Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik droom van Engeland, Arsenal is natuurlijk dé club van de Fransen’

Laatste update:

Younès Belhanda maakte de laatste jaren naam bij Montpellier. De 24-jarige spelmaker van Marokkaanse komaf deed het zeer goed bij de Fransen, die in het seizoen 2011/12 verrassend beslag legden op de landstitel. Trainer René Girard vertrok, spits Olivier Giroud ging weg en vorig jaar zomer koos ook Belhanda voor een ander avontuur: hij verbond zich met een meerjarig contract aan Dynamo Kiev en is daar nu teamgenoot van onder meer Jeremain Lens.

/

Toen Belhanda zijn keuze bekendmaakte, viel hem redelijk wat kritiek ten deel: fans meenden dat hij puur voor het geld koos door naar Oekraïne te gaan. De middenvelder weerspreekt dat echter nu. “Ik had geen andere aanbiedingen liggen dan die van Dynamo Kiev. Nou ja, alleen nog een van Al-Jazira. Mensen zeiden dat Aston Villa me wilde en dat ik puur voor Dynamo had gekozen vanwege de financiële kant van het verhaal.”

“Maar als ik dat had gedaan, was ik wel naar Al-Jazira gegaan: zij boden me dubbel zoveel salaris als Dynamo. Hoe lang ik hier blijf weet ik niet. Als er nieuwe aanbiedingen komen, zal ik me daarover buigen. Ik droom wel van Engeland, iedere speler wil ooit in Engeland voetballen. Ik móet dat gewoon meemaken”, zegt Belhanda gretig. “Mijn favoriete club? Arsenal, natuurlijk. Dat is dé club van de Fransen. Newcastle United ook, ja, maar dat is net weer een stap lager. Manchester City en Liverpool lijken me ook mooi.”

Younès Belhanda speelt volgend seizoen in een grotere competitie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima speler deze jongen. Ik zie hem maar al te graag naar Arsenal komen. Nog niet echt op zijn top maar als Wenger bijtekent kan hij hem heel wat bijleren.

8 april 2014 om 12:40

Belhanda, goede speler. Net als Lens en Mbokani beetje uit beeld helaas daar in Oekraine. Maar is nog jong dus stap is wel te zetten. Hoezo verdwijnt Douglas trouwens totaal uit beeld bij van Gaal in Rusland terwijl Lens toch zeker lijkt van Wk..

10 april 2014 om 00:31

@midow

van Gaal is gewoon gek van Lens en Douglas heeft dan wel de Nederlandse nationaliteit aangenomen maar van Gaal zal het wel niet in hem zien zitten hetzelfde als wat hij bij van Dijk heeft.
We moeten wat mij betreft een beetje over dit WK heen kijken, en hopen dat het met Guus Hiddink weer goed komt, hij zal Douglas wel selecteren is mijn verwachting!

Nooit begrepen dat deze jongen (buiten het financiële aspect) gekozen heeft voor Dynamo Kiev. Heeft een enorme berg aan talent, was samen met Giroud steunpilaar van het Montpellier dat kampioen werd van Frankrijk en wist zich gevolgd door zo ongeveer de hele Europese (sub)top.

Nu hij in Oekraïne speelt hoor je niets meer van hem. Kan iemand mij vertellen hoe hij momenteel speelt? Ik volg de competitie in Oekraïne totaal niet namelijk, al vind ik Shakhtar altijd lekker spelen in de CL.

10 april 2014 om 00:49

Youness heeft momenteel 18 wedstrijden gespeeld en 6 x gescoord Dynamo staat 3e in de competitie hij was eind vorig jaar erg belangrijk met 3 goals in de wedstrijd Dinamo Kiev 9 - 1 Metallurg Donetsk.

Het is natuurlijk leuk als spelers die kant op gaan, maar voor het echte voetbal, de ervaring en het niveau ga je naar Engeland en ik hoop dat zowel Belhanda als Lens die kant op gaan.
Ik weet niet wat Liverpool voor een budget heeft en wat er mogelijk is als Suarez blijft of vertrekt maar het zou geweldig zijn als zowel Belhanda als Lens de overstap naar Liverpool maken en ze kunnen het allebei aan

Mocht Suarez vertrekken zou ik deze opstelling doen, op de plek van Belhanda kan ook nog Henderson.

Mignolet
Johnson
Skrtel
Sakho
Flanagan
Coutinho
Gerrard
Belhanda
Sterling
Sturridge
Suarez/Lens

Goede speler en snap ook niet hoe het kan dat hij maar zo weinig aanbiedingen had. Zou zeker niet misstaan in de subtop van de Europese competities. Veel talent, maar denk niet dat Arsenal er iets aan heeft. Hebben al genoeg spelers voor die positie, dus zou erg nutteloos zijn.

Rudi Garcia heeft nooit Montpellier getrained, hij is van Lille naar As Roma vertrokken afgelopen Zomer.

Arsenal? Dan moet ie echt eerder aan Newcastle United denken

8 april 2014 om 12:49

Dan heb jij duidelijk nooit Belhanda zien spelen?
Als je zijn niveau beoordeeld op Newcastle United, kan ik er eigenlijk wel van uitgaan dat je hem niet/niet vaak hebt zien voetballen.
Hij kan echt makkelijk het niveau van Arsenal aan en kan uitgroeien tot de belangrijkste speler van Arsenal.

8 april 2014 om 13:01

Hij maakt geen schijn van kans op het middenveld van Arsenal. Ramsey, Wilshere, Ozil en Cazorla zijn stukken beter dan deze mislukking.

8 april 2014 om 13:11

Ramsey en Wilshere zijn meer geblesseerd dan fit..

8 april 2014 om 13:22

Hij doelt niet op het niveau, maar op de stelling dat Arsenal de club van de Fransen is. Als je eens ziet hoeveel Fransozen er bij Newcastle lopen...

8 april 2014 om 13:22

Onzin. Ramsey heeft een horrorbeenbreuk gehad, daarna nog een keer een blessure die hem 2 weken gekost heeft, en dan de blessure waar hij net van terug is. Dat noem ik niet meer geblesseerd dan fit, in 3 jaar tijd 18 wedstrijden missen door blessures is vrij normaal.

8 april 2014 om 13:29

Duidelijk de mening van iemand die Belhanda nooit heeft zien spelen. Ozil, Wilshere en Cazorla zijn inderdaad een stuk beter dan Younes. Maar Ramsey!?? Belhanda is echt veel beter dan die overschatte speler.

8 april 2014 om 13:35

Duidelijk de mening van iemand die Ramsey nog nooit heeft gezien.

Naast het feit dat Ramsey op een andere positie speelt dan Özil en Cazorla is hij belangrijker geweest dan beide voor Arsenal, en momenteel zou hij een fitte Wilshere elk duel buiten de basis houden.

8 april 2014 om 13:57

Jaxie, heb je Rambo wel gezien dit seizoen? Voor zijn blessure de beste middenvelder in de PL, de enige die in de buurt kwam was Toure.

8 april 2014 om 15:36

Klaxon, Schneiderlin was ook enorm sterk in het begin. Hetzelfde met Cabaye toentertijd.

8 april 2014 om 13:36

Inderdaad.
Newcastle 9 Fransen.
Arsenal 6 plus een Franse manager.

8 april 2014 om 14:20

Arsensl heeft sinds 1996 altijd wel
veel Fransen gehad.

Kan bijna niet geloven dat hij geen andere aanbiedingen heeft gekregen. Leek mij toch voor menig (sub)topclub een aanwinst.
Misschien dat zijn zaakwaarnemer alleen maar de aanbiedingen met veel geld heeft doorgegeven, zodat hij zelf lekker kon cashen

8 april 2014 om 13:09

Youness is getrouwd met mij nicht dus ook een neef. Hopelijl vertrek hij nog naar Arsenal.

8 april 2014 om 15:23

Klopt dat ze laatst een zoontje hebben gekrege

Heeft helaas niks te zoeken bij Arsenal, al komt dat niet per se door zijn kwaliteiten. We hebben al genoeg spelers voor zijn positie.

Had liever gehad dat een topspits eens zoiets zei over Arsenal, want waar Mourinho zeurt over het kwaliteitsgebrek van zijn spitsen staan wij al twee seizoenen naar Giroud te kijken, terwijl we een talent uit de Ligue 2 daarachter hebben en een dronken Samurai op de tribune.

8 april 2014 om 16:55

Ik moest toch wel lachen om je reactie, hahaha. Je hebt volkomen gelijk. Mijn gevoel zegt dat Wenger gaat voor Mandzukic. Als Wenger weg gaat hoop ik op Jürgen Klopp, mag hij Reus en Bender meenemen!

Arsenal de club van de Fransen? Heeft hij nog nooit van Newcastle United gehoord dan?

8 april 2014 om 13:25

Qua Franse spelers van naam is Arsenal toch iets hoger aangeschreven hoor: Vieira, Henry, Pires, Petit, Wiltord, Anelka.

8 april 2014 om 13:37

Tegenwoordig is Wenger niet meer zo van de Fransen inderdaad,

Deze jongen had nu bij Fener moeten spelen maar die walgelijke voorzitter van Montpellier gooide roet in het eten. Gun die club ook vrij weinig meer sinds dien. Was blij om te zien dat ze onder de degradatiestreep stonden maar volgens mij zijn ze nu weer beter bezig.

Teveel Fransen. Denk zelfs dat dat een van de redenen is dat ze nooit meer wat winnen. Ze halen uit Frankrijk ook veel spelers die niet goed genoeg blijken en op clubniveau staat Frankrijk gewoon niet bekend om de ultieme winnersmentaliteit. Kan vriezen en dooien bij die gasten.

8 april 2014 om 16:59

Koscielny, Sagna doen het naar behoren. Giroud was een prima aankoop, maar kon het niet waarmaken, Diaby is een prima speler maar die ligt altijd in de kreukels. Flamini vind ik een niveau te laag en Sanogo is nog heel jong, maar komt er wel. Ik denk niet dat de Fransen de reden zijn.

Als deze jongen zijn temperamentje weet te beheersen kan het een hele grote worden. Dynamo Kiev is toch een mooie club, dus waarom dat fans van Montpellier dat hem kwalijk nemen? Natuurlijk kies je deels voor het geld. Alsof je in de Premier League alleen voor het sportieve gaat. Heb dat nooit begrepen die uitspraken. In Engeland wordt je er ook niet armer op hoor.

8 april 2014 om 14:16

In Engeland kies je voor het sportieve én het financiele, bij Kiev zal je toch vooral voor het financiële gaan.

Want buiten Donetsk, Dnipro, Metalist en Kiev stelt het geen ene reet voor natuurlijk, in Engeland speel je dan gewoon iedere week een topmatch.

8 april 2014 om 15:09

Tjah, je moet ergens beginnen hé. Hoe dan ook blijft het een grote club met een mooie voetbalgeschiedenis. En die ene club die Feyenoord helemaal zoek speelde, Krasnodar? Het zijn echt geen kleine clubjes hoor. Er wordt gewoon te veel en te snel neerbuigend gedaan als we landen als Oekraïne te horen krijgen, vind ik althans.

8 april 2014 om 15:25

Welk tempramentje heeft hij dan

8 april 2014 om 16:36

Kuban speelt in Rusland dus dat is appels met peren vergelijken.

9 april 2014 om 13:09

Ik weet niet hoe het bij Dynamo zit, maar bij Montpellier pakte hij toch 5 rode kaarten. Dat mag gewoon niet voor zo'n speler. Het is een heethoofdje als ze hem hard aanpakken. Daar moet hij nog aan werken en dan komt het zeker goed.

9 april 2014 om 13:13

Ok, da's een Russische club. Maar bedoel gewoon dat die landen echt niet onderschat mogen worden.

Ik ben één grote fan van Younés. Wat een geweldige speler. Snel, fysiek sterk, technisch goed en ook prima trap techniek. Kan zowel aanvallend als verdedigend middenveld spelen.
Vind het zo jammer dat hij daar in Oekraïne speelt. Hij verdient een veel betere club.
Bij Arsenal zal hij prima passen of Everton. Hij is paar klasse beter dan die Ramsey of Rosicky.
Ik heb wel vertrouwen in hem dat ie stapje hoger op komt. Heel weinig middenvelders zijn zo compleet als hem.

8 april 2014 om 15:13

Ben echt een fan van belhanda, maar als je zegt dat ie beter is dan ramsey? Jij kent ramsey dan volgens mij niet. Ramsey hoort gwn tot de beste middenvelders vd wereld. Kan alles wat een middenvelder moet hebben. Alles wat belhanda kan kan hij zelfs beter als je het mij vraagt. Mensen weten volgens mij niet eens wie Ramsey is.

8 april 2014 om 15:21

Nou nou ik zie dat je ontzettend grote fan bent van Ramsey. (kijkt naar je gebruikersnaam ahaha)
Begrijp me niet verkeerd Ramsey is een prima speler, maar ik vind Belhanda toch wel wat extra's hebben. Dit seizoen doet Ramsey het goed alleen jammer dat hij zo vaak is geblesseerd. Ik vraag me af of hij wel volgende seizoen zo goed kan presteren.
Hij is te vaak wisselvallig.

8 april 2014 om 17:02

Ramsey is gewoon top. Kan in principe alles wat een middenvelder moet kunnen. Ik vind Ramsey zelfs beter dan Ozil. Die is namelijk nog veel wisselvalliger. Desalnietemin is Belhanda een goede middenvelder.

Belhanda heb ik al tijdje miet meer zien spelen kan iemand me vertellen of hij goed bezig is ? En zou hij goed genoeg zijn voor Liverpool ? Eerlijk gezegd vind ik niet dat Liverpool Belhanda nodig heeft aangezien Liverpool al genoeg Cm's/cam's heeft.

Een beetje miljoenen vragen van Fenerbahçe na een seizoentje Montpellier, afgewezen worden vanwege je hoge eisen en dan in Kiev tekenen. Eigen schuld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren