Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik denk dat Zoet voor het eerst echt een concurrent krijgt als hij blijft'

Laatste update:

Lars Unnerstall neemt het zondag met VVV-Venlo op tegen PSV, de club waar hij onder contract staat. De Duitse doelman werd afgelopen zomer overgenomen van VVV en direct verhuurd aan de club uit Limburg. Zondag staat hij samen op het veld met Jeroen Zoet, de eerste keeper van PSV en volgend seizoen mogelijk zijn concurrent. Hans van Breukelen kan niet zeggen welke van de twee sluitposten de betere is. “Ze leven in verschillende werelden”, aldus de oud-international.

Zoet heeft een doorlopend contract in Eindhoven, maar aast al meerdere jaren op een buitenlands avontuur. Mocht het ook komende zomer niet tot een vertrek komen dan kan hij zich gaan richten op een concurrentiestrijd met Unnerstall. “Ik denk dat Jeroen Zoet nu voor het eerst echt een concurrent gaat krijgen als hij blijft”, zegt Stan Valckx in het Eindhovens Dagblad. De technisch directeur van VVV is blij met Unnerstall. “Vorig jaar was er volop interesse en kon hij naar veel clubs. Voor ons was de koop- en huurconstructie met PSV uitstekend omdat we hem daardoor nog een jaar hier konden houden.”

Voormalig PSV-doelman Van Breukelen vindt het onmogelijk om aan te wijzen welke keeper de betere is. “Het is appels met peren vergelijken”, zegt hij over Zoet en Unnerstall. Van Breukelen ziet veel potentie in de VVV-keeper en is benieuwd hoe hij het zal doen bij een topclub als PSV. “Bij een paar ballen per wedstrijd moet je je onderscheiden en foutloos zijn. Een keeper bij VVV krijgt veel meer te doen, waardoor het ook makkelijker is om je te laten zien. Je mag soms fouten maken, iets wat bij PSV nooit kan.”

Anton Scheutjens, voormalig keeperstrainer van onder meer PSV en FC Kopenhagen, vindt het een lastige keuze. “Het knappe aan Jeroen vind ik dat hij zich niet van de wijs laat brengen en nooit helemaal door de ondergrens zakt", reageert hij in het regionale dagblad. "Hij heeft bij PSV prima seizoenen gedraaid, werkt in een voor hem vertrouwde en veilige omgeving en weet wat hij kan verwachten. Als hij volgend seizoen bij PSV blijft en Unnerstall erbij komt, kan het een interessante strijd worden.”

Wie is volgens jou beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zoet nooit door de ondergrens zakt? Volgens mij verliest hij meer punten voor psv dan hij pakt... ik denk dat hey voor hem verstandig is naar eeen leuke subtopper in het buitenland te vertrekken.

15 maart 2019 om 11:44

Ik denk dat zelf een subtop te hoog is gegrepen voor Zoet. Zoet heeft een aantal kwaliteiten, maar heeft daarnaast ook aantal minpunten. Zoet is te terughoudend (zie bij spelhervattingen, corners, vrije trappen tegenstanders etc.)

Zou momenteel niet weten wie de betere keeper is van hun 2. Wat ik wel heb gezien is dat Zoet dit seizoen veel fouten maakt, zowel in de ED als CL. Mocht Unerstall worden teruggehaald krijgt Zoet zeker zware concurrentie.

Zoet moet die strijd niet aangaan. Ik zou als ik hem was sowieso weggaan.

15 maart 2019 om 10:10

Dat denk ik ook. Als hij volgend seizoen zijn plek verliest, verliest hij ook een kans op een goede transfer.

Zoet is de minst gepasseerde doelman van de Eredivisie. Lijkt me vrij duidelijk wie de betere keeper is, ongeacht of er een betere verdediging voor zijn neus staat.

15 maart 2019 om 10:10

Nou, als je Ter Stegen bij mijn amateurteam op doel zou zetten, zou hij ook niet de minst gepasseerde keeper zijn hoor (maar wel de beste)

15 maart 2019 om 10:14

Denk dat het aantal doelpunten dat je tegen krijgt niet meteen gelijkstaat aan de kwaliteiten van een keeper. Reddingspercentage is een betere indicator.

15 maart 2019 om 11:05

Ongeacht er een betere verdediging voor zijn neus staat... Je bedoelt waarschijnlijk: "doordat er een betere verdediging voor zijn neus staat".

15 maart 2019 om 11:41

Heeft er denk ik ook mee te maken dat PSV met twee controleurs speelt. Dat geeft extra zekerheid voor de verdediging.

Vind Unnerstall een geweldige uitstraling hebben, goeie kop en altijd korte mouwen. Bovendien pakt ie ook nog eens aardig wat ballen. Het enige is misschien dat ie voetballend iets minder is, maar ik zou als ik Zoet was me toch wel wat zorgen gaan maken.

15 maart 2019 om 10:19

Ja idd, vooral vanwege die korte mouwen...

15 maart 2019 om 10:28

Hahaha, gouden reactie. Kom je ook ff de koffie van mijn scherm afvegen?

Ik zie Unnerstal al 2 jaar om de week aan het werk. Die man is waanzinnig, de ene na de andere katachtige reflex en balle waarvan je denk die pakt hij niet gewoon alsnog hebben. Er is maar een reden waarom Venlo al 2 jaar zo gemakkelijk mee draait in de eredivisie: Lars. Ik denk oprecht dat Zoet hier zijn handen vol aan heeft, sterker nog uiteindelijk gewoon op plaats 2 komt te staan

Ik hoop echt dat Zoet gaat plaatmaken voor Unnerstall. Als je ziet wat voor reddingen hij verricht, is wel een verademing. Hij is niet bang om duels in de lucht aan te gaan, speelt de bal vaak snel uit en met snelle jongens voorin is dit wel goed. Zoet wacht meestal totdat iedereen zijn veters heeft gestrikt voordat hij een bal speelt naar zijn verdediging. Mocht Zoet weggaan, dan zou PSV Gomes als 2e keeper moeten polsen.

Ik denk dat van breukelen hier echt wel een punt heeft en kan zijn onderbouwing dat ook zeker begrijpen.
Bij PSV krijg je minder ballen op doel dan bij VVV dus kan je je in ieder geval eerder onderscheiden en worden "missers" over het hoofd gezien.

Dit staat los van dat ik unnerstall wel een geweldige keeper vindt en zeker de concurrentie strijd met zoet kan aangaan, ben alleen van mening dat deze nog niet zo snel is gelopen als menig beweert.

Misschien wel goed voor Zoet. Een beetje concurrentie kan geen kwaad volgens mij..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren