Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik begrijp volledig dat de supporters ons uitfluiten, dit is schandalig'

Laatste update:

Feyenoord verloor zondag voor de vijfde keer op een rij in de Eredivisie. Na NEC, PSV, AZ en sc Heerenveen was het dit keer ADO Den Haag dat de Rotterdammers puntloos achter liet. In De Kuip konden veel supporters zich niet inhouden en werden de spelers bij het verlaten van het veld getrakteerd op een flink fluitconcert.

“Ik begrijp volledig dat de supporters ons uitfluiten. Vijf wedstrijden achter elkaar verliezen is echt schandalig voor een club als Feyenoord”, vertelde Karim el Ahmadi na afloop van de 0-2 nederlaag aan RTV Rijnmond. De middenvelder zei dat het zeer stil was in de kleedkamer: “Iedereen zit er doorheen en dat lijkt mij ook logisch na zo’n maand januari.”

De Marokkaan zag op het veld een ploeg zonder zelfvertrouwen, waardoor vrijwel niets lukte. “Het winnen van wedstrijden is de enige oplossing en we moeten snel door, hoe moeilijk dat ook is. We moeten onze rug snel rechten en wedstrijden winnen", aldus El Ahmadi. Feyenoord speelt aankomende woensdag in de KNVB Beker tegen Roda JC Kerkrade.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk dat hij snapt waarom wij fluiten! Maar snapt hij ook wat Feyenoord voor ons betekent? Weer een week met een nare nasmaak. Hou me hart vast voor volgende week in de arena.

31 januari 2016 om 17:48

Ik ben er bij in de arena en ik hou mijn hart ook vast.... beetje de blinde tegen de kreupele.

31 januari 2016 om 17:50

Of je zegt gwn een goede ploeg volledig uit vorm tegen een hele goede ploeg een beetje uit vorm. Wordt een mooie pot

31 januari 2016 om 18:58

Als jij ajax een hele goede ploeg vind heb ik de afgelopen jaren naar een ander ajax gekeken.

31 januari 2016 om 17:52

Gelukkig speel je geen degradatie voetbal dan voel je je pas naar.

31 januari 2016 om 18:20

Ach, als je een hele week een naar gevoel hebt door een potje voetbal heb ik echt medelijden met je.

31 januari 2016 om 18:38

Inderdaad, wij staan onderaan, maar ik heb me nog nooit zo'n trotse en gelukkige superboer gevoeld

Dit had toch niet verwacht van Feyenoord. Neem aan dat ze er wel boven op komen, maar je ziet toch dat er een bepaalde onzekerheid in het team zit. Had ook meer verwacht van Kuyt. Feyenoord en Ajax geven het nu mooi weg op dit moment, hoop dat ze er boven op komen.

Ik ben zeer benieuwd komende woensdag. Als Roda fan ben ik er nog niet gerust op, alhoewel Roda natuurlijk wel goed bezig is.

Ik hoop dat Feyenoord er snel bovenop komt. Na woensdag dan wel natuurlijk!

31 januari 2016 om 18:53

Achjoh, als Feyenoord zo blijft doorgaan wordt het kansloos 3-0 verlies voor Feyenoord. Ik geef ze weinig kans.

Gefeliciteerd Feyenoord, toch nog een record gevestigd met dit uitstekende spel.
Maar ook gecondoleerd met dit vertoonde spel en het aankoop en selectiebeleid. Wat een trieste afgang van een club die echt dacht dat ze mee zouden kunnen doen om het kampioenschap volgens de vergane glorie Kuyt.

Het Lex Immers-effect. Die hadden ze nooit moeten verhuren.

Schaam je dood Karim. Geen eens de moeite nemen om naar de supporters te gaan!

Kijk wij bij Feyenoord missen gewoon een topsport klimaat! Teveel spelers missen de kwaliteit! We kunnen hoog of laag springen maar als je met dit soort 2r garnituur spelers aan kom zetten wat verwacht je dan? Behalve Vermeer en Vilhena en Kongolo is de rest allemaal sheise! We mogen blij zijn als we dit seizoen nog derde eindigen! Zitten om de 2 weken 50000 man in de Kuip maar die lamlendige spelers vertikken t gewoon ... Wat een aanfluiting

Feyenoord moet harder voor elkaar durven zijn! Het baltempo dat wordt gespeeld is gewoon te traag voor woorden! Het feit dat El Ahmadi met al zijn ervaring geen een bal goed "in de loop" aan Karsdorp kan meegeven is natuurlijk diep treurig.

Wellicht moet Feyenoord komende weken eens niet met 3 spitsen aantreden? Kan er als extra slot op de deur mooi een verdediger of middenvelder bij. Elia ga je niet missen, want die komt al weken geen pylon meer voorbij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren