Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik geef hem groot gelijk, ik had de hand van Mourinho ook niet geschud’

Laatste update:

José Mourinho kreeg het in het verleden regelmatig met zijn collega’s aan de stok en maakt ook dit seizoen lang niet altijd vrienden in de Premier League; de trainer van Chelsea werd weggeduwd door Arsène Wenger van Arsenal en ook was er een incident met Roy Keane van Aston Villa.

/

De oud-middenvelder van Manchester United, tegenwoordig als assistent van hoofdcoach Paul Lambert werkzaam bij the Villans, zag tot zijn verbazing hoe Mourinho nog voordat de wedstrijd afgelopen was aanstalten maakte om handen te komen schudden. Keane weigerde dat en volgens Liverpool-clublegende Kenny Dalglish had de Ier groot gelijk door zo te reageren.

“Ik had de hand van Mourinho ook niet geschud”, vertelt Dalglish in de Engelse media. De voormalig aanvaller is van mening dat the Special One zich moet realiseren dat hij mensen tegen zich in het harnas jaagt en dat hij daarvan nog weleens last zou kunnen krijgen. “Het gaat goed met Mourinho en dan kom je bijna overal mee weg. Maar hij moet niet vergeten dat je aardig moet zijn voor mensen als je omhoog gaat, want misschien heb je ze nog wel nodig als je weer bergafwaarts gaat.”

Ben je het met Kenny Dalglish eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mourinho is de clown van het voetbal. De volslagen idioot van het huidige trainerschap. Irritant en totaal niet meer zich zelf. Het enige wat ie doet spelers vertrouwen geven en ze oppeppen. Maar voor de rest is het geen uithangbord voor je club. Uit stress doet ie altijd rare dingen. Maar zijn charme is ie echt totaal kwijt na zijn Inter periode. Ik vind het nu meer irritant worden dan leuk.

11 oktober 2014 om 11:53

Mourinho is Machiavellist, een generaal die over lijken gaat om zijn doel te bereiken, geweldige motivator en heel resultaatgericht.
Alleen het is absoluut geen gentleman terwijl men het graag als gentlemen's game wil zien.
Ook is hij vaak sarcastisch, hypocriet of vol lof waardoor men niet goed kan plaatsen met welke bedoeling hij dingen zegt of doet.
Als strateeg vind ik de amorele Mourinho geweldig maar als mens een vermoeiende vervelende man. Maar iedereen ervaart zoiets anders natuurlijk.

11 oktober 2014 om 12:07

Ach overdrijven is ook een vak net als deze commotie. Iedereen zat te wachten op het fluitsignaal omdat de wedstrijd al gespeeld was. Als iemand bij deze commotie een clown is dan is dat Keane zelf. Iemand een kopstoot willen geven omdat hij iets eerder de hand wil schudden..

Het is zeker niet netjes wat Mourinho deed, maar in dit verhaal is hij niet de idioot.

Lekker scoren weer op VZ door een bericht te plaatsen wat negatief is over Mourihno. Het is jammer dat nooit is iets positiefs over Mourihno te melden is op VZ. Ik weet ook wel dat dit komt door het feit dat de meerderheid van de reaguurders negatief ten aanzien van Mourihno en Chelsea denkt, maar dit is nou een perfect voorbeeld van een artikel zonder inhoud en dat slechts op VZ staat voor clicks en sensatie.

11 oktober 2014 om 11:56

Mensen kunnen voor zichzelf denken, en zien ook wat er gebeurd de afgelopen jaren, is verder geen raketwetenschap maar gewoon je verstand gebruiken.

Mourinho is een goede coach, maar heeft in mijn optiek zo zijn beperkingen, de reacties op Mourinho zijn dan ook terecht zowel de positieve als de negatieve, heeft niets met sensatie te maken.

11 oktober 2014 om 12:32

Mourinho heeft van alle coaches op Vz bijna de meeste fans. Verder doet hij gewoon veel controversiële dingen. En ja, tuurlijk plaatst VZ berichten met het oog op veel clicks, het is geen liefdadigheids website.

Mourinho gaat niet bergafwaarts, of hij moet een burn out krijgen.
Er zal altijd werk voor hem zijn, of het nou bij een olieclub met ambitie is of een underdog die hoge ogen wil gooien.
Hij moet niet bij warme traditionele clubs met principes komen want dan botst zijn werkwijze/karakter enorm ket de filosofie van de club.

11 oktober 2014 om 20:58

Het kan gebeuren dat de resultaten achteruit gaan, zoiets kan je nooit voorspellen.
En ja hij zal wel werk vinden, maar ze gaan ook 2 keer nadenken om een "probleem" mens aan te nemen. Ballotelli is daar een goed voorbeeld van. Goede speler maar nog veel werk aan zijn gedrag.

Waarvoor zou Mourinho Roy Keane nodig hebben als het bergafwaarts met hem gaat?

11 oktober 2014 om 20:56

simpel, als er is een goede speler is die mourinho hard nodig heeft, maar Roy Keane laat hem niet gaan naar Chelsea, maar wel naar een ander ploeg.

Keano is eigen baas die kun je niet behandelen als de rest in de voetbalwereld had je kunnen weten Mourinho er zijn nog mensen op deze aardbol die niet trappen in jou trucjes en je gewoon een goede manager en een totale lul vinden en dat laten blijken.

11 oktober 2014 om 12:03

Ik heb niet het gevoel dat Mourinho daar onwijs mee zit.

Waarom kan een trainer niet het respect opbrengen voor een collega?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren