Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik dacht dat het een desastreuze 5-0 of 6-0 zou worden voor PSV’

Laatste update:

Broers René en Willy van de Kerkhof schrokken zich rot toen ze PSV woensdagavond zagen voetballen tegen CSKA Moskou. Hun club kwam voor rust al met 3-0 achter door toedoen van Seydou Doumbia (twee) en Ahmed Musa. In de tweede helft werd de schade redelijk gerepareerd door Maxime Lestienne, die tweemaal scoorde op aangeven van Adam Maher. De broers denken dat het een mentale kwestie was voor PSV.

/

“Ze zakten er volledig door. CSKA is natuurlijk een geduchte tegenstander, dat moet je weten, maar als je dan zo slecht begint...”, spreekt René bij Omroep Brabant. “Ik denk dat het een mentale kwestie is. Ik dacht dat het een desastreuze 5-0 of 6-0 nederlaag zou worden, gelukkig is dat niet gebeurd”, geeft Van de Kerkhof aan. Uiteindelijk stapte PSV dus met een 3-2 verlies van het veld in de Russische hoofdstad.

Broer Willy vond Maher een lichtpunt bij PSV: de middenvelder kreeg zijn eerste basisplaats in de Champions League en had dus twee assists in huis. Willy heeft, mede dankzij de betere tweede helft in Moskou, goede hoop dat het zondag beter zal lopen in de uitwedstrijd tegen Ajax. “Je zag dat we echt een goede ploeg hebben en als je dat in Nederland vergelijkt, dan zijn we veruit de sterkste. Ik ga voor een 3-1 overwinning.”

Wint PSV zondag bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat gelul altijd over mentale kwesties... Dit was gewoon onervarenheid. Niet wetende wat er gaat komen.. Dit psv elftal had. Volgens mij 18 wedstrijden CL ervaring.. Daar gaat het dus mis. Dit soort ervaringen zijn heel goed voor de volgende wedstrijden.. Hopelijk leren ze er wat van..

1 oktober 2015 om 10:08

Je zag duidelijk dat CSKA gas terug nam tot de 3-2. Ze dachten de wedstrijd ff met 2 vingers in de neus uit te spelen. Schiet Doumbia die 1 op 1 kans of die pingel erin dan was het 6-0 geworden. Ik zie ze niet van Ajax winnen in de Arena zonder de jong en guardado. Daarbij komt ook dat Ajax al 15x achter mekaar naar een Europese wedstrijd niet verloren heeft. Frank weet dus precies hoe die ze spelers scherp krijgt in tegen stelling tot cocu kijk maar naar de wedstrijd tegen Heracles na United.

1 oktober 2015 om 10:31

Dat weten we zondag. Ben erg benieuwd naar de wedstrijd.

Wel sneu dat Frank dus precies weet hoe hij zijn spelers moet laten winnen in de eredivisie, maar dat hij niet weet hoe hij zijn spelers moet laten winnen in de Europa league.

1 oktober 2015 om 10:49

@wim_d Tja het is wel zo. In de Competitie winnen ze bijna alles, maar in Europa is het drama. Precies hetzelfde met de andere 2 topclubs.

1 oktober 2015 om 11:01

Welke twee andere topclubs bedoel je dan?

Ik heb soms het gevoel dat Frank heel erg aan een vast systeem wil werken. Alleen moet je Europees gezien gewoon anders spelen dan in de eredivisie. Wat dat betreft vind ik het dit seizoen erg tegenvallen. Hij heeft in voorgaande jaren wel bewezen dat hij zich tactisch kan aanpassen aan de tegenstander.

Jammer dat hij zich nu laat aftroeven door een Oostenrijks clubje en Celtic.

1 oktober 2015 om 11:47

@wim_d feyenoord en psv. feyenoord speelt al 10 jaar amper Europees en worden in de voorrondes al uitgeschakeld. psv verliest ook van clubs zoals dnipro, zenit en cska, dus dat is ook niet je van het. In de competitie doen ze het allemaal leuk, maar europees gezien zijn het alleen maar wanprestaties. Alleen die van Ajax worden uitgeligd.

1 oktober 2015 om 12:02

Klopt ja. Al vind ik de prestatie van Feyenoord vorig jaar wel goed. Toen werden ze eerste in de poule en wonnen ze van Sevilla.

Dit jaar hebben ze het helaas niet gehaald. Dat komt mede door de vreselijke play offs. Daar moeten ze eens wat aan doen. Het is toch bespottelijk dat je Vitesse Europa instuurt. Die hebben elk jaar een heel elftal met huurlingen, die elk jaar weer weg gaan aan het einde van het seizoen. Dus heb je elk jaar te maken met een team wat nog niet ingespeeld is, en ben je bij voorbaat kansloos in de play offs. Zucht.... De Knvb is mede verantwoordelijk voor de mindere prestaties. Wanneer gaan zij eens inzien dat ze heel fout bezig zijn.

1 oktober 2015 om 11:01

Dat gelul altijd over onervarenheid ...

1 oktober 2015 om 11:24

Het is domheid. Als je weet dat je nog naar Wolfsburg en Manchester uit moet, dan weet je toch dat dit de uitwedstrijd is waar je een resultaat moet halen. Kijk hoe slap Brenet er in gaat en daarna op een lachwekkende manier eem corner weg geeft. Ik heb te doen met Cocu. Een oud top voetballer die weet wat nodig is in dit soort wedstrijden en er ook altijd stond. Echter werkt hij met een aantal onbenullen in de selectie die er helemaal niks van begrijpen.

Je kan veel van de broers zeggen, maar ze blijven altijd optimistisch! Verder denk ik dat zondag dat we blij moeten zijn met een punt. Psv speelt nog niet best. Hopelijk bewijzen ze mijn ongelijk.

1 oktober 2015 om 09:43

Altijd optimistisch? Ze lullen altijd met de wind mee. Als ze 1x slecht spelen is het kampioenschap verspeelt en als ze 1x winnen kunnen ze de Championsleauge winnen.

Ik als PSV supporter irriteer me enorm aan deze 2, groot PSV verleden maar analistische kwaliteiten hebben ze totaal niet. Ik snap niet dat ze nog steeds een podium krijgen om hun onzin te verkondigen.

1 oktober 2015 om 10:01

Haha ja dat kan ik me goed voorstellen. Ach ja, zo heeft elke club wel een paar van dit soort figuren. Volgens mij is ook niet altijd iedereen het eens met Wimpie.

On: Ja dat had ook zeker gekund, alleen met een beetje mazzel en het op tijd omgooien van de knop hebben ze er toch nog een redelijke wedstrijd van gemaakt. Toch gek, je zou verwachten dat het mentale aspect in CL wedstrijden, zeker de wedstrijden waar iets te halen valt, geen problemen zou moeten veroorzaken.
Dat PSV veruit de sterkste selectie heeft wil ik zondag nog wel eens zien. Game on!

1 oktober 2015 om 10:07

Wie zegt dat PSV veruit de sterkste selectie heeft? Ik niet hoor.. Zeker niet nu Guardado Willems en Luuk geblesseerd zijn.

1 oktober 2015 om 10:23

De meeste tv analisten zeggen dat. Erger me er kapot aan. Vond altijd al, en dat wordt nu duidelijk, dat PSV misschien wel een betere selectie heeft dan Ajax, maar zeker niet in de breedte.

Vind ze gelijkwaardig.

1 oktober 2015 om 10:27

Tja, als PSV op oorlogssterkte is vind ik dat wij een betere basis 11 kunnen neerzetten, maar dit seizoen is dat nog niet 1x gebeurd, dus wat is het dan waard dat je de sterkste selectie hebt.

1 oktober 2015 om 11:41

@panerai,

Dat zeg jij inderdaad niet, maar de gebroeders van de Kerkhof wel in dit artikel
Kijkend naar de basiself kan PSV in theorie de beste elf neerzetten imo. Maar in de praktijk lukt dat vaak niet door blessures ed. Bij Ajax zit denk ik het meeste talent, alleen is talent soms heel goed, maar soms ook ver beneden peil. Wordt een leuke pot!

1 oktober 2015 om 11:55

@panerai,

PSV heeft Willy en Rene die met grote regelmaat onzin uitkramen. Feyenoord heeft zuurpruim Willem van Hanegem die altijd alles wat met Feyenoord te maken heeft negatief bekijkt en Ajax heeft Cruijff die altijd alles beter weet.
Een club heeft weinig aan de meninkjes van voormalig topvoetballers meestal spreken deze heren alleen voor eigen eer en glorie en voegen ze weinig toe aan de organisatie van een Bvo.

Dat dacht ik ook de 1e helft, de 2e helft hebben ze me totaal verrast. Ze kwamen sterk uit de kleedkamer en met name Lestienne speelde heel erg goed. Zonder al het blessure leed dat we nu hebben hadden we die Russen op zijn minst op een gelijkspel gehouden. Ik zie kansen in Eindhoven.

1 oktober 2015 om 09:51

Weet jij wie er in Wolfsburg weer mogen staan behalve Arias?

1 oktober 2015 om 09:59

In principe mag iedereen er staan tegen Wolfsburg alleen zal Willems nog niet fit zijn. Dat wordt dus met Poulsen op LB en Brenet op RB omdat Arias geschorst is. Man man man wat ben ik blij als Willems terug is en Arias weer mag meedoen. Elke keer weer billenknijpen met die Brenet.

1 oktober 2015 om 12:42

Misschien isimat of moreno linksback zetten....

Ik dacht dat het bij rust al 6-0 zou staan, maar uiteindelijk pakte PSV het nog aardig op in de tweede helft. Al was het verschil groter dan de score uiteindelijk doet vermoeden.

1 oktober 2015 om 09:57

Zo zie je maar hoe 20 goede minuten na rust en 2 goede goals zand in de ogen kunnen strooien. PSV is gisteren volledig te kijk gezet en heeft met 2 goals slechts de eer en een klein stukje eigen moreel kunnen reden.

1 oktober 2015 om 10:26

Kijk dat vind ik ook. Het was echt een schande hoe ze bezig waren. Ze konden gewoon door de verdediging wandelen. Het middenveld wist niet meer hoe ze een bal naar elkaar moesten passen en de aanvallers wisten ook niet wat ze moesten doen.

Helaas maakte lestienne er nog 2 want nu lijkt het nog alsof het een redelijke prestatie was. Als je zo'n eerste helft speelt heb je nergens recht op! Zeker niet in de champions league. Man man man wat een schande dit. Zo aan zo'n belangrijke wedstrijd beginnen. Het leek wel de f-pupillen van fc ik weet niet wat ik doe.

Denk wel dat als ze gewoon met een andere instelling en met Willems en guardado (ipv maher en brenet) er thuis toch genoeg kansen liggen. Narsingh er hopelijk ook een tijdje uit.. Wat is die vent verschrikkelijk slecht. Komt nog geen lantaarnpaal voorbij(staan gelukkig niet op het veld). Maar het lastige is wie moet hem dan vervangen..

Maargoed met heel veel geluk speel je hier nog gelijk. En er waren toch ook nog een paar positieve punten. Lestienne die er weer 2 scoort.. Locadia, propper en Hendrickx die oke speelden en vind bruma ook steeds sterker en handiger ogen.

1 oktober 2015 om 15:15

Ze doen kennelijk toch iets goed want ze staan nog steeds eerste, en niet Wolfsburg of ManU. Het had veel slechter gekund

hahaha de gebroeders kerkhof, altijd in voor een grap!

“Je zag dat we echt een goede ploeg hebben en als je dat in Nederland vergelijkt, dan zijn we veruit de sterkste. Ik ga voor een 3-1 overwinning.”

als je kan zeggen dat je gisteren een echte goede ploeg hebt gezien dan heb je een hele andere wedstrijd bekeken als ik.

ajax gaat denk ik zondag gewoon winnen van psv, gok het omgekeerde, 3-1.

Waarom lult iedereen nou dat psv zoveel beter was in de tweede helft? 2e helft speelde psv redelijk hun eigen nivo en cska had er gewoon geen zin meer in. Als psv iets wil halen in europs cl.nivo.moeten.ze altijd boven.zich uit.stijgen als tegen man u. Spelen.ze hun eigen.nivo of daaronder zijn ze kansloos.

Kan iemand mij vertellen wie van de geblesseerden erbij is tegen Wolfsburg? Lestienne, De Jong en Guardado neem ik aan, maar hoe zit dat met Willems en Isimat Mirin?

On - topic:
Met name Maher, Lestienne en Hendrix stonden op in de 2e helft, maar dit zijn normaal gesproken niet de sterkhouders van PSV. Zeer jammer dat Pereiro en met name Locadia dat laatste zetje niet konden zetten. Al met al een knap resultaat als je letterlijk je 3 belangrijkste spelers mist. De tweede helft heb ik het dan over.

1 oktober 2015 om 09:54

Ik denk iedereen behalve Willems. Jozefzoon zal er dan misschien ook wel weer bij zijn. Die traint al een tijdje weer met de groep mee.

Tja, PSV komt gewoon tekort voor de CL, net als ieder andere NL club. Dat ze nog terugkwamen tot 3-2 zegt meer over de laksheid van CSKA dan over de Eindhovenaren zelf. Iedereen die zelf voetbalt kent dit soort wedstrijden, waar je met rust al dik voor staat en je zoveel beter bent dan de tegenstander dat je de tweede helft gewoon niet meer scherp en geconcentreerd bent. Daarom zegt de eerste helft toch echt wel heel veel meer over waar dit PSV nou echt staat dan die tweede helft.

1 oktober 2015 om 10:03

Op papier wel maar in de praktijk niet.

Met een gunstige loting en een beetje geluk kan je gewoon doorgaan naar de volgende ronde. PSV had gister gewoon grote kansen om nog gelijk te maken. Dan hadden ze uit 2 wedstrijden 4 punten.

Daarnaast waren die 3 goals in het begin van de wedstrijd totaal niet nodig, dat heeft niks met tekortkomingen te maken maar gewoon door het individuele fouten van spelers die hun taken niet uitvoerde.

En als jij vindt dat de 1e helft meer zegt dan de 2e, wat zegt de 1e wedstrijd jou dan tegen Manchester United?

1 oktober 2015 om 10:09

Over dat die 3 goals niet nodig waren, ben je natuurlijk gewoon recht aan het praten wat krom is. Dan waren de goals van Cska ook "niet nodig". Bij de eerste goal voert een verdediger zijn taak niet uit en had hij met Lestienne mee moeten lopen, bij de tweede goal hoort elke verdediger zich ervoor te gooien en niet alleen slap een voetje uit te steken. Om daar nog aan toe te voegen dat het niet uitvoeren van taken ook gewoon een tekortkoming is.

1 oktober 2015 om 10:21

Er zit een verschil tussen een mooi uitgespeelde goal of een fout van een speler. Daarnaast heb je ook nog verschillen tussen bepaalde fouten.

PSV heeft zeker 2 goals kinderlijk weggegeven en die niet waren gevallen als ze spelers hun taken fatsoenlijk hadden uitgevoerd. Tegen Manchester United bijvoorbeeld speelde PSV verdedigend een uitstekende wedstrijd, als PSV die lijn had doorgetrokken waren gister 2 van de 3 goals nooit gevallen.

Achteraf lullen is makkelijk maar die goals van Cska waren niet omdat ze PSV overklaste maar gewoon puur omdat er spelers van PSV waren die niet in de wedstrijd zaten om wat voor reden dan ook.

Er had meer ingezeten voor Psv, zonder al die blessures die PSV op dit moment heeft had PSV een punt uit die wedstrijd gehaald. En zelfs gister had dat er nog in gezeten in de 2e helft.

Overigens mag het duidelijk zijn dat Cska op papier een betere ploeg is, maar ze hebben mij gister totaal niet overtuigd. Scherp in de afronding maar ik had meer van ze verwacht. Zeker in de 2e helft hadden ze maar weinig te vertellen in eigen huis tegen een veredeld B-elftal van Psv.

1 oktober 2015 om 10:36

Ik snap je punt en dat geldt inderdaad voor de eerste goal van Cska, echter was die tweede goal gewoon een prima goal van Cska. Daarnaast gaat het niet eens perse om de goals, maar Cska kreeg in de eerste helft wel degelijk de ene na de andere uitgespeelde kans. Alleen gingen juist die ballen van die goede uitgespeelde aanvallen van Cska er niet in. Normaal gesproken zijn ze juist veel scherper in de afronding.

Cska heeft overigens überhaupt niet een heel geweldig voetballende ploeg. De kracht van Cska is dat ze een paar houthakkers hebben die achterin (zoals in de eerste helft) alles dichthouden, dan kunnen voornamelijk Doumbia, Mousa, Tosic en Dzagoev voorin hun gang gaan. En door de individuele kwaliteit van die spelers weet PSV de eerste helft volledig overlopen.

1 oktober 2015 om 11:57

@panerai. Die 2-1 in de eerste wedstrijd is een leuk resultaat maar ook niets meer dan dat. Ook toen stond PSV op momenten verdedigend te schutteren als amateurs. Het is dat Man U het niet fatsoenlijk uitspeelde anders waren ze ook toen met een nederlaag van het veld gestapt. Op mij kwam het zelfs over dat Man U met de gedachte in het veld stond van dat doen wij hier wel eventjes, het ging ze ook te makkelijk af en dan kun je de deksel op je neus krijgen als de tegenstander een leuke counter plaatst.

Verruit de sterkste in de Eredivisie? Dan hebben ze de wedstrijden tegen Cambuur en NEC niet gezien.

Verder heb ik geen idee of Ajax of PSV zal winnen. Heb ook geen voorkeur, zolang mijn clubje maar wint vind ik het prima.

1 oktober 2015 om 10:05

Ajax is verplicht om te winnen in eigen huis tegen een veredeld B elftal van Psv. Met een beetje geluk doet Guardado weer mee maar anders mist PSV gewoon haar 3 sterkhouders.

1 oktober 2015 om 10:09

Heb je een punt natuurlijk, maar ik vind Ajax dit seizoen niet sterk ogen (zelfde geldt voor Psv). Ik denk dus dat het alle kanten op kan. Naar mijn mening is er niet echt een favoriet voor die wedstrijd.

1 oktober 2015 om 10:26

Ze overtuigen allebei niet dat ben ik met je eens. Echter speelt Ajax thuis en hebben ze een nagenoeg fitte selectie en die 2 gegevens maken ze naar mijn mening toch wel favoriet in deze wedstrijd. Maargoed het kan alle kanten op, als PSV zo speelt als de 2e helft tegen Cska gister dan zie ik nog wel kansen op punt(en) maar het zal een lastige wedstrijd worden.

1 oktober 2015 om 15:18

Ajax verliest van rapid wien... Psv wint van Man United.... Ajax - psv.. Hoeft niet meer gespeeld te worden

(Kwam ik laatst tegen, toch wel grappig)

1 oktober 2015 om 16:09

Was het maar zo simpel haha.

Deze twee broers blijken weer aardig representatief voor de gemiddelde PSV supporter die met een paar biertjes op is blijven hangen in de tweede helft. Duidelijk een gevalletje moed inpraten voor komend weekend. Als PSV supporter moet je je simpelweg zorgen maken over de eerste helft waar PSV echt compleet werd overdonderd. Daar heb je gewoon de wedstrijd door verloren en heb je keihard het deksel op de neus gekregen, punt. Dat PSV in de tweede helft dan zo goed was of Cska gas terug nam met het oog op de belangrijke Moskouse derby, niemand zal het kunnen zeggen.

Het meest zorgwekkend vond ik nog het middenveld. Hoewel het in de tweede helft goed draaide in balbezit, werd het in de duels gewoon 90 minuten lang afgetroefd. Hendrix was aardig sterk in de duels, maar Maher en Pröpper lieten zich constant als wijven aftroeven.

1 oktober 2015 om 10:08

Nou inderdaad wat viel Propper tegen zeg ongelofelijk.

Ik neem deze 2 eigenlijk nauwelijks serieus, ben zelfs nog eerder geneigd Willem van Hanegem serieus te nemen in zijn columns. Deze broertjes lullen altijd met de rest mee om er goed voor te staan. Veruit de sterkste in Nederland is natuurlijk onzin, maar net als bij Waterreus kunnen ze helaas niet objectief blijven.

Als Cska gewoon gas had blijven geven was het waarschijnlijk ook 5 of 6 nul geworden maar Cska vond het de tweede helft allemaal wel prima en daar heeft PSV nog goed gebruik van kunnen maken, helaas net niet goed genoeg. Mochten de PSV spelers denken dat dat ze het a.s. weekend ook met deze inzet kunnen redden worden ze waarschijnlijk wel met een nulletje of vijf afgeslacht ik denk niet dat Ajax zich zal inhouden.

Maher was de eerste helft na Brenet, Bruma en Arias de slechtste op het veld met veel verkeerde passes waardoor Brenet telkens in de problemen kwam. Tweede helft herpakte hij zichzelf maar om nou te zeggen dat het een lichtpuntje was.....

PSV miste wat dragende spelers en bij Cska loopt een Doumbia rond, zulke spelers hebben we niet meer in de Eredivisie. Dus tja, dat het dan hard kan gaan is een simpele optelsom. PSV is gewoon even net te klein voor het tafellaken dat CL heet.

Als Cska geen gas had terug genomen,dan had het wel 0-8 kunnen worden.
Lekker blijven slapen,want er is niets aan de hand.

Soms loopt een wedstrijd nu eenmaal zoals 'ie loopt. Je kunt het wel helemaal gaan doodanalyseren, maar dat heeft niet altijd zin.
Het wordt wel lastig voor Psv, met nog twee wedstrijden tegen Wolfsburg en een op Old Trafford. Maar ze moeten er gewoon voor gaan. Uiteindelijk worden ze denk ik derde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren