Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik denk niet dat het leuk wordt voor Ajax om hierheen te komen’

Laatste update:

Mike van Duinen maakte twee seizoenen geleden elf doelpunten voor ADO Den Haag en tekende vorig seizoen voor acht goals. Deze jaargang staat de teller nog maar op één: alleen uit tegen FC Twente lukte het hem te scoren. Van Duinen maalt er echter niet om en hoopt vooral, dat er zondag tegen Ajax drie punten worden gepakt. Dat acht hij belangrijker dan een treffer voor zichzelf.

/

Van Duinen zegt in gesprek met FOX Sports ontzettend uit te zien naar het thuisduel met de Amsterdammers. “Van mij mag het zondag zijn. Dat leeft bij iedereen wel in de groep”, aldus de aanvaller. Hij staat dit seizoen nogal in de schaduw van aanvalspartner Michiel Kramer, die met negen treffers topscorer van Nederland is. Het maakt hem naar eigen zeggen echter niet uit wie er zondag tegen Ajax zal scoren.

“Als we met 6-0 winnen en ik maak er geen één, loop ik gewoon de polonaise hoor”, belooft hij in gesprek met de tv-zender. Een absolute heldenrol slaat Van Duinen echter ook niet af. Vorig seizoen was hij vlak voor tijd het goudhaantje, toen hij ADO een 3-2 overwinning bezorgde op FC Twente. Voor zo’n scenario zou de spits ook tegen Ajax tekenen. “Als het dan ook de winnende is, wordt het denk ik een avondje op m’n rug slapen.”

Vorig seizoen ging ADO Den Haag in het Kyocera Stadion met 0-4 onderuit tegen Ajax; ook de uitwedstrijd ging verloren (3-2). Een seizoen eerder pakte de club uit de Hofstad echter in beide stadions een punt tegen de landskampioen: het werd toen twee keer 1-1. Van Duinen belooft de Amsterdammers dat zij het deze zondag niet gemakkelijk zullen krijgen en ervoor moeten vechten. “Ik denk niet dat het leuk wordt voor hen, om hierheen te komen. Ik denk dat wij gaan winnen.”

Ondanks dat Mike van Duinen niet veel scoort, speelt hij dit seizoen wel goed

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat ADO weinig kans maakt. Zoals ik ze tegen heracles zag was het echt niet best. Ik vrees voor Mike dat Ajax toch een ruime overwinning behaald.

27 november 2014 om 14:26

Paar seizoenen geleden won ado 2x van ajax in 1 seizoen. Opnieuw doen aub. Ik denk dat ado met heel goed spel er een gelijkspel uit kan slepen. Ook Aangezien het een rivalen-wedstrijd is zou ado heel misschien zelfs kunnen verrassen. Ajax is vermoeid, ado heeft kramer en alberg

27 november 2014 om 14:31

Ado heeft ook een boel spelers die niet zo goed zijn. Daarom staan ze bijna onderaan. Lig niet wakker van Alberg en Kramer.

27 november 2014 om 14:32

Alleen Feyenoord en PSV zijn rivalen van Ajax en misschien Twente. ADO niet.

27 november 2014 om 15:31

Waarschijnlijk komen de ADO spelers lekker schuimbekkend het veld op en wordt het een makkelijk dagje voor Ajax.

27 november 2014 om 15:36

Paar seizoenen geleden had Chelsea en AZ geen geld maar dankzij een Rus en Fraudeur zijn ze er toch financieel op voor uitgegaan. Dat Ado van Ajax won is natuurlijk een incident op elk vlak is Ajax superieur aan Ado. Dus we verwachten gewoon een eenvoudige overwinning.

27 november 2014 om 15:44

Dat verwachten ze al jaren maar elk jaar hebben ze het vreselijk lastig.

27 november 2014 om 17:31

@azchelsea: Hoezo is Ajax vermoeid dan? Leg me dat eens uit.....
En tuurlijk is het dat in dit soort wedstrijden tegen Ajax bij Ado iets meer gegeven kan worden dan tegen een Heracles. Maar goed afgaande op het vertoonde spel van de laatste weken lijkt me niet dat Ado daarop veel kans maakt.
Daarnaast doet Ajax het gewoon goed op een kunstveld.

27 november 2014 om 18:36

ahum, vorig jaar 0-4 vergeten? lekker lastig hoor!

27 november 2014 om 19:22

Een doordeweekse wedstrijd tegen psg? 3 wedstrijden per week raak je vermoeid van. Ook topsporters...

28 november 2014 om 09:14

@ Ansjo

Sinds wanneer is FC Twente een rivaal geworden van Ajax ? Wat Ado Den-Haag betreft; voor veel supporters (waaronder ik) en met name de fanatiekere is Ado Den-Haag echt wel een rivaal net zoals Utrecht dat is. Wedstrijden tegen Den-Haag en Utrecht zijn in mijn ogen en qua gevoel mini klassiekers, winnen van deze twee clubs voelt bijna net zo goed als winnen van Feyenoord. Daarnaast is de (beladen) sfeer bij die uit wedstrijden toch heel anders dan wanneer we bijvoorbeeld uit tegen PSV spelen.

30 november 2014 om 14:48

Didnt i say it? 1-1!

Ligt er ook aan wie er fluit. Is het een scheids die het kort gaat houden, dan zie ik weinig kans voor Ado. Is het een arbiter die veel toe staat, dan maakt Ado zeker een kans.

Edit: Gozubuyuk fluit. Dat gaat een ruime overwinning worden voor ajax.

27 november 2014 om 13:57

Gozubuyuk

27 november 2014 om 15:21

In zo'n wedstrijd is het voor ADO zeker van belang wie er fluit. Hebben ze binnen een kwartier al kaarten te pakken, dan weet je dat ze hun spel niet kunnen maken.

27 november 2014 om 15:15

Nou die liet afgelopen weekend juist best vaak doorspelen en geeft niet snel een gele kaart. Dus volgens die theorie wint ADO dus dit weekend..

27 november 2014 om 15:20

Dat zou mooi zijn. Normaliter is hij juist van het nogal kort houden van de wedstrijd.

27 november 2014 om 15:49

Dat zijn bijna alle scheidsrechters hier in Nederland. Alleen Vink en Kuipers laten (soms) wat meer toe.

27 november 2014 om 19:29

Je bedoelt een ref die Ajax vogelvrij verklaard? Nee gewoon een correcte scheidsrechter die schoppen niet toe staat.

Daar wint Ajax wel. Loopt voor geen meter daar.

Het ligt eraan hoe Ajax na de CL wedstrijd is. Dat wilt nog wel eens gebeuren. Toch lijkt het mij toch zeer waarschijnlijk dat Ajax hier gewoon de wedstrijd wint als je kijkt naar de vorm van de teams. Tuurlijk zijn ze bij Ado gebrand. Toch denk ik dat de aanvallers van Ajax er geen moeite in hebben om tegen ado tot scoren te komen.

27 november 2014 om 15:32

Ze hadden na PSG niet bepaald het hoofd in de wolken dus ik denk dat ze wel bij de les zullen zijn op zondag.

Wat me is opgevallen is waarom moet er een verslaggever zijn die aan detegenstander vraagt hoe goed of hoe graag ze willen winnen van Ajax . Hoezo spelen tegenstanders op hun best tegen Ajax ik vind dat wel zeer triest als je jezelf alleen kan motiveren alsje tegen Ajax speelt. Laat Ajax eens met rust.

27 november 2014 om 14:04

Haha ik vind het alleen maar mooi eerlijk gezegd. Wie succes heeft, heeft nou eenmaal veel tegenstanders

27 november 2014 om 14:09

Het begint gewoon irritant te worden. laatst ook met Jos watergraafsmeer was er een niet zeggende persoon van de club die even ging vertellen in de media dat het ze Ajax moeilijk zouden gaan maken . Doe even normaal, ik denk dat er een soort van jaloezie over Ajax is bij alle clubs in Nederland die het wel gehad hebben met het succes van Ajax.

Hopen dat Ajax gehakt van ADO maakt aanstaande zondag.

27 november 2014 om 14:28

Je weet waar Watergraafsmeer ligt tov Amsterdam?

27 november 2014 om 15:24

Het ligt in Amsterdam. Uit de wijk waar De Meer stond

27 november 2014 om 15:48

Als je als speler dit soort vragen krijgt, wat moet je anders antwoorden dan; ja ajax is de afgelopen seizoenen kampioen geworden maar we gaan het ze moeilijk maken. Natuurlijk is het leuker om thuis tegen ajax psv of feyenoord te spelen dan tegen heracles bijv. Dit zijn wedstrijden waar je naar uit kijkt als voetballer. Het zijn gewoon waardeloze vragen waar dus bijna altijd een waardeloos antwoord op gegeven wordt.

27 november 2014 om 14:05

Wat wil je dan? Dat alle clubs open huis houden voor de topclubs zoals in Spanje wel eens gebeurd?

27 november 2014 om 14:24

Flauwekul. Natuurlijk laadt ADO zich tegen Ajax volledig op. Voor ADO is dit de wedstrijd van het jaar. Dat is bij Ajax niet anders hoor, als Barca op bezoek komt. Dan kunnen die jongens ook net wat meer als tegen een mindere ploeg.

ADO laat al jaren zien dat ze zich tegen Ajax op kunnen laden. Goed, vorig jaar niet, maar voorgaande jaren hebben ze vrijwel elk jaar wel een keer punten van Ajax afgesnoept. Ik denk dat het ook nu voor Ajax niet makkelijk zal gaan. Ik vermoed dat Ajax wel wint, maar echt niet met grote cijfers en 'zomaar eventjes'.

27 november 2014 om 14:52

Ze laten ook al jaren zien, dat ze meer pakslaag krijgen, dan dat ze winnen.

Gelukkig gaat het bij Ajax winnen om kampioen te worden en bij sommige ploegen gaat het om winnen tegen Ajax om aan te tonen hoe goed ze zijn en dat ze Ajax verslagen hebben.

Als Ajax wint wordt er geen feest gevierd in Amsterdam of omstreken, als Ado wint is Den Haag te klein voor een feestje bij wijze van spreke. Het zelfde geld voor Feyenoord en Utrecht als die winnen.

27 november 2014 om 15:07

Toen Ajax won van Barça was het 14 dagen feest in Amsterdam, kon niet bij een klant komen of het ging over de wedstrijd tegen Barça, en daar deed de Amsterdamse pers vrolijk aan mee.

Dat gaat op in alle geledingen van de Nederlandse clubs, dus niet net doen alsof het voor Ajax allemaal heel gewoon is, want daarvan was absoluut niet te merken na die overwinning tegen Barça.

En terecht hoor, want het was ook een superprestatie

27 november 2014 om 15:40

Barca is in mijn ogen nogsteeds de grootste Club van de afgelopen 8 jaar. Als je zo een club weet te verslaan op CL niveau is het toch wel een tikkeltje anders dan dat je van Ajax 3 punten pakt in de competitie....vind je niet?

Maar 14 dgn feest is zwaaaaar uit je duim gezogen en ik werkte toen nog tegenover de Arena.

Waarom moet men nou weer zo overdrijven als het om Ajax gaat....hou toch eens op!

Tot deze dag praten we over wedstrijden waar Ajax boven zichzelf uitstak. Niets mee, maar feest vieren.

27 november 2014 om 15:44

Barcelona verhoudt zich tot Ajax als Ajax tot Ado.

Voor ADO is van Ajax winnen net zo speciaal als het is voor Ajax om van Barca te winnen. Zo moeilijk is dat toch niet te begrijpen?

27 november 2014 om 15:52

Nee dat is voor ADO een vergelijkbare prestatie.
De omzet van ADO is ongeveer 10% van de omzet van Ajax, terwijl de omzet van Ajax ongeveer 20% is van de omzet van Barça.

Dus als ADO van Ajax zou winnen is die prestatie eigenlijk groter.

En daarvan was helemaal niets van overdreven, op een gegeven moment had ik echt zoiets van, ja nu weet ik het wel.
Snap niet zo heel goed wat jouw werkplek ermee te maken heeft,
Nogmaals niets mis mee maar je moet niet net doen alsof dat alleen bij tegenstanders van Ajax voorkomt, want dat is gewoon niet waar.

27 november 2014 om 17:25

Effe serieus, hebben jullie Ajax echt zo hoog zitten?

Ploegen die zo denken, zullen zo nooit wat bereiken als je zo bezig bent met een ander.

Wordt het niet eens tijd dat je eerst naar jezelf kijkt, zonder dat je je begroting aan kaart.

AZ die deed dat en werd kampioen!
Twente deed dat en werd kampioen!

Het was bijzonder stil in de Arena de dagen na de overwinning en ook in A'dam, maar praten erover is mooi, maar daar hoeft geen feest voor worden gevierd. ...we heten geen Ado, FC Utrecht of Feyenoord.

Er is altijd een volgende wedstrijd en die kan net zo goed anders zijn. Er zijn meerdere wedstrijden te spelen, feest vieren doe je maar aan het einde van de rit als je wat te vieren hebt, dat de club geld opleverd en de spelers een bonus.

27 november 2014 om 18:26

Wandering, als het al waar is wat je zegt. Want woon in Amsterdam, en na een dag of 4 merkte ik er al niet meer veel van. Maar me punt is tegen Barca is niet zo gek, maar tegen Feyenoord of Psv ben ik een dagje intens happy. En ga dan weer over tot de orde van de dag, en kijk naar de volgende wedstrijd die gewonnen moet worden.

Ik verwacht gewoon een overwinning van Ajax. Op kunstgrasveld is Ajax gewoon in het voordeel.

Elke week is er op zijn minst een speler of de trainer van de desbetreffende club waartegen Ajax moet spelen en zeggen ze in de media dat het geen walk over/makkelijke pot wordt voor Ajax. Hoeveel van dit soort berichten door tegenstanders van Ajax vlak voor de speelronde hebben we al niet zien voorbij komen. Als Ajax zijn niveau haalt is er normaal gesproken geen vuiltje aan de lucht en wordt gewoon gewonnen van Ado. ADO dit seizoen speelt zelf belabberd .

27 november 2014 om 14:05

Je haalt dewoorden uit m'n mond. Echt irritant is hetgeworden. Altijd moet een tegenstander zeggen hoe goed ze gemotiveerd zijn tegen Ajax en dat het geen makkie voor ze zal worden. Laat Ajax gewoon eens met rust.

Leuk die Haagse bluf, maar vorig jaar werd het ondanks de praatjes een doodsimpele 0-4. Hopelijk zijn de Hagenezen dit jaar wel scherp. Als ze fel beginnen en op 2-0 komen en daarna de boel dichtgooien (wat Cambuur en Heerenveen de afgelopen weken almaar nalieten), moet er minimaal een punt voor ze in zitten.

Maar goed, dan moet ADO wel heel veel feller zijn dan de afgelopen weken, en dat wil ik ook nog maar eens zien. Als ze bij Ajax een keer wakker aan de wedstrijd beginnen, dan gaat ADO het heel lastig krijgen, en wordt het eerder weer 0-4 dan een zege voor de Hagenezen...

Geen praatjes, maar het op het veld laten zien.

ADO wint makkelijk van Ajax,elke wedstrijd heeft Ajax het lastig kijk maar tegen dordt en herenveen en dat was nog thuis,dit seizoen al 5 keer kansloos verloren en vele gelijkspelen en alle wel gewonnen duels met heel veel moeite,nee Ajax is al 4 jaar lang niet wat het moet zijn,ado Ajax 3-0

27 november 2014 om 15:39

Ajax is al 4 jaar lang wat het moet zijn........kampioen. Dan halen ze toch ieder jaar de meeste punten en is het voor iedere club in nl lastig om van ze te winnen.

ajax gaat dit absoluut niet 'effe' winnen. Zoals ze de afgelopen weken spelen zijn ze in elke uitwedstrijd te kloppen. Zelfs in de arena had Heerenveen minimaal een gelijkspel verdiend met een normale scheids.
ADO gewoon ajax de bal geven, ze zijn graag 'dominant' (stopwoordje=heilig in Adam) om er vervolgens erg weinig kansen mee te benutten, lekker balletje breed.
De verdediging is erg instabiel, 1 of 2 goed uitgevoerde counters zou voldoende kunnen zijn voor ADO met Kramer als matchwinnaar (leuk dat hij na de winterstop naar Feyenoord komt).
Ik hoop op 2-1.

27 november 2014 om 14:32

Er wordt natuurlijk gewoon gewonnen van Ado... Alsof die lekker spelen de afgelopen weken... Ajax staat op het moment gewoon nog keurig tweede. Hoe er gespeeld is de afgelopen, is totaal onder het niveau van wat het zou moeten spelen of nog beter gezegd, wat het team voor niveau kan spelen. Na deze CL wedstrijd tegen Psg is ajax wel gebrand genoeg om een goed resultaat neer te zetten in Den Haag....

Ik denk 0-3

Overwinning van ADO of gelijkspel.voor ADO de wedstrijd van het jaar en voor Ajax een normaal potje na een CL wedstrijd dus die gaan het lekker rustig aan doen (onbewust).

Ik denk dat Ajax dit met 2 vingers in de neus wint. De aanvallers van Ajax beginnen hun draai steeds beter te vinden, kunstgras is een voordeel en het middenveld van Ajax is zo beweeglijk dat ze elke ploeg die komt weg kunnen tikken.

Tja, dat riepen ze bij Cambuur pas geleden ook en zie hoe dat afliep....

Ajax gaat dit gewoon winnen , Ado is geen schim meer van onder fraser vorig jaar tweede seizoenshelft . Daarnaast heeft Ajax het moeilijkste programma tot nu toe gehad en staan maar 2 punten achter Psv. Nu Ajax een normale spits opstelt geef ik ze gewoon weer de beste kansen voor het kampioenschap

Ik ken weinig Ajacieden die het leuk vinden om naar Den Haag te gaan dus daar verteld Mike niks nieuws. Dream on Mikey, weinig kans geef ik je. Ajax wint met ruime cijfers denk ik.

Behalve Kramer en Van Duinen stelt ADO dit jaar niet zoveel voor. Dit is niet het ADO van een aantal jaren geleden dat het Ajax echt lastig kan maken. Dit moet Ajax met alle respect gewoon winnen.

winnen die pot moet denhaag is goed voor hun zelfvertrouwen

Tja, ADO en ook Utrecht kunnen nog zo in n dal zitten, maar als Ajax op bezoek komt gelden er andere krachten. Deze clubs schuwen t fysieke daarnaast niet en dat is over t algemeen waar Ajax niet van houdt. Het gaat geen makkie worden voor Ajax en t tijdstip speelt misschien ook nog wel n rol...

Ajax moet een goed resultaat halen. Erg belangrijk met PSV en Feyenoord op het programma. Maar makkelijk zal het niet worden. Met een beetje geluk zijn we zondag koploper.

Pfff. Het gefrustreerde gedoe begint al weer. De eencelligen laten zich weer horen. En niet zeiken als er rood gegeven worft.

Dat balletje breed en terug voetbal van ajax moet afgestraft worden door de vechtlust van de Hagenezen.

Maar goed,grote kans dat de scheids in het voordeel van de Amsterdammers gaat fluiten.

Las, dat dit voor hen de wedstrijd van het jaar is.
Als dit de manier van opladen is, kan je je beter focussen op die ander 32 wedstrijden Mike!

Ik denk en hoop dat ADO Den Haag een geduchte tegenstander zal zijn voor dit Ajax. Ajax gaat deze wedstrijd echt niet zomaar winnen in Den Haag met een uitverkocht stadion.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren