Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik denk dat hij te oud is om nog in het Nederlands elftal te spelen’

Laatste update:

Voetbalzone-verslaggever Jelle Kusters reisde vorige week af naar Parijs om de stemming onder de Oranje-supporters te peilen. De sfeer zat er - voorafgaand aan het verloren EK-kwalificatieduel met Frankrijk - goed in onder onze landgenoten. Als het aan een supporter ligt, hoeft Ronald Koeman in ieder geval één international niet meer op te roepen. “Ik denk dat Daley Blind te oud is om nog in het Nederlands elftal te spelen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Reacties

Dezelfde mensen die hier Daley Blind bleven verdedigen, schrijven nu VVD en Wijnaldum keihard af. Ik vind sowieso dat de mensen die het altijd hebben over doorselecteren totaal niet realistisch zijn. Argentinie speelde nog steeds met Otamendi terwijl ze Romero en Martinez hadden. Portugal start nog steeds met Pepe. Brazilie nog steeds met Thiago Silva.

29 maart 2023 om 14:44

Ja maar dat ie ook zeker een gebrek aan beter. Wij hebben in de verdediging bijvoorbeeld meerdere mensen klaar staan om een van dijk te doen vergeten. Zelfde geldt voor Wijnaldum en blind . Daar komt bij dat jouw gegeven voorbeelden wél presteren

29 maart 2023 om 14:50

Nou ik denk dat VVD zeker niet minder is dan de genoemde namen. Wel kun je je afvragen of hij op dezelfde manier leiding kan geven. Botman moet zeker ook zijn kansen gaan krijgen maar het kan ook makkelijk misgaan natuurlijk.

29 maart 2023 om 14:49

Hey daar ben ik er 1 van.

Otamendi en Pepe zijn al jaar en dag goed en betrouwbaar en verdedigen met passie! Dat kan je van van Dijk niet (meer) zeggen.

Sowieso Otamendi en Pepe vergelijken met van Dijk is een lachertje. Dat zijn de slechtste schijnverdedigers vs. de allerbeste schijnverdediger. Ake en De Ligt is een beter en een uitstekend alternatief die de andere landen niet hebben. Ake en De Ligt is een centrum van Bayern en City... 2 beste clubs ter wereld momenteel.

En wat is het alternatief van Thiago Silva? Bremer? Aangezien Militao rechtsback speelt bij gebrek aan beter?

Wijnaldum wil ik best de tijd geven om fit te worden en zijn niveau weer te gaan halen. Maar dat Koeman hem nu oproept slaat nergens op. Heeft 2 jaar door omstandigheden niets laten zien.

Tot slot Blind: Die is nu wel klaar bij Oranje bij gebrek aan speeltijd... maar zijn WK was 3x beter dan van onze allemansvriend aan de andere kant: Dumfries, want die heeft op de wedstrijd tegen de VS na echt meer fout gedaan dan goed. Maar omdat het zo lekker makkelijk is om Blind af te zeiken doen we dat maar...

29 maart 2023 om 14:53

Blind en Dumfries speelde een vergelijkbaar toernooi. Het verschil is ook dat je voor Dumfries niet een heel ander systeem moet inpassen omdat hij te traag is. Al mag Frimpong van mij zeker minuten gaan maken want die ziet er aan de bal een stuk beter uit. Al moet hij ook bewijzen dat hij zijn mannetje kan staan.

29 maart 2023 om 14:57

Toernooi Blind en Dumfries vergelijkbaar??? Er waren slechts 10 spelers op het hele wk!! die vaker balverlies leden dan Dumfries het hele Wk.

Frimpong moet het eerst nog maar bewijzen inderdaad. Ik vind het allemaal erg overhyped, want ik geloof nooit dat iedereen roept die hem wil zien wekelijk Leverkusen kijkt. Wat de nr8 van Duitsland is.

29 maart 2023 om 18:13

Wat? Het is dat de Vs pure armoede is, want Blind gaf ze twee loepzuivere assists die die Amerikanen niet wisten te verzilveren. Vervolgens staat hij tegen Argentinie als een F'je zijn directe tegenstander Molina aan de buitenkant te dekken

29 maart 2023 om 21:35

Prima reactie Shenkie.Helemaal mee eens.Het gaat er alweer over om Blind af te zeiken.Ook Japie_ Krekel is er weer bij zie ik.Van mij mag Blind nog een jaartje terug naar Ajax komen. Zeker voor de Nederlandse competitie is hij nog van waarde. En als leermeester voor de jeugd trouwens.

29 maart 2023 om 22:14

Haha van waarde voor de Nederlandse competitie. Zit jij 3 seizoenen achterstevoren naar de tv te kijken? Blind kan totaal niet meer mee. Geen snelheid, agiliteit, verdedigend vernuft, daadkracht, lengte en kracht. Blind is inmiddels niveau onderaan rechterrijtje, kkd. Doe even serieus man

29 maart 2023 om 22:16

Ik zeik hem niet af. Ik benoem gewoon wedstrijdsituaties die je zelf kan terug vinden. Van mij mag hij ook terug naar Ajax. Zolang we hem maar niet meer zien in Oranje dan vind ik alles best

29 maart 2023 om 15:50

Blind zal nooit meer spelen, hij mocht de 100 volmaken van Koeman maar nu is het echt klaar. Hij heeft een waanzinnige carrière gehad, prijzen gewonen en bakken met geld verdiend. Ik weet trouwens niet wat me het meest verbaasd, Blind bij Bayern of Pechhorst bij ManU... Hij speelt daar al weinig tot niet en Tuchel wilt hem waarschijnlijk niet eens zien trainen.

29 maart 2023 om 16:11

Dan waarom staat die nu op 101? Toch nog weer een extra wedstrijd gekregen terwijl die niks te zoeken heeft in Oranje.

29 maart 2023 om 17:21

Touché maar dat geldt ook voor Taylor en de Roon! Brübby hoort daar ook nog bij en als we dan toch bezig zijn, Slechthorst I mean come on!!! Sinds ik op deze aardkloot loop komen hier de allerbeste aanvallers vandaan. Ik zei het laatst al in 2000 hadden we gewoon Patje en Rvn. Om dan nu Onterechthorst in de spits te zien vind ik oprecht erger dan Blind en die had ik al lang geleden al niet meer opgeroepen. Het probleem zijn wij de fans en de media en de realiteit dat we sinds de jaren 70 tot aan de grote 4 totaal verwend zijn met wereldklasse spelers die in elke linie het verschil maakte bij hun club. We moeten de realiteit niet uit het oog verliezen. Men heeft het steeds over Vvd, de Jong en Depay als sterkhouders maar deze gasten spelen alleen maar bij goede clubs, ze maken daar niet tot nauwlijks het verschil. de Jong is heerlijk om te zien spelen hoor maar komt niet eens in de buurt van de grote 4 laat staan die generatie daarvoor. Sneijder klasbak bij oa Inter, Rvp was de koning van the Gunners en maakt samen met Roony United kampioen. Robben, baas in Bayern. Maar ook een spelers als Jaap Stamboom is never nooit te vergelijken met die softijsjes die we nuhebben lopen. In goed draaiende teams hobbelen we goed mee maar noem 1 speler die week in week uit een baas is bij zn club. Aké? Doet het goed maar is geen baas eo aanvoerder bij City. We moeten met zn allen onder ogen gaan zien dat we pure middelmaat zijn die tegen elke tegenstander alles zal moeten geven. Ik vergeet Klaassen gewoon nog, ik irriteer me mateloos aan deze gast. Het verbaasd me dat Koeman het presteert om uit de middelmatige vijver alsnog mindere goden oproept die vaak nog banken ook. Koeman was toch meer Feyenoord en Psv? Wat moet ie met de B-artiesten van Ajax bij oranje? Ik stond zkr niet te springen toen Koeman het weer zou gaan doen. Waarom niet een jonge moderne coach? Ouwe mannen selecteren altijd ouwe mannen, lekker op safe... zo dat ben ik kwijt, nu lekker naar huis Fifa spelen met Blind in de spits hehehe

29 maart 2023 om 21:59

Waarom gebruik je de ene keer kinderachtige namen voor Weghorst en dan weer afkortingen voor andere namen? Dat maakt het echt niet fijn om te lezen.

29 maart 2023 om 16:20

Je moet verstandig door selecteren en niet op leeftijd, bij NL zie je nu duidelijk spelers die niet goed genoeg meer zijn voor het NL elftal zoals blind, klaassen, wijnaldrum, de roon. Je kan niet blijven vast houden aan dit soort spelers en kan je beter alvast in de toekomst investeren door jongens als frimpong, schouten etc mee te nemen en om te beginnen aan een team dat er over 4 jaar echt klaar voor is om wat te winnen. En tuurlijk belangrijke spelers zoals VVD, dumfries, depay moet je gewoon erbij houden want die zijn nog van waarde.

29 maart 2023 om 21:43

Wijnaldum is sws niet begrijpelijk nu. Memphis goede voetballer tis het beste wat we hebben maar dat zegt ook wel wat. VVD heeft zn seizoen niet en is zeer matig.. maar bij koeman maakt matig spelen niet uit. Want je weet wat de speler kan he al raakt memphis 0x het doel dit seizoen..tja we weten wat die kan nou... Als het een Robben was oke maar daar zit die zwaar omder

29 maart 2023 om 22:49

VVD heeft z'n beste tijd gehad, vooral Rutte. (ik begrijp niet waarom mensen dat afkorten, van Dijk is al zo kort)

Otamendi speelt bij Benfica, een topclub van Portugal en heeft serieus veel wedstrijden gespeelt dit voetbaljaar. Wijnaldum? 7 wedstrijden. Liverpool heeft aan het begin van het seizoen erg slecht begonnen niet? Ondanks dat van Dijk top spelers om zich heen heeft.

Ikzelf vind Blind geen verdediger maar een (verdedigende/opbouwende) middenvelder. Maar wordt toch vaak achterin gezet en naar mijn mening niet zn plek.

30 maart 2023 om 07:50

Dat betekent niet dat Argentinië en Portugal hier het gelijk hebben?
Je hebt als RCV nu de optie tussen Geertruida, de Ligt & Timber
En als LCV tussen Aké, Botman & vd Ven

Voor blind heb je Malacia, Bakker & Hartman

Voor Wijnaldum heb je ook genoeg alternatieven. Als van Dijk & Wijnaldum weer echt niveau gaan aantikken bij hun clubs, dan is er reden om ze op te roepen. Echter doen ze dat momenteel niet en schutteren ze ook in oranje.

Daarnaast is het EK weer een jaar verder, dat betekent dat beide spelers nog een jaar ouder en dus ook weer een jaar minder zijn.

31 maart 2023 om 00:06

Qua Van Dijk ben ik het echt niet met je eens. Die is misschien niet in vorm maar die laat je niet buiten de selectie dat is de aanvoerder en in vorm gewoon onze beste verdediger samen met de ligt.

Niemand is te oud om in Oranje te spelen, maar diegene moet wel iets bij kunnen dragen. Bij Daley Blind zie ik dat niet meer. Als middenvelder is hij veel te traag, op linksback loopt er met Ake een betere, terwijl ook Malacia op z'n eigen manier niet slechter is. Centraal achterin heb je vreselijk veel concurrentie waar ook veel betere spelers lopen. Blind heeft z'n waarde gehad, maar het is wel tijd om verder te kijken.

29 maart 2023 om 14:48

Precies. Het gaat er meer om of je nog wat kan bijdragen dan je leeftijd.

33 is nog niet superoud voor een speler, maar het is wel de leeftijd dat je fysiek minder begint te worden. Voor Blind geldt nu meer dat hij nauwelijks minuten bij Bayern Munchen krijgt én Aké nu een betere speler is.

Blind zal waarschijnlijk nog wel eens als reserve worden opgeroepen, maar zijn tijd is idd wel voorbij.

29 maart 2023 om 21:33

Ik zie hem ook niet basis spelen. Niet om zijn leeftijd, maar meer om het feit dat hij bij bayern niet/nauwelijks speelt. Ik zou hem echter wel bij oranje houden, want er zijn nauwelijks betere spelers die je op meerdere posities kan inzetten.

29 maart 2023 om 22:23

Ik ben het met je eens. Men vergeet nog wel eens dat hij nog gewoon fantastisch aan de bal is. Toen De Roon eruit ging voor Blind zag je veel meer voetbal op het middenveld. En tegen Gibraltar toen Blind erin kwam voor Wieffer, zag je ook dat hij steeds een oplossing in de diepte zocht ipv constant tikkies breed zoals Wieffer. Men zal mij wel afschieten maar ik zie hem als de ideale partner van Frenkie de Jong op de dubbele 6. In de rol van Lasse Schone. Met Xavi Simons op 10. Malen, Memphis en Gakpo voorin, onvoorspelbaar en kunnen alle 3 op alle 3 posities spelen. In de verdediging uiteraard Dumfries, De Ligt, Van Dijk en Aké en op het doel Bijlow. Dit moet het zijn in juni.

29 maart 2023 om 21:51

Ik ben nooit fan geweest van Blind, en vooral nu heeft hij niks te zoeken in Oranje. Ik ben wel de eerste die toegeeft dat we hem met zijn alle altijd hebben ondergewaardeerd. Hij verdient een mooie afscheid. Probleem is dat hij nog in zich zelf gelooft. Die gaat voorlopig niet stoppen

Altijd leuk om te lezen hoe mensen per week een woordje leren en deze direct willen toepassen in de reacties. In de laatste weken van Schreuder had iedereen het over de "restverdediging", die bij Ajax verschrikkelijk geregeld was. Nu is het bij Van Dijk "schijnverdedigen", waarmee hij blijkbaar al seizoen na seizoen mee wegkomt in de beste competities ter wereld.

29 maart 2023 om 18:23

Helaas lijkt hij na zijn blessure een stuk minder geworden en we hebben op zijn positie iig een hoop goede alternatieven. Blijft wel zonde dat zijn enige toernooi tot nu toe niet op zijn top was en hij door die blessure nooit in zijn prime een toernooi zal meemaken. Hopelijk kan hij weer naar zijn oude niveau toegroeien want dan is hij echt weergaloos. Blind is wel echt over wat mij betreft.

29 maart 2023 om 21:35

Over v dijk zeg ik het al jaren. Dit begon vooral nadat hij een topseizoen had waar hij meedeed im de goudenbal. Daarna leek het erop dat hij zijn taken niet meer uitvoerde en zelfs wegliep bij gevaarlijke situaties.

29 maart 2023 om 22:01

Helemaal mee eens hakimfr. Heb ik ook al een keer aangegeven, due modewoorden die veel mensen opeens gebruiken. Makkelijk om na te apen denk ik.

Niet te oud, gewoon niet meer goed genoeg.

Toch blijft het raar dat Daley Blind altijd afgemaakt wordt door pers en supporters. Daley kan namelijk zo goed het spel lezen dat hij nog altijd van heel veel waarde kan zijn. En van zijn snelheid heeft hij het nooit moeten hebben. Een van de beste qua inzicht en handelingssnelheid. Nog steeds!

Nederland is al jaren wereldkampioen…..afzeiken!!!! Wordt elke dag bewezen op deze site

Echt heel vervelend

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren