Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik doe het goed en denk dat ik daarom geselecteerd ben voor Oranje’

Laatste update:

Patrick van Aanholt mocht vrijdagavond starten bij het Nederlands elftal en speelde de wedstrijd tegen Engeland (0-1 verlies) uiteindelijk helemaal uit. De 27-jarige linkerverdediger vond dat het in verdedigend opzicht ‘wel aardig’ ging.

“We hebben weinig kansen weggegeven, al viel helaas toch nog de 0-1. Maar het is een nieuw begin en we moeten nog wennen aan elkaar”, aldus de back in een interview met Omroep Brabant, die erkent dat het nog wat ‘onwennig’ oogde aan de kant van het team van Ronald Koeman. Of dat komt doordat de spelers zich té graag wilden laten zien, dat weet Van Aanholt niet.

“Misschien wel, maar ik wil me altijd laten gelden. Niet alleen bij het Nederlands elftal, ook bij mijn club. Ik denk dat ik het bij Crystal Palace goed doe en daarom weer geselecteerd ben voor Oranje en ik denk dat ik vandaag gewoon oké gespeeld heb”, besluit de zevenvoudig international.

Van Aanholt maakte in november 2013 onder Louis van Gaal zijn debuut voor Oranje. De Brabander kwam één minuut in actie in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Colombia (0-0) en maakte daarna minuten tegen Ecuador, Frankrijk, Engeland, Polen, Oostenrijk en dus opnieuw Engeland.

Wie is de beste linksback uit dit rijtje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij zal nooit een topper worden. Maar voor dit oranje prima. Maar we hebben ook weinig keus helaas.

Doet het prima bij zijn club.
Vond hem gister echter wel erg matig.

Maar goed, dat lag ook aan het systeem (waar hij niet in past).

Nederland moet gewoon weer lekker 4-3-3 spelen.
Spelen met wat meer lef en bravoure. Dan komen we misschien weer ergens.

24 maart 2018 om 09:44

Volgens mij speelt hij exact hetzelfde systeem bij zijn club?

24 maart 2018 om 11:07

Altijd dat eeuwige domme geleuter over systemen en 4-3-3. Als je kijkt naar wanneer Nederland recent succes heeft gehad dan was dat in de 4-2-3-1 van Bert van Marwijk en de 9-0-Robben van Louis van Gaal. Ook toen werd er door het volk van alle kanten geklaagd over de hoeveelheid controleurs en het negeren van de Hollandse school.


De Eredivisie wordt op dit moment gedomineerd door een club die 'schijtbakkenvoetbal' speelt dus zolang we geen spelers hebben van clubs als Barca en Real is het niet meer dan logisch om 'realistisch' te spelen.



Hartstikke leuk dat 4-3-3, maar behalve een jaar waarin we een heel team vol wereldtop hadden heeft het ons nog nooit iets opgeleverd.

24 maart 2018 om 15:00

Hoezo zou hij niet in een systeem passen waarin hij wekelijks speelt bij zijn club (en wat hij dus dagelijks traint)?

Ik vond V. Aanholt wel een van de mindere linksbacks. Veel balverlies en miscommunicaties. De 3 centrale verdedigers vond ik wel heel sterk spelen en met name De Vrij en De Ligt. Aangezien Nederland een top verdediging heeft, waarom niet spelen in een 3-5-2 opstelling of 3-4-3. Eventueel Berghuis op rechtsmid, kan hij verdedigend af en toe meehelpen en aanvallend kan hij zeker bijdragen. Gisteren stond het veel te verdedigend. Het liefst zou ik een De Roon zien die het vuile werk opknapt, zodat een Wijnaldum of Strootman verder naar voren kunnen voetballen.

24 maart 2018 om 09:08

Wijnaldum of Strootman moeten gewoon niet samen in de basis. Spelen bij een topclub. Maar in Oranje zijn ze nu al meerdere malen door de mand gevallen.

Doe mij maar liever Propper of vd Beek in de basis!

24 maart 2018 om 09:18

Strootman en Wijnaldum worden ook keer op keer als verdedigende middenvelders samen neergezet. Ik wil ze wel eens beoordelen vanuit hun favoriete positie. Zet je daar maar een mannetje achter die het vuilenwerk doet.

24 maart 2018 om 11:49

Dat er oprecht nog mensen zijn die elke keer strootman en Wijnaldum verdedigen kan ik echt nooit begrijpen .. dan wil je het of gewoon niet snappen of niet zien ...

24 maart 2018 om 13:29

Dat is al geprobeerd strootman en Wijnaldum kunnen dat niet

24 maart 2018 om 14:25

hoe bedoel je? het zijn verdedigende middenvelders, waar wil je ze anders neerzetten? Strootman in de Ziyech rol ofzo?

Haha ik vind het opvallend dat er tot nu toe alleen maar verdedigers worden geinterviewd. Interview een Promes, Wijnaldum of Strootman eens en kijk hoe ze op de wedstrijd en hun eigen spel reageren.

Vond de hele verdediging overigens prima staan, ook met van Aanholt en Hateboer als backs, bij gebrek aan beter.

24 maart 2018 om 10:53

Ik heb vooral het idee dat de nieuwe jongens worden uitgelicht: De Ligt, Van Aanholt, Hateboer, Weghorst etc.

24 maart 2018 om 11:28

Weghorst en Dost zijn ook geinterviewd.

Hij speelde een redelijke wedstrijd, maar een echte topper is het nu ook weer niet. Past prima in dit Oranje, waar we afscheid hebben genomen van de echte wereldtoppers.
Ook opvallend dat velen Daley Blind als beste linksback kiezen. Ik vind hem veel beter tot zijn recht komen als centrale verdedigende middenvelder. Als vleugelverdediger komt hij gewoon tekort. Voornamelijk door zijn gebrek aan snelheid.

Ik denk dat Koeman nu wel voor een andere back zal kiezen, want gisteravond smaakte niet naar meer. Hij speelde zeer matig en was in mijn ogen de slechtste man op het veld.

Als Ik Koeman was zou ik de komende jaren weer lekker 4-3-3 gaan spelen met een verdedigende middenvelder. Voorlopig zou ik Strootman even passeren voor de basis, want die presteert te lang achter elkaar niet. Van Aanholt vond ik een matige wedstrijd spelen, zie liever Ake of Blind als linksback. Rechtsback Janmaat of Tete, afhankelijk van de tegenstander.

Als ik strootman en wijnaldum gisteren zag ploeteren, mogen we hopen dat Klaassen weer snel aan voetballen toe komt

24 maart 2018 om 15:06

Nouja is ook niet onze reddende engel natuurlijk, maar het is een ieder geval een jongen die doelpunten kan maken (als hij fit en in vorm is). Dit middenveld ontbreekt het echt ZWAAR aan creativiteit. De hele selectie aan middenvelders eigenlijk, niemand kan de rol die Wesley vroeger had op zich nemen in deze generatie. Ik hoop echt dat Frenkie zich kan ontwikkelen op het middenveld volgend jaar, dat is de enige Nederlandse middenvelder die ik nu rond zie lopen met de potentie om in creatieve zin belangrijk te zijn. En tegen Portugal zou ik Strootman direct laten banken, voegt (al meer dan een jaar overigens) he-le-maal niets toe aan ons nationaal team. Zet Pröpper maar op zijn plek, kan haast niet slechter gaan. Hopelijk komt Wijnaldum dan ook iets beter uit de verf met iemand anders naast hem, want ook die was wederom niet best gisteren..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren