Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

IJzersterke opstelling van Feyenoord moet eerherstel opleveren

Laatste update:

Arne Slot doet er na de pijnlijke zeperd van Feyenoord tegen FC Kopenhagen (0-7 verlies) alles aan om een nieuwe afgang te voorkomen, zo blijkt uit de opstelling voor het oefenduel tegen Red Bull Salzburg. Onder anderen Marcos Senesi, Gernot Trauner en Fredrik Aursnes terug in de basis bij Feyenoord. De wedstrijd begint om 14.30 uur en is live te volgen via onderstaande stream.

Afgelopen maandag sloten de internationals aan voor het trainingskamp van Feyenoord in Oostenrijk, waardoor Slot zaterdagmiddag meer smaken heeft dan tegen Kopenhagen. Orkun Kökcü ontbreekt nog wel bij Feyenoord. Hij verliet afgelopen woensdag het trainingskamp vanwege ziekte. Feyenoord haalde de 18-jarige Dermane Karim als vervanger naar Saalfelden toe, maar die start logischerwijs niet in de basis. Na het vertrek van Tyrell Malacia is vooral de linksback positie dun bezet, waardoor de rechtsbenige Marcus Pedersen vanaf de linkerkant zal moeten leveren.

Justin Bijlow staat net als vorige week tegen Kopenhagen opnieuw onder de lat. In het centrum worden Mats Wieffer en Sem Valk vervangen door het ervaren duo Gernot Trauner en Marcos Senesi. Op rechtsback neemt Lutsharel Geertruida de positie van Denzel Hall over, terwijl Slot aan de linkerkant kiest voor Marcus Pedersen. Tegen Kopenhagen stond de zeventienjarige middenvelder Mike Kleijn voor de gelegenheid op die positie.

Op het middenveld maakt toptalent Antoni Milambo plaats voor Fredrik Aursnes. Hij wordt zaterdagmiddag aangevuld door Jorrit Hendrix en Jens Toornstra. Dat duo begon tegen Kopenhagen wel al in de basis. Verder gaat Feyenoord tegen Salzburg met een aanvaller extra spelen. Mark Diemers zijn plek in het elftal wordt overgenomen door Alireza Jahanbakhsh die vanaf rechts gaat spelen. Danilo start in de punt en Patrik Walemark mag het vanaf de linkerflank gaan proberen.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Geertruida; Hendrix, Aursnes, Toornstra; Jahanbakhsh, Danilo, Walemark

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weer alleen via de app te zien?

9 juli 2022 om 14:11

De wedstrijd is live te kijken op het YouTube kanaal van Feyenoord.

9 juli 2022 om 14:13

Feyenoord zend het zelf via een livestream op Youtube uit.

Ijzersterke opstelling en dan lees je de naam Hendrix

9 juli 2022 om 14:14

Ik hoop voor feyenoord fans dat er toch nog minimaal 5 spelers bijkomen. Dit is echt een zwak elftal, met alleen een goede keeper en goede verdediging. Daar blijft het toch bij.

9 juli 2022 om 14:16

Ik gaf het hieronder ook al aan. Het verschil met vorig jaar is gigantisch. Er moet echt nog wat bij als je komend seizoen mee wilt strijden voor de titel. PSV is zich flink aan het versterken en Ajax is er ook niet veel minder op geworden.

9 juli 2022 om 14:19

Er komen er zelfs 7 bij als we Slot moeten geloven.

9 juli 2022 om 14:21

Feyenoord gaat dit seizoen echt niet om de titel strijden. Ze kunnen misschien gericht inkopen. Maar ik zie feyenoord toch een moeilijk seizoen draaien. Het verschil is erg groot met vorig seizoen. Toen stond er nog een redelijk elftal in de voorbereiding. Maar nu is het toch wel 4 a 5 klasse minder.

9 juli 2022 om 14:29

Onzin, kijk voor de grap eens de opstellingen van de voorbereiding van het vorige seizoen terug. Toen deden jongens als Fer, Diemers, Bannis, Vente en El Bouchataoui nog mee.
De selectie is nu al vele malen verder dan vorig seizoen rond deze tijd.

9 juli 2022 om 14:32

Vorig jaar rond deze tijd stond Fer centraal achterin, Diemers op het middenveld, Linssen rechtsbuiten en Bannis in de spits. Vorig jaar had Feyenoord in de voorbereiding minstens net zo’n slecht elftal als dit jaar.

9 juli 2022 om 16:16

Daarom. Dit zegt nog niks.

9 juli 2022 om 16:40

Ik hoop wel 7

9 juli 2022 om 14:20

Hendrix en Jahanbaskh.. Hopelijk speelt Jahanbaskh zich in de kijker voor een leuke transfer. Hendrix zitten we nog steeds aan vast middels zijn huurperiode. Snel nog steeds zijn toevoeging niet. Zie dan nog liever Milambo, Kleijn of Hartjes dan Hendrix.

9 juli 2022 om 15:02

Heb hem ooit in de arena een dijk van een wedstrijd zien spelen. Dat was in 2015. Wat is er eigenlijk gebeurd met deze jongen?

9 juli 2022 om 15:05

Hij heeft iets met zijn haar laten doen. en sindsdien is het voetballen minder en minder geworden.

11 juli 2022 om 07:58

Dan neem ik aan dat je lichaamshaar bedoelde want toen ie kaal was was het ook niets. Samen met Rosario echt een van de meest ergerniswekkende spelers die ik voorbij heb zien komen de afgelopen jaren.

11 juli 2022 om 09:26

Gomes, kijk een keer de documentaire ´de prijs van de hemelâ´. Is te zien op npostart met de jonge Pablo Rosario in de hoofdrol. Hij speelt daar echt de pannen van het dak in de amateurjeugd. Loopt iedereen voorbij en kapt iedereen uit. Toch opmerkelijk daar bij PSV niets van te zien was en hij zoals je zegt berucht was om zijn onvermogen aan de bal.

Als dit de beoogde basiself is (op Kokcu na) zou ik me als Feyenoorder toch wel enigszins zorgen beginnen te maken.

Het verschil met vorig jaar is voorlopig nog gigantisch. Een extra buitenspeler, spits en linksback lijken mij een must. Bovendien mag er ook nog wel een creatieve/voetballende middenvelder bij voor de breedte.

9 juli 2022 om 14:15

Slot heeft meermaals aangegeven dat er nog minimaal 6 versterkingen komen.

9 juli 2022 om 14:18

Dat is goed om te horen. Hopelijk worden het niet al te veel huurspelers, want dan ben je ze a la Til en Nelson na een jaar weer kwijt.

Gnonto zou een fantastische aankoop zijn, die had ik graag bij Ajax gezien. Ook de genoemde Dilrosun vind ik geen gekke optie. Over Maatsen heb ik nog twijfels, maar ik weet ook niet wie ze anders zouden moeten oppikken.

9 juli 2022 om 14:23

Maar tot nu toe heeft feyenoord alleen veel geld. Het zijn tot nu toe ook alleen maar geruchten wat ze willen hebben. Ik hoop voor jullie niet dat ze nog meer kkd spelers gaan halen.

9 juli 2022 om 14:25

Vorig seizoen speelden we de tweede wedstrijd in het preseason volgens mij met Burger en El Bouchatoaui centraal achterin, Antonucci in de basis en Bannis in de spits. Dus daar maak ik me vooralsnog geen zorgen over. Gnonto en Maatsen zouden inderdaad goede aanwinsten zijn met nog genoeg groeipotentieel.

9 juli 2022 om 15:05

@PeerBerwers Gnonto is alles behalve van zeker dat hij komt. Hij moet 7+ miljoen kosten, dus geen zielige 4 mil. (wat geboden werd). En dan kan hij naar Feyenoord willen, al akkoord hebben gegeven, maar Zurich moet ook het ja woord geven. En dat gaat niet gebeuren met 4 miljoen. Maximale vragen voor de eigen spelers, maar voor een dubbeltje een nieuwe speler denken te halen..

9 juli 2022 om 16:57

Wat een zure reactie zeg..

9 juli 2022 om 18:57

Marocberkane, je hebt helemaal gelijk. Voorlopig is Feyenoord zich ook nog gewoon aan het versterken, dus dat komt vast goed.

9 juli 2022 om 14:18

Ik maak me pas zorgen als er aan het begin van de Eredivisie verder niemand bij is. Rustig aan, iedereen weet nu wel dat er mensen bij moeten en ze zijn ermee bezig.

9 juli 2022 om 16:23

Iets eerder zou wel lekker zijn. Kunnen ze makkelijker aansluiten, het systeem onder de knie krijgen en fit worden. Ik hoop op transfervuurwerk want momenteel vind ik Feyenoord niet slagvaardig en doen de transfers geen eer aan het werk dat Slot vorig jaar leverde. Die zit er ook niet op te wachten om nog lang op nieuwe spelers te moeten wachten lijkt me.

9 juli 2022 om 14:22

Dat wordt alsnog opgelost. De keeper en de verdediging zijn voor elkaar, al moet er een linksback bij. Het middenveld staat tot nu toe met Aursnes en Kokcu, maar we missen nog een nummer 10. Voorin moet er zeker wat bij, maar ik verwacht dat Dilrosun vandaag of morgen gepresenteerd gaat worden, dus dan is dat (deels) opgelost. Er komen sowieso 6 versterkingen bij en dat moet ook wel gezien de open plekken en voor in de breedte.

Ik hoop nog steeds dat PSV Hendrix gratis terug wil nemen. Prima speler voor jong PSV

Eerherstel na een 0-7? Hoe werkt dat? Moeten ze dan nu zelf met 7-0 winnen?

9 juli 2022 om 15:07

Geen idee, goede vraag.

Maar het is een oefenwedstrijd, alsof je dan moet herstellen. Zou persoonlijk er weinig om geven. Maar ja, dat ben ik hé.

10 juli 2022 om 11:37

Precies.
Geldt ook voor PSV. Gisteren op de broek gekregen, weer even met de beentjes op de grond gezet. Prima.

Waarom zitten jongens als Hartjes en Milambo er niet bij nu?

Vind het wel opmerkelijk dat de verlengde huur van Hendrix kennelijk een no-brainer is voor Feyenoord, terwijl Bazoer clubloos zijn conditie op peil houdt bij Fc Utrecht. Ze wilden hem juist nog hebben afgelopen winter toch? Geen gemakkelijke jongen maar tov Hendrix is Eenoog koning in het land der blinden…

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren