Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik denk dat Ajax iemand zoekt die in alles meer kan, nu is het niet heel goed’

Laatste update:

Mitchell Dijks leek deze zomer op weg naar de uitgang bij Ajax, maar kreeg toch een nieuwe kans van Marcel Keizer en startte de afgelopen twee wedstrijden in de Eredivisie in de basis. De linksback slaagt er echter nog niet in om te overtuigen en de kritiek op zijn laatste twee optredens is dan ook niet mals. Kenneth Perez snapt de criticasters wel.

“Ik denk dat Ajax een linksback zoekt die in alles meer kan. Want wat ze nu hebben is niet heel goed”, begint de voormalige middenvelder van onder meer Ajax bij FOX Sports. Volgens Perez heeft Ajax, doordat het in negentig procent van de wedstrijden de bovenliggende partij is, behoefte aan spelers die van de zijkant een goede voorzet kunnen geven: “Nou, Dijks kan dat niet.”

“Hij had iets van negen of tien voorzetten en alleen eentje op Kluivert kwam aan. Dat was het dan. Een keer komt Ziyech naar de zijkant en hij geeft die voorzet op Huntelaar”, doelt Perez op de 1-0 tegen FC Groningen. “Als je iemand hebt die vaker een goede voorzet afgeeft, dan scoor je ook iets makkelijker. Viergever vind ik ook niet een heel lekkere linksback, maar Dijks kan het helemaal niet.”

Vind jij dat Mitchell Dijks goed genoeg is voor de basis van Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ga het echt in ieder Dijks-forum van vandaag voor hem opnemen. Dijk waardeloze back blablabla. Voorzetten mag je afkraken, prima. Maar als analist moet je misschien ook overzicht houden over de totale kwaliteiten van een speler.

Nogmaals.. Komt goed op, geeft veel aanvallende dreiging. Staat zijn mannetje verdedigend en bij de 2-0 van Zyech maakt hij de ruimte voor het schot Zyech. Zo genoeg gezegd.

21 augustus 2017 om 14:18

Ik ben het niet met je eens. Het is een hond die blaft maar niet bijt. En zelfa aanvallend vind ik hem matig, hij gebruikt zijn fysiek niet tot nauwelijks en wanneer hij het wel doet gaat er een overtreding aan te pas. Gewoon niet goed genoeg voor het niveau wat Ajax moet nastreven.

21 augustus 2017 om 14:34

Het grootste probleem van Ajax is niet Dijks in ieder geval. Hij heeft voetballend genoeg tekortkomingen maar is best degelijk te noemen. Ik zou eerder prioriteit geven aan andere delen van de selectie.

21 augustus 2017 om 14:43

Zoals?

21 augustus 2017 om 14:52

Centraal achterin mag er wel wat bij en op het middenveld een ervaren stofzuiger bijv. Die kom je wel tekort zeker in Europa.

21 augustus 2017 om 15:06

Ook ik ben niet de grootste fan van Mitchell Dijks maar ik vind de kritiek die hij te verwerken krijgt soms wel behoorlijk overdreven. Tuurlijk hij oogt log en zowel aanvallend als verdedigend is het niet topclub waardig naar mijn mening. Maar er zijn ook goede dingen te zien in zijn spel: sterk aan de bal, snelheid vooral vergeleken met zijn mede-verdedigers en de voorzetten zijn nou ook weer niet zo slecht als iedereen verkondigd. Tuurlijk heb ik gister ook ballen het publiek in zien vliegen of nog geen meter van de grond zien komen maar ik heb ook zeker 3 á 4 voorzetten gezien die, indien de 16 bij Ajax beter bezet zou zijn, gewoon binnengelopen hadden kunnen worden. Telkens als ik kijk naar psv of feyenoord dan valt mij op dat de middenvelders veel vaker in de 16 te vinden zijn vergeleken met Ajax. Gister liep Huntelaar daar met daarachter de kleine Kluivert, daarvan kan je niet verwachten dat ie 3 voorzetten tegen de touwen kopt.

Ik heb dit weekend ook gelet op die Paal van psv en Haps en kan nou niet echt zeggen dat dat kwalitatief topclub waardige backs zijn.

Vorige week heb ik ook stevige kritiek geuit op Dijks omdat hij bij allebei de goals niet ingrijpt en alsmaar achteruit loopt en gister zag ik dat bij Veltman opnieuw. Dat moet er echt uit en dan zullen de tegengoals ook veel minder snel vallen maar met Viergever of Sinkgraven op de back positie ga je het ook niet redden. Viergever heeft vaak ook de neiging achteruit te lopen en heeft daarnaast zijn snelheid tegen terwijl sinkgraven natuurlijk 100% een aanvallende middenvelder is en geen back. Leuk tegen zwakke tegenstanders maar Europees en tegen psv, feyenoord, az, utrecht en vitesse kom je daar gewoon niet mee weg. Dusja wat is het alternatief? Gewoon slecht ingekocht op de verdedigende posities dit jaar.

21 augustus 2017 om 20:13

Juist in de eredivisie met buitenspelers die zelf gaan is het bittere noodzaak dat je verdedigers aan de buitenkant hebt die de spits bedienen (zie goal van Huntelaar). Daarom zie ik ook heel graag twee backs die voorzetten kunnen geven en Veltman naar het centrum

21 augustus 2017 om 22:13

Zoals rechtsback, linker centrale verdediger, nummer 6 en een buitenspeler. En dan natuurlijk vervanger voor Dijks. Valt uiteindelijk best mee, we hebben het over maar 5 nieuwelingen. De jeugdige aankopen reken ik dus niet mee, zoals de nieuwe rechtsback uit Columbia en die Oostenrijkse jongeling. Dus om de 2 dagen presentatie van een nieuwe speler. Er zijn moeilijker problemen op te lossen, moet dus kunnen;-)))

21 augustus 2017 om 14:25

Eens, hij is niet zo slecht als vele hier doen voorkomen. Nee hij is momenteel geen basiswaardig materiaal, maar wel een prima speler die je vanaf de bank kan gebruiken. Hij is sterk, heeft snelheid, en doet niets af tegen fysiek sterke tegenstanders.

Dijks had tegen Heracles ook nog een heerlijke poeier die door pech op de paal beland, anders hoor je op social media hele andere geluiden. Waan van de dag, als hij donderdag de winnende binnen schiet, is het een held en moet hij blijven staan, zo gaat het overal.

Zijn voorzetten zijn dan wel echt bedroevend.. wat je in Nederland als back toch wel onder de knie moet hebben.

21 augustus 2017 om 15:37

Kom op zeg, ik lees overal dat Ajacieden roepen dat ze blij zijn dat Haps niet is gekocht want dat is niet het niveau dat Ajax nastreeft. Nou als dit het niveau is dan is Ajax blijkbaar net zo ambitieus als Willem 2 want dat is de top voor Dijks.

21 augustus 2017 om 15:44

@ Burdym,

Dan snap je ook waar de frustratie bij veel Ajacieden vandaan komt. Ik vind Haps ook een matige speler, maar die is in de meeste facetten nog steeds beter dan Dijks. Het is ook ongelofelijk dat Ajax niet in staat blijkt om een goede linksback aan te trekken. Hopelijk blijkt die Wöber een beetje een aardige speler, dan kan Viergever een plekje naar links totdat Sinkgraven weer fit is.

21 augustus 2017 om 15:51

@burdym

Je schrijft: "kom op zeg, ik lees overal dat Ajacieden roepen dat ze blij zijn dat Haps niet is gekocht want dat is niet het niveau dat Ajax nastreeft. Nou als dit het niveau is dan is Ajax blijkbaar net zo ambitieus als Willem 2 want dat is de top voor Dijks".

Dijks is een noodoplossing. Zijn contract loopt volgend jaar af en er is nog geen enkele actie ondernomen om het te verlengen. Dat zegt genoeg, lijkt mij. Zodra Ajax er in slaagt om een nieuwe linksback te contracteren, die zeker beter moet zijn dan Dijks maar ook dan Haps anders had men die uiteraard wel aangetrokken, wordt Dijks vriendelijk bedankt voor de bewezen diensten. Tot dan toe, kan hij wellicht nog heel nuttig zijn.

21 augustus 2017 om 14:50

komt goed op?? Loopt als een blinde naar voren waardoor hij telkens de boel opengooit achterin en Viergever en De Ligt 1 op 1 staan. Daarbij is een man dekken geen hobby van hem , dat hebben we tegen Hercales 2x goed gezien.

Het is in alles geen Ajax-speler, lomp groot weinig techniek veel draven en geen overzicht, en dat zeg ik als Feyenoord-supporter

21 augustus 2017 om 14:59

Fijn dat je het voor hem opneemt, de toon over Dijks is soms wat hard. Dat is natuurlijk niet helemaal terecht, want hij kan er niet zo veel aan doen en hij werkt wel gewoon hard. Dus hem zo afvallen is niet helemaal eerlijk.

Dat gezegd hebbende, vind ik het een bijzonder matige back en dan helemaal voor het spel wat Ajax voor ogen heeft. Laten we het eerst over het verdedigende werk hebben, waarover jij zegt dat hij zijn mannetje staat. Als je de wedstrijd tegen Rosenborg terugkijkt (om maar een voorbeeld te pakken), dan zijn er meerdere momenten te zien waarop blijkt dat Dijks níét zijn mannetje staat. De kans die van de lijn wordt gehaald door Veltman demonstreert dat aardig. Hij loopt niet goed mee, wint vrij weinig persoonlijke duels (zoek de statistieken er maar op na, lager percentage dan Sinkgraven vorig jaar bv), wint weinig kopduels. Het ziet er bij tijden indrukwekkend uit omdat het een grote gast is, maar echt goed is het niet hoor.

Over z'n voorzetten hoef ik het niet te hebben. Wat draagt Dijks verder bij aan het spel is dan de vraag? Zorgt hij voor dynamiek? Nee, want hij staat altijd stil als hij de bal niet heeft. Laat hij voetballend iets zien aan de bal? Nee, de bal gaat of terug, of hij maakt een rush die eindigt in balverlies.

Ik zou echt niet weten waar Dijks voldoende op scoort. Is wat mij betreft de slechtste speler van dit Ajax. Dat is niet vervelend bedoeld, want zoals gezegd kan hij er niet veel aan doen. Maar het heeft ook geen zin om het voor hem op te nemen, want hij bakt er gewoon niet zoveel van.

21 augustus 2017 om 15:30

Dijks en goed verdedigen? Dacht niet dat ik dat nog eens zou lezen. Heeft snelheid, een goed fysiek en een aardige tackle, maar tjonge wat kan deze man niet verdedigen zeg. Loopt constant te slapen en verdedigd altijd op een paar meter afstand.

21 augustus 2017 om 15:36

Ik ben het met LeicesterCity eens. Dijks baart mij van alle Ajax-verdedigers het minste zorgen. Hij is gewoon... prima? Maargoed, blijkbaar houden we hier niet van prima, anders was Pieters al bijna recordinternational (maar nee, wij worden afgeslacht met types als Willems, een verdediger die niet kan verdedigen).

Over Dijks: Twee van zijn voorzetten gisteren waren goed en hadden ingetikt- of gekopt kunnen worden als er iemand voor de goal was geweest. Verder is een voorzet wel het laatste waar je een back op hoort te bekritiseren.

21 augustus 2017 om 15:46

@ Efgee,

Het feit dat Dijks af en toe een duel wint of een goede tackle inzet wil niet zeggen dat hij een goede verdediger is. Hij laat continu zijn man lopen, staat niet goed en is vaak te passief. Overigens zijn de statistieken van Dijks wat betreft het winnen van (lucht-) duels ook niet om over naar huis te schijven.

Sinkgraven kan wel goede voorzetten geve voor zover ik weet...

21 augustus 2017 om 14:37

Alleen komt singkgraven bijna nooit in die positie omdat hij altijd terug draait.

voorzetten zijn inderdaad niet best. Maar verder is het voor de nederlandse competitie een capabele back!
Fysiek sterk en verdedigende ingrepen zijn ook hard en goed. Laat maar gewoon staan zolang je geen betere kunt aantrekken. Linksbacks zijn nu eenmaal lastig te vinden blijkt al jaren.

21 augustus 2017 om 14:32

psv had ook interesse in Dijks, dus hij zou wel iets moeten kunnen.

Denk dat Dijks gewoon niet past in het concept wat Ajax speelt, heeft er helaas voor hem de kwaliteiten niet voor.

Er zijn nog 10 dagen om hem alsnog te verkopen, maak gebruik van deze tijd want Dijks is gegarandeert anders komend seizoen samen met Veltman de kop van jut.

21 augustus 2017 om 14:56

Ik geloof er niks van dat psv interesse had in Dijks. Is niet goed genoeg en is een Ajaxied. Als psv interesse had in Tete had ik wel geloofd.

21 augustus 2017 om 15:52

Tete was een ajacied

21 augustus 2017 om 16:20

Dat er spelers van Ajax naar PSV gaan en andersom, is heel vaak voorgekomen:
Patrick Kluivert, Jan Wouters, Wim Jonk, Klaas Jan Huntelaar, Wim Kieft, Ronanld Koeman, Gerald Vanenburg en Jaap Stam zijn er een aantal van.

Dus dat kan gewoon, Johan Cruijff heeft ook voor Feijenoord gespeelt.

Zijn alleen vaak de supporters die er moeilijk over doen.

21 augustus 2017 om 17:46

Misschien komt Arana wel in die 10 dagen? Maar misschien maakt hij het met Corinthians af, want Corinthians staat momenteel eerste in de competitie. Ikzelf zou Adam Lundqvist halen van Elfsborg. Heeft al veel ervaring en heeft alle Zweedse jeugdelftallen al doorgelopen en heeft al zijn debuut gemaakt voor het eerste elftal van Zweden. Heeft nog een contract tot en met 2018, dus zal hoogstwaarschijnlijk niet al te duur zijn. Is nog maar 23 en heeft ook al Europese ervaring.

21 augustus 2017 om 18:01

Zou Arana ook graag zien, maar zijn club wil hem sowieso tot einde competitie houden en ook Tottenham en Manunited hebben hem op het oog.

Weet te weinig over Adam Lundqvist om te kunnen zeggen of hij een goede versterking zou zijn voor Ajax, je zou zomaar gelijk kunnen hebben.

Spelers krijgen in Nederland verschillende stempels op basis van 2 wedstrijden. Zo is er ook weer kritiek op Dolberg en kan die er niets meer van....

21 augustus 2017 om 14:49

Dolberg vind ik te vergelijken met Makaay. Die zag je soms ook de hele wedstrijd niet (vandaar de bijnaam das Phantom) ,maar aan 1 momentje genoeg hebben om de wedstrijd te beslissen. Daarnaast hebben talentvolle spelers altijd een terugslag in hun ontwikkeling. Die Kasper komt er wel, dat kan ik u garanderen.

21 augustus 2017 om 15:27

Behalve dan je Dolberg dan misschien nu een paar wedstrijden niet hebt gezien is dat één van de meest scheve vergelijkingen. Hij heeft ook een paar kansen gehad in de wedstrijden die je hem bijna niet zag, en die zaten er niet in. (zoals Das Phantom dat wel deed).

Daarnaast is Dolberg juist veel meer een technische speler die in tegenstelling tot Makaay wel veel meevoetbalt.

Ik ben het wel met je eens dat hij er waarschijnlijk wel komt. Voorgaand jaar werd hij door veel opportunisten geroemd als toekomstig beste spits van de wereld en nu wordt hij door pessimisten afgedaan als iemand die er niets van kan. De waarheid ligt er ergens tussenin.

21 augustus 2017 om 15:42

Ik vergelijk hun voetballende kwaliteiten ook niet met elkaar, want zoals je zegt zou dat een compleet scheve vergelijking zijn. Het ging mij alleen om het feit, dat Dolberg soms ook complete wedstrijden onzichtbaar is. Vorig seizoen heb ik hem daar ook al een aantal keer op kunnen betrappen, maar zo sluw als hij is, kan hij dan wel de enige goal maken.

Wel makkelijk om nu te zeggen dat er gisteren maar 1x een voorzet aan kwam.. maar er waren er ook minimaal 3 die wel dreigend waren die hard voor kwamen.. dijks afbranden is in mijn ogen niet helemaal eerlijk, deze jongen loopt de longen uit zijn lijf en is in zijn drang naar voren in mijn ogen al 10x beter en leuker om naar te kijken dan singkgraven!

21 augustus 2017 om 15:49

Sinkgraven is in alles een betere back dan Dijks. Zorgt voor veel meer dynamiek aan de zijkant, is verdedigend beter (positioneel, maar ook in het winnen van duels) en kan onder druk uit voetballen.

Dijks is beter in zijn enorme rushes. Helaas lopen die echter altijd af in balverlies.

21 augustus 2017 om 18:29

Niemand zegt niet dat je niet z'n longen uit z'n lijf loopt. Hij werkt kei en keihard. En een goede kerel.
Maar niet genoeg voor Ajax 1. Championship is mooi voor m daar kan ie kick en rush spelen.
Dit is nood en hoop dat gisteren nu ei de links eens duidelijk moet ,ik dat hij niet in 1 hoort.

Ben geen grote fan van hem maar om hem nu zo af te kraken vind ik dan ook weer niet zo toepasselijk.
Zijn voorzetten kunnen beter daar ben ik het dan wel weer mee eens.
Ik vind alleen dat er ook is meer gekeken moet worden naar een speler zonder bal..
Als die de bal niet heeft houd zelfs dijks iemand bezig waardoor er dus altijd een speler is die niet mee kan verdedigen..

Nu word hier doodleuk gezegd dat Ziyech 1 voorzet geeft en die komt direct aan en Ziyech is top..
Zullen we dan ook is even kijken wat Ziyech de laatste paar wedstrijden doet wanneer die de bal niet heeft en niet in het spel voorkomt?
Hij sjokt over het veld waarbij mijn oma hem nog bij kan houden, zijn vrije trappen zijn waardeloos op het moment, zijn looplijnen kan je ook wel wat kritiek op geven maar goed hij geeft 1 goede voorzet en dat is blijkbaar genoeg..

Nee blijf erbij erg makkelijk om Dijks nu weer aan te vallen en zeker over zijn voorzetten, want gelukkig geeft Younes bruikbare ballen als die aan de zijlijn staat

Ene kant wat slap gel... goeie hoge voortzetten hebben nut bij huntelaar maar niet bij dolberg, die wil de bal in ze voeten of meekrijgen in de loop of de diepte dus keizer maakt verkeerde keuzes kan er beter gesteld worden. Als dolberg speelt moet je dijks gewoon laten spelen en als huntelaar speelt stel viergever of sinkgraven op als linksback

Misschien ligt het aan mij, maar ik vind Dijks buiten de voorzetten om de afgelopen 3 wedstrijden gewoon goed of misschien wel heel goed spelen.

Hou toch op Dijks vind ik een drama.
Geen 1 voorzet komt aan en ik vindt als je prof voetballer bent en welke positie je ook speelt je gewoon goed voor hoort te geven.
IK kijk geregeld Duits voetbal nou daar krijgen ze hem in alle hoeken en standen gewoon goed de bal in de pot.
En met zijn lichaam gebruikt hij helemaal verkeerd altijd een overtreding tegen

21 augustus 2017 om 15:04

Ik snap niet dat Ajax niet voor Haps is gegaan. Is sterk, fel, gedreven en doet het aanvallend en verdedigend gewoon goed.

21 augustus 2017 om 15:05

Snap ik ook niet

Op voorzet trainen heeft ook geen zin in... je hebt het of je hebt het niet en daar gaat het om...

Wel vreemd dat Dijks wel kan overspelen maar niet voorgeven?

21 augustus 2017 om 15:02

Met je eens maar een beetje prof voetballer moet dit toch wel kunnen hoor

Dijks is een vrij stabiele verdediger die verdedigend geen rare fratsen uithaalt, maar aanvallend is het een regelrechte ramp. Ik heb nog nooit een voetballer gezien die zo ontzettend slechte 'voorzetten' geeft. Deze man moet tegen zichzelf in bescherming worden genomen door middel van een enkelband die zodra hij zich ook maar 1 meter over de middelijn begeeft een corrigerende stroomschok geeft. Lekker achterin blijven.

21 augustus 2017 om 15:21

Misschien moet je dan wat vaker voetbal kijken want alleen al in de Eredivisie zijn zoveel voetballers geweest die hele slechte voorzetten gegeven hebben. Alleen al bij Ajax aan de andere kant met Veltman en Tete die kunnen ook geen voorzet geven. Die komen omdat ze ook niet goed zijn in opkomen minder in die positie, wellicht dat die tekortkoming dan niet opvalt. Dan hebben we nog superheld Manolev met zijn vuurpijlen gehad in Eindhoven. Van Rhijn was ook zo'n succes met voorzetten btw. Backs met een goede voorzet zijn zeldzaam in Nederland. Doe nou niet of Dijks een uitzondering is met waardeloze voorzetten.

21 augustus 2017 om 15:31

Van Rhijn stond me altijd bij als iemand die juist wel voorzetten kon geven. Leek erg op V der Wiel.

21 augustus 2017 om 15:50

@ Leeds93,

Hij haalt verdedigend genoeg rare fratsen uit. Let maar eens een hele wedstrijd op hoe Dijks positioneel staat in de verdediging, hoe makkelijk hij mensen laat lopen en hoe weinig van zijn duels hij wint.

21 augustus 2017 om 17:05

Positioneel en tactisch is hij niet sterk... man op man gaat hem wel redelijk.... maar in de top moet je meer doen dan alleen man op man zoals Tete het ook heeft.

Dat is het met alle Ajax talenten ze worden eerst de hemel in geschreven en zijn allemaal de nieuwe Cruijff maar na een aantal wedstrijden slecht presteren kunnen ze er niets meer van.

21 augustus 2017 om 15:33

Over wie heb je het dan? Dijks is nooit een talent geweest en is zeker nooit de hemel in geschreven.

Over (de aanvallende kwaliteiten van) Dijks kunnen we twijfelen, maar hij staat verdedigend in ieder geval zijn mannetje. Ik zou hem een goede backup vinden. Maar als ik dan kijk hoe Veltman gister verdedigde bij de (prachtige) tegengoal van Groningen, dan baart me dat meer zorgen.

21 augustus 2017 om 16:22

Toch is Veltman statistisch gezien vele klassen beter dan Dijks. Alleen bij Veltman zie je vaak domme slippertjes, waarbij Dijks gewoon non-stop slecht staat te verdedigen. En daarmee doel ik dan op positioneel goed staan, met je man meelopen, anticiperend verdedigen etc.

Tot twee keer toe is hij te licht bevonden door Ajax en mocht hij verkocht worden. Het is een brevet van onvermogen van de leiding dat deze man nog steeds voor Ajax mag spelen.

En hoeveel passed van Ziyech kwamen er niet aan?? Belachelijk om bij Dijks 9/10 foutieve passes te noemen en van Ziyech alleen die ene goede. Ondanks een doelpunt en assist heeft Ziyech ook heel wat kansen omzeep geholpen en heeft hij enorm veel balverlies.

Ik vind dat Dijks het verrassend redelijk doet. Tuurlijk het is geen geweldenaar maar op Haps en Büttner(Wellicht) na wel 1 van de betere in de eredivisie
Ik vind Dijks beter dan Sinkgraven.
En ook dan bijvoorbeeld Paal of Brenet bij PSV.

Het is niet de schuld van Dijks dat hij telkens als linksback staat opgesteld, maar van het falende technisch hart. Natuurlijk zijn Veltman, Viergever en genoemde Dijks geen basismateriaal voor Ajax, maar het zegt genoeg dat ze Dijks plotsklaps willen houden aan zijn eenjarig contract, wat overigens ook geldt voor Viergever, en daarnaast juffrouw Veltman tot aanvoerder bombarderen. Wie dan nog durft te beweren dat er bij Ajax voetbalknowhow aanwezig is, moet wel een supporter zijn die niets kwaads wil horen of lezen van zijn/haar club. Want wanbeleid is nog een milde constatering voor datgene wat voor beleid moet doorgaan in Amsterdam. Maar de tijd zal ook de diehards tot inkeer leiden, want ik vrees dat na donderdagavond er wel eens een kleine crisis kan uitbreken. Al is het en voor Ajax, en voor het hele Nederlandse voetbal te hopen dat Ajax toch doorstroomt naar de groepsfase EL. Maar ook bij PSV was het optimisme na de eerste wedstrijd tegen Osijek ook rotsvast aanwezig dat er de tweede wedstrijd wel eventjes huis zou worden gehouden in Kroatië. We weten allemaal hoe dat is afgelopen....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren