Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb blijkbaar niet het Feyenoord-niveau gehaald’

Laatste update:

Bij ADO Den Haag draaide hij formidabel in een team met onder meer Timothy Derijck, Dmitry Bulykin en Lex Immers om zich heen. Een overstap naar Engeland ketste af vanwege heimwee en bij FC Twente redde Wesley Verhoek het ook niet. Daarna volgde een ander avontuur in dienst van Feyenoord, maar die clubs is inmiddels ook uitgekeken op de vleugelaanvaller. Deze maand trekt Verhoek mogelijk weg uit Rotterdam-Zuid.

/

Verhoek werd in de zomer van 2012 betrokken in een ruildeal met Jerson Cabral: zelf ging hij naar De Kuip en Cabral trok naar Enschede. Geen van de betrokken partijen werd er echter wijzer of gelukkiger van. Verhoek speelde dit seizoen een uur mee bij Feyenoord en dat gebeurde eind juli al, in de verloren thuiswedstrijd tegen Besiktas (1-2) in de derde voorronde van de Champions League. Inmiddels is hij op weg naar de achterdeur.

Een écht eerlijke kans heeft hij naar eigen zeggen nooit gehad. Niet onder Ronald Koeman en niet onder Fred Rutten, de huidige trainer van de havenstedelingen. Toch leeft er geen rancune bij Verhoek. “Laat ik nog een keer duidelijk zijn: de club Feyenoord verwijt ik niks en ik ben trots dat ik hier heb mogen spelen. Ik heb blijkbaar niet het niveau gehaald dat past bij Feyenoord”, stelt de aanvaller in een interview met Voetbal International. “Kan gebeuren, al heb ik nooit een aantal wedstrijden achter elkaar de kans gehad.”

“Dat steekt wel, in die zin dat je dan echt duidelijkheid krijgt. Faal je dan in acht wedstrijden, ja dan kan je met een gerust hart zeggen dat je niet goed genoeg bent”, kijkt Verhoek terug. De nu 28-jarige aanvaller heeft nog een overeenkomst tot de zomer van 2016 in Rotterdam. Feyenoord vindt het echter goed als hij eerder vertrekt.

Wesley Verhoek zegt dat hij nooit echt de kans heeft gekregen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat klopt als een bus Wesley, vind je een goeie gozert maar daar houdt t ook bij op.

7 januari 2015 om 12:05

Hij kan beter nog een stapje terug doen.

7 januari 2015 om 12:40

Iets voor pec?

7 januari 2015 om 13:07

Waarom niet terug naar ado? Of misschien iets voor nac. Nu lurling niet komt. Bij pec beland hij ook op de bank. Zelfs nijland zit daar op de bank. En die is een klasse beter dan verhoek.

7 januari 2015 om 12:59

Pec heeft Becker al gehuurd, zijn niet opzoek naar nog een buitenspeler.

Prima speller voor een club onderaan in de Eredivisie, dus hopelijk kan NAC hem huren?

7 januari 2015 om 12:08

Allereerst wil ik je graag complimenteren met een fantastische typo. Ik ben jaloers.

NAC zou best een goede optie zijn ja. Deze jongen heeft ervaring en dat is wat NAC ontbreekt. Tenzij hij niet wedstrijdfit is en het even duurt voordat hij in staat is een meerwaarde te zijn. Maar in principe met hem op de flank en Perica in de spits...

7 januari 2015 om 12:57

Jou zinnen lopen ook niet heel erg lekker door.

"deze jongen heeft ervaring en dat is wat NAC ontbreekt" wellicht, "deze jongen heeft ervaring en dat is wat het NAC ontbreekt.

"maar in principe met hem op de flank en Perica in de spits... " ga je deze zin nog afmaken?


edit: Ik ben geen Nederlander, voordat je op mijn taalfouten gaat ziften.

7 januari 2015 om 13:57

Je snapt hem tog ofniet ik kan ook niet schrijfe maar ze begrijpe me wel...en ik ben wel nederlands swerelds clown

7 januari 2015 om 15:45

Oh, je mist het punt. Misschien is het verstandig om voortaan eerst te kijken naar de inhoud dan de vorm. Aangezien hij Wesley Verhoek een prima speller noemt, is het grappig. Als Wesley Verhoek een prima speeler wordt genoemd, niet.

Daarbij is een typo een tikfout, totaal iets anders dan een taalfout.

Hij heeft 25 wedstrijden in zijn eerste seizoen gespeeld. Hoezo heeft hij dan geen echte kans gekregen?

7 januari 2015 om 12:13

Tja dat is het argument van elke speler die niet slaagt...

7 januari 2015 om 13:21

Mja, hoeveel keer in de basis? Hoeveel opeenvolgend?

Als je zo om de 1,5 wedstrijd eens 10 minuten mag invallen, dan schiet het ook niet op eh.

7 januari 2015 om 13:37

Hahaha, ik geloof die Verhoek ook nog op zijn waterige puppy ogen als ik het bericht zo lees. Maar als ik dan vervolgens lees dat hij 25 wedstrijden heeft gespeeld schiet ik ook spontaan in de lach. Ja, als je het in 25 wedstrijden niet kan laten zien dan ben je niet goed genoeg. Dat daar dan toevallig geen 8 wedstrijden op rij bij zitten kan ik me wel voorstellen.

7 januari 2015 om 13:57

Omdat hy het niveau gewoon niet aankan

7 januari 2015 om 14:13

In 25 wedstrijden meegespeeld, waarvan 12 keer als basisspeler. In 11 van deze wedstrijden moest hij vroegtijdig naar de kant. Hij is dus 13 keer als invaller gebruikt. Hij heeft van deze 25 wedstrijden 1 wedstrijd volledig meegedaan.

In zijn tweede seizoen stond hij 6 keer binnen de lijnen, waarvan 1 als basisspeler. Toen is hij naar de kant gehaald om gewisseld te worden.

In zijn derde en huidige seizoen heeft hij tot op heden geen minuten gemaakt, wel mocht hij 2 keer in de dug-out plaatsnemen.

Als dit de cijfers zijn over de 3 seizoenen, vind ik dat je mag concluderen dat hij wel degelijk een kans heeft gekregen.

Blijkbaar?....haha.....weet t wel zeker!

7 januari 2015 om 12:05

Ja, de term 'blijkbaar' in die zin doet vermoeden dat Verhoek zelf niet zo overtuigd is van het feit dat hij geen Feyenoord materiaal is.

7 januari 2015 om 12:25

Vreselijk, dat woord 'blijkbaar' erbij zeggen. Hij was gewoon niet van het niveau dat Feyenoord nastreeft, goed dat hij het toch probeerde maar bij Twente was al duidelijk geworden dat hij bij Ado op zijn top speelde. Jammer voor hem en voor Feyenoord, want die hebben onnodig salaris betaalt voor een nutteloze jongen.

Hij heeft zat kansen gehad maar viel altijd tegen. Schaken deed het op de rechtsbuiten positie standaard beter, moet Koeman Schaken dan passeren omdat Verhoek zijn zogenaamde kwaliteiten niet kan etaleren tenzij hij een reeks wedstrijden speelt? Dit seizoen was hij gelijk aan de rest in de voorronde CL, maar de rest speelde ondermaats en hij speelde zijn beste wedstrijd sinds 2 jaar... Dat is het grote verschil.

7 januari 2015 om 12:36

Het woord "blijkbaar" doet juist vermoeden dat hij inderdaad vindt dat hij geen Feyenoord materiaal is. Anders zou het zijn geweest als hij het woord "schijnbaar" had gebruikt. Uitstekende zelfkennis dus!
On : toch jammer, vond hem prima spelen destijds bij ADO maar is bij Feyenoord slechts een schim geweest van die vroegere Verhoek.

Alsof een top club de tijd heeft om iemand 8 wedstrijden de kans te geven. Best naief. Zo een kans verdien je op training en bij invalbeurten.

7 januari 2015 om 13:20

Leicester City is de laatste jaren niet in de top 3 geeindigd. Kromme vergelijking.
Die club kan je dan beter met Sparta vergelijken.

Weet iemand eigenlijk wat er gebeurt is met die Kubik? Die speelde toen linksbuiten bij ADO in dat topjaar. Vond dat altijd een goeie speler maar heb er echt nooit meer wat van gehoord. Kubik, Bulykin, Verhoek, Immers, Toornstra. Mooi team was dat zeg.

7 januari 2015 om 11:58

Was gehuurd van As Trencin (die club waar Tscheu La Ling eigenaar van is/was), het laatste wat ik hoorde speelde hij in Oekraïne, maar het niveau dat hij in Den Haag haalde lijkt hij niet meer te hebben gehaald. Vond Kubik eigenlijk nog beter dan Verhoek dat jaar.

7 januari 2015 om 11:59

Speelt dacht ik nu bij Slovan Bratislava of AS Trenčín?? Weet niet helemaal zeker, want bij Maribor speelt ook iemand met de naam Kubik lol

7 januari 2015 om 12:01

was een leuke speler inderdaad.
ik weet wel dat het altijd een feestje was bij Kubik. hij nodigde de halve selectie uit en gingen bij hem thuis drinken. het maakte hem iet uit. prachtig zulke dingen. maar waar hij nu speelt weet ik niet.

7 januari 2015 om 12:03

Heeft bij een stuk of 6 clubs gespeeld naar ADO en inderdaad niet het niveau meer gehaald van toen. Speelt nu bij Slovan Bratislava maar speelt daar niet veel.

Verhoek moet lekker naar Degradatie ploegen gaan en anders naar het 2e of 3e niveau in het buitenland.

7 januari 2015 om 12:17

Die speelt nu inderdaad bij Slovan Bratislava. Maar hoe hij het daar doet, is mij een raadsel.
Zijn laatste goal dateert alweer van 2013. Toen nog in dienst van As Trencin.

In 2014 speelde hij nog 6 wedstrijden voor Arsenel Kiev waarin hij het net niet wist te vinden.

7 januari 2015 om 12:33

Thanks voor alle reacties. Vaag dat hij nooit meer echt uit de verf is gekomen verder in zijn carriere.

7 januari 2015 om 12:46

Ado steeg dat jaar boven zichzelf uit. Bulykin, Kubik, verhoek en andere spelers hoor je niks meer van terug of presteren dramatisch in de Eredivisie.

7 januari 2015 om 12:55

Ja klopt wel, het klikte gewoon in dat team dat jaar. Al vond ik Bulykin oprecht wel goed. Die ging toen nog even naar Ajax en was daar ook gewoon goed. Maar hij is nu ook gewoon nog te oud om topprestaties te leveren. Achteraf gezien denk ik dat Bulykin en Immers er toen voor zorgden dat jongens als Verhoek en Kubik uit konden blinken.

Ja want op de trainingen zien rutte en koeman ook geen zak toch wesley, wat een grap zeg heeft niets laten zien als die speelde en toch niet naar zichzelf kijken want het ligt weer aan de kansen die die niet kreeg man man.

“laat ik nog een keer duidelijk zijn: de club Feyenoord verwijt ik niks en ik ben trots dat ik hier heb mogen spelen. Ik heb blijkbaar niet het niveau gehaald dat past bij Feyenoord”,

Als dat zo is, blijf je niet zitten om euro's te verdienen zonder er wat voor te doen. Lever gewoon wat centen in en ga in de middenmoot voetballen. Jij blij omdat je weer kan voetballen en Feyenoord blij omdat ze salaris kunnen geven aan iemand dat het niveau wél aan kan.

7 januari 2015 om 12:02

Persoonlijk vind ik dit zijn goed recht, net als dat het voor Schaken zijn goed recht zou zijn geweest. Ik heb er altijd meer moeite mee wanneer het een speler is die overal al een bult met centen binnen geharkt heeft zoals bijvoorbeeld een Mathijssen.

Het blijft overigens toch gek dat een speler als Verhoek het niet waar heeft kunnen maken buiten Den Haag. Het was bij ADO zo'n geweldige buitenspeler die altijd de combinatie wist te vinden met Bulykin. Ik had dan ook verwacht dat hij deze link wel weer kon maken met Pelle maar niks was minder waar, er lijkt geen glimps over te zijn van de man die voorzet na voorzet recht op de stropdas wist te leggen bij de grote Rus. Ik hoop dan ook dat hij gewoon teruggaat naar ADO en misschien weer zijn niveau van destijds benadert.

7 januari 2015 om 12:33

Niemand zal ontkennen dat het zijn goed recht is, maar het strookt niet met de uitspraken die hij doet. Hij wil spelen, bij Feyenoord speelt hij niet. Dan moet je ook de daad bij het woord voegen en naar een club vertrekken die hem wel speeltijd kan geven. En als hij zegt: "ik ben te min, ik krijg daardoor ook geen kansen, maar ik hark wel zoveel mogelijk geld binnen voor ik weer vertrek" dan is dat inderdaad zijn recht. Maar dan komt hij er tenminste eerlijk voor uit.

Als hij echt denkt dat hij meer speeltijd zou moeten krijgen en dat hij een bepalende speler zou kunnen worden dan leeft hij misschien toch niet helemaal in de realiteit.

7 januari 2015 om 12:39

Zeker zijn goed recht, maar dan moet je niet in de media roepen dat je graag wilt spelen. Als hij graag wil spelen, dan doet hij wel afstand van het hogere salaris en kiest hij voor een avontuur bij een wat kleinere club tegen een lager salaris. Maar zijn salaris is blijkbaar toch wat belangrijker dan dat hij zegt.

Het is inderdaad gek hoe het is gegaan bij Verhoek.

25 wedstrijden in een seizoen en zo weinig laten zien, dan vind ik dat je wel een kans heb gehad, ook al waren het veel invalbeurten. Hij heeft gewoon nooit indruk gemaakt, was een heel stuk minder dan Schaken terwijl die ook al wat ouder werd. Hopelijk vertrekt Verhoek nog deze winter. Met Achahbar, Bilal, Boëtius, Toornstra en Manu zijn er genoeg opties op de flanken. Daarbij, als je Toornstra wilt vervangen lijkt me Achahbar een logischer vervanger dan een pure rechtsbuiten. Dan hoef je ook minder aan je systeem te veranderen. En als je toch voor een pure rechtsbuiten wilt kiezen dan is Bilal in vele opzichten een betere keuze dan Verhoek, ook al heeft Bilal nog niet veel laten zien.

Misschien is dit dan de Europese topspeler die Maaskant naar NAC haalt ??

Volgens mij heeft hij toch aardig wat gespeeld en als hij echt goed.genoeg was dan hadden ze datxin die wedstrijddn echt wel gemerkt.

Kan iemand mij vertellen hoe dat is gegaan met die overstap naar Engeland die niet door ging? Ik heb gezocht en kan er niks over vinden...

7 januari 2015 om 12:16

Niet zo moeilijk hij was gekeurd en alles was in kannen en kruiken. Maar toen hij zijn krabbel onder een vet contract mocht zetten besefte hij pas dat hij weg ging uit Nederland. En toen werd het hem allemaal te veel en blies hij de transfer af!!

Als hij het bij Twente niet redt, waarom zou hij het dan wel bij Feyenoord redden? Ok, Twente was in die periode nog een serieuze kandidaat voor de titel, iets wat Feyenoord toen niet was. Nu zijn de rollen omgedraaid en is er weinig aanleiding om aan te nemen dat Verhoek het niveau waar Feyenoord nu op zit wel aankan.

Lijkt mee een prima speler voor een club als Heerenveen, Groningen..

7 januari 2015 om 12:52

Als die clubs zich willen mengen in de nacompetitie voor degradatie is hij inderdaad prima! Verhoek is echt te matig voor het niveau subtop in NL. Lekker naar ADO of NAC zou ik zeggen.

Gewoo lekker teruv na ado

Heeft 37 wedstrijden gespeeld, hoezo geen echte kans -_-

Hij is een speler die je in de ruimte moet aanspelen die dan een voorzet geeft. Aangezien je die ruimte bij Feyenoord niet krijgt is het een totaal verkeerde deal geweest. Heeft geen actie en geen startsnelheid. Snel afscheid van nemen, kansen genoeg gehad.

Lekker terug naar ADO gaan. Terug naar oude nest

Ben niet helemaal overtuigd dat het voor de breedte van selectie van Feyenoord (en voor de bank) geen goede speler zou zijn. In ieder geval is hij niet goed genoeg voor de basis van het eerste elftal. Dat is geen ramp want dat zijn er meer niet. Koeman en Rutten vonden hem beiden niet goed genoeg, dat zegt wel wat. Hij heeft kansen genoeg in trainingen in beloften, etc. Ik zou zeggen, AZ, Utrecht, Heereveen, sla je slag

Als hij die 'blijkbaar' niet had uitgesproken en niet had liggen zeuren over 'gebrek aan kansen' dan had Feyenoord er alles aan moeten doen om hem toch te houden.

Een zelfbewuste voetballer is een rariteit en kan enorm waardevol zijn voor een elftal.

Helaas, ook deze zit daar niet bij. Maar het scheelde niet veel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren