Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik heb de bondscoach verteld dat Wilshere op WK beschikbaar is'

Laatste update:
/

Jack Wilshere staat waarschijnlijk tot de beschikking van Roy Hodgson voor het WK in Brazilië. De middenvelder van Arsenal raakte begin maart geblesseerd aan zijn voet, maar volgens Arsène Wenger herstelt de jongeling beter dan aanvankelijk verwacht.

Wanneer Hodgson uiterlijk 13 mei zijn voorlopige WK-selectie bekendmaakt, doet de keuzeheer van the Three Lions er dan ook goed aan om Wilshere serieus in gedachten te houden. "Ik heb hem gezegd dat Wilshere beschikbaar zal zijn. Hij moet alleen nog op stoom worden gebracht. Jack kan een positieve verrassing worden op het WK", zegt Wenger in gesprek met de BBC.

De 22-jarige Wilshere is deze week weer begonnen met looptraining en zal langzaam maar zeker de intensiteit opbouwen. "Ik denk dat hij over twee of drie weken weer volop kan trainen", aldus Wenger, die mogelijk een beroep zal doen op de speler voor de finale van de FA Cup op 17 mei.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Meerwaarde voor het Engels team. Gewoon meenemen. Hij en Falcao....elke fan wil de beste spelers zien....ook al zijn ze nog niet 100% fit.

Verbaast me dat Wenger dit zegt...hij is altijd anti nationale teams...die altijd blessures met zich meebrengen.

20 april 2014 om 12:02

Door een wedstrijd met het nationale elftal is hij nu ook geblesseerd.. Hopen maar op een goed herstel

20 april 2014 om 12:05

Nou niet overdrijven, het is meer een stille kracht. Zijn ontwikkeling heeft toch wel aardig stil gestaan. Vanwege het gebrek aan (jonge) centrale middenvelders zal hij mits fit wel spelen. Zeker omdat Hodgson het nooit zo ziet zitten in Carrick, terwijl die toch een slot op de deur zou kunnen zijn. Het zal wel zoiets worden:

Hart
Johnson
Cahill
Jagielka
Baines
Wilshere
Gerrard
Sterling
Rooney
Lallana
Sturridge
20 april 2014 om 12:44

@ Lovrefc,

Inderdaad, door zijn blessures heeft Jack Wilshere stil gestaan in zijn ontwikkeling. Als hij fit zou zijn, dan zou hij in mijn ogen sowieso verzekerd zijn van een basisplaats bij zowel Arsenal als het Engelse nationale elftal.

Ikzelf hoop dat Engeland met deze spelers naar het WK zal gaan en dan in deze opstelling zal spelen (zie opstelling):

Keepers: Joe Hart ( Manchester City ), Fraser Forster ( Celtic ) en Ben Foster ( West Bromwich Albion ).

Verdedigers: Glen Johnson ( Liverpool ), Kyle Walker ( Tottenham Hotspur ), Gary Cahill ( Chelsea ), Phil Jagielka ( Everton ), Phil Jones ( Manchester United ), Chris Smalling ( Manchester United ), Leighton Baines ( Everton ) en Luke Shaw ( Southampton ).

Middenvelders: Steven Gerrard ( Liverpool ), Jack Wilshere ( Arsenal ), Ross Barkley ( Everton ), Michael Carrick ( Manchester United ), Frank Lampard ( Chelsea ) en Jordan Henderson ( Liverpool ).

Aanvallers: Raheem Sterling ( Liverpool ), Alex Oxlade Chamberlain ( Arsenal ), Wayne Rooney ( Manchester United ), Daniel Sturridge ( Liverpool ), Adam Lallana ( Southampton ) en Danny Welbeck ( Manchester United ).

Verder is het jammer dat Engeland geblesseerde spelers Theo Walcott en Jay Rodriguez moet missen.

Hart
Johnson
Jones
Cahill
Baines
Gerrard
Wilshere
Sterling
Rooney
Lallana
Sturridge
20 april 2014 om 13:31

Ben het met alles eens behalve shaw. Baines en hij hebben te weinig ervaring, daarom Cole mee. Denk dat Lambert ook kans maakt. Keepers helemaal mee eens.

20 april 2014 om 14:14

Waarom zou Cole mee moeten... Op kwaliteit verliest hij het van die twee, en ervaring is er genoeg. Daarnaast is het goed voor Shaw om aan zo'n toernooi te snuffelen.

21 april 2014 om 13:11

Je vergeet Kieran Gibbs, maar ik weet niet hoevaak hij uitkomt voor Engeland...

20 april 2014 om 12:08

Wenger heeft een hekel aan vriendschappelijke interlands (net als de meeste trainers) en in zo'n match is Wilshere ook geblesseerd geraakt. Maar een wk is andere koek dat hoort gewoon in de voetballerij, en begint pas na het seizoen.

Mooi dat hij meegaat. Stevie G is zeker van zijn plaats in de as van het middenveld. Henderson, barkley en Wilshere zullen strijden om die andere centrale plek verwacht ik.

20 april 2014 om 12:09

Wordt inderdaad een lastige beslissing voor Roy, op een 4-mans middenveld kan hij kiezen voor (zoals je al zei) Barkley, Wilshere, Gerrard en evt Lallana. Maar ook de op de vleugels heb je Sterling, Welbeck, Oxlade en evt Wilshere van rechts. Meeste van hun hebben allemaal een goed seizoen gehad.

Wenger is eerder het type om te zeggen dat hij niet fit is zodat hij een goede rust krijgt. Hopelijk kan Wilshere mee, naar het WK gaan is voor hem een droom.

Speelt engeland in een 442, 433 of 4231?

20 april 2014 om 13:19

Ik verwacht een 4-2-3-1
De 4 gevormd door flanagan of johnson op RB, cahill en jagielka of Smalling/jones centraal en Baines of Shaw op Lb
De 2 gevormd door gerrard en wilshere, barkley, Jones of Henderson
De 3 gevormd door 2 flankspelers Sterling, Aoc, Welbeck of Lallana en Rooney als soort 10
Diepe spits Sturridge met Welbeck en Carroll als alternatieven

20 april 2014 om 14:28

Op papier een redelijk sterk elftal. Maar zoals vaker bij engeland moeten we maar even afwachten.

Zou carrick nog een kans maken naast gerrard? En Walker rechtsback?

Persoonlijk zou ik Lambert meenemen ipv carrol. Toch wat meer voetballend vermogen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren