Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb al met PSG gesproken, dat is zeker een club die Kevin interesseert’

Laatste update:

VfL Wolfsburg wil sterspeler Kevin De Bruyne niet kwijt, maar toch is de kans groot dat de aanvallende middenvelder uit de Bundesliga vertrekt. Zaakwaarnemer Patrick De Koster heeft al met Manchester City gepraat over De Bruyne en heeft ook met Paris Saint-Germain gesproken.

/

De belangenbehartiger van de Belgisch international maakt geen geheim van het contact dat hij had met PSG. “Er heeft al een gesprek plaatsgevonden, we hebben het over Kevin gehad”, laat De Koster weten aan TF1. De belangstelling blijkt wederzijds, doet de spelersmakelaar eveneens uit de doeken. “Zij willen hem hebben en hebben de mogelijkheden om hem te halen.”

“Het is een club met ambities, die zeker tot de opties behoort waarin Kevin geïnteresseerd is.” De spitsen waarover de Franse topclub beschikt, zouden volgens De Koster ideale ploeggenoten zijn voor De Bruyne. “Ik heb het over Edinson Cavani, Zlatan Ibrahimovic. Als zij zijn passes krijgen, zou dat in aanvallend opzicht absoluut iets toevoegen aan PSG.”

Denk je dat Kevin De Bruyne naar Paris Saint-Germain vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ach, Kevin is niet dom. Die blijft bij Wolfsburg, ze zullen misschien kunnen verrassen in de CL als ze deze zomer een topspits halen. (dzeko?)

Zijn toptransfer kan nog binnen 1 of 2 jaar, en in principe kan Wolfsburg wel bouwen aan een mooi elftal, geld hebben ze.

27 april 2015 om 12:26

Dzeko gaat deze zomer waarschijnlijk naar Borussia Dortmund. Ik ben het overigens met je eens dat De Bruyne lekker bij Wolfsburg moet blijven.

27 april 2015 om 12:39

Zijn zaakwaarnemer geeft anders wel aan dat de interesse wederzijds is. Als De Bruyne naar een topclub kan, dan snap ik dat hij dat doet. Hij is nu een speler die zich echt bewezen heeft en een constant niveau haalt. PSG zou ik persoonlijk ook niet doen, maar het is niet ondenkbaar dat hij deze zomer vertrekt. Als je je nu zo manifesteert als dit seizoen, kom je niet als een broekie binnen zoals bij Chelsea het geval was. Er zal voor hem een enorme afkoopsom moeten worden betaald, waarschijnlijk rond de 50 miljoen, logisch dat hij niet zomaar op de bank beland.

Betekent dat ook dat PSG overstapt naar een andere formatie na dit seizoen? De Bruyne is het beste als nummer 10 of is hij evengoed als controleur op het middenveld?

27 april 2015 om 19:15

4-4-2 in een ruit opstelling ?
Met cavani en ibra in de spits
Kort daar achter de bruyne.
Met op lm depay/lavezzi en rm lucas en daar kort weer achter motta of verratti.
En de verdediging met maxwel-marquinhos/luiz-silva-dani alves?/andere aankoop. Ik zou het wel weten. Een team dat voor de cl zou kunnen gaan. En op de bank: matuidi, rabiot, VDW, Pastore en een nieuwe spits die het niet erg vind om wissel te staan. Voor het geval dat ibra geblesseerd is of een schorsing krijgt. Zou een heerlijk team dan zijn.

27 april 2015 om 23:24

Dit is geen FIFA 15 hè.. Je middenveld is veel te aanvallend zo. Verratti of Motta kunnen echt niet al het vuile werk zelf opknappen.

28 april 2015 om 01:29

De aanval is toch de beste verdediging

Officieel mag je volgens mij pas een half jaar voor de einddatum van het contract of met toestemming van de huidige werkgever met een speler praten. Ik vind dit sowieso van weinig respect jegens Wolfsburg getuigen. De Bruyne is een goede speler maar hij is wel 'mislukt' bij Chelsea en Wolfsburg heeft hem een nieuwe kans geboden.

27 april 2015 om 12:41

Als er zo openlijk over gesproken wordt in de media denk ik dat er ook al contact is geweest tussen PSG en Wolfsburg.

Andere optie is dat dit verhaal uit de duim is gezogen en er helemaal geen contact is geweest.

Kevin is geen topspeler. Kevin presteert waar hij de ster is en vertrouwen krijgt.
Bij psg is hij niet de ster en wordt je gewisseld zodra je slecht speelt (wat normaal is bij n topclub) dit zou wel funest zijn voor hem.

27 april 2015 om 13:01

Inderdaad, zie in hem een soort Van Der Vaart, op basis van voetballend vermogen behoort hij tot de top maar het is een echte spelmaker waar je een team omheen moet bouwen.

Bij een topclub als Real of een koopclub als PSG zal dat niet gebeuren en falen dit soort spelers.

Niet doen, weet zeker als je daar een tijd minder speelt op de bank komt, en heeft altijd best veel tijd nodig om zich aan te passen.

Lekker bij Wolfsburg blijven of naar Dortmund gaan, noet naar PSG. grote kans dat hij dan niet meer zo goed speelt en net als bij Chelsea eigenlijk Geleenbeek niet echt opvalt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren