Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik denk nog steeds dat hij de aanvoerder van Engeland kan worden’

Laatste update:

De nationale ploeg van Engeland neemt het komende zondag op tegen Slowakije en Jamie Carragher is benieuwd hoe de eerste basisopstelling van Sam Allardyce er als bondscoach uit gaat zien. De oud-verdediger hoopt dat de keuzeheer een plekje inruimt voor de 22-jarige John Stones.

/

De tienvoudig international kwam niet in actie op het EK, maar zou volgens Carragher nu wel de voorkeur moeten krijgen boven Gary Cahill en/of Chris Smalling. “Cahill en Phil Jagielka hebben een leeftijd bereikt waarop ze niet meer beter worden en als zij alsnog worden opgesteld ten koste van Stones, dan zou dat de critici munitie geven om Allardyce te bekritiseren. Ook in mijn ogen zou het dan een fout van Allardyce zijn.”

“Ik denk nog altijd dat Stones in de toekomst de aanvoerder van Engeland kan worden en misschien kan Allardyce hem wel helpen ontwikkelen. Ik hoop dat Stones wordt opgesteld en als hij de hele kwalificatiereeks meedoet, dan is hij klaar voor het WK in Rusland. Stones moet centraal staan in de evolutie van Engeland”, besluit Carragher in de Daily Mail.

Denk jij dat John Stones een vaste basisplaats krijgt onder Sam Allardyce?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zolang een Cahill of Jagielka beter is dan een Stones in de ogen van de bondscoach hoeft Stones niet te spelen. De ontwikkeling van een speler is voor bondscoaches niet interessant, hij moet alleen kijken naar waar ze op dat moment zijn.

3 september 2016 om 11:28

Onzin, de prestaties over de komende twee jaar maken niks uit, op kwalificeren na. Je doel is dat er over twee jaar een hecht en sterk elftal staat. Juist de ontwikkeling van spelers is hierbij van belang. Jagielka is er over 2 jaar niet meer bij, Jones wel.

3 september 2016 om 11:37

Ik geef je gelijk en ongelijk Jones moet zoveel mogelijk spelen zodat hij er binnen 2 jaar staat maar als Jagielka momenteel beter is kan je hem beter opstellen

Zolang een Cahill of Jagielka beter is dan een Stones in de ogen van de bondscoach hoeft Stones niet te spelen. De ontwikkeling van een speler is voor bondscoaches niet interessant, hij moet alleen kijken naar waar ze op dat moment zijn.

Edit : dubbelpost op mobiel ; mag weg.

"cahill en Phil Jagielka hebben een leeftijd bereikt waarop ze niet meer beter worden en als zij alsnog worden opgesteld ten koste van Stones..." Wat een onzin verkoopt die Carragher. Natuurlijk zullen Cahill en Jagielka niet meer beter worden. Maar wat is de bedoeling van het nationale elftal? Jonge spelers de kans geven om te groeien? Of gewoon winnen? De beste spelers moeten gewoon spelen, ookal zijn die 34. Als Stones beter is, of gewoonweg beter in vorm moet hij natuurlijk opgesteld worden. Maar niet gewoon omdat ie nog maar 22 is en de toekomst heeft. Anders blijf je bezig, tegen dat Stones 29 is loopt er vast weer een talent van 21 rond... Je moet natuurlijk de juiste balans zoeken, als je 23 spelers oproept van 28+ levert dat op lange termijn natuurlijk problemen op. Maar wat Carragher probeert te zeggen slaat nergens op.

3 september 2016 om 12:07

Zo'n grote onzin verkoopt Carragher niet, hoor. Het idee van het nationale team is inderdaad om de beste spelers te laten spelen, maar eveneens om te pieken op toernooien en deze te winnen.
Echter, het WK is pas binnen twee jaar en de huidige visie moet afgesteld zijn om tijdens dat toernooi op je top te zijn. De kans is klein dat Cahill en Jagielka dat binnen twee jaar nog zullen zijn en dat ze bovendien nog regelmatig zullen spelen bij hun clubs (vooral Cahill zou snel zijn plaats kunnen verliezen), terwijl de kans groter is dat Stones de komende twee seizoen zal doorgroeien onder Guardiola en veel meer aan spelen zal toekomen.
Het is dan ook niet zo dom om meer op hem in te zetten en de huidige kwalificatiecampagne te gebruiken om aan een nieuw team te bouwen, waarvan Stones een centraal onderdeel zou moeten worden. Je moet natuurlijk ook een team smeden en automatismen inbrengen en vooruit kijken naar de toekomst. Zoveel mogelijkheden om te experimenteren heb je uiteindelijk ook niet bij het nationale team, als je jaarlijks slechts een vijftal keer per jaar samenkomt om te trainen.

Sowieso vind ik dat je voor Stones en Smalling moet gaan. Twee spelers die alles hebben in het moderne verdedigen. Daarnaast kunnen ze nog jaren mee. Cahill is fanatiek maar ook een beetje blind en kan niets met een bal

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren