma en nog tenminste een bekerwedstrijd tegen Ajax. En in de competitie tegen wat laagvliegers die vechten voor de punten waar vaak verrassende uitslagen uit komen.We gaan het beleven.

31 maart 2023 om 07:29

@Chesky, het kan natuurlijk maar zo dat Feyenoord de nodige punten gaan verspelen. Maar dat gaat ook gelden voor AZ, PSV en Ajax. Die ploegen moeten allemaal nog tegen elkaar spelen.

31 maart 2023 om 09:51

Diegelbereds, jazeker maar als Az alles weet te winnen en Feyenoord gaat kopje onder dan is er van alles mogelijk. Az is in goede vorm in tegenstelling tot die andere ploegen die je noemt. Het is te makkelijk gedacht dat met nog 8 speelrondes je slechts met 6 punten voorsprong al kampioen bent.

31 maart 2023 om 10:50

@eazy-e

De kans dat AZ alles wint en dat Feyenoord kopje onder gaat is net zo groot (wellicht zelfs kleiner) als dat Feyenoord alles wint en dat AZ kopje onder gaat. Beide clubs zijn nog Europees actief en daarnaast is het programma van AZ beduidend zwaarder dan dat van Feyenoord. Die ene doordeweekse Klassieker doet daar niets aan af.

Veel zal ook van de onderlinge duels gaan afhangen wie er tweede wordt. Feyenoord gaat het met dit programma en 6 punten voorsprong niet meer weggeven. Als voorbeeld van hoe dicht het bij elkaar ligt neem ik de fenomenal redding van Wellenreuther zonder die redding was het verschil 0 geweest. Ik sluit niet uit dat het in de onderljnge durls tussen Az, PSV en Ajax ook zo’n klein verschil gaat zijn.

Man. En ik maar denken, slot blijf bij az. Advocaat kreeg de boel niet aan t voetballen, berghuis weg..
Echt diep respect voor slot.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren