Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik denk dan: hou je mond, wij zijn PSV en kunnen gewoon punten pakken’

Laatste update:

PSV had zondagmiddag, mede dankzij de vroege rode kaart die rechtsback Mark van der Maarel van de thuisploeg kreeg, weinig moeite om de uitwedstrijd tegen FC Utrecht winnend af te sluiten (1-5). Verdedigende middenvelder Jorrit Hendrix was vooraf extra gebrand geweest op een goed resultaat.

/

De strijdlustige uitlatingen vanuit het Utrecht-kamp waren in Eindhoven niet onopgemerkt gebleven. Het elftal van trainer Rob Alflen zou PSV in de duels stevig aanpakken en de gasten vol onder druk zetten. Het leverde Hendrix en zijn ploeggenoten echter alleen maar extra motivatie op. “Ik hoorde onder meer dat er gezegd was dat wij gekke dingen doen”, vertelt de controleur aan het Eindhovens Dagblad.

“Ik denk dan: hou je mond. Wij zijn PSV en kunnen hier gewoon drie punten pakken”, benadrukt Hendrix, die zijn eerste Eredivisiedoelpunt scoorde in De Galgenwaard en op het middenveld een goede wedstrijd speelde. Het hele team is overigens goed bezig, vindt de linkspoot. “We zijn verder dan vorig jaar, dat hebben we de afgelopen weken ook al bewezen en dat blijkt niet alleen uit deze 1-5.”

Vind je ook dat PSV sterker is dan vorig seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hendrix speelde een goede wedstrijd, hij is de laatste tijd sowieso goed bezig. Van mij mag hij blijven staan. Met zijn 19 jaar kan het een hele goede speler worden.

27 oktober 2014 om 11:03

Ik vind het vooral mooi omdat Hendrix in de jeugd (toen hij nog CV stond) altijd een beetje in de schaduw stond van dat 'enorme talent' Bazoer. En, ok, Bazoer is een jaar jonger, maar nu is Hendrix hem toch echt wel heel ver voorbij gegaan, terwijl Bazoer destijds toch echt de baas was achterin.

Ik wil daarmee absoluut de keuze van Bazoer niet aanhalen. Het heeft niets te maken met zijn stap naar Ajax. Hendrix heeft gewoon een enorme ontwikkeling doorgemaakt en is volgens mij gewoon veel meer met zijn eigen ontwikkeling bezig en werkt kei hard. Bazoer doet dat minder, dat is altijd al zo geweest. Teert meer op zijn talent, waar Hendrix gewoon hard werkt.

Hendrix is zich aan het ontwikkelen tot een echt goede CVM en is in mijn ogen, na Depay, het meest belovende talent uit onze eigen jeugd.

27 oktober 2014 om 12:40

Dat kan je pas over een jaar zeggen. Een jaar geleden waa Hendrix namelijk helemaal niet zo goed en ook nu moet niet iedereen zo hard van stapel lopen na 2 leuke wedstrijden.

27 oktober 2014 om 12:45

Nee hoor. Want ook een jaar geleden liet Hendrix al zien wat hij kan en toen was hij pas 18. Alleen viel hij toen meestal in als CV en daar liggen niet zijn grootste kwaliteiten. Maar ook daar liet hij zien dat hij kan opbouwen, dat hij ballen kan veroveren en dat hij ziet naar wie de bal moet voor de volgende opbouwfase.

Jij ziet Hendrix misschien pas 2 wedstrijden goed spelen, mensen die verstand hebben van voetbal zien hem al 2 jaar hele goede dingen doen. En ik persoonlijk zie hem al veel langer in de jeugd dingen doen die bijzonder zijn.

Nee, hij is er nog niet. Maar als je hem nu ziet en dat vergelijkt met 2 jaar geleden, dan is hij ongelooflijk snel volwassen geworden in zijn spel. Ik denk dat het vertrek van Bazoer het allerbeste is wat Hendrix ooit is overkomen. Hij is sindsdien ongelooflijk opgebloeid.

27 oktober 2014 om 13:16

Inderdaad, Hendrix is inderdaad een groot talent. Al was hij dat altijd al. Was hij niet ook aanvoerder van Oranje u17 die Europees Kampioen werd?

Hoe dan ook, Hendrix kan het heel ver schoppen. Zit nu al dicht tegen een vaste basisplaats bij PSV aan. Moet fysiek sterker worden maar zijn top ligt zeker buiten Nederland. Dit seizoen wordt het seizoen van Memphis, volgend jaar misschien Zoet en dat jaar er op Hendrix. Zou zo maar kunnen.

27 oktober 2014 om 15:50

Inderdaad. Ik zag vorig een jaar een klein mager mannetje het veld in komen, maar hij verraste me meteen. Hij speelde goed. En heeft constant redelijk tot goed gespeeld.

geweldig ontwikkeld en nog maar 19!

Ik hoopte ook op deze instelling en reactie van de PSV spelers na die grote mond uit het Utrecht kamp. Uitstekend op gereageerd. En Hendrix speelde een fantastische wedstrijd.

27 oktober 2014 om 10:38

PSV is gewoon op alle vlakken verder dan vorig seizoen en op een of andere manier blijven de tegenstander telkens de fout maken door vol op de aanval te gaan spelen. Dat is gewoon zelfmoord tegen Psv, het moet toch inmiddels wel duidelijk zijn dat PSV dodelijk is in de counter.

27 oktober 2014 om 10:43

Hendrix speelt lekker de laatste wedstrijden en als hij aan geeft dat ze een extra motivatieprikkel kregen naar aanleiding van de uitlatingen van utrecht kant is dat alleen maar mooi.
Hoe groot jouw afgunst en haat ook is.

Deze mentaliteit met zijn allen wekelijks aan de dag leggen en er kunnen mooie dingen gaan gebeuren daar in eindhoven.

27 oktober 2014 om 10:26

Laten we hopen dat elke tegenstander van te voren gaat roepen PSV wel even op te rollen. Extra motivatie/irritatie helpt altijd.

27 oktober 2014 om 10:40

mijn idee , eigenlijk moet iedereen de week vooraf psv belachelijk maken dat helpt

Utrecht had voor de beker ook al een beetje een grote mond. Nu had Oar ook weer grote woorden. Ik heb het idee dat ze daar eerder zichzelf voor de gek aan het houden zijn in Utrecht ipv dat ze zelfkennis hebben. Natuurlijk heb je een kans maar overdrijven is ook een vak.

Ik snap zulke grootspraak sowieso nooit want dat motiveert de tegenstander alleen maar, dat blijkt wel weer uit het verhaal van Hendrix.

27 oktober 2014 om 10:27

Wat ik vooral niet snap is dat ze vol op aanval gaan spelen, als je iets niet moet doen tegen PSV is dat het wel

27 oktober 2014 om 10:31

Nee dat klopt, die fouten maken veel clubs. PSV is dit seizoen sterk genoeg om onder de druk uit te voetballen en er dan levensgevaarlijk uit te komen. Toch doet PSV dit zelf door bij balverlies niet direct druk te zetten maar in te zakken om ruimte voor jezelf te creëren. Natuurlijk is PSV vanuit de omschakeling het gevaarlijkst maar ik vind ook dat ze langzamerhand steeds beter worden om zelf het spel wat meer te maken.

27 oktober 2014 om 10:47

Utrecht heeft zichzelf opgelegd dat er hyperaanvallend voetbal gespeeld moet worden. Met lef en inzet, zoals de beste Utrecht teams van de laatste decennia. Dit team kan dat helemaal niet. De grote mond is er voordat de prestaties er zijn. Nooit een goede volgorde imo.

27 oktober 2014 om 12:48

Vooral de opmerking van Oar dat ze tegenwoordig goed verdedigen bij Utrecht. Nou, dat hebben we gezien zeg. Vooral die prachtige kopbal in eigen goal was een mooi voorbeeld.

Wel sneu voor Verhoeven trouwens dat hij zo'n prutsers voor zich heeft.

Haha goede uitspraken van Hendrix. Is een enorm talentvolle jongen met ook nog eens een uitstekende mentaliteit zal mij niks verbazen als hij over een paar jaar aanvoerder is van Psv.

Muy bien Jorrit!
Juiste instelling, als jullie dit volhouden komen jullie heel erg ver.

Ja, maar bij die uitslagen is het wel toevallig dat de tegenstander een rode kaart heeft gekregen... Een paar jaar geleden scoorde psv er ook op los, en werden ze ook niet kampioen. Wacht maar tot jullie je vorm kwijt zijn, dan is dit team niet meer zo leuk.

27 oktober 2014 om 14:08

wacht maar tot heerenveen ajax of wie dan ook uit vorm is dan is het ook niet meer leuk, wat een lariekoek

27 oktober 2014 om 17:57

Nou volgens mij is heerenveen nu al uit vorm hoor. De verdediging doet het op dit moment niet zo best. En Ajax is ook niet best maar meer dan nu verwacht ik dit seizoen ook niet van ze

27 oktober 2014 om 14:38

Is geen toevallig. Dat dwingt PSV toch ook gewoon af, tegenstander moet vaak aan noodrem trekken.

Lekker makkelijk lullen achteraf, Hebdrix.

27 oktober 2014 om 19:12

Liever achteraf zo kunnen lullen dan vooraf zulke dingen roepen, heb je meer aan !

27 oktober 2014 om 20:22

Nee hoor, aan achteraf zo lullen heb je ook niks aan.

Inderdaad. Ik zag vorig een jaar een klein mager mannetje het veld in komen, maar hij verraste me meteen. Hij speelde goed. En heeft constant redelijk tot goed gespeeld.

Jup jorritje, competitie duurt nog lang

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren