Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb besloten nog vele jaren bij Atlético te blijven en dit is waarom’

Laatste update:

Real Madrid reeg de prijzen de afgelopen jaren aaneen, maar in finales blijkt stadsgenoot Atlético Madrid soms nog te sterk. In de laatste drie verloren finales was Atlético steeds de tegenstander en daar is trainer Diego Simeone trots op. Van zulke overwinningen worden los Colchoneros sterker, zegt Simeone na de zege in de Europese Supercup.

"Real had al sinds 2000 niet meer verloren in een finale van een Europees toernooi. In de vorige finales tegen Real zaten kleine dingen tegen, waardoor we niet wonnen", doelt Simeone onder meer op de Champions League-finale van 2016, die na strafschoppen verloren ging. "Maar we hebben ze al verslagen in de finale van de Copa del Rey (2013, red.) en de Supercopa (2014) en nu ook in Europees verband. Hier worden we sterker van."

Atlético kwam in Tallinn op voorsprong via een kanonskogel van Diego Costa, waarna Real Madrid zich oprichtte met doelpunten van Karim Benzema en Sergio Ramos. Door toedoen van Diego Costa kwam er toch een verlenging aan te pas, waarin Saúl Ñíguez en Koke de eindstand op 2-4 bepaalden. "Diego Costa had een fantastische avond. Hij maakt ons een betere ploeg. Na de 2-2 gingen we er steeds meer in geloven", aldus Simeone.

Antoine Griezmann, die iets minder dan een uur op het veld stond, vindt de overwinning het bewijs dat hij een goede keuze maakte door in Madrid te blijven. Eerder deze zomer tekende de Fransman bij tot medio 2023, ondanks interesse van Barcelona. "Ik heb het volledige vertrouwen in deze club en in trainer Diego Simeone. Ik heb het besluit genomen om hier nog vele jaren te blijven en dit is waarom. We pakken prijzen. Deze overwinning is het gevolg van hard werk. De wisselspelers hadden een impact en ik ben heel blij met het resultaat", aldus de kersverse wereldkampioen in gesprek met Marca.

Heeft Antoine Griezmann de juiste keuze gemaakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou griezmann, het had weinig uitgemaakt of je nog bij ons speelde of niet, want je speelde weer een draak van een wedstrijd. In toppers jammer genoeg nog altijd ver onder zijn niveau en heel onzichtbaar. Heeft imo maar een handjevol wedstrijden echt goed gespeeld in topwedstrijden sinds die bij ons zit.

16 augustus 2018 om 14:53

inderdaad, daarnaast moeten we ook niet vergeten dat hij heel dicht bij een transfer was(zoals je zegt) totdat Atletico hem een jaarsalaris van 20+ miljoen uitdeelde. Toen besloot Griezmann toch maar te blijven. Dit is trouwens 'pas' z'n 2e prijs met Atletico sinds hij daar speelt, dus 'ik blijf omdat we prijzen pakken' is ook wat vreemd

16 augustus 2018 om 16:14

Is zijn derde prijs al: Spaanse supercup, Europa League en nu de Uefa Supercup, waarbij de laatste twee nu achter elkaar is gewonnen. Dus ik denk dat hij daarop doelt.

16 augustus 2018 om 14:53

Mwah denk er wel over na dat deze jongen pas sinds maandag meetraind.

16 augustus 2018 om 14:56

Hij heeft het de laatste jaren vaak alleen moeten doen met Gameiro of Torres naast hem. Hopelijk gaat het nu beter nu Costa weer terug is en Lemar, Vitolo en Martins erbij zijn gekomen. Het is duidelijk dat Griezmann nieks uit zichzelf kan creëren en een goed team om zich heen nodig heeft en dat lijkt hij nu pas voor het eerst sinds zijn debuutseizoen te hebben waarin hij wel vaak beslissend was.

16 augustus 2018 om 15:11

Precies met Torres of Gameiro naast je kan je natuurlijk niet veel beginnen... Griezmann speelde overigens echt wel meer dan een handje vol goede wedstrijden maar het is in de top wedstrijden niet altijd goed war hij laat zien. Maar ik kan mij wedstrijden herinneren dat hij oa tegen Barcelona 2z scoorde waarvan 1 onterecht werd afgekeurd. En ook in de Europa league speelde hij goed.

Atletico Madrid. Wat een bijzondere club. Ze deden nergens voor mee totdat deze bijzondere coach kwam. Hij heeft een selectie samengesteld met daarin vrij onbekende namen en heeft ze laten voetballen op exact dezelfde manier als hoe hij als speler voetbalde. Het is een generaal die 11 soldaten in het veld stuurt die 90 minuten lang vechten en strijden totdat de winst binnen is. Een agressief en stug leger dat zeer moeilijk te verslaan is. En in loop der tijd is het alleen maar beter geworden. Betere spelers, veel voltreffers qua transfers en ondertussen kracht en agressie gecombineerd met flair en techniek. Dit team bezit alles.

Vele houden er niet van maar persoonlijk hou ik van deze strijdersmentaliteit. Op basis van karakter de nul kunnen houden vind ik soms net zo mooi als vol aanvallen. Ik zie dit team als een absolute outsider voor alle prijzen en sla ze op dit moment ook hoger aan als Juventus. Van een relatief kleine club uitgegroeid tot een van de beste clubs ter wereld. Voor mij staan ze in de top 5 van sterkste clubs. Mischien zelfs top 3.

16 augustus 2018 om 15:35

Atletico was helemaal nergens tot Casemiro er geblesseerd uit ging. Je hyped atletico wel heel erg, niet dat het een slechte ploeg is maar Real had deze wedstrijd gewoon gewonnen als Casemiro de 90 minuten vol zou maken.

16 augustus 2018 om 15:41

Storing heeft het hierboven toch niet over alleen de laatste wedstrijd maar over een veel langere periode. Het is geen hype maar een feit dat Atletico gigantische stappen heeft gemaakt de laatste jaren en dat Simeone daar een groot aandeel in heeft. Daarnaast sla je met de redenering dat het met Casemiro wel allemaal was gelukt voor Real volgens mij ook de plank mis, Modric kwam toch voor hem in het veld? Ander type speler misschien maar daar word je als ploeg niet bepaald minder van.

16 augustus 2018 om 17:00

Rijnstad,

Modric kwam erin voor Asensio. Casemiro is inderdaad erg belangrijk op het middenveld en was ook erg belangrijk in de overwinningen op Atletico en andere topploegen de laatste jaren, bijvoorbeeld de finale in 2016. Zoals Khedira dat was in 2014. Zulke spelers heb je nodig in je ploeg. Als zo'n speler uitvalt dan kan de tegenstander er gewoon overheen. Je zag gister ook dat Atletico erover ging. Dat kwam natuurlijk ook door de blunders maar ook door zo'n jager eruit te halen. Vond het ook een rare wissel, was het door een blessure of gewoon om Ceballos een kans te geven? Casemiro is toch erg belangrijk. Met hem had Real wellicht weer gewoon gewonnen maar dat is natuurlijk achteraf lullen.

Dat Atletico top 3 is geworden onder Simeone is natuurlijk wel een feit. Ze hebben gewoon een geweldige ploeg. Hij heeft ze echt aan de top gebracht. Eerst had je Raul Garcia op het middenveld, en meer van die echte boeven. Maar nu heb je dezelfde mentaliteit gecombineerd met meer voetballend vermogen. Vindt ze samen met Real en Juve op het moment de sterkste ploegen. Juve en Atletico hebben al laten zien iedere tegenstander uit te kunnen schakelen in de CL, meerdere seizoenen lang zelfs, alleen ging het omhoog houden van de beker steeds mis. Beide ploegen jagen er al zolang op. Voor Atletico de enige prijs samen met de wereldbeker die ze nog missen onder Simeone. Ben benieuwd of 1 van deze ploegen het dit jaar wel lukt, of dat Real hem toch weer gewoon wint. Ik denk ik ieder geval weer 1 van deze 3. Voor Atletico kan het helemaal speciaal zijn. Zij kunnen winnen in eigen stadion. Zou toch wat zijn. Ze hebben gewoon geweldige spelers. Ze kunnen iedereen verslaan en Real krijgt het moeilijker dan ooit komend seizoen tegen Atletico, dat is wel duidelijk.

16 augustus 2018 om 22:15

Wel grappig het Khedira was die in de CL finale 2014 een draak van een wedstrijd speelde, groot debet had aan het tegendoelpunt (kopduel verloren) en daarom ook gewisseld werd voor Isco.

Lope had er achteraf beter aan gedaan Llorente in te brengen voor Case. Hij maakte mijn inziens de fout om te kiezen voor Ceballos, puur omdat hij een goede voorbereiding had gehad. Het gevolg daarvan was dat Kroos naar de verdedigende mid. moest, wat niet werkt. Toen ging alles mis.

16 augustus 2018 om 15:39

Hou je ook van het gaan liggen bij ieder fysiek contact, het smeken om gele kaarten, en het constante tijdrekken bij een voorsprong? Daarnaast vertoont die 'bijzondere' coach ook nog eens compleet idioot gedrag wanneer het niet gaat zoals het moet volgens hem.

De strijdersmentaliteit van Atletico is zeker mooi, maar als ze al die nare maniertjes niet nodig hadden dan zou ik respect voor ze kunnen opbrengen. Nu vallen ze wat mij betreft gewoon onder vieze ploegen. Maar goed, ze halen resultaat dus ik snap zeker dat ze het niet veranderen.

16 augustus 2018 om 15:51

Wat jij benoemd doen Real Madrid en Barcelona al sinds het jaar 2004 toen zat Atletico niet eens in la liga dus van wie zullen ze dat gedrag geleerd hebben?

16 augustus 2018 om 16:54

Inderdaad dit dus. Passie is 1 ding, maar wat Atletico doet, verdiend geen schoonheidsprijs.

Het ergste van al is dat ze er vaak mee wegkomen. Hoe Costa (weeral) de wedstrijd mag uitspelen is mij een raadsel. Waarschijnlijk wordt er weer over Ramos gepraat, maar die studs richting zijn hoofd waren echt niet accidenteel. Tot slot wordt die dan nog als MVP uitgeroepen, mooi voorbeeld.

16 augustus 2018 om 17:47

Maar hij benoemt nergens Barca en Real? Waarom jij dan wel? Of spring jij ook van de brug als de 2 stoerste jongetjes van de klas dit ook doen?

16 augustus 2018 om 17:04

Ik ben een real madrid fan maar ik ben je helemaal met je eens. Echt heel knap hoe Simeone een machine heeft gemaakt van atletico.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren