Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik denk dat er momenteel geen betere voetballer in de Premier League is’

Laatste update:

Paul Pogba speelde maandagavond een doorslaggevende rol in de overwinning van Manchester United op Chelsea (0-2), in de vijfde ronde van de FA Cup. De middenvelder, volledig opgeleefd sinds de trainerswissel op Old Trafford, stond aan de basis van de openingstreffer van Ander Herrera en maakte op slag van rust met een heerlijke kopbal zelf de 0-2. Voormalig Mancunian Phil Neville is onder de indruk van het spel van oud-werkgever.

“Het leek alsof ik het oude Manchester United aan het kijken was”, vertelde de oud-verdediger maandagavond bij BBC Sports. “Onder Ole Gunnar Solksjaer gaat de club weer de goede kant op, ook in tactisch opzicht. En nu, onder zijn leiding, denk ik dat er momenteel geen betere voetballer in de Premier League is dan Paul Pogba. Het is ongelooflijk om te zien hoe United in dit stadion met zo veel zelfvertrouwen en vechtlust speelde.”

“We spelen om prijzen te winnen”, vertelde Pogba na het duel in Londen. “Solksjaer nam deze baan aan omdat hij daar natuurlijk toe in staat is. Hij heeft vertrouwen in ons en wij hebben vertrouwen in hem. We gaan ervoor. Je weet nooit of we de FA Cup gaan winnen, maar we zullen spelen om het toernooi te winnen. Een mooie overwinning en een geweldige teamprestatie. Het was niet makkelijk, maar we zijn blij. Mijn prestaties? Het team helpt mij om het beste uit me te halen. Ze helpen me om te scoren en assists te geven. We genieten van de manier waarop we spelen.”

Herrera genoot van het spel van Manchester United op Stamford Bridge. “We hebben tot het einde moeten vechten. Ik speelde in een meer offensieve rol omdat we van tevoren wisten dat Chelsea daar moeite mee heeft”, verklaarde de maker van de 0-1. “Het was een fantastische wedstrijd.” Onder leiding van Solksjaer heeft Manchester United elf van de dertien officiële duels in winst omgezet, met een doelsaldo van 30 doelpunten voor en 9 tegen.

Paul Pogba is momenteel de beste voetballer in de Premier League

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pogba verkeert in een uitstekende vorm. Dit is de reden dat United toen zoveel voor hem over had.

Trouwens die statistieken zijn om te smullen 13 wedstrijden, 11 winst. 30 voor en 9 tegen.

In alle wedstrijden die ze gewonnen hebben. Hebben ze 28 goals gemaakt. Dat komt neer op een gemiddelde van 2.5 goal in de wedstrijden die ze gewonnen hebben. In deze wedstrijden kregen ze er ook slechts 5 tegen. Dat komt neer op 0.45.
Een prima gemiddelde voor de gewonnen wedstrijden: 2.5-0.45.

19 februari 2019 om 00:44

Goed verhaal. Lekker kort ook. Maar zonder dollen fijn dat United de weg omhoog weer heeft gevonden. Maar aankomend weekend mogen ze van mij wel weer eens een pak slaag krijgen

19 februari 2019 om 00:51

Ik zeg Man Utd 1-4 Liverpool met goals van Torres, Gerrard, Dossena en Aurelio. Vidic gaat sowieso rood pakken.

19 februari 2019 om 02:14

@gloryunited

jammer dat Mourinho zo lang mocht blijven zitten want die gebruikte Pogba totaal verkeerd waardoor hij niet uit de verf kwam. anders hadden we al veel eerder deze Pogba gezien. ook Rashford en Martial zie je weer helemaal opbloeien onder Solsjkaer

laat dit ook een les zijn voor coaches als Mourinho en Sarri. zet gewoon de poppetjes neer op de goede plek en geef ze wat vrijheid en vertrouwen en je ziet dat de inbreng van spelers ten alle tijden veel groter is dan de tactische inbreng van een coach. voetbal is helemaal niet zo ingewikkeld als veel van die trainers het willen laten lijken

19 februari 2019 om 07:05

En toch stelt het elftal niets voor wat je zag tege PSG. Werden helemaal overklast. Dat het lopen in Engeland misschien nut heeft maar in Europa heb je er niets aan.
Er zal toch een heel ander team moeten komen bij United wil je eindelijk weer een serieus meedoen om de prijzen.

En Solksjaer bewijst maar weer eens dat je als trainer alleen maar moet zorgen om de spelers tevreden te houden en ze op de juiste plek moet neerzetten en de rest gebeurt vanzelf dan.

19 februari 2019 om 08:26

Er waren 15-20 minuten in de 2e helft waar Unites echt werd overklast, vind die overtrokken reacties na het resultaat zo mooi.

19 februari 2019 om 09:17

Net zoals de overtrokken positieve reacties over de overwinningen tegen een aantal ploegen uit het rechter rijtje en een Chelsea uit vorm?

19 februari 2019 om 12:27

Na de 2-0 stopte PSG dan ook met voetballen en was United beter. Lieten toen gas los.

19 februari 2019 om 12:27

Ik zie heel veel United fans genuanceerd reageren Louis, het zijn juist de non-United fans die doen alsof United herrezen is.

19 februari 2019 om 08:26

Misschien rare vraag, maar is het gemiddelde aan goals voor en goals tegen over het algemeen een prima gemiddelde als je alleen de wedstrijden telt die je wint?

19 februari 2019 om 08:27

Zegt niet zo veel, alleen onder LvG en Mourinho werd er amper gescoord.

19 februari 2019 om 09:26

In de gewonnen wedstrijden onder mourinho dit jaar werd er ook 2,3 doelpunten gemaakt per wedstrijd. Daarom vond ik het vreemd om cijfers te tellen van enkel de gewonnen wedstrijden.

19 februari 2019 om 10:13

Hangt er vanaf wat je wilt bekijken. Ik wilde graag onderzoeken met wat voor cijfers de wedstrijden gewonnen werden. Daarom haalde ik de 0-2 tegen psg en de 2-2 tegen burnley er af

Solksjaer, Solksjaer... Hélène Hendriks bleef de trainer van Manchester United ook al 'Solksjaer' noemen, waardoor ik bijna aan mezelf ging twijfelen. En nu hier in de tekst. Schandalig. Het is de legendarische Solskjaer.

Prachtig om te zien hoe spelers als Pogba opleven onder de Noor. Hij blijkt echter geen wonderdokter, want Sanchez is momenteel niet meer waard dan een tweedehands stofzuiger.

19 februari 2019 om 06:28

Ligt dat aan Solskjaer of aan Sanchez zelf? Ik denk het laatste.

19 februari 2019 om 10:09

Uiteraard, ligt aan de Chileen zelf. Zijn verval is schrijnend.

20 februari 2019 om 21:45

Dan kan je niet oordelen over Solskjaer als "wonderdokter". De omslag en metamorfose van manutd is een wereld van verschil. Een stukje menselijkheid doet wonderen

Nog geen week geleden gingen er nog zoek berichten uit naar Pogba na de wedstrijd tegen psg. Nu is hij de beste in de premier league omdat hij in een beker wedstrijd een keer goed speelt tegen een top team..

Het kan snel gaan heh.

19 februari 2019 om 08:27

Hij was niet goed tegen de Spurs? Niet goed tegen Arsenal?

19 februari 2019 om 09:23

Tegen spurs werd united compleet weggespeeld en was het vrijwel enkel aan de Gea te danken dat ze niet 5 goals om de oren kregen. Ook tegen Arsenal (beker trouwens) was united helemaal niet bijzonder maar gingen er van de 4 schoten 3 in.

Maar puur op Pogba, nee, ik vond hem niet bijzonder goed tegen arsenal en tegen spurs. Niet slecht, maar toch zeker niet van een niveau om hem "de beste" te noemen.

19 februari 2019 om 12:29

Pogba was veruit de meest dreigende speler tegen Spurs met meerdere pogingen en een fenomenale assist.

Tegen Arsenal zich ten pleure gewerkt en ook betrokken bij de goals. Soms vraag ik me af wat jullie van hem verwachten, want van geen enkele middenvelder wordt er zoveel verwacht.

Met alle respect, maar dit United heeft het tot nog toe alleen bewezen tegen clubs die minder zijn of totaal niet in vorm zijn. Geeft wel weer een beeld dat zij uit een vormcrisis zijn geraakt. Maar tegen Psg was Pogba en heel United onzichtbaar. De volgende test is Liverpool en daarna weer Psg. Ik denk persoonlijk dat er nog heel veel moet gebeuren (lees; 3 a 4 transfers) willen zij zich volgend seizoen mengen in de titelstrijd. Het zit nu even goed mee, maar vergeet niet dat Chelsea al weken lang keihard onderuit gaat, ja en ook tegen middenmoters.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren