Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Idool’ Mourinho krijgt fles van 500 euro: ‘Probeer zijn niveau na te streven'

Laatste update:

Bristol City ontvangt woensdagavond Manchester United in het kader van de Carabao Cup en voor Lee Johnson betekent de confrontatie met the Red Devils tevens een ontmoeting met José Mourinho. De 36-jarige manager van de Championship-club prijst de Portugees en hoopt dat hij even tijd met zijn idool kan doorbrengen om met Mourinho over het leven als manager te filosoferen.

"Ik hoop het. Ik heb een wijnfles van vijfhonderd euro gekocht", antwoordt Johnson op de vraag of hij hoopt dat hij even kan zitten met Mourinho. "Ik heb het spaarvarken van mijn kleine meid moet overvallen! De wijn is speciaal overgevlogen uit Portugal." De fles betreft de Barca Velha Red 2004, naar verluidt een favoriet van de manager van United.

"We hebben onze research gedaan en veel werk verzet, maar ik denk dat José deze fles gaat waarderen", citeert de BBC. "Dus hopelijk komt hij even langs en hebben we een kort gesprek. Ik zal dan proberen hem het hemd van het lijf te vragen voor vijf of tien minuten. Hij is een fenomenale manager, van wereldklasse. Elke jonge coach zoals ikzelf probeert natuurlijk dat na te streven."

Wat verwacht jij van Bristol City-Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je mag altijd iemand hebben om tegenop te kijken..
Maar doe alsjeblieft niet wat Mourinho doet.. Saai en verdedigend voetbal spelen.
Mourinho heeft een hoop gewonnen maar hoe..

Ik ben zelf een united fan maar als persoon vind ik Mourinho ook gewoon helemaal niks.

20 december 2017 om 14:15

Ach, wellicht wil hij gewoon meer weten over het vermogen om een team te smeden, winnaarsmentaliteit bij te brengen, trainingsmethodes, of wat dan ook. Als trainer is Mourinho wel gewoon fenomenaal en het is mooi om te zien welke moeite deze trainer doet. Hoop en denk ook wel dat Mourinho hierop ingaar.

20 december 2017 om 14:16

Dat speelt Mourinho ook niet, meer gescoord dan Liverpool, Arsenal en Chelsea. In topwedstrijden speelt hij wel saai en verdedigend voetbal, maarja dit team is ook heel erg incompleet.

20 december 2017 om 14:46

Incompleet? hoe bedoel je, naar mijn mening genoeg kwaliteit als je met incompleet de verdediging bedoeld ben ik het daar wel mee eens, United heeft altijd verdediging problemen.

20 december 2017 om 17:56

als je verdedigend incompleet bent kan je toch niet aanvallen?

Haha. Zulke quotes zijn fantastisch om te lezen. Ook al hoop ik niet dat hij dit daadwerkelijk meent. Een paar dagen stage komen lopen bij Mourinho zou hij vast ook niet af slaan . Bespaart heel wat kosten en financiele (kop)zorgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren