Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ben op zoek naar een vechtmachine, zoals je die bij PSV had’

Laatste update:

Guus Hiddink keerde na het WK 2014 terug aan het roer als bondscoach van Nederland, zestien jaar na zijn eerste periode. Vier van de zes interlands onder zijn bewind gingen sindsdien verloren, maar Hiddink zit nog steeds in het zadel. Hiddink is ook van plan om alles te blijven geven in de circa anderhalf jaar die nog voor hem liggen. Doel is het EK 2016 bereiken en op dat toernooi naar behoren te presteren.

/

In een interview met Voetbal International zegt de 68-jarige bondscoach dat hij na het verloren duel met IJsland (2-0), half oktober, weer het gevoel kreeg dat er iets aan het ontstaan was in de nationale ploeg. “Ik ben toch weer op zoek naar een soort van vechtmachine, zoals je die vroeger bij PSV had. Een team dat kan zeggen: tot hier en niet verder.”

“Dat direct al in zijn hele uitstraling en benadering laat merken dat er voor een tegenstander niets te halen valt”, legt Hiddink nader uit in het weekblad. Toch ging een maand later ook de oefeninterland tegen Mexico verloren: het werd 2-3 in Amsterdam. Daarna liet Hiddink weten dat hij ermee op zou houden, als Oranje niet wist te winnen van Letland. De laatste interland van 2014 werd echter met ruime cijfers gewonnen: het werd 6-0.

Na die wedstrijd zei Hiddink niet hardop dat hij voorlopig zou blijven, waarmee hij de onrust liet voortsudderen. Hij wilde eerst gaan praten met Bert van Oostveen, licht hij nu toe. “De buitenwereld kan ik niet controleren, die gaat lekker wild zijn gang. Maar de binnenwereld wilde ik wel even laten weten hoe mijn manier van denken en van werken is. Hoe we in mijn optiek met elkaar moeten omgaan en welke diensten je levert. Daarover hebben we de afgelopen drie weken ook flink wat gesprekken gevoerd.”

Denk jij dat het in 2015 beter zal gaan met Oranje onder Guus Hiddink?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou Guus ik zal alvast een voorzet geven, eerst een paar jongens de deur wijzen en bedanken voor hun optreden in het nationaal elftal .

Je mag zelf uitpuzzelen wie dat zijn. ( Lijkt mij niet zo moeilijk ) Al lees ik hier het woord vechtmachine kan ik al 5 jongens opnoemen die daar niet tussen horen..

18 december 2014 om 16:55

Om vervolgens Dirk kuyt uit t elftal te halen en bijna elke wedstrijd te verliezen.
Belachelijk dat hij zijn verantwoordelijkheid niet neemt en vetrekt.

18 december 2014 om 17:42

Ach na het wk is het gewoon even minder, dat is heel normaal. Daar kon hiddink niks aan doen. Zie je bij andere landen en sporten ook, bv bij het schaatsen. Olympische spelen gepiekt, nu bij de wc gaat het minder. Komt wel weer goed, de lastige tegenstanders krijgen we allemaal nog thuis. Jongens als depay, willems, wijnaldum, clasie en klaassen beginnen allemaal steeds beter te voetballen. Cillessen heeft harde maar goede lessen geleerd in de cl. Vermeer en van persie staan op, Strootman komt er weer aan... Nu is het zorgen dat die jongens in de komende jaren naar de wereldtop toe gaan groeien.

18 december 2014 om 18:06

Ik zie genoeg talent voor de toekomst op de Nederlandse velden. Maar sommige spelers die Guus selecteert zie ik het totaal niet in zitten, achja Guus en zijn assistenten blijkbaar wel. Op hoop van zegen.

echt waar.. vandaar dat er alleen maar psvers opgeroepen worden.

in psv spelen wel veel Nederlanders .bij Feyenoord ook .bij Ajax zijn er ook een paar. van rijn en klaassen
de rest zou ik thuislaten er moet iemand komen die op ze minst een strafschop van de 5 kan pakken

Als PSV fan zeg ik, als die serieus nog Bruma gaat selecteren dat hij helemaal getikt is.
Heb hem nog steeds hoog in de vaandel staan, maar als die dat doet gaat hij echt veer.
Natuurlijk zullen er relatief veel PSV spelers bijzitten aangezien ze toch goed spelen en in vorm zijn maar die Bruma nee. Zelfs Depay verdient niet op dit moment een plaatsje bij het NED elftal dan zou ik eerder voor Khalid gaan die gisteren echt als een Beest speelde.

18 december 2014 om 15:08

Natuurlijk mag Zoet het komende half jaar van mij ook niet opgeroepen worden die kerel die bakt er niks van. Vorig jaar vond ik hem al slecht maar dit jaar hahha.
Beter gaat PSV een goede keeper kopen, want dit wordt niks met die kerel.

18 december 2014 om 17:42

Zoet is gewoon een goede keeper, al die wedstrijden zonder tegengoal ligt nou niet bepaald aan een sprankelende verdediging voor hem. Hij redt PSV echt heel vaak. Bij die laatste goal zat hij er niet goed bij, doordat hij gehinderd werd door zijn eigen man. Zoet is gewoon een prima keeper.

18 december 2014 om 20:07

@mollema1

Hoe kan het dat psv de minste doelpunten tegen hebben, als de verdediging en de keeper zo slecht is.

Dat sommige spelers er soms klungelig uitzien, wil niet zeggen dat ze slecht zijn. Vermeer is de beste keeper van Nederland, maar soms ziet hij er ook klungelig uit, dat moet je gewoon van hem accepteren, als je dat doet, weet je gewoon dat je aan hem de beste hebt.

Dit zelfde geld ook voor de psv verdediging, zo slecht zijn ze echt niet hoor.

18 december 2014 om 15:33

qua keepers zou ik altijd voor krul gaan, die is toch wel de beste van de nederlandse keepers.
Cilissen is samen met vorm een goede backup. Bruma mag ook thuisblijven van mij.
V dijk is toch wel stuk verder en speelt bij celtic redelijk goed.

khalid speelde goed gisteren, maar die is wel echt te oud, zou die nog voetballen tijdens het Ek?
depay is op dit moment zijn vorm van begin dit seizoen kwijt, dat komt wel weer goed.. altijd beter dan promes.
zou ook fijn zijn als strootman er weer bij is

18 december 2014 om 16:59

Douglas is die vechtmachine.
Daar kan een bruma of welke Ned verdediger idd niet tegen op. Behalve Vlaar wanneer er met 5 verdedigers gespeeld wordt.

Als je op zoek bent naar "stam" uitstraling en een vechters mentaliteit, hoe haal je het dan in de bolle kop om van dijk niet mee te nemen en jongens als willems wel...

18 december 2014 om 18:16

Van Dijk en een Stam uitstraling? Daar sla je de plank volledig mis, maat! Ik ben het er met je over eens dat hij een goede speler is, maar die jongen ziet er poeslief uit en komt qua uiterlijk echt niet over als 'killer' Stam.

Guus Hiddink,man,man,wat heb ik medelijden met je.
Ge mag gerust vijf (5) brillen op u neus zetten om één(1) verdediger met een over-mijn-lijk mentaliteit te vinden. Het zal je niet lukken.
Het niveau van bvb de Nederlandse verdedigers is van een zeer laag niveau.
De Van Bommel en de Stam tijden zijn voorbij.
Hopelijk komen ze terug , maar wanneer........?

Stam associeren met een vechtersmentaliteit lijkt me niet helemaal juist. Die man heeft laten zien daar totaal niet over te beschikken aangezien hij bij de minste of geringste tegenslag de handdoek in de ring gooit en in de media begint te zeuren om alsnog makkelijk aan zijn zin te komen.

18 december 2014 om 16:39

Ja snap ik klopt ook maar die uitstraling van hem gaat het me om die kwade kop van hem gewoon zo'n indrukwekkende uitstraling waar je al nerveus van wordt als je er naast staat zelfs buiten het veld

18 december 2014 om 17:18

Als je daar nerveus van wordt, dan kun je misschien beter een afspraak maken met een psycholoog.

18 december 2014 om 17:44

Ik denk dat elke spits liever tegen een Veltman, de Vrij EN BMI speelt dan tegen Jaap Stam. Nu kan je wel een stoere opmerking maken van dat jij niet bang voor hem bent, maar ik durf te wedden dat 80% van de spitsen bang voor Jaap Stam was.

Deze slechte start is helemaal niet zo verkeerd voor het Nederlands Elftal. Elke speler wil zich weer opnieuw bewijzen, nadat ze zoveel stront over zich heen hebben gekregen. Ik hoop ook helemaal niet dat er spelers uit worden gezet. Zoveel verandering is ook teveel van het goede. Gewoon doorgaan zoals tegen Letland, en misschien wat meer wisselen in basisplaatsen voor spelers: ene keer van Persie in de spits, andere keer Huntelaar, en dan van Persie op 10, of op de bank, en Sneijder een keer in een 'verdedigende' positie enzovoorts. Zo houd je alle spelers scherp en gefocust. Ook moet de aanvoerder niet heilig verklaard worden. Je mag de aanvoerdersband best een keer aan een ander geven, als de vorige aanvoerder het niet goed deed.

Van Dijk en een Stam uitstraling? Daar sla je de plank volledig mis, maat! Ik ben het er met je over eens dat hij een goede speler is, maar die jongen ziet er poeslief uit en komt qua uiterlijk echt niet over als 'killer' Stam.

Dit is de vechtmachine voor Guus:

Doelman: Cillessen, Krul, Zoet
Rechtsback: Janmaat, van der Wiel
Centraal: de Vrij, Vlaar, Veltman, van Dijk
Linksback: Pieters, Büttner
Controlerend: Strootman, van Ginkel, Clasie, Fer
Aanvallend: Sneijder, van der Vaart
Vleugelaanvaller: Robben, Depay, Sinkgraven
Spits: Huntelaar, van Persie, van Wolfswinkel

CILLESSEN
JANMMAT
DE VRIJ
VLAAR
PIETERS
ROBBEN
STROOTMAN
V.GINKEL
SNEIJDER
V.PERSIE
HUNTELAAR

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren