Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ihattaren: ‘Ik denk dat Neymar en Mbappé ook wel met mij willen spelen’

Laatste update:

Voetbalzone interviewt in samenwerking met adidas vier grote talenten uit de Eredivisie! Ditmaal een van de jonge revelaties van PSV die onder meer zijn overgewicht moest overwinnen en ervan droomt de grootste transfersom uit de clubgeschiedenis op te leveren.

Bekijk de video hieronder of abonneer en kijk op ons YouTube-kanaal!

Zelf ook spelen op deze kicks? Check alle modellen van Nemeziz bij adidas!

Noa Lang: ‘Ik zal daarom nooit een slecht woord over Feyenoord zeggen’

Check hier de eerste aflevering met Ajax-talent Noa Lang!Lees artikel

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi he, zo'n EK winst met Oranje

Liever voor een recordbedrag weg bij PSV dan bijvoorbeeld de champions league winnen met PSV dus?

6 september 2019 om 16:32

Tja, als hij dat had gezegd waren de reacties anders. De kans dat een Nederlandse club de CL wint is gewoon nihil. Anderzijds, als hij voor een recordbedrag weggaat, dan heeft hij ook wel het een en ander toegevoegd aan PSV.

6 september 2019 om 16:34

Inderdaad de droom van een kleuter. Blijkbaar is dat belangrijker dan daadwerkelijk succesvol zijn met je club.

6 september 2019 om 16:49

Je kan ook eerst even de video bekijken en horen waar hij nog meer van droomt...

6 september 2019 om 17:11

Gewoon realistisch, Noa Lang zei iets vergelijkbaars een aantal dagen terug. Deze jongens weten ook wel dat een CL winst met een Nederlandse club (vooralsnog) een utopie is.

6 september 2019 om 17:14

Ach, wat getuigd van meer realisme? CL winnen niet in elk geval...

Groot talent. Heeft alles om uit te groeien tot een wereldtopper. Mentaliteit is goed, talent is te zien, nu alleen nog de juiste beslissingen maken in je carrière en je komt er wel.

8 september 2019 om 17:08

"mentaliteit is goed"...oh ja joh? Hij komt op mij juist over als wel heeeeeeeel erg blij met zichzelf en self-centric.Ik denk dat hij zichzelf redelijk overschat.

Als Itaharen en Unuvar allebei voor Oranje kiezen dan word dat echt smullen voor de liefhebbers onder ons. Dan gaat Oranje echt swingen.

7 september 2019 om 09:16

Denk geen eens dat ze beide samen spelen. Dat meen ik serieus. Wie van die 2 gaat de vleugelspeler worden? Beide op het middenveld, met de Jong in de punt naar achteren gaat het namelijk niet worden. Dus een van de 2 gaat naar de aanval, echter is daar echt mega veel concurrentie van jong talent. Echt enorm veel. En een aantal daarvan voetballen al in zwaardere competities.

7 september 2019 om 14:41

Ik denk niet dat ze samen kunnen spelen op het middenveld. Dat wordt een beetje Sneijder en Van der Vaart verhaal.. Ik gok dat Unuvar een beter 10 is op het middenveld van Oranje, vooral tegen ploegen die zich ingraven. En misschien met Ihattaren in wedstrijden waar je meer boddy nodig hebt op het middenveld.. Maar goed, dit is allemaal als. Ze kunnen beiden ook voor Turkije en Marokko kiezen.

7 september 2019 om 15:43

Zoals anderen hierboven al zeiden: kúnnen ze uberhaubt samen op 1 middenveld? Dat gaat een heel complexe puzzle worden misschien. En dan te bedenken dat Xavi Simons er ook nog aan zit te komen! Hoe dan ook; 3 supertalenten waar het Nederlandse voetbal van droomt!

7 september 2019 om 16:38

Mousedown: Simons is een groot talent en zeker een van de beste van zijn leeftijdscatagorie, maar ik vind Kian Fitz-Jim een grotere talent dan Xavi. De 2003 groep is echt ongelofelijk getalenteerd in ieder geval.

Om wie gaat het? Zie hoofd niet bij dat filmpje.

6 september 2019 om 18:33

Ihattaren.

Leuk interview, leuk ventje. Lekker eerlijk, grappig en zelfverzekerd. Prima! Hopelijk blijft hij gwn voor NL voetballen, geen twijfel.

Met jou willen spelen? Op de playstation bedoel je?

Een absolute topper. De Knvb moet er echt alles aan doen om hem voor Oranje te laten spelen.

Deze man is wel erg vol van zichzelf. Goede voetballer maar hij is er nog lang niet.... beetje bescheidener mag dan ook wel mootje








Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren