Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb met Frenkie afgesproken dat we na afloop van shirt gaan ruilen’

Laatste update:

Acht spelers in de selectie van De Graafschap hebben een verleden bij Ajax, de tegenstander van zondagmiddag. Leeroy Owusu doorliep de jeugdopleiding van de Amsterdammers en maakte afgelopen zomer de overstap naar Doetinchem. "Dat er veel jongens uit het westen komen, is duidelijk te merken binnen de spelersgroep”, aldus de verdediger tegen de Gelderlander.

“De cultuur en grappen zijn een beetje hetzelfde als ik gewend was, daardoor voelde ik me snel thuis", vertelt Owusu. “Soms denken wij Amsterdammers dat we onderling heel normaal praten, maar dan zitten Bart (Straalman) en Ted (van de Pavert) ons raar aan te kijken. Dat gebeurde deze week nog toen ze de term 'ollo' (feest, red.) hoorden.”

Owusu stond bij Jong Ajax op het veld met spelers als Donny van de Beek en Frenkie de Jong. Hij kijkt uit naar de ontmoeting met zijn oud-ploeggenoten. “Ajax is dit seizoen samen met PSV oppermachtig in Nederland”, klinkt het. “Het verbaast mij helemaal niets dat Frenkie nu in de belangstelling staat van Europese topclubs. Toen ik met hem samenspeelde, merkte ik al hoe goed hij was."

“Het is leuk dat ik nu veel oude bekenden tegenkom”, vervolgt Owusu. “Ik heb nog regelmatig contact met Frenkie en heb met hem afgesproken dat we na afloop van shirt gaan ruilen. Zijn shirt is straks veel geld waard, haha. Maar het is ook gewoon een leuk aandenken." De wedstrijd tussen Ajax en De Graafschap in de Johan Cruijff ArenA begint zondag om 14.30 uur.

Wat verwacht jij van Ajax - De Graafschap?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ik dacht dat 'ollo' de feestlocatie was (lees de club) en 'fissa' het feest.

Als ik Graafschap-supporter was zou ik woest worden van dit soort adoratie van de aankomende tegenstander. En als ik Henk de Jong was zou ik hem op de tribune zetten. Totaal gebrek aan respect voor de club waar je speelt.

15 december 2018 om 11:37

Mooi dat je geen graafschap supporter bent in dat geval.

15 december 2018 om 11:40

Hij spreekt met zijn oud-teamgenoot/vriend af dat ze shirtjes zullen ruilen en maakt desgevraagd nog een positieve opmerking over de meest besproken Nederlandse voetballer van het moment. Schande.. Totaal gebrek aan respect.. Beetje raar.

17 december 2018 om 23:06

Lezen blijft lastig. Ik heb het over een gebrek aan respect ten opzichte van zijn eigen werkgever.

15 december 2018 om 11:59

Henk de Jong heeft in dit opzicht niet heel veel te wensen. Hij deed zelf gisteren soortgelijke uitspraken die nog veel verder gingen dan dit. Ik ben het verder wel met je eens.

15 december 2018 om 12:18

Ik ben graafschap supporter en ik ben volledig klaar met onze TD, technische staf en een gedeelte van de selectie. Hofstede haalt veel een vooral middelmatige spelers, Henk snapt het niet en is vooral bezig met populaire uitspraken en veel spelers willen niet snappen dat je gebrek aan kwaliteit moet compenseren met inzet. Waar zijn Vremans en Redekers ?

15 december 2018 om 12:34

Totaal mee eens. Enige goede aankoop (transfervrij, net als die 8 andere) is deze Owusu. Heerlijke speler.
Vorige seizoen werd aangegeven dat de huidige basis zou worden versterkt met 3 a 4 aankopen voor de as. Vervolgens worden er 9?! spelertjes gehaald zonder spelvisie/tactiek in gedachte te nemen. Totaal kansloze missie.
Ondertussen gooit de trainer de ene na de andere oneliner eruit om zijn imago hoog te houden, valt zijn eigen selectie af en denkt met een lolletje en plezier ‘even’ te overleven.
Tijd voor verandering: passie, mouwen opstropen!!

Ehm, ollo betekent niet feest 😅. Het wordt wel ook in die context gebruikt, maar dat betekent het niet in Sranan Tongo. Zoals Bizzey het ook gebruikte, “steek m’n dollo in je ollo”. Het betekent letterlijk gat.

15 december 2018 om 12:08

'Ollo' kan ook een locatie/venue aangegeven hangt inderdaad van de context af. Strikt letterlijk betekent het 'gat' ... het is soms irritant als men denkt dat straattaal Surinaams is, nee Surinaams wordt gebruikt op straat. Doekoe fawaka etc. niks verzonnen aan

15 december 2018 om 12:53

Als ik zeg ' ik ga naar ollo' dan is het ik ga naar huis.

15 december 2018 om 19:29

Zeg de volgende keer gewoon huis...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren