Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb geen spijt van mijn keuze voor FC Twente boven Feyenoord’

Laatste update:

Het afgelopen seizoen van FC Twente was niet om over naar huis te schrijven. Hakim Ziyech was een van de lichtpuntjes en de 22-jarige spelmaker, die door de Tukkers werd overgenomen van sc Heerenveen, kijkt uit naar het nieuwe voetbaljaar. Ziyech, die ook door Feyenoord begeerd werd, zegt dat hij geen spijt heeft van zijn keuze voor FC Twente.

/

“Ik heb veel kritiek gehad op mijn keuze voor FC Twente boven Feyenoord. Maar ik had mijn woord al gegeven”, aldus Ziyech tegen Voetbal International. Ziyech zegt dat hij onder Alfred Schreuder veel vooruitgang heeft geboekt met doelpunten en assists. Het advies van Schreuder?

“Dat ik schijt moet hebben aan alles. Daarom wil ik dit jaar FC Twente bij de hand nemen”, aldus Ziyech. Of de middenvelder daadwerkelijk bij FC Twente blijft is overigens nog maar de vraag. De noodlijdende club incasseerde bijna tien miljoen euro aan transfersommen, maar een transfer van Ziyech zou de club mogelijk ook niet slecht uitkomen.

Denk je dat Hakim Ziyech komend seizoen gaat uitblinken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen spijt, haha.
Ik denk dat de Rotterdammers ook geen spijt hebben, Jens die is blij met de concurrentie die Hakim niet aan durft te gaan.
Hij zal ook niet gaan toegeven dat hij spijt zal hebben als die dat gehad zal hebben.
OT: Gaat wel uitblinken volgend seizoen, goeie speler voor de top van Nederland die bij een middelmatige club speelt die leuke jaren gehad heeft.

15 juli 2015 om 22:42

Nu ja, ik had toch altijd liever Ziyech gezien dan Toornstra. Die moet het echt laten zien dit seizoen want die zakte na de winterstop volledig in en ook in de voorbereiding vind ik het maar matig vooralsnog. Kan zo maar eens uit de basis bij Feyenoord verdwijnen als El Ahmadi blijft en Vejinovic doorschuift naar rechts of vice versa.

15 juli 2015 om 23:30

Natuurlijk is Ziyech beter, maar ik kan me niet voorstellen dat hij graag in een grotendeels geamputeerd team wilt spelen. Als het tegen zit speelt hij komend seizoen voor plek 8-12.

15 juli 2015 om 22:54

Ziyech is beter, constanter en waardevoller dan Toornstra. Bij Twente is hij de belangrijkste man en maakt hij stappen, bij Feyenoord was dat misschien niet zo geweest. Prestaties zijn bovendien gelijk: geen Europees.

15 juli 2015 om 23:18

Prestatie zijn gelijk haha, dat is werkelijk waar de domste redenatie die ik in jaren heb gezien. Maar dat verbaas me niks van jou David Loggie, je komt wel vaker met zulke rare uitspraken als het Feyenoord betreft.

Wat een verschrikkelijke logica.

15 juli 2015 om 23:27

Hij heeft gelijk dus als je het redeneert dus die reactie van jou slaat nergens op ik heb dat Feyenoord lang niet kampioen gezien en met die transfers van nu gaat dat ook ni gebeuren in de nabije toekomst

15 juli 2015 om 23:48

Waar heb jij het nou weer over jongen? Wat heeft een kampioenschap met zijn post te maken?

En het ergste is dat ik je er ongeluk een duimpje heb gegeven. Wat een ramp.

16 juli 2015 om 00:02

12e ofzo en 5e eindigen zijn zeker dezelfde prestaties en afgelopen 4 jaar kwam Twente idd in de beurt van Feyenoord

16 juli 2015 om 00:03

Ik hoor iedere seizoen dat Feyenoord het minder doet van wegen de transfer en steeds doen ze mee in de top 3 dus wat jij zegt is onzin. Er staan altijd weer nieuwe spelers op

16 juli 2015 om 16:30

Hij bedoelt gewoon dat het komend seizoen niet heel veel uitmaakt of Hakim nou bij Twente of bij Feyenoord zou spelen, aangezien beide clubs geen Europees spelen, dus in dat opzicht zou Ziyech het niet uitmaken.

Bij twente maakt hij stappen en is hij de beste man op het veld, dus ik vind dit best geloofwaardig, wat niet wegneemt dat je nooit als speler van een club toe zou geven dat je baalt dat je voor die club gekozen hebt..

15 juli 2015 om 23:21

Wie heeft jullie toch allemaal wijs gemaakt dat hij de concurrentie niet aandurfde? Wat een nonsens! Ziyech wilde naar Twente omdat hij daar werd aangetrokken voor de nr 10. Bij Feyenoord zou hij op een heel andere positie worden gehaald.

15 juli 2015 om 23:27

Indd precies de juiste woorden

16 juli 2015 om 14:54

Als hij echt goed genoeg is op die 10 dan komt hij daar wel. Korte termijnvisie.
Toornstra gaat nu ook gewoon voor die positie strijden.

Jammer voor z'n broers.

16 juli 2015 om 00:07

Man chester. Ziyech zag aankomen dat een drama speler als Immers de voorkeur zou blijven houden op 10, hoe goed de concurrent ook is, omdat hij 'zo hard werkt'. Ziyech weet daarbij ook dat hij geen rechtsbuiten is, een positie waar hij bij Feyenoord wel voor gehaald zou worden (zie Toornstra). Dus besloot Ziyech voor een club te kiezen waar hij wel op zijn eigen positie mag spelen en concurreren. Volkomen logisch. Denk ook niet dat hij spijt heeft dat hij nu geen jaar als de rechtsbuiten van Feyenoord heeft mogen spelen. Speelt zich nu toch een stuk meer in de kijker op zijn eigen positie, dan Toornstra nu doet. Het enige waar Ziyech wel spijt van zou kunnen hebben is dat hij in principe vanaf Heerenveen sportief een stap omlaag heeft gedaan. Maar dat had hij vorige zomer ook niet helemaal kunnen voorzien.

16 juli 2015 om 05:44

Weet jij allemaal wel wat je typt, ziyech is de beste aanvallende middenvelder die er NOG in de eredivisie rond loopt.

16 juli 2015 om 09:51

Mooie provocatie.....
Als je ziet wat ziyech in 1 jaar heeft bereikt met een middelmatig team dan is dat heel knap.

16 juli 2015 om 10:50

Rutten had in dat gesprek gezegd dat hij en Immers zouden strijden om de '10' positie, nou als Ziyech de strijd niet aan zou durven gaan met Immers dan gaat ie niet ver komen in het voetbal.

We hebben toch al genoeg middenvelders, zou een aanwinst zijn maar heb liever een spits die er per seizoen minimaal 25 inlegt.

Eerlijk is eerlijk. Feyenoord heeeft er wel spijt van. Zeer efficiente speler.

Even een vraagje wie is beter Ziyech of Sinkgraven? Want ik hoop nog dat Ziyech naar Ajax komt... Gaat nu niet gebeuren maar ik verwacht dat Klaassen tussen nu en 3 jaar vertrekt bij Ajax. En dan zou ik graag Ziyech, Bazoer of Gudelj en Sinki samen zien op het middenveld van Ajax.

15 juli 2015 om 22:44

Ziyech is echt een klasbak. Hij is op dit moment zeker verder dan Sinkgraven.

15 juli 2015 om 22:45

Ziyech natuurlijk.
Alleen denk dat ajax al genoeg heet gekocht , dacht dat ze het top de jeugd zouden gooien?

15 juli 2015 om 23:09

Dat doen ze ook. Alle aankopen lijken tegen Wolfsburg te gaan banken, behalve Dijks en eigenlijk is dat een (eigen) jeugdspeler.

15 juli 2015 om 23:14

Niks mis met kopen natuurlijk , vind dat we zijn doorgeslagen met dat eigen jeugd gedoe.
Maar Ajax en haar supporters waren zo trots op hun eigen jeugd, en dan kopen ze voor ongeveer 30 miljoen aan spelers in 2 jaar...

15 juli 2015 om 22:46

Deze 4 middenvelders zullen tussen nu en 3 jaar denk ik wel vertrokken zijn (als ze zich tenminste blijven doorontwikkelen) over 3 jaar zijn er weer andere namen

15 juli 2015 om 22:49

Het is inderdaad jammer dat hij niet voor feyenoord heeft gekeuzen. Toornstra begon geweldig maar na de winterstop, was het huilen met de pet op. Wat is hij door de mand gevallen. Erg zonde want had echt gedacht dat hij een vaste waarde voor ons zou worden.

15 juli 2015 om 23:16

Werd hij door Fredje ook niet veelvuldig op rechtsbuiten misbruikt? Serieuze vraag dus aub niet verwijderen.

15 juli 2015 om 22:58

Zonder twijfel. Ziyech is beter.
Ajax heeft al Andersen, Serero en Gudelj op de bank als Klaassen, Bazoer en Sinkgraven spelen. Waar moet Ziyech dan komen?
Kopen en een jaartje 'rijpen' in Jong Ajax? We weten allemaal wat dat met een potentieel zeer goede speler doet...

15 juli 2015 om 23:03

Sinkgraven is een kleuter vergeleken met Ziyech. Sinkgraven doet leuk mee maar meer niet, terwijl Ziyech dwingend aanwezig is met zijn spel.

Ik kan me niet eens voorstellen dat Sinkgraven een doelpunt maakt van buiten de 16 xD. Die jonge heeft geen power.

15 juli 2015 om 23:05

Maar wel weer een ideale schoonzoon, en dat is voorwaarde nummer 1 bij Ajax lijkt het tegenwoordig

15 juli 2015 om 23:10

Ik weet niet meer tegen wie, maar hij heeft een keer een geweldige vrije trap genomen. Helaas tegen de lat. Ik denk dat het thuis tegen NAC was ofzo. Het was wel sowieso in de Arena.

15 juli 2015 om 23:19

Dat is in elk geval niet bijzonder een keer een bal tegen de lat schieten. :P wanneer schiet hij ze erin?
Sinkgraven heeft in 47 wedstrijden bij Heerenveen en ajax maar 4 goals gemaakt.

15 juli 2015 om 23:59

Thetruth, die bal was onderkant lat, scheelde paar centimeter dacht ik (kan er naast zitten). Maar voor de rest heb je wel gelijk.

16 juli 2015 om 00:35

Een kleuter is wat overdreven. Ziyech is ook ouder dan Sinkgraven, en ze zijn ook weer verschillend. Ziyech heeft een aardige trap in huis, terwijl ik Sinkraven supertechnisch vind ik kleine ruimtes. Wel hebben ze allebei goed overzicht en steekpassjes in huis. Op dit moment vind ik Ziyech wel beter.

Ik verwacht eerlijk gezegd ook niet dat deze jongen zegt spijt te hebben,daarvoor is hij niet in de positie ten opzichte van Twente.
Bij Twente is hij hoe dan ook zeker van een plek in de basis en speelt hij op zn favoriete positie.
In wezen kun je zijn besluit ook zien als een investering,om in de picture te komen voor andere (buitenlandse) clubs,zodat hij ineens twee/drie stappen voorwaarts zet in zn carierre.
Verder is het voor elke eredivisieclub nog een tijdje afwachten wie er vertrekken.
De transferwindow duurt nog lang en mag wat mij betreft best wel een stuk korter.
Tevens hoopt elke Twentefan dat deze speler in Enschede blijft,zeer begrijpelijk.

Zonde toch. Hij heeft het fantastisch gedaan bij Twente, als hij bij ons op 10 had gestaan in plaats van Immers hadden we sowieso Europees voetbal gehaald.

Voor hem was het ook beter geweest, want dan had hij nu op een hoger niveau gespeeld dan nu bij Twente. Maar goed, hij komt er zeker wel. Misschien wel de beste middenvelder in de Eredivisie.

Haha 'dat ik schijt moet hebben aan alles'.
Na zo een zin van je trainer weetje hoelaat het is. Je gaat door het vuur voor hem. Een manier om een speler aan te geven van, WE against the world, maak je niet druk om de rest. Heerlijk dit.

Beste speler van Twente, zou zo mee kunnen bij de top van Nederland.
Hoop ook echt dat hij blijft en deze woorden waar kan maken, mocht hij een transfer maken vermoed ik dat ze daar bij Twente vooral financieel belang bij hebben, voor Twente en Ziyech is het op sportief vlak beter dat hij blijft.
Maar hij heeft al veel eerder aangegeven te willen blijven, en helemaal niet weg te willen.

15 juli 2015 om 23:03

Als ziyech verkocht word, dan zal dit wel een buitenlandse club zijn.

Lekker goedkoop scoren, er zijn maar weinig spelers die hun huidige werkgever negatief in het nieuws brengen door te zeggen dat ze liever ergens anders hadden gespeeld.

15 juli 2015 om 23:20

Kyle Ebecilio is er zo een. Hij verkondigt vrolijk dat die warme gevoelens krijgt als ie aan Feyenoord denkt.

15 juli 2015 om 23:25

Hij zegt toch niet dat hij er spijt van heeft dat hij voor Twente heeft gekozen op het moment dat hij ook voor Feyenoord had kunnen kiezen? Ebicilio heeft een geschiedenis bij Feyenoord dus zijn gevoelens van zijn kant niet heel verrassend.

Moet toch wel 8 miljoen opleveren? Beetje veel voor een binnenlandse transfer lijkt me. Nee, Ziyech vertrekt volgende zomer gewoon naar het buitenland. Twente hoeft niet per se meer te verkopen en de middenvelden van Ajax, Psv en Feyenoord zijn allemaal al meer dan voorzien.

In alle eerlijkheid denk ik dat hij echt geen spijt van z'n overgang heeft. Hij kan bij fc Twente wekelijks uitblinken; hij is daar DE man en hij is overal bij betrokken. Bij Feyenoord had hij dat veel minder gehad en qua ontwikkeling dus ook minder. En netto netto: Twente speelt niet Europees maar Feyenoord ook niet.....

15 juli 2015 om 23:59

Qua ontwikkeling is ie er dan niks op vooruit gegaan sinds heerenveen. Het was juist goed voor m om concurrentie te hebben en hard te moeten werken voor een basisplaats.

16 juli 2015 om 09:51

Ik denk dat hij qua ontwikkeling juist wel erop vooruit is gegaan. Hij speelt alles, heeft geleerd om zijn verantwoordelijkheid binnen het elftal te nemen en door alle sores binnen de club is hij ook 'gehard' en volwassener geworden. Ook van dit soort tegenslag wordt je sterker, vooral mentaal.

Ach hij heeft het nu al vaak genoeg gezegd dat hij geen spijt heeft maar hij wist toen hij gekocht werd ook niet van de sores bij Twente op dat moment.. Dus daarom denk ik dat hij achteraf wel degelijk spijt heeft.. Maar het nooit in het openbaar zal zeggen.. wat natuurlijk wel weer heel netjes is..

15 juli 2015 om 23:21

Op het einde van de eerste zin na (dit is speculeren, maar hoop dat je gelijk hebt) ben ik het volledig met je eens. Als hij de lijn van afgelopen seizoen (in een dramatisch spelend elftal niet te vergeten) door weet te trekken zal er ongetwijfeld een middenmoter (misschien zelfs subtopper) in de grotere Europese competities waarschijnlijk een leuke smak geld voor hem aftikken, voor Nederlandse begrippen wel te verstaan.

Ziyech is nu in de voorbereiding ook weer lekker bezig..
Als je tijd over hebt moet je is naar rtvoost.nl gaan en dan de samenvatting van team twenterand - fct opzoeken, heerlijke goal + passjes (k weet dat het tegen amateurs is)

Wil je als Feyenoord nou eens echt aan haken dan moet je die gozer gewoon kopen, en loopt over 2 jaar voor +25 de deur uit
Dan kost i nu tussen de 6 en 8 so be itt..

16 juli 2015 om 13:16

En waarom zal twente hem verkopen voor 8m?
Vraagprijs is 18 M

Hij had bij Heerenveen precies hetzelfde kunnen doen als hij was gebleven. Maar nu zit Twente in de problemen (mede) doordat ze Heerenveen te veel hebben betaald voor Ziyech (omdat ze dat eigenlijk niet konden/mochten betalen). Hij is bij Twente niet omhoog gegaan alleen op basis van salaris. Jammer. Had hem wel samen met Larsson willen zien spelen. En Uth afgelopen jaar.

16 juli 2015 om 12:07

Twente is in bijna alles verder dan heerenveen, laat het duidelijk zijn herenveen heeft een beter seizoen gedraaid en twente zit nu ( nog deels ) in de schulden. Maar zijn keuze vooor twente is logisch.

Gelijk heeft hij want anders had hij een jaar lang onder Rutten gespeeld. Wie weet waar hij dan allemaal had moeten spelen. Misschien wel als rechtsbak of linksbuiten. Het kan allemaal. Plus de trainingsmethoden die meer schade toebrengen dan anders wat. Feyenoord heeft met een vierde plek wel beter gepresteerd maar voor Ziyech individueel wat het een goed seizoen bij Twente. Dat zou hij bij Feyenoord niet hebben gehad denk ik.

Twente gaat met deze selectie gewoon top 5 spelen koment jaar. En vertel mij eens waarom het middenveld el ahmadi, toornstra, vejinovic beter zou zijn dan guittierez, ziyech, tapia.

geweldige speler, geen van alle middenvelders scoort zoveel of geeft zoveel asissten. volgens my halen alle middenvelders van Feyenoord de cijfers van ziyech nieteens.

ziyech doet me denken aan ozil van vroeger!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren