Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb grote aanbiedingen ontvangen, van meer dan vijftig miljoen euro’

Laatste update:

Het is maar de vraag hoelang Sergej Milinkovic-Savic nog op de loonlijst van Lazio zal staan. De middenvelder uit Servië geniet sinds enkele maanden interesse van clubs als Chelsea en Liverpool en zaakwaarnemer Mateja Kezman claimt aanbiedingen van minimaal vijftig miljoen euro. Een zomerse transfer lijkt hoe dan ook uitgesloten.

Milinkovic-Savic, 22 jaar, ondertekende in april een nieuw contract met Lazio, tot de zomer van 2022. Beide partijen kwamen overeen dat een zomerse transfer uitgesloten was. "Hij is niet te koop deze zomer, daar hebben we eerder al overeenstemming over bereikt", zo stelt Kezman, die in zijn actieve loopbaan voor onder meer voor PSV en Chelsea uitkwam. "Hij is gelukkig bij Lazio en wil het team helpen om kwalificatie voor de Champions League af te dwingen. Maar je weet nooit wat er kan gebeuren."

"Ik heb grote aanbiedingen ontvangen, van meer dan vijftig miljoen euro", zo verzekert Kezman. "We hebben geen haast. Hij is gelukkig bij Lazio, hij ontwikkelt zich en coach Simone Inzaghi doet goede dingen met Sergej." Milinkovic-Savic kwam in de zomer van 2015 van RC Genk over. Sindsdien was hij goed voor 73 officiële duels en 10 treffers in het tenue van de Romeinen. "Hij is pas 22 jaar. We verwachten dat hij geweldige dingen gaan doen met i Biancocelesti."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
30 juni 2017 om 01:53

Nee dat lijkt maar zo.

30 juni 2017 om 02:19

Zou kunnen zijn dat het een ander persoon is met dezelfde naam.

30 juni 2017 om 02:34

Ja maar in de tekst staat met een verleden bij psv en chelsea, dan kan het moeilijk een anderen zijn.

30 juni 2017 om 08:16

Ja. Gisteren heeft nog een speler van Kezman een contract getekend bij Lazio : Adam Marusic

30 juni 2017 om 08:45

Goede speler, al had ik niet verwacht dat hij snel een transfer ging maken naar een van de topcompetities. Was de gevaarlijkste man samen met Dimata bij KV Oostende.

Deze speler zou voor chelsea een aanwinst zijn als vervanger voor matic dan heb je genoeg keus met fabregas,kante,bayako en deze middenvelder.

30 juni 2017 om 08:14

Uh totaal ander type speler.

30 juni 2017 om 10:47

Je heb toch bayaoko als vervanger van matic bedoel meer heb je meerdere soorten types middenvelders

30 juni 2017 om 12:49

Het is een prachtige speler maar laat de serieA ook wat spelers hebben/houden.

Geweldig hoe hij zich ontwikkelt heeft, je zag al meteen van zijn eerste wedstrijd dat hij talent heeft en met zijn leeftijd was een transfer naar een grote club onafwendbaar!

ja zeker, dat zal wel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren